2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Aktuális

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mi rejlik a kör közepén? - Észbontó vizuális teszt

Hogy mitől olyan észbontó? Mert még a legjobb látással, forma és színfelismeréssel rendelkező embereket is megtréfálhatja és igazán vicces tud lenni az, amikor látni vélsz valamit, de kiderül, hogy teljesen más van ott! Ettől olyan csodás az agyunk, hogy szeret bennünket átverni, úgyhogy nem elég a puszta látásunkra hagyatkozni, hozzá is kell tudni társítani valamit a látottakhoz! Neked sikerül kibogarásznod azt, ami a színes körök közepén rejlik?

tovább »

Egy igazi konyhatündér lakik benned? - Majd a játékos recept-tesztből kiderül!

Azt vallod, hogy egy szakács istennő vagy istenség vagy? A konyha a második otthonod? Lássuk, hogy mennyire is vagy oda, illetve elveszve a gasztronómiában és hogy kitalálod-e, hogy az egyes ételekhez, süteményekhez mely összetevőkre nincs szükség! Itt a lehetőség, hogy leteszteld tudásodat!

Még a legokosabbnak is törniük kell egy kicsit a fejüket a következő 4 feladványon!

Bármennyire is okos legyél, még rajtad is kifoghat ez a 4 fejtörő! Ugyanis az intelligens embereknél előfordulhat, hogy túlagyalják a dolgokat és bonyolultabb megoldásokat keresnek ott, ahol valójában egészen egyszerű a válasz. Lássuk, hogy vajon veled is ez történik-e! Vagy talán tényleg nehezek a cikkben található feladványok?

Érdemes 1 percet szánni erre a villámgyors látástesztre!

Természetesen ez nem orvosi teszt, ez csupán egy játékos látásteszt, ami képet adhat arról, hogy mennyire éles a szemed! Nincs más dolgod, mint közelebbről is szemügyre venni a képeket és megmondani, milyen számokat látsz! A játék rendkívül szórakoztató és egyben hasznos is, mert ha mindennap elvégzel egy ilyen feladatot, nem csak a látásodat edzed, hanem az agyadat is!

1 percen belül megtudhatod, milyen éles a szemed! - Szeretnéd tudni?

Szeretjük ezeket a trükkös teszteket, tökéletes gyakorlást jelentenek az agyadnak a nap közepén vagy a végén, amikor csak ráérsz vele foglalkozni, mert mindenképpen érdemes rá egy kis időt szánni, ugyanis hosszú távon csak nyerhetsz az elvégzésükkel! Ez a mai teszt arra világít rá játékos keretek között, hogy mennyire éles a szemed! Vajon elég érzékeny vagy a részletekre? Mennyire vagy szemfüles?

Segíts a tengerésznek megtalálni a kedvesét még az áradás előtt! - Csak a sasszeműek lelik meg őt!

A tengerész szívét ellopta egy gyönyörű hölgy. De nagy a baj, mert közeleg az ár és meg kellene találnia a szem elől tévesztett kedvest, hogy mielőbb biztonságos helyre mehessenek. Segíts megtalálni a szerelmes tengerésznek az eltűnt kedvesét, hogy megmentse, majd feleségül vehesse őt!

A hajad is égnek fog állni! - 5 rettentően elgondolkodtató és egyben szórakoztató fejtörő

Segítünk neked abban, hogy mindig gondoskodhass az agyad egészségéről! Ezért hoztunk mára 5 új fejtörőt, ami nem csak szórakoztató, hanem hasznos is. Elvégre ez a legkevesebb, amit megtehetsz az agyadért, ha már fáradhatatlanul dolgozik neked ő is! Ráadásul játszva fejlesztheted a különböző képességeidet így meg legalább nem fogod olyan unalmasnak vagy kötelezőnek érezni a következő 5 feladat elvégzését!

Az emberek 97%-a nem találja meg 5 másodpercen belül a lovat a képen

Egyáltalán nem azért kell ilyen rövid idő alatt megtalálnod a lovat, hogy véletlenül se legyen sikerélményed. Hanem egyszerűen, aki képes 5 másodperc alatt megtalálni, annak valószínűleg átlagon felüli az intelligenciája, illetve a megfigyelőképessége. Ezt derítheted ki te is a tesztből, hogy vajon beleesel-e a 97%-ba!

Ez a teszt 1 perc alatt meghatározza, milyen éles a szemed

Gyorsan és egyszerűen meghatározhatod milyen élesek a szemeid, ezekkel a trükkös képekkel! Nem mellesleg tökéletes 5 perces figyelemelterelés a napközben, amivel aktivizálhatod az agyad. Nem sok ember képes átadni magát ennek az optikai illúzió tesztnek, de biztosak vagyunk benne, hogy meg tudod csinálni! A teszt célja, hogy ellenőrizze, milyen magas a fókuszálási szinted!

Látod a képeken elrejtett számokat? - Játékos vizuális teszt

Mutatunk néhány a képet, amiken számok vannak elrejtve. A kérdés pedig az, hogy meglátod-e őket! Mennyi fejlett a színlátásod, a vizuális képességed, amelynek segítségével egy túl színes, túl zsúfolt képes is meglátod-e az elrejtett számok! Tökéletes módja annak, hogy játékosan fejleszd a vizuális képességedet és vele együtt az agyadat is karban tartsd!

4 fejtörő, ami majd felrobbantja az agyadat, mire rájössz a megfejtésre

Most kapaszkodj meg, mert olyan elmés, trükkös fejtörőket hoztunk, amik majd felrobbantják az agyadat a nagy igyekezetben, hogy megfejtsd őket. Ne aggódj, azért nem kell hozzájuk zseninek lenni, elég a józan paraszti ész, amivel meg lehet őket fejteni. De az egyszer biztos, hogy minél jobban töröd rajtuk a fejed, annál jobban serkented működésre az agyadat, és minél intenzívebb a torna, annál eredményesebb is!

Az emberek 50%-a nem ismeri fel a bolygókat! - Neked sikerül?

Hiszed vagy sem, de az emberek 50%-a tényleg nem ismeri fel a bolygókat. Pedig nem kell hozzá fizikusnak vagy tudósnak lenni ahhoz, hogy felismerjük az alap kilenc bolygót, amiről az iskolában is tanultunk. Teszteld le magad, hogy vajon te rendelkezel-e azzal az alaptudással, - illetve emlékszel-e -  amivel megtudod képről állapítani, hogy melyik bolygó, melyik!

Elég jó a szemed vagy becsaphat az agyad? - 2 színes feladvány, ami választ adhat erre!

A mai nap kihívás keretei között tesztelheted a szemedet, amennyiben nem csap be az agyad! Mert, ami tökéletességre törekvő agyunk időnként automatikusan is korrigál a „tudtunk nélkül" is egy kicsit átírhatja azt, amit fizikai szemmel látunk. Most kiderülhet, hogy a te látásodat milyen mértékben téveszti meg az eszed!

Megtalálod a kutyát a képen? - Kérlek, vidd haza, mert várják!

Egy kalandvágyó kutya kiszökött az erdőbe, hogy vadásszon, de legalábbis játékból megkergesse a vadakat. Viszont a gazdája nagyon várja haza.  Lennél olyan kedves, hogy segítesz neki megtalálni és ezzel együtt megóvd a szarvast is attól, hogy alaposan ráijesszen a kutya? Nagyon jó megfigyelőképesség kell ahhoz, hogy a kutyára nyomára bukkanj! Vajon rendelkezel vele? Most kiderítheted!

Ez az 5 trükkös rejtvény komoly kihívást jelenthet az agyadnak

A tudósok úgy vélik, hogy a rejtvények, a fejtörők és a memória játékok javíthatják az agyunk működését, és segíthetnek abban, hogy sokáig kihasználhassuk azt a temérdek funkciót, amivel rendelkezik. Ezek a rejtélyek könnyűnek tűnhetnek, de ne becsüld alá őket, mert simán megtréfálhatnak!

Úristen, a lovaskocsi alá esett a férfi! - Találd meg 1 percen belül és segíts neki!

Látod? Eltűnt a kocsihajtó, mert gyorsan hajtott át egy nagyobb buckán és leesett az ülésről. A szamarak meg mennek tovább, pedig a kutya is kiszúrta, hogy leesett a gazdája. Megtalálod 1 percen belül a szerencsétlen férfit és segítesz rajta, nehogy komolyabb baja legyen?

Ez egy 136 éves átkozott rejtvény! Old meg, ha mered!

Ez az 1881-es kép valójában egy kincses térkép, ami egyben egy rejtvény is. Apropó, egyébként átkozott! Meg kell találni mind a 12 elrejtett dolgot rajta és meglelni a kincset ahhoz, hogy szerencsében legyen részed. Bele mersz vágni?


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 sokkoló beszámoló állítólagos időutazóktól - Meg fogsz lepődni, mi minden vár ránk!

10 sokkoló beszámoló állítólagos időutazóktól - Meg fogsz lepődni, mi minden vár ránk!

Emberek… hatalmas a fantáziájuk. Vajon csak a képzeletük szüleménye az a sok minden, amit a jövőnkről elárultak? Esetleg olyan betegek, akik maguk is elhiszik az agyszüleményeiket? Vagy valóban szörnyűséges jövő elé nézünk? Ez a 10 időutazó megjárta a jövőt – vagy éppen onnan érkezett – és elképesztő dolgokról számoltak, hogy mik várnak ránk!

Tovább »
Felismered a Harry Potter szereplőket csak a sziluettjük alapján?

Felismered a Harry Potter szereplőket csak a sziluettjük alapján?

Megismered Hermionét vagy Dumbledore-t a sziluettjük alapján? Azért ne vegyél rá mérget, nagyon trükkösek ezek a képek, még a vérbeli Harry Potter rajongókat is megtévesztheti! Ha szereted a Harry Potter világot, illetve bírod az ilyen memóriajátékokat, akkor menj végig a szereplőkön és próbáld meg őket felismerni!

Tovább »
Mit pillantasz meg először a képen? - Megmutatja, mi rejlik a lelkedben

Mit pillantasz meg először a képen? - Megmutatja, mi rejlik a lelkedben

Az ember nem látja át az egész mindenséget globálisan, csupán egy-egy részlettel van tisztában. Érdemes több szemszögből megvizsgálni a dolgokat, így átfogóbb képet kaphatsz. Léteznek olyan tintapacából álló festmények, melyek sokat elárulnak rólad és a múltadban megélt eseményekről. Vess egy pillantást az alábbi képre, és ismerd meg jobban önmagad, vajon mi rejlik a lelked legmélyén.

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép