2015. november 29. - Taksony
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. november 29. - Taksony
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Kisállat Mentő

Korábbi cikkeink a rovatban »

A világ legaranyosabb kutyája

Boo, a pomerániai törpespicc már jó ideje sokak szívét melengeti az interneten terjedő aranyosabbnál aranyosabb képeivel. Viszont azon kívül, hogy rettenetesen imádnivaló kutya, sok információt nem tudunk róla.

tovább »

Dörzsöld meg a cica harmadik szemét!

A macskák önállóak, igazi egyéniségek, és főként, nem következetesek. Abban is hasonlítanak egymásra, hogy imádják, ha a gazdi masszírozza őket. De hogyan lehet megmasszírozni egy macskát? Megmutatjuk.

Ha ezt megnézed, hinni fogsz a csodákban - Egy kidobott kutya második esélye videóval

Egy állat megmentésének története mindig figyelemreméltó és szívmelengető. Ám vannak olyan esetek, amikor a mentés egészen egyszerűen csodával kell, hogy párosuljon, ugyanis az állat olyan rossz állapotban van, hogy még a mindent tapasztalt állatvédők szíve is összeszorul. Most sem volt ez másként: amikor megtalálták ezt a kutyát, állapota borzalmasabb volt, mint amit valaha is láttunk.

Orvvadászok nyomában

Tudtad, hogy Afrikában évente 30 ezer elefántot mészárolnak le az agyarukért, és az illegális kereskedelemből befolyó pénz jó része terroristáknál landol? Bryan Christy oknyomozó riporter a legmodernebb technikai eszközökkel segítette a bűnözők utáni nyomozást.

Egy kiskutya gondolatai...

Egy hajnalban felébredtem... Az eső kopogott az ablakon, de nem éreztem az esőcseppeket az arcomon. Kicsit féltem kinyitni a szemem, mert olyan édes álmom volt, amit nem szívesen hagytam volna félbe! Sajnos, csak álom volt… Vagy mégsem?

Az állatok is tudnak olyan gonoszak lenni, mint mi! - De ők viccesebbek!

Ha túl vagy egy olyan napon, mikor totál eleged van, mert úgy érzed mindenki csak gonosz és bunkó volt veled, és a világot a lehető legsötétebben látod, nézd meg ezt a videót és garantáltan felvidulsz! Mert bizony az állatvilág is tele van disznókkal, – persze nem csak átvitt értelemben is – akik szándékosan borsot törnek a másik orra alá.

Katonák és macskák közötti barátság a tengerentúlon - Megható képek!

Vannak férfiak, akik arra tették fel az életüket, hogy a saját és mások hazáját, a szabadságot és az egyenlőséget védelmezzék. Rendet teremtsenek a káoszban és megfékezzék a gonoszt. Teljes mértékben megérdemlik, hogy hősi színben tüntessük fel őket. Ezeknek az embereknek is van szívük és ugyanúgy vágynak a szeretetre. A körülmények néha úgy hozzák, hogy apró, négylábú szőrpamacsok legyenek az őrangyalaik, és akik fényt vigyenek az életükbe!

Tündéri képek a szumátrai orángutánbébiről

Az orángutánok egykor szabadon mászkáltak Szumátra és Jáva egész területén, ám az élőhelypusztulás és az illegális állatkereskedelem eredményeként drámaian lecsökkent az egyedszámuk. Ma már a Föld egyik legveszélyeztetettebb állataként tartják őket számon és mindössze 7000 vadon élő példány maradt belőlük Szumátrán.

Állati nevek - Mit árulnak el a gazdiról?

Az állattartás az esetek többségében a névadással kezdődik, Ez is egy kreatív feladat lenne, amit sokan sokféleképpen értelmeznek. Na de mi köze valójában a gazdinak az általa kiválasztott névhez?

Honnan tudja a kutyád, hogy nem sokára haza érsz? - Telepátia?

Vajon honnan tudja a kutyánk, hogy úton vagyunk hazafelé és nemsokára belépünk az ajtón? Sokan számolnak be arról, hogy az otthon lévők elmesélik nekik, a kutya már jóval a betoppanásuk előtt jelez: ugatni kezd, az ajtó előtt nyüszít vagy kaparja a küszöböt. Mi lehet ennek a különleges képességnek a hátterében?

Állatok, akik profi módon szöknek meg otthonaikból - arczsibbasztó videó

Ha nem a döbbenettől, akkor a nevetéstől fog garantáltan lezsibbadni az arcod! A videóból konkrétan az derül ki, hogy arcpirítóan okos házi állataink vannak, akik olyan furmányosan szöknek meg ketreceikből, lakóhelyükről, istállójukból, hogy az ember az agyát eldobja. Ezzel a videóval jó alaposan beintünk a Mission Impossible Ethan Hunt-jának!

A kutyus, aki egy héten keresztül őrködött csapdába esett barátja mellett!

Tillie a golden retriever és Phoebe a basset hound nem tértek haza felfedezőútjukról a Washingtonban található vashon island-i otthonukba, még szeptember elején. Az aggódó gazdik megkeresték a helyi állatvédőket és öt nap után kiposztolták a Facebookra is, hogy eltűntek a kutyáik. Nem sejtették, hogy az egyikőjük csapdába esett, míg a másik kitartóan őrizte és vigyázta legjobb barátját. Mi ez, ha nem a hűség ékes jele?

Cuki sündisznóbébik tüsszögnek! - nagyon édi videó

Három tüskés szeretetcsomag került júliusban a Wildlife Aid nevű állatkórházba Nagy Britanniában, miután az anyjuk elkeveredett tőlük. Kosztot és kvártélyt kapnak a kis csöppségek és sok pótmami és pótpapi szeretetét, amíg meg nem erősödnek annyira, hogy visszamehessenek a vadonba. Ők maguk is szorongatni valóan édesek, na de mikor tüsszögnek, egyenesen megrészegül az ember attól a melegség áradattól, ami elönti őket nézve!

Lassie és társai - Haza találás hatalmas távolságokból

Mindannyian ismerjük Lassie, a skót juhászkutya történetét. Eric Knight klasszikussá vált regényében a kutya hosszú vándorútra kel, hogy kis gazdájához visszatérhessen, útját nehézségek és viszontagságok kísérik.

6000 mérföldet utazott, hogy hazavigye azt a kóbor kutyát, amelyik megmentette

Egy megdöbbentő történet a bátorságról, amelynek középpontjában nem a szőke herceg áll, hanem egy nemes, kóbor szőrpamacs. Egy hihetetlen sztori arról, hogy vannak megmagyarázhatatlan érzéseink, amik arra sarkallnak bennünket, hogy rengeteg pénzt áldozva, időt nem kímélve, magunkhoz vegyük hálából és szeretetből valakit. Ez Pepper, a hős kutya története.

Egzotikus állatokkal az élet...

Van, aki nagy rajongójuk, van, aki el se tudja képzelni, hogy lehet egyáltalán hozzájuk érni adott esetben. Nézzük, milyen fajokat tartanak manapság egy otthoni terráriumban, és miért?

A kutya az ember legjobb barátja - Miért is?

Az ember és a kutya között mindig létezett egy különös kapcsolat, ami a mai napig összetartja őket. Ez a kapcsolat az őskorba nyúlik vissza. A kutya a barlanglakó ősember személyes biztonságának és védelmének bátor, gyakran önfeláldozó harcostársa volt. Vagy gondoljunk a felfedezések korára, amikor a nagy felfedezők kutyaszánnal utaztak az örök jég birodalmába.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 szuper tipp, hogy a kislakás nagy otthonnak tűnjön

6 szuper tipp, hogy a kislakás nagy otthonnak tűnjön

Ki mondta, hogy a kis lakás nem lehet otthonos, meghitt és kellemes? Tippjeink segítségével elérheted, hogy bármilyen szoba nagyobbnak látszódjon. Csupán néhány új színt, bútort és trükkös tároló-megoldást kell bevetned, és máris másképpen fogod érezni magad. Mutatjuk, hogyan hozhatod ki a legtöbb helyet kis lakásodból!

Tovább »
Elég bölcs és érett már a lelked? - Ebből az 5 jelből megtudhatod!

Elég bölcs és érett már a lelked? - Ebből az 5 jelből megtudhatod!

Mindenki keresi a maga útját, ami a beteljesülésig vezet, és amihez bölcsességre és kellő érettségre van szükség. Mindeközben egyre csak gyarapodunk szellemileg. Igaz, néha ezek fájdalmas tapasztalásokkal is járnak. Viszont van 5 biztos jele annak, hogy jó úton haladsz-e és kellően bölcs és érett vagy-e már!

Tovább »
Melyik jellemvonásod a legdominánsabb? - Képes személyiségteszt

Melyik jellemvonásod a legdominánsabb? - Képes személyiségteszt

Kár tagadni, a varázslatos hógömbök a téli csodaországot rejtik magukban. Néhány olasz pszichológus azonban úgy gondolta, hogy ezen túlmenően a személyiség és a lélek különös viszonyára is hatást gyakorolhat, mégpedig úgy, hogy a kiválasztott hógömb egy-egy személyes jellemvonásra hívja fel a figyelmet. Teszteld a gömböket és ismerd meg önmagad!

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép