2014. november 23. - Kelemen, Klementina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. november 23. - Kelemen, Klementina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hangolódj rá az őszre!
Hirdetés

Kisállat Mentő

Korábbi cikkeink a rovatban »

Elvadult macskák

Házi kedvencből kóbor állat… Sajnos ez gyakori jelenség. De miért éppen a kóbor macskák tömegei népesítik be a városokat, elhagyatott telkeket?

tovább »

Állati nevek - Mit árulnak el a gazdiról?

Az állattartás az esetek többségében a névadással kezdődik, Ez is egy kreatív feladat lenne, amit sokan sokféleképpen értelmeznek. Na de mi köze valójában a gazdinak az általa kiválasztott névhez?

Tuki szerint a világ - Avagy rád nézek és olvasok a szemedből

Rád nézek és olvasok a szemedből. Rám nézel és olvasol a szememből. De néha félreértjük egymást, hisz nem egy nyelvet beszélünk. Bár a szeretet minden nehézséget lebont, mégiscsak jó lenne, ha úgy jutnánk közös nevezőre, hogy ugyanazt gondoljuk.

Tuki szerint a világ... - Avagy az vagyok, amit megeszem!

Az vagyok, amit megeszem. Például a „fúúújgyógyszer” beépül az ízületeimbe, így a műtét is jobban fog sikerülni. Igen ám, de vannak olyan dolgok is, amik ha belém épülnek, beteggé tesznek. Például a tartósítószertől nem leszek hosszabb életű, és a színes tápszemek sem teszik az egyéniségemet még tarkábbá.

Tuki szerint a világ... - Avagy "egy gondolat bánt engemet..."

Ilyen borongós időben nem sok mindent lehet csinálni, még rosszalkodni sincs kedvem. Egy furcsa gondolat motoszkál bennem: miért vagyunk ilyen sokan a menhelyeken? Talán azért, mert az emberek nem látják meg bennünk a szépet? Spanci erre csak annyit mondott: „Ne törd annyira a fejedet Tuki, mert megfájdul – van, amit még te sem tudsz megfejteni…” Engem azonban nem hagyott nyugodni a gondolat.

Tuki szerinte a világ... - Avagy a titokzatos levél története

Az igazság az, hogy már megint belekotnyeleskedtem valamibe, amihez minden bizonnyal semmi közöm nincs, de én annyira szeretem kihallgatni, amit a felnőttek beszélgetnek. Így esett meg, hogy elloptam azt a levelet, amit Spanci kapott Csigától – aki most már Brady -, és most elmesélem, mi volt benne…

Tuki szerint a világ - Avagy leesett az első hó! Vagy mégsem?

Ma szép fehér, havas reggelre ébredtünk a farmon. És persze Spanci hangjára, ami nem volt csendes és simogató: Bruti!!! A fene vigye el azt a...(fütty), ...(fütty), és ha még egyszer...(fütty), akkor majd... (hosszú fütty).

Mennyire értesz jól az állatok nyelvén? - Teszt

Nagy állatbarát vagy? Egyszerűen imádod és oda vagy értük? Vagy szimplán szereted a közeledben tudni őket? Ha érdekel, hogy mennyire lakozik benned egy Ace Ventura, vagy csak kíváncsi vagy, mennyire érted meg az állatokat, vágj bele és töltsd ki a tesztet!

Tuki szerint a világ - Avagy a két kis kópé esete a medencével

Szép napot Nektek! Ma nem vagyok jól, kicsit köhögök, még játszani sem volt igazán kedvem. Spancitól kaptam fincsi mézet, Magdianyustól pedig valami ezüstkolloidot, hogy erősödjön az a rendszerem, ami megvéd. A méz nagyon ízlett, majd máskor csinálok kamuköhögést, hogy kaphassak...

Végső búcsú

Közeledik a szeretteinkről való éves megemlékezés ideje, Mindenszentek vagy Halottak Napja, ilyenkor tömegesen zarándokolunk a temetőkbe, illetve otthon gyertya mellett emlékezünk csendesen azokra, akik már nincsenek velünk.

Állat a lakásban - A lélek öröme

Kétféle a vélemény kering arról, hogy legyen-e állat egy panellakásban. Az egyik tábor ellenzi, mert sokat kell vele törődni, és nincs akkora mozgástere, a másik pedig azt mondja, minden probléma kiküszöbölhető, hiszen amit egy kisállat nyújt, megéri a plusz energia befektetést. Álljon itt egy cikk arról, miért tartsunk állatot a lakásban.

Kiskutyákat dobáltak ki a panelházak közé

Szakadó esőben, a Szeged-rókusi panelházak közé dobált ki egy ismeretlen elkövető öt önálló életre képtelen kiskutyát. A lelketlen állatkínzó által elkövetett cselekmény kimeríti az állatkínzást, ami börtönnel is sújtható bűntett. Az eset kapcsán a rendőrség nyomozást indított.

Tuki szerint a világ... - Avagy látogatás nyávogiéknál!

Nőtt a létszám a cicaszeparéban – mert hogy nálunk cicák is vannak ám! Spanci, jó szokásához híven, megint egy új nyauval jött haza! Szerintem a ciccek lesik, hogy mikor teszi ki a lábát a farmról és hanyatt homlok odarohannak elé és eszeveszett nyauzással adják tudtára, hogy ők szegény, szerencsétlen, éhes maccsok, akik csak és kizárólag rá számíthatnak!

Nem tartok kisállatot! - Önző vagyok?

A kérdés volumene majdnem egyenértékű a „Miért nincs gyerekem?” kérdéssel. Azzal a különbséggel, hogy előbbieknek nem teszik fel nap mint nap jószándékú emberek a kérdést: „Mikor jön a baba?” Vagy ha egyedülálló: „Te egyáltalán nem akarsz gyereket?

Tuki szerint a világ - Avagy bemutatom "Bezzeg-Darynt"

Ma jól kihúztam a gyufát Spancinál! Az a stréber Daryn az oka! Állandóan puncsol Spancinak, hogy őt jobban szeresse! Amikor ma Spanci adta be a gyógyszeremet és a mézet, folyamatosan ott ugrált körülöttem és drukkolt, hogy ne tudjam lenyelni!

Tuki szerint a világ - Avagy az a bizonyos szuri

Szép napot mindenkinek! Hallgatnom kellett volna Spancira! Azt mondta, beszéljek a többiekkel erről a szurikérdésről! Ha tudom, hogy a szuri nem finom, hanem csíp és fáj, jól elbújok! De nem tettem… Magdianyus erre azt mondta, legyek boldog, mint a tejbeesett légy, hogy ennyivel megúsztam! Azért én elmesélem, hogy jártam.

Tuki szerint a világ - Avagy egy nem mindennapi kiskutya mindennapjai...

Mozgáskorlátozott kiskutya vagyok. Két hátsó lábamban van a bibi, azt mondják patella. Amikor fillérekért eladtak, azt mondták majd kinövöm a csámpámat. Ám nem így lett, és aki megvett, nem sokára azt mondta, nem kell neki nyomorék kutya és kidobott az autójából. Aki ezt látta, elvitt a Spánielmentéshez, ahol most élek. Nem túl hosszú és nem túl boldog önéletrajz, de azt ígérték, ezentúl minden jó lesz!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Cordon Bleu - Az ízletes Kék Szalag

Cordon Bleu - Az ízletes Kék Szalag

A Cordon Bleu tulajdonképpen nem más, mint rántott szelet, benne sajttal és sonkával. Nevét állítólag onnan kapta, amikor XV. Lajos egy vacsora után elismerése jeléül Kék Szalagot, franciául Cordon Bleu-t adott a szakácsnak. Mások szerint a leggyorsabb utasszállító hajónak járó Kék Szalagról nevezték el. Bárhogy is van, finom és elkészítése egyszerű!

Tovább »
Hozd egyensúlyba magad - Táplálkozz a makrokozmosz ritmusában

Hozd egyensúlyba magad - Táplálkozz a makrokozmosz ritmusában

Az antropozófia táplálkozástana szerint a ritmus és a harmónia szerepe nagyon fontos tényezője a létnek. Ha egy kicsit odafigyelsz ezekre az a meghatározásokra, egyensúlyba hozhatod táplálkozási szokásaidat és érdekessé teheted étkezésedet. Ehhez találod meg itt a recepteket.

Tovább »
Képeken a 10 legmisztikusabb véletlen egybeesés

Képeken a 10 legmisztikusabb véletlen egybeesés

Az embert mindig is foglalkoztatta: vajon a dolgok miért, minek köszönhetően történnek? A sors keze, a véletlenek, netán Isten, vagy valami más, magasabb rendű hatalom uralja a történéseket? Néha pontosan a történelem szolgáltatja nekünk ezeket a hihetetlen egybeeséseket, melyekről azt gondoljuk, nem lehetségesek. Nézzünk néhány érdekes véletlent a nagyvilágból.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Mária Mária Kata Judit Katalin 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép