2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Átváltoztatunk

Korábbi cikkeink a rovatban »

Edina átváltozása

Az Átváltoztatunk következő alanya Nyeste Edina, aki munkájában sikeres, magánéletében pedig boldog, kiegyensúlyozott nő. Ettől függetlenül az első beszélgetésünk alkalmával rögtön ki is derült: egyáltalán nem elégedett magával.

tovább »

Szabina csodás átváltozása, 2. rész

Szabina 19 éves, egyetemista lány, aki jogot tanul Budapesten. Elmondása szerint az érettségi óta folyamatosan szaladnak fel a plusz kilók, bár rögtön hozzáteszi – azelőtt sem volt vékony. Változni szeretett volna, ebben kérte segítségünket.

Átváltoztatunk Andival

Andi, 32 éves, a Sugarbird kreatív munkatársa. Munkájából kifolyólag sokat mozog a kifutók világában, így benne is megfordult a kérdés: vajon belőle is ki lehet hozni a dögös, szexi nőt?

Átváltoztatunk- Mariannal

Mariann szakmája rendkívül kreatív, ám bevallása szerint ez nem mondható el ruhatáráról. Változtatni szeretett volna, és úgy gondolta, az átalakuláshoz a mi csapatunkra van szüksége. Mi segítettünk, Ti pedig most láthatjátok az eredményt.

A Nagy Átváltozás XIV.

Ildi

Ildi két kamasz anyukája, és velük együtt éli második kamaszkorát. Szeret fiatalosan öltözködni, szereti magát fiatalnak érezni. Azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy segítsünk rátalálni valódi stílusára, frizurájából hozzuk ki a legjobbat.

A Nagy Átváltoztatás XII.

Andi

Andi 34 éves, és úgy érzi, hogy az évek során nem sikerült elsajátítania az öltözködés és a sminkelés „csínját-bínját”. Mindig is sportosan öltözött, de szereti a csinos, „nőcis” holmikat is, csak nem igazán tudja, hogy mit viseljen, hogyan sminkelje magát, ezért kérte segítségünket.

Átváltoztatjuk X.

Nóra

Nóra harmadéves joghallgató, emellett egy befektetési cégnél dolgozik. Ebből fakadóan az öltözködése visszafogott, elegáns, kissé irodista. Azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy segítsünk neki feldobni ruhatárát. Haj és smink terén is változtatni szeretne, tehát mindenre nyitott.

A Nagy Átváltozás VIII.

Beatrix, 3 éve otthon van, ezalatt két kislány édesanyja lett. Szeretne új munkahelyet, ezért arra gondolt, segíthetnénk neki átalakulni, hogy sikeresebben kezdhessen bele az állásinterjúk ördögi körébe. Szeretne fiatalosabb, színesebb ruhákban járni, és a haját is szeretné másképp hordani.

A Nagy Átváltozás VI.

Anita

Anita 29 éves, könyvelő. Munkájában nagyrészt idősebb emberekkel érintkezik, ezért az öltözködése is idomult a környezetéhez. Magánéletében változások történtek az elmúlt időszakban, ezért mindenképpen szeretne megújulni és új külsővel hódítani. Ebben segítettünk neki!

Szabina csodás átváltozása

A Lady Gaga-diéta óta tudjuk: sokféle hatásos mód létezik a fogyásra, csak épp nem mindegy, milyen következményekkel jár az önsanyargatás. Kíváncsi voltam, mi történik, ha egy elszánt fogyni vágyó hölgy megkap minden szükséges kezelést és segítséget célja eléréséhez. Vajon tartós lehet az eredmény?

Átváltoztatunk - Évivel

Az Átváltoztatunk csapat következő alanya Telek-Sümegi Éva, aki 32 éves, házas anyuka.

Átváltoztatunk - Újra!

Herminával

Hermina, a 29 éves közgazdász végzettségű lány jelenleg kontrollerként dolgozik Budapesten. Szereti a nőcis ruhákat, ám öltözködése kimondottan szolid, bevallása szerint ritkán sminkeli magát, hiszen mint sok más nő, nem tudja, mi áll jól neki. Ebben, és sok más számára hasznos dologban segített neki az Átváltoztatunk csapata!

A Nagy Átváltozás XIII.

Erika

Erika két kamasz lány anyukája, ebből kifolyólag sem jut sok ideje magára. Szereti a fiatalos, nőies holmikat, de nem igazán tudja, hogy mi állna jól neki, milyen stílus illik hozzá leginkább. Segítségünkkel szeretne rátalálni valódi önmagára.

A Nagy Átváltozás XI.

Szilvi

Szilvi 28 éves, két kislány édesanyja. A két gyerkőc mellett egyáltalán nem jut ideje magára. Mielőtt megszülettek volna, sokat adott a külsejére, mozogni és fodrászhoz is rendszeresen járt. Legfőbb problémája, hogy nem sikerült megtalálni a fiatalos és divatos „anyuka stílusát”. Ebben segítettünk neki…

A Nagy Átváltozás IX.

Edina

Edina, 24 éves, egy banknál dolgozik. Bár igen fiatal, az öltözködése nem feltétlenül tükrözi fiatalos lendületét, hiszen mindig sötét és viszonylag konszolidáltabb ruhákat visel, hivatali munkájából kifolyólag. Szeretne másképpen öltözködni, de egyedül nem igazán tudja, melyik úton induljon el, ezért kérte segítségünket.

Átváltoztatjuk VII.

Lilla

Lilla zoológus, két kisgyermek édesanyja. Munkája nem követeli meg, hogyan öltözködjön. Ezért is, és a gyerekek miatt is inkább kényelmes viseletben jár, nőies darabokat nem visel. Férje szeretné, ha felesége megmutatná igazi nőies oldalát is, Lilla ezért kérte segítségünket.

A Nagy Átváltozás V.

Bernadett

Bernadett egy 8 hónapos, gyönyörű kislány anyukája. A pici mellett nem sok ideje van magára. Általában egyszerűen, nadrágban és pulóverben jár, lapos talpú cipőkkel. Szeretne megszépülni, ismét csinos lenni, ebben segített neki csapatunk.


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Vasárnapi csillagjóslat

Vasárnapi csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Ha a tükröket ügyesen helyezzük el a lakás különböző pontjain, optikailag megváltoztathatjuk a helyiséget, sőt, akár ki is bővíthetjük. De óvatosan kell bánni velük, hisz sok pozitív hatásuk mellett károsak is lehetnek. Akár még a párkapcsolatunk is tönkre mehet egy rossz helyre tett tükör miatt.

Tovább »
Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Ez a gazda nem találja a feleségét, és nagyon zavarban van. De biztosan ott van. Talán te vagy az, aki megteheti, hogy segít a szerencsétlen embernek. Ám jobb, ha tudod, hogy ez egy cseles feladvány!

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép