2016. február 12. - Lívia, Lídia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. február 12. - Lívia, Lídia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Angyaliskola

Korábbi cikkeink a rovatban »

A szombati nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Ez most egy jó időszak az új ötletek megvalósítására és új dolgok kipróbálására. Én pedig vigyázok rád, irányítalak és megvédelek az ezzel járó változások során."

tovább »

A pénteki nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Az új lelki és szellemi tapasztalataid hatására máshogy tekintesz magadra és másokra. Tedd lehetővé szellemi adottságaid kibontakozását a tanulás, ima és meditáció segítségével."

Íme 8 lehetőség, hogyan kerülj közelebb az őrangyalodhoz

Ki ne szeretne közelebbi viszonyt, esetleg barátságot ápolni az őrangyalával? Milyen jó lenne vele rendszeres kapcsolatot fenntartani, amelyben láthatnád vagy hallhatnád őt? Minél erősebb köztetek ez a kapcsolat, annál könnyebben érheted el, hogy élvezhesd a társaságát és ráadásul így még hatékonyabban tud neked segíteni. Van tehát számodra 8 lehetőség, amivel elérheted, hogy közelebb kerülj őrangyalodhoz!

6 feladat az őrangyalodtól 2016-ra, amiket érdemes teljesítened!

2016-ot írunk és nem csak mi, de szeretett angyalaink is rákapcsolnak arra, hogy még hatékonyabban segítsenek és támogassanak bennünket. Hogy megkönnyítsük a dolgukat, - és persze a miénket - megsúgták azt a 6 feladatot, amit mindenkinek érdemes teljesítenie az évben! Tudni szeretnéd, mivel segíthetnél magadon és dobhatnál kicsit a sorsodon?

4 jó tanács az angyaloktól, hogyan indítsd jól az új évet

Segítő angyalaink ezúttal azt súgják meg nekünk, mit kell tennünk ahhoz, hogy egy igazán jó, sikeres és boldog új évet kezdhessünk meg. Önzetlenül adják kezünkbe az infókat, hiszen nekik csak az számít, hogy nekünk jó legyen. Érdemes megfogadni ezt a 4 igen egyszerű, de nagyon jó tanácsot, amik által varázslatos év elé nézhetsz!

5 ima az angyalokhoz, amik Szenteste elmondva a leghatásosabbak

A Szenteste egy varázslatos este, amikor nem csak Jézus születését ünnepeljük, hanem amikor a mesék megelevenednek, és minden olyan álomszerű lesz. Amikor a lélek békével, szeretettel, fénnyel és meghittséggel telik meg és mikor minden ember újra gyermek lesz. Azon a napon kivételesen erős a varázslat ereje. Mondj el egy imát aznap az angyalokhoz és váljon valóra kérésed! Gyógyíts, intézz szerelmet, jósálmokat vagy boldogságot a családodnak!

5 jel, hogy őrangyalod ténykedik körülötted decemberben

Most, hogy beköszöntött a December, az angyalok rákapcsolnak a munkára, hogy varázslatos hónapban részesítsenek bennünket. Fényt és ünnepi hangulatot csepegtetnek a szívünkbe, de legfőképpen szeretetet. Mindent megtesznek azért, hogy boldog és elégedett legyél és közelebb kerülj vágyaid beteljesüléséhez vagy éppen a szeretteidhez. Tudd meg, mire készül ebben a hónapban az őrangyalod és figyelj oda a jelekre!

5 jel, hogy az álmokon keresztül próbál neked üzenni az őrangyalod

Gyakran nem vesszük észre az ébrenlét során, napközben azokat a jeleket, amiket őrangyalunk vagy más angyalok próbálnak közvetíteni nekünk. Hiszen nappal tele van a fejünk mindennel, a munkával, a párkapcsolattal és különböző feladatokat próbálunk megoldani. Álmainkban viszont nyitottá válunk mindarra, amire nappal nem sikerül és angyalaink is könnyebben teremthetnek kapcsolatot velünk vagy üzenhetnek nekünk.

Miben kérheted November Angyalainak segítségét? - Amiben csak szeretnéd!

Elérkezett a november, és a hónapban ismét más angyalok uralják a heteket, különböző szakterületekkel, hogy még többen és még sokoldalúbban segíthessenek neked minden héten. Találd meg a céljaidnak megfelelő angyalt a hónapban és kérd aktív segítségét a megfelelő időszakban!

4 tipp, amivel megismerheted előző életeidet az angyalok segítségével!

Szeretnéd megismerni a múltadat? Mikor, hol és kivel éltél előző életedben? Ne szaladj rögtön hipnoterapeutához vagy más gurukhoz, hanem kérd inkább az angyalok segítségét, akik szívesen visszavezetnek téged a múltba, hogy meglásd mindazt, amire kíváncsi vagy. Íme 4 csodálatos és rendkívül lélekemelő módszer, hogy megismerhesd korábbi életeidet az angyalok segítségével!

5 angyali teremtő meditáció, amikre bármikor szükséged lehet!

Ha szerelemre vágysz, ha forró és szenvedélyes párkapcsolatra, vagy egészségre, jóslatra, netán egy kis szerencsére, akkor most megkaphatod! Már egyetlen meditációval komoly eredményeket érhetsz el, de az szent, hogy az Univerzum felé egyértelműen elküldheted az üzenetet, mire vágysz vagy akár így te magad is megteremtheted, amit csak kívánsz! Fogj össze az angyalokkal és meditálj velük a céljaidért!

A fontos üzenetek angalszárnyakon érkeznek - Angyali üzenetek 2016-ra

Vitathatatlanul magunk alakítjuk a sorsunkat, cipeljük terheinket, várjuk a csodát, álmodjuk álmainkat. Mindeközben segítő angyalaink szorgosan dolgoznak, hogy mindenből kihozzuk a maximumot. Szeretnéd tudni, mik lesznek 2016 legfontosabb élményei, feladatai számodra?

Így hívd meg az angyalokat Karácsonykor az otthonodba! - Szertartás Karácsony Angyalainak áldásáért

Szeretnéd élvezni az angyalok társaságát az ünnepekkor? Illetve nem csak isteni jelenlétüket, de áldásukat is? Akkor kövesd ezt a néhány egyszerű instrukciót, hogy az angyalokkal együtt ünnepelhesd a Karácsonyt, és szeretetüket élvezve, kikérhesd segítségüket, hogy boldogságot, bőséget és egészséget hozzanak neked és családodnak. Sőt, ezzel a szertartással hálát adhatsz nekik az idei évben kapott támogatásukért!

5 feladat, amit még idén el kell látnod az éves tiszta karmáért az angyalok szerint

A December nem csak az ünnepek ideje. Közeledik az év vége, hamarosan lezárul egy év, egy fejezet, egy szakasz az éltünkben. De vajon milyen minőségben? Ez főként tőled függ! Az angyalok rávilágítanak arra, mi az az 5 feladat, amit még feltétlenül meg kell tenned az idén ahhoz, hogy a következő évet makulátlanul kezdhesd - tiszta éves karmával, legalábbis amennyire lehetséges.

Ezzel az 5 dologgal erősítheted meg a kapcsolatodat az őrangyaloddal

Szeretnél szorosabb kapcsolatot ápolni az őrangyaloddal? Kicsit közelebb tudni magadhoz, esetleg érezni a jelenlétét? Semmi akadálya, ráadásul ezzel az 5 módszerekkel nem csak azt éred el, hogy szorosabb legyen a kapcsolatotok, hanem hogy jobban meghalld, meglásd őt! Természetesen ezek a módszerek a többi angyal esetében is felhasználhatóak!

 

8 jel, amelyből tudhatod, hogy az őrangyalod a közeledben van

Érzed, hogy jelen van, de nem vagy biztos benne? Néha gyanús, megmagyarázhatatlan dolgok történnek veled? Olyan, mintha valaki vigyázna rád és nem hagyja, hogy rossz történjen veled vagy bajos essen? Jól sejted, hogy az őrangyalod az, aki munkálkodik érted. Ebből a 8 jelből pedig egész biztosra tudhatod, hogy, hogy mikor van melletted és támogat téged!

4 tipp, hogyan kérj jóslatot az angyaloktól!

Szükséged lenne egy kis útmutatásra? Szeretnél egy picit belepillantani a jövőbe, hogy lásd mi vár rád, jó irányba tartasz-e? Jól jönne a megerősítés? Módszereink segítenek abban, hogy választ kapj kérdéseidre az angyaloktól!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szerelmi kötés a Valentin-napi szexmágia segítségével

Szerelmi kötés a Valentin-napi szexmágia segítségével

Ha szeretnéd magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, mélyebb köteléket kialakítani egymás között, felébreszteni a régen kihunyt szenvedélyt vagy elérni, hogy bekövetkezzen a nagy áttörés, egy sorsfordító változás a viszonyotokban, akkor végezd el a Valentin-napi szex mágiát! 

Tovább »
Csempészd a természetet az otthonodba! - 7 egyszerű ötlet, melytől leesik az állad

Csempészd a természetet az otthonodba! - 7 egyszerű ötlet, melytől leesik az állad

A természet valahogy mindig megtalálja a módját, hogy a közelünkbe férkőzzön, és nincs ez másképp az otthonunkban sem. Tudtad, hogy néhány faág segítségével egészen egyedi, izgalmas hangulatot varázsolhatsz otthonod szinte bármelyik helységébe? Mutatunk néhány ötletet, hogyan hasznosíthatod saját kezűleg az erdő egyetlen darabkáját.

Tovább »
Mennyire hűséges a párod? És te? - A csillagjegyek mindent tudnak!

Mennyire hűséges a párod? És te? - A csillagjegyek mindent tudnak!

Kit ne foglalkoztatna a kérdés, hogy mennyire bízhat meg a párjában? De az se utolsó kérdés, hogy egyáltalán magadban mennyire bízhatsz meg. A csillagjegyek elárulják, hogy mennyire vagytok hűségesek és mekkora az esélye annak, hogy megcsalásra adjátok a fejeteket. Ha elég bátornak érzed magadat, hogy szembenézz a lehetséges igazsággal, akkor ez az őszinte horoszkóp mindenbe beavat!

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép