HIRDETÉS
2014. október 01. - Malvin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
A hónap témája: ősz! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. október 01. - Malvin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hangolódj rá az őszre!
Hirdetés

Kisállat Mentő

Korábbi cikkeink a rovatban »

Legapróbb kedvenceink - a rágcsálók

Nem minden szülő engedheti meg gyermekének a kiskutyát vagy kiscicát. Ilyen esetben egy rágcsáló beszerzése is jó megoldásnak tűnhet. Na de melyek a legnépszerűbbek és mennyire kedvelik a gyerekek társaságát? Ennek jártunk utána.

tovább »

Lassie és társai - Haza találás hatalmas távolságokból

Mindannyian ismerjük Lassie, a skót juhászkutya történetét. Eric Knight klasszikussá vált regényében a kutya hosszú vándorútra kel, hogy kis gazdájához visszatérhessen, útját nehézségek és viszontagságok kísérik.

Így neveld a kiskutyádat!

A helyes viselkedésre való nevelést már kölyökkorban el kell kezdeni, amivel a gazda hosszútávon csak jól járhat. Ezáltal elkerülhetjük a később kialakuló viselkedési problémákat, és egy engedelmes, szófogadó kutyát kaphatunk.

A világ legaranyosabb kutyája

Boo, a pomerániai törpespicc már jó ideje sokak szívét melengeti az interneten terjedő aranyosabbnál aranyosabb képeivel. Viszont azon kívül, hogy rettenetesen imádnivaló kutya, sok információt nem tudunk róla.

Állati nevek - Mit árulnak el a gazdiról?

Az állattartás az esetek többségében a névadással kezdődik, Ez is egy kreatív feladat lenne, amit sokan sokféleképpen értelmeznek. Na de mi köze valójában a gazdinak az általa kiválasztott névhez?

Nem chip-jük?

2013 januárjától kötelezővé tették a kutyák mikrochip-pel történő egyedi azonosítását. AZ állatvédők szerint ez előrelépés, vannak azonban, akik aggódnak…

Néhány programötlet, amit a kutyád is imádna

A legtöbb kutyatartó elképzelhetetlennek tartja, hogy ne vigye magával kedvenceit egy-egy utazás vagy kirándulás alkalmával. Igaz, vannak olyan fajták, akik kevésbé szeretik a hosszabb sétákat vagy a nehezebb terepet, azonban most olyan helyszíneket gyűjtöttünk össze, amik főként a barátságos, mozgékony kutyáknak kedveznek.

Autósok figyelmébe! - Ne hagyd a kocsiban a kutyát nyáron!

Tombol a nyár és vele együtt a kánikula. A Kisállatmentő rovat egy korábbi cikke figyelmeztet minket arra, hogyan tegyük elviselhetővé kedvenceink számára a nagy hőséget. Ám van, akinek ez sem elég…

Egyszer volt, hol nem volt... - Tündérmese?

Ez a történet nem mese! Ez sajnos megtörténhetett 2014-ben Budapesten, és akár a te szomszédságodban is! Egy újabb szomorú érv az ivartalanítás szükségessége mellett!

Póráz - nem póráz

Aktuális téma, hogy vajon lehet-e szabályozni az állattartók szokásait, többek között azt, hogy az utcán milyen formában lehet közlekedni a kutyával. Avagy célpontunk ezúttal a póráztörvény…

Hogyan tartsunk felelősséggel háziállatot?

A felelős állattartás fogalmát sokan ismerik vagy legalább hallottak erről, de sajnos az állattulajdonosok kisebbik része az, aki ennek megfelelően él együtt állatával, gondoskodik róla.

Kutyák a menhelyen

Sosem értettem és ma sem érem fel ésszel, miért kell "pedigrés" kutyát megvásárolni - akiről később kiderülhet, hogy nem is pedigrés -, mikor a menhelyek tele vannak hálás, szeretetre vágyó kutyusokkal? Bele tudsz nézni a szemükbe?

Harci kutya - a barátunk?

Harci kutyák, nem szoktunk rátok közömbösen reagálni. Félünk tőletek, vagy úgy játszunk veletek, mint más a labradorjával. Gonoszak és félelmetesek vagytok vagy igaz barátok? Vajon kinek van igaza? Erre keressük most a választ…

5 ok, amiért érdemes kutyaiskolába vinni kedvencedet

Sokan úgy gondolják, hogy kutyaiskolába járatni kedvencünket időpocsékolás és pénzkidobás. Pedig ma már rengeteg hely közül válogathatunk, ahol kutyáink megtanulhatják a fajtársukkal és az emberekkel való megfelelő viselkedést.

Gyógyír az idő? - Mese egy szerencsés balesetről

A főszereplő kiskutya tanulságos történetével szeretnék minden állattartót fokozott óvatosságra inteni, hiszen néha szó szerint 1 perc alatt megtörténik a baj, persze a legváratlanabb pillanatban, és veszélyesnek egyáltalán nem tűnő helyzetben.

Állatvédőrség - Kik ők, és mit tesznek?

Kik ők és mi a feladatuk? Egyetértünk-e vele? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel találkoztunk, amikor ismerőseinket faggattuk a civil szervezetekről.

Vadbaleset - Ezt tedd, ha veled is megtörténik

Nyaranta mindig rengeteg vadbaleset történik. Ennek egyik oka, hogy ezek a hónapok a természetben élő állatok legaktívabb párzási időszakát jelentik. Többek közt ekkora esik a szarvasbőgés ciklusa, amikor a vadak a szokásosnál is figyelmetlenebbek. Nem törődnek a forgalommal, a zajjal és cseppet sem észlelik a járműveket maguk körül.


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Többszörös orgazmus - pasiknál

Többszörös orgazmus - pasiknál

Sokrétű szakirodalma van a nők többszörös orgazmusának. Az elmúlt évek nagy bejelentése azonban a férfiak többszörös orgazmusa volt. Nézzük, hogyan juttathatjuk fel kedvesünket a csúcsok csúcsára.

Tovább »
Csak akkor érzed valaminek a hiányát, ha már elvesztetted

Csak akkor érzed valaminek a hiányát, ha már elvesztetted

A hétköznapokban viszonylag ritkán gondolkodunk el a szervezetünk működésének rendszeréről és alkotóelemeiről; inkább csak akkor tudatosodik bennünk annak tökéletessége, amikor valamilyen rendellenesség jelentkezik. Így valószínűleg legtöbbünk sohasem gondolkodott még el nyálképző szerveinken, a nyál funkcióján, és a hiányából adódó problémákon.

Tovább »
A szerdai nap angyali üzenete

A szerdai nap angyali üzenete

Angyalaink mai útmutatása: „A csapdába esettség érzése kerített a hatalmába, de ez az érzés nem valódi csupán az egód játszik veled!

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rózsavölgyiné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rózsavölgyiné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Mária Kata Judit Katalin Szilvia Zsolt 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép