HIRDETÉS
2014. november 01. - Marianna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. november 01. - Marianna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hangolódj rá az őszre!
Hirdetés

Kisállat Mentő

Korábbi cikkeink a rovatban »

Tuki szerint a világ... - Avagy "egy gondolat bánt engemet..."

Ilyen borongós időben nem sok mindent lehet csinálni, még rosszalkodni sincs kedvem. Egy furcsa gondolat motoszkál bennem: miért vagyunk ilyen sokan a menhelyeken? Talán azért, mert az emberek nem látják meg bennünk a szépet? Spanci erre csak annyit mondott: „Ne törd annyira a fejedet Tuki, mert megfájdul – van, amit még te sem tudsz megfejteni…” Engem azonban nem hagyott nyugodni a gondolat.

tovább »

Tuki szerint a világ... - Avagy látogatás nyávogiéknál!

Nőtt a létszám a cicaszeparéban – mert hogy nálunk cicák is vannak ám! Spanci, jó szokásához híven, megint egy új nyauval jött haza! Szerintem a ciccek lesik, hogy mikor teszi ki a lábát a farmról és hanyatt homlok odarohannak elé és eszeveszett nyauzással adják tudtára, hogy ők szegény, szerencsétlen, éhes maccsok, akik csak és kizárólag rá számíthatnak!

Nem tartok kisállatot! - Önző vagyok?

A kérdés volumene majdnem egyenértékű a „Miért nincs gyerekem?” kérdéssel. Azzal a különbséggel, hogy előbbieknek nem teszik fel nap mint nap jószándékú emberek a kérdést: „Mikor jön a baba?” Vagy ha egyedülálló: „Te egyáltalán nem akarsz gyereket?

Tuki szerint a világ - Avagy bemutatom "Bezzeg-Darynt"

Ma jól kihúztam a gyufát Spancinál! Az a stréber Daryn az oka! Állandóan puncsol Spancinak, hogy őt jobban szeresse! Amikor ma Spanci adta be a gyógyszeremet és a mézet, folyamatosan ott ugrált körülöttem és drukkolt, hogy ne tudjam lenyelni!

Tuki szerint a világ - Avagy az a bizonyos szuri

Szép napot mindenkinek! Hallgatnom kellett volna Spancira! Azt mondta, beszéljek a többiekkel erről a szurikérdésről! Ha tudom, hogy a szuri nem finom, hanem csíp és fáj, jól elbújok! De nem tettem… Magdianyus erre azt mondta, legyek boldog, mint a tejbeesett légy, hogy ennyivel megúsztam! Azért én elmesélem, hogy jártam.

Tuki szerint a világ - Avagy egy nem mindennapi kiskutya mindennapjai...

Mozgáskorlátozott kiskutya vagyok. Két hátsó lábamban van a bibi, azt mondják patella. Amikor fillérekért eladtak, azt mondták majd kinövöm a csámpámat. Ám nem így lett, és aki megvett, nem sokára azt mondta, nem kell neki nyomorék kutya és kidobott az autójából. Aki ezt látta, elvitt a Spánielmentéshez, ahol most élek. Nem túl hosszú és nem túl boldog önéletrajz, de azt ígérték, ezentúl minden jó lesz!

Az örökös bűntudat forrása - nincs időm rá...

Az emberek élete örökösen változik, és ezt sokszor bizony házi kedvenceik sínylik meg. Ezt érthetjük akár fizikai, akár lelki értelemben is. Na de mi is lenne ez pontosan?

Minden nap van állatkínzás... - Október 4. az Állatok Világnapja

Október 4-én, az Állatok Világnapján beszélnünk kell arról, hogy a természet és a környezet élővilágát a csúcsragadozó ember legtöbbször egyoldalúan zsákmányolja ki. A környezetünkben fellelhető állatok irányába nagyobb alázatot és tiszteletet kellene gyakorolnunk, hiszen nélkülük az emberi társadalom nem lenne olyan, amilyen.

Kutya és macska - Ezúttal a népnyelv szerint

Számtalan szólás és közmondás létezik a magyar nyelvben. A szórásból persze kedvenc állataink, vagyis a kutyák és a macskák sem maradhattak ki. Bár eredetük nem mindig egyértelmű szájhagyomány útján történő terjedésük miatt, azért megpróbáltunk összegyűjteni néhányat.

Tuki szerinte a világ... - Avagy a titokzatos levél története

Az igazság az, hogy már megint belekotnyeleskedtem valamibe, amihez minden bizonnyal semmi közöm nincs, de én annyira szeretem kihallgatni, amit a felnőttek beszélgetnek. Így esett meg, hogy elloptam azt a levelet, amit Spanci kapott Csigától – aki most már Brady -, és most elmesélem, mi volt benne…

Tuki szerint a világ - Avagy leesett az első hó! Vagy mégsem?

Ma szép fehér, havas reggelre ébredtünk a farmon. És persze Spanci hangjára, ami nem volt csendes és simogató: Bruti!!! A fene vigye el azt a...(fütty), ...(fütty), és ha még egyszer...(fütty), akkor majd... (hosszú fütty).

Mennyire értesz jól az állatok nyelvén? - Teszt

Nagy állatbarát vagy? Egyszerűen imádod és oda vagy értük? Vagy szimplán szereted a közeledben tudni őket? Ha érdekel, hogy mennyire lakozik benned egy Ace Ventura, vagy csak kíváncsi vagy, mennyire érted meg az állatokat, vágj bele és töltsd ki a tesztet!

Tuki szerint a világ - Avagy a két kis kópé esete a medencével

Szép napot Nektek! Ma nem vagyok jól, kicsit köhögök, még játszani sem volt igazán kedvem. Spancitól kaptam fincsi mézet, Magdianyustól pedig valami ezüstkolloidot, hogy erősödjön az a rendszerem, ami megvéd. A méz nagyon ízlett, majd máskor csinálok kamuköhögést, hogy kaphassak...

Örökké pici kedvencek - A társasági kutyák

Nem rettentik el a betörőket, ugatásuk sem félelmetes. Nem a hatalmas termetükről híresek. Mégis sokak mindennapjait teszik boldogabbá ezek a kis jószágok. A következő sorok a társasági kutyákról szólnak.

Ahol a szépeké a szerencse - Kutyakiállítások

Nem a külső a fontos” - hangzik el sokszor ez a szinte már közhelyesnek tűnő mondat. Nem szokás hozzátenni, hogy ez persze nem mindenre vonatkozik. Szépségverseny nem csak az embereknél létezik, állatoknál is hagyománya van. Nézzük hát, mit is érdemes tudni a kutyakiállításokról!

Állati eltűnések

Most, hogy az internet népét nagy izgalomban tartja egy eltűnt macska, foglalkozzunk kicsit a rejtélyes állati eltűnésekkel.

Kutya - gazdi horoszkóp

A kutya ősidőktől kezdve az ember leghűségesebb társa, hiszen ő az, aki a leglátványosabban képes kifejezni és viszonozni az emberi érzéseket. Kiváló partner, aki képes kimozdítani a lakásból még a leglustábbakat is. Hogy közülük milyen fajta illik hozzád a legjobban, a csillagok most elárulják!


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Halloween, avagy a töklámpás ünnepe?

Halloween, avagy a töklámpás ünnepe?

Halloween ünnepe a magyarok többsége szerint két dologról szól: sok-sok értelmetlenül vigyorgó töklámpásról, és az amerikai szokások hű utánzásáról. Persze nem szabad kihagynunk a sorból azt a bizonyos „feeling”-et sem, ami tagadhatatlanul hozzátartozik ahhoz az érzéshez, hogy Halloween estéjén bizony közelebb vagyunk a gonoszhoz, mint eddig bármikor.

Tovább »
Fogfehérítés otthon

Fogfehérítés otthon

A fogak kávétól, teától és cigarettától való elszíneződése nagyon sokunknál jelent problémát. Rengeteg fogfehérítési módszer van manapság, ami több tíz ezer forintba is kerülhet, viszont pár száz forintból is finanszírozni lehet ezt a folyamatot, mégpedig egy egyszerű praktika, a szódabikarbóna segítségével.

Tovább »
Sütőtökös muffin

Sütőtökös muffin

Azok számára, akik szintén nagy sütőtök rajongók, az elkövetkező időszak bővelkedni fog receptekkel, ugyanis amellett, hogy rendkívül sok jó hatása van szervezetünkre, egészségünkre nézve a benne lévő sokféle vitaminnak, ásványi anyagnak köszönhetően, a konyhai felhasználása is igen sokrétű.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Csapocska Mónika

Érzelmi Felszabadítás terapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Csapocska Mónika

Társkereső

Társkereső
Mária Mária Kata Judit Katalin 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép