HIRDETÉS
2014. augusztus 02. - Lehel
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
A hónap témája: hurrá, nyaralunk! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. augusztus 02. - Lehel
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Kisállat Mentő

Korábbi cikkeink a rovatban »

Új fajok nyomában - A Mekong-medence titkai

Egy óriás repülőmókus, egy repülő gekkó, egy fejjel párosodó hal és egy szem nélküli barlanglakó pók is szerepel a 367 új faj között, melyeket a tudósok a Mekong folyó vidékén fedeztek fel 2012 és 2013 során.

tovább »

Hőségriadó - házi kedvenceinket is hőguta fenyegeti!

Az állatvédők gyakran találkoznak a lakosság által rövid láncra kikötött, árnyéktól mentes helyen, megfelelő mennyiségű, friss ivóvíz nélkül tartott kutyákkal. Ne feledjük azonban, hogy a nappali 30 foknál magasabb csúcshőmérséklet idején a rosszul tartott házi kedvencek rövid időn belül hőgutát kaphatnak, mely hosszú távon pusztuláshoz vezet.

Bolhák, tetvek, atkák, kullancsok - potyautasok a kutyán

Házi kedvenceink bizony soha nem érkeznek egyedül a házhoz, hozzunk kiskutyát tenyésztőtől, rokontól, baráttól, ismerőstől vagy menhelyről, biztosak lehetünk benne, hogy vagy már van élősködő a kutyán, vagy majd lesz!

IV. Noé Cicás Nap

Megint gyorsan elszaladt egy év, egy munkával, örömmel és néha nehézségekkel teli év. Ez, és a jó idő remek alkalmat ad arra, hogy közösen ünnepeljünk. 2014. május 18-án a IV. Noé Cicás Nap alkalmából megnyitjuk kapuinkat minden egykori, jelenlegi és leendő cicarajongó előtt, boldogan fogadunk minden macskást és (még) nem macskást, legyen az kicsi, nagy, fiatal, idősebb, tapasztalt cicás vagy még csak gondolatban cicázó.

Tavasz, kert, kisállat...

Végérvényesen itt a tavasz - a vérbeli kertészek már elő nevelték palántáikat és hetek óta szorongva figyelték, melyik pillanat a legalkalmasabb a fák metszésére. Figyelmünk középpontjába most a kiskertek kerültek, ám vigyázzunk kedvenceinkre, és kertünk kis lakóira is. Ami nekünk pihentető hobbi, az tollas, szőrös kisbarátainknak veszélyforrás lehet!

Fogságban tartva?

Cirmike az ablakpárkányon sütkérezik, miközben figyeli az utcai jövés-menést. Ez aztán az izgalmas macskatelevízió, ugye? De mit is tehetne mást? Hiszen Cirmike szobacica…

Szeresd kisállatodat, és ivartalanítsd!

Az évszakok váltják egymást, amit kedvenceink bizony megéreznek - a tavasz hatására a fajfenntartás ösztöne számunkra fura viselkedést hoz ki belőlük. Első lépésként figyeljünk fokozottan kedvenceinkre, de ennél is jobb, ha megfontoljuk az ivartalanítást.

Az a bizonyos "fekete keverék", Aki senkinek sem kell...

Mai mesém nem szól másról, mint azokról a fekete színű keverék kutyusokról, Akiken az égvilágon senkinek nem akad meg a szeme. Menhelyek százai vannak tele ilyen kutyákkal, Akik semmivel sem rosszabbak, vagy éppen kevesebbek „színes” társaiknál, egy hibájuk van csupán: feketének és keveréknek születtek.

A kiskutya, Aki mindig a sarokban ül, és vár...

Magam sem tudom, miért akadt meg a szemem rajta, hiszen Ő mindig ott van, mindig ugyanazon a helyen, mindig abban a pózban ül... és vár. Hogy mire? Talán Ő maga sem tudja, hiszen jó ideje beletörődött már a sorsába, abba, hogy Ő csak egy fekete kislány a többi spániel között, Aki senkinek sem kell.

Nagy Macska-teszt

A cicád minden bizonnyal (meg)ismer téged, de vajon te is jól ismered kedvencedet? Próbáld ki! Töltsd ki az alábbi tesztet, és máris közelebb kerülsz az igazsághoz, vagyis a nyávogó igazi személyiségéhez.

Aki korán édesanya lesz, korán kirepülnek a gyerekei, és magára marad...

Így történt ez Kacajjal is, a tündéri fekete kislánnyal. Úgy hozta a sors, hogy életének hajnalán volt kénytelen világra hozni kicsinyeit, akiket aztán becsülettel felnevelt. Ám amikor a két kis hóhányó felcseperedett, gazdát keresett magának, és Kacaj bizony magára maradt.

Az egyedül maradt kistestvér

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer két fekete kisfiú, Akik egy tanyán jöttek a világra, mint annyi más társuk. Nem sokkal később menhelyre kerültek. Egy szép napon azonban egyikük csillaga felragyogott, megtalálta a gazdiját – ám azóta Viktor egyedül maradt, szomorúan, magányosan.

Felhívás

Ments meg egy állatot, ments meg egy lelket!

Ki ne hallott volna a kutyákat, és más kisállatokat érintő rossz bánásmódról? A menhelyeken összezsúfolt állatokról? Ezekre az állatokra többnyire nagyon rossz állapotban, legyengülve, kiéhezve találnak rá. Hűségükért cserébe nem ezt érdemelnék. Mi segíthetünk, ha velünk, a Női Portállal tartasz!

Amennyiben módodban áll egy kis száraztáppal, konzervvel, vitaminnal, vagy egyéb kutyafelszerelési cikkel segíteni, mi eljuttatjuk a szerencsétlenül járt árváknak. A felajánlásokkal, vagy egyéb segítség nyújtással kapcsolatban kérlek, írj a marketing@noiportal.hu e-mail címre!

Köszönjük!

Állati horoszkóp

Bármennyire is furcsa, házi kedvenceink természetét is befolyásolják a csillagok. Nem mindegy, melyik csillagjegy alatt születtek, viselkedési formájuk, stílusuk egyénenként változó. Válaszd ki kedvencedet, és figyelj!

Kutyát a munkahelyekre!

Magyarország egyetlen, összes kutyabarát helyeit összegyűjtő és bemutató internetes portálja, a kutyabarát.hu ezzel az üzenettel és egy kreatív fotósorozattal szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a kutya a mindennapjainkban is társ, így fordítsunk nagyobb figyelmet a kutyákra, a kutyákkal való együttélésre.

Kertünk hasznos kisállatai

A kiskertek tulajdonosai már javában tervezgetik, milyen növényekkel díszítik idén ágyásaikat. Mindeközben lassan ébredeznek a kert kislakói is! A madáretetőkből elfogynak a magok, de nincs is értelme feltölteni, hisz a fák odvából lassan előbújó kártevők terített asztalt jelentenek a tavasszal családot alapító madárkáknak.

A kutya is vágyik arra, hogy megtalálja az Igazit!

Nagyon hideg volt, fáztam... Borzasztóan fáztam és nagyon éhes voltam. Hetek óta nem ettem rendesen, csak azt, amit nagy ritkán valaki odadobott elém, vagy amit a szemétben találtam. Persze, ha nem vették el tőlem. Mert nagyon féltem mindenkitől...


Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az elhagyatott hajó rejtélye - Mary Celeste

Az elhagyatott hajó rejtélye - Mary Celeste

1872. december 14-én a hajó tulajdonosai szűkszavú, de annál szívszorítóbb táviratot kaptak David Morehouse-tól, a Dei Gratia szállítóhajó kapitányától: „December negyedikén megtaláltuk a Mary Celeste-et a nyílt tengeren. A hajó teljesen elhagyatott, de sértetlen, úszóképes. Az Admiralitás hivatalból megteszi a szükséges intézkedéseket.”

Tovább »
Amerikai rocksztár az Argo2 egyik főszereplője

Amerikai rocksztár az Argo2 egyik főszereplője

Az IGNITE nevű kaliforniai melodic hardcore/punk rock együttes, több mint 20 évvel ezelőtt alakult. Az igazi áttörést a 2000-ben megjelent Place Called Home című albumuk hozta meg számukra. Azóta zenéjüket a világ minden táján ismerik. Frontemberük, aki egyben a Pennywise rockegyüttes énekese is a  magyar származású Téglás Zoltán, aki az idén ősszel bemutatásra kerülő ARGO2 című magyar akció-vígjátéknak egyik főszereplője is lett.

Tovább »
Fő az optimizmus! - Dicsérd magad!

Fő az optimizmus! - Dicsérd magad!

A borúlátókat még az ág is húzza. Ha valaki hajlamos a pesszimizmusra, gyakran a sikerét sem akarja tudomásul venni. A kudarc pedig kudarcot szül. Ha te is a világ szerencsétlenjének érzed magad, fogadd meg jó tanácsainkat.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Judit Katalin Szilvia Zsolt Violetta éva 
Társkereső
jozsef jozsef István Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép