ANGYALISKOLA

10 módszer, a Harmadik Szem Angyalaitól, amivel felnyithatod és megerősítheted a homlokcsakrádat

A harmadik szemhez, vagyis a hatodik csakrához több angyal is tartozik. Alapvetően Chamuelt mondják a hatodik csakra angyalának, de ugyanúgy felelős érte Raziel és Metatron is. Bármelyikőjükhöz fordulhatsz, szívesen segítenek, hiszen megosztották velünk azokat a módszereket, amelyek segítségével sikeresen felnyithatjuk a harmadik szemünket, megerősíthetjük és gyógyíthatjuk is!

A harmadik szem, illetve a hatodik csakra a két szemöldök között helyezkedik el. Ez a csakra felelős az álmokért, a megérzésekért, a tisztánlátásért, ami a tiszta gondolatokat és énképet adja, és aminek köszönhetően képessé válhatunk meglátni a valóságot, az aurát és a különböző asztrál lényeket.

Ha egészséges és eléggé nyitva van a harmadik szemed, megtalálod az életutadat, meglátod az égiek által küldött jeleket, gyakran érnek kisebb megvilágosodások, tisztábbak lesznek a megérzéseid és igen, olyan dolgokat láthatsz, amit mások nem.

Gyakorold rendszeresen a következő 10 dolgot és erős, egészséges lesz a harmadik szemed:
  

7. Meditáció és jóga

Már alapból a meditáció is erősíti a harmadik szemet, ahogy maga a jóga is serkenti a működését. Legfőképpen beleértve a gyermek pózt és a képen is látható savasana pózt. Ha pedig meditálsz, akkor az is elegendő lehet, ha 5-10 percig indigó színt vizualizálsz a homlok csakrádhoz. Képzeld el, ahogy forog, örvénylik, méghozzá az óramutató járásával megegyezően. Lehet, hogy kicsit lüktetni fog, vagy meleget érzel majd, de ez teljesen természetes az aktív működés esetén. De akár Raziel, Metatron vagy Chamuel angyal segítségét is kérheted, hogy nyissák fel, áldják meg. Használhatsz már meglévő vezetett meditációt, de magad is elképzelheted, hogy a választott angyal ráteszi a kezét és felnyitja.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL