HIRDETÉS
2014. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
A hónap témája: hurrá, nyaralunk! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Kisállat Mentő

Korábbi cikkeink a rovatban »

Nagy Macska-teszt

A cicád minden bizonnyal (meg)ismer téged, de vajon te is jól ismered kedvencedet? Próbáld ki! Töltsd ki az alábbi tesztet, és máris közelebb kerülsz az igazsághoz, vagyis a nyávogó igazi személyiségéhez.

tovább »

Bolhák, tetvek, atkák, kullancsok - potyautasok a kutyán

Házi kedvenceink bizony soha nem érkeznek egyedül a házhoz, hozzunk kiskutyát tenyésztőtől, rokontól, baráttól, ismerőstől vagy menhelyről, biztosak lehetünk benne, hogy vagy már van élősködő a kutyán, vagy majd lesz!

IV. Noé Cicás Nap

Megint gyorsan elszaladt egy év, egy munkával, örömmel és néha nehézségekkel teli év. Ez, és a jó idő remek alkalmat ad arra, hogy közösen ünnepeljünk. 2014. május 18-án a IV. Noé Cicás Nap alkalmából megnyitjuk kapuinkat minden egykori, jelenlegi és leendő cicarajongó előtt, boldogan fogadunk minden macskást és (még) nem macskást, legyen az kicsi, nagy, fiatal, idősebb, tapasztalt cicás vagy még csak gondolatban cicázó.

Tavasz, kert, kisállat...

Végérvényesen itt a tavasz - a vérbeli kertészek már elő nevelték palántáikat és hetek óta szorongva figyelték, melyik pillanat a legalkalmasabb a fák metszésére. Figyelmünk középpontjába most a kiskertek kerültek, ám vigyázzunk kedvenceinkre, és kertünk kis lakóira is. Ami nekünk pihentető hobbi, az tollas, szőrös kisbarátainknak veszélyforrás lehet!

Állati horoszkóp

Bármennyire is furcsa, házi kedvenceink természetét is befolyásolják a csillagok. Nem mindegy, melyik csillagjegy alatt születtek, viselkedési formájuk, stílusuk egyénenként változó. Válaszd ki kedvencedet, és figyelj!

Szeresd kisállatodat, és ivartalanítsd!

Az évszakok váltják egymást, amit kedvenceink bizony megéreznek - a tavasz hatására a fajfenntartás ösztöne számunkra fura viselkedést hoz ki belőlük. Első lépésként figyeljünk fokozottan kedvenceinkre, de ennél is jobb, ha megfontoljuk az ivartalanítást.

Az a bizonyos "fekete keverék", Aki senkinek sem kell...

Mai mesém nem szól másról, mint azokról a fekete színű keverék kutyusokról, Akiken az égvilágon senkinek nem akad meg a szeme. Menhelyek százai vannak tele ilyen kutyákkal, Akik semmivel sem rosszabbak, vagy éppen kevesebbek „színes” társaiknál, egy hibájuk van csupán: feketének és keveréknek születtek.

A kiskutya, Aki mindig a sarokban ül, és vár...

Magam sem tudom, miért akadt meg a szemem rajta, hiszen Ő mindig ott van, mindig ugyanazon a helyen, mindig abban a pózban ül... és vár. Hogy mire? Talán Ő maga sem tudja, hiszen jó ideje beletörődött már a sorsába, abba, hogy Ő csak egy fekete kislány a többi spániel között, Aki senkinek sem kell.

Állatok, akik a jelenlétükkel is gyógyítanak

Biztos veled is megesett már, hogy kisgyermekként féltve őrzött titkaidat, esetleg félelmeidet kedvenc háziállatod fülébe súgtad. Olyan, amikor félelmeidet a bundájába suttogtad, vagy álmaidat először velük osztottad meg! De kinek ne lenne egyedül élő, idős rokona, aki magányában egy kis háziállattal osztozik?

Aki korán édesanya lesz, korán kirepülnek a gyerekei, és magára marad...

Így történt ez Kacajjal is, a tündéri fekete kislánnyal. Úgy hozta a sors, hogy életének hajnalán volt kénytelen világra hozni kicsinyeit, akiket aztán becsülettel felnevelt. Ám amikor a két kis hóhányó felcseperedett, gazdát keresett magának, és Kacaj bizony magára maradt.

Az egyedül maradt kistestvér

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer két fekete kisfiú, Akik egy tanyán jöttek a világra, mint annyi más társuk. Nem sokkal később menhelyre kerültek. Egy szép napon azonban egyikük csillaga felragyogott, megtalálta a gazdiját – ám azóta Viktor egyedül maradt, szomorúan, magányosan.

Fogságban tartva?

Cirmike az ablakpárkányon sütkérezik, miközben figyeli az utcai jövés-menést. Ez aztán az izgalmas macskatelevízió, ugye? De mit is tehetne mást? Hiszen Cirmike szobacica…

Felhívás

Ments meg egy állatot, ments meg egy lelket!

Ki ne hallott volna a kutyákat, és más kisállatokat érintő rossz bánásmódról? A menhelyeken összezsúfolt állatokról? Ezekre az állatokra többnyire nagyon rossz állapotban, legyengülve, kiéhezve találnak rá. Hűségükért cserébe nem ezt érdemelnék. Mi segíthetünk, ha velünk, a Női Portállal tartasz!

Amennyiben módodban áll egy kis száraztáppal, konzervvel, vitaminnal, vagy egyéb kutyafelszerelési cikkel segíteni, mi eljuttatjuk a szerencsétlenül járt árváknak. A felajánlásokkal, vagy egyéb segítség nyújtással kapcsolatban kérlek, írj a marketing@noiportal.hu e-mail címre!

Köszönjük!

Kutyát a munkahelyekre!

Magyarország egyetlen, összes kutyabarát helyeit összegyűjtő és bemutató internetes portálja, a kutyabarát.hu ezzel az üzenettel és egy kreatív fotósorozattal szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a kutya a mindennapjainkban is társ, így fordítsunk nagyobb figyelmet a kutyákra, a kutyákkal való együttélésre.

Kertünk hasznos kisállatai

A kiskertek tulajdonosai már javában tervezgetik, milyen növényekkel díszítik idén ágyásaikat. Mindeközben lassan ébredeznek a kert kislakói is! A madáretetőkből elfogynak a magok, de nincs is értelme feltölteni, hisz a fák odvából lassan előbújó kártevők terített asztalt jelentenek a tavasszal családot alapító madárkáknak.

A kutya is vágyik arra, hogy megtalálja az Igazit!

Nagyon hideg volt, fáztam... Borzasztóan fáztam és nagyon éhes voltam. Hetek óta nem ettem rendesen, csak azt, amit nagy ritkán valaki odadobott elém, vagy amit a szemétben találtam. Persze, ha nem vették el tőlem. Mert nagyon féltem mindenkitől...

Így kezeld a féltékeny kutyát

A család – a kutya számára: falka – fenntartásáért, szociális rendjéért, a gazda a felelős, ő hozza haza az ételt, ő teremti meg az élet feltételeit. A falkán belüli rendet is a gazdának kell biztosítania.


Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Kutya- macskaillemkódex

Kutya- macskaillemkódex

Ha a cica az asztalon sétál, miközben ebédelünk, vagy a kutyus elengedi a füle mellett a „Gyere ide!”, vagy „Menj a helyedre!” vezényszavakat, akkor nem az állat jellemével van a gond, hanem a gazdiban van a hiba.

Tovább »
A gyerekek tényleg látják a szellemeket?

A gyerekek tényleg látják a szellemeket?

Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas sorok következnek, gyengébb idegzetűek csak társaságban olvassanak tovább! Persze olyannal is találkoztam, akit jelen történeten kifejezetten jól szórakoztatott…

Tovább »
Mi lett veletek, pesti nők? Az átlagnál kevesebbet járnak fodrászhoz a nők!

Mi lett veletek, pesti nők? Az átlagnál kevesebbet járnak fodrászhoz a nők!

Július 22. Mária Magdolna napja. A hiedelem szerint ilyenkor vágni kell a lányok hajából, hogy szép hosszúra nőjön. De hogyan ápolják a hajukat ma a nők? 50 ezer nő adatainak elemzése ad képet a magyar hajviseleti és hajápolási szokásokról.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Judit Katalin Szilvia Zsolt Violetta éva 
Társkereső
jozsef jozsef István Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép