2014. április 20. - Tivadar
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Nyereményjáték A hónap témája: húsvét Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. április 20. - Tivadar
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTeszt
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Számmisztika

Korábbi cikkeink a rovatban »

Összeillesz a pároddal? - A szerelmi négyzetből kiderül

Roppant érdekes és izgalmas játékra invitálunk, főleg akkor, ha kíváncsi vagy rá, hogy jellemző tulajdonságaitok alapján mennyire illetek össze a pároddal. Most kiderül, miért értitek meg egymást bizonyos helyzetekben, és időnként miért kergetitek egymást az őrületbe. Mindehhez a születési dátumotokra van szükség.

tovább »

A számok misztikus üzenete márciusra

Naponta 24 óra, óránként 60 perc, és percenkét 60 másodperc lesz valami új kezdete. Soha nem tudhatod, melyik pillanatban jön el a te időd arra, hogy megújulj, vagy épp lezárj egy szakaszt az életedben. Kicsit előre megyünk, és feltérképezzük neked a márciust!

Mi a pasi rajtszáma? - Olyan a hódítási stílusa

Nem könnyű a férfiak lelkébe látni, hiszen gyakran még ők sem tudják, mit is éreznek valójában – viselkedésük azonban legtöbbször leleplezi őket. Ha megfejted a rajtszámukat, könnyebben eligazodhatsz érzéseiken. 

Kabbalisztikus üzenet februárra

Ha tudod, milyen kabbalisztikus hatások várnak rád, helyes jó előre tervezni. Ez pedig nem kis előny ambícióid megvalósításában. Íme, február hónap kabbalisztikus üzenete.

Mi a neve? - Ilyen a szerelme!

Mint tudjuk, a név kötelez! És bizony, egy névnek számértéke is van, amely sokat elárulhat a pasiról, és főleg arról, hogy mennyire képes elfogadni téged – ugyanis a számok szimbolizálják az adott személy főbb jellemvonásait és döntéseit.

Mennyire vonzod a pénzt?

A pénz is, mint minden más energia, ami áramolhat szabadon, vagy blokkoltan is akadozva. A számmisztika segítségével megtudhatod, milyen módon tudsz legkönnyebben eljutni az anyagi bőséghez.

Nevessünk együtt! - Mit árul el a neved a humorodról?

A nevetés gyógyír sok mindenre, összehoz egy jó társaságot, sőt, finom célzásként segít legyűrni a kellemetlen pillanatokat. Te tudod melyik poénjaid voltak emlékezetesek? Ha ezt nem is, de azt megmondjuk, milyen a humorod. Olvasd el a nevedhez tartozó jellemrajzot!

Milyen energiát hordozol? A neved elárulja!

Érezted már, hogy valaki belép az életedbe és tudod, ott is akarod tartani? Bizonyos emberek, ahogy mi magunk is, olyan energiákat sugárzunk, amivel vonzunk vagy akár taszíthatunk is másokat. Szeretnéd tudni, mit olvasnak ki a kisugárzásodból az emberek? Számold ki, milyen energiát képviselsz.

Novemberi asztronumerológia

Ez a kis kalauz az asztrológiát és a számmisztikát összekapcsolva segít abban, hogy jobban megtervezhesd az életedet novemberben, az egyes kabalisztikus csoportok számrezgései alapján. Olvasd el a számok üzenetét annak érdekében, hogy sikeresen élhesd mindennapjaidat.

Jósold meg a következő hónapodat!

A számmisztika ősi tudomány, mely nemcsak jellemedről ad komoly útmutatást, hanem bepillantást enged a jövőbe is. Segítségével most könnyen megtudhatod, hogy mire számíthatsz az év bármelyik hónapjában.

Erősségeid, gyengeségeid és életfeladatod a számok tükrében

A numerológia valójában tudomány, hiszen a számok pontosak; pszichológia, mivel rámutatnak viselkedésed mozgatórugóira, és mélyebb betekintést nyújtanak saját életedbe. Személyes adataidból létrejött valamennyi szám hatással van rád, valamennyi életélmény és tapasztalat bennük van. 

Számold ki az atlantiszi jegyedet!

Réges régen a számmisztika is a halhatatlan atlantiszi tudás része volt. Az atlantisziak rendszere szerint a jellemet nem egy egységes egészként kell vizsgálni, hanem külön kell venni testi, lelki és szellemi szintekre. Számold ki az atlantiszi jegyedet, és ismerd meg jellemed rejtett oldalait is.

Mit hoz 2014 az I-Ging jóslata szerint?

Az ősrégi kínai bölcsességek könyve, az I-Ging, olyan jóslatokat tartalmaz, melyekből a 2014. év küszöbén is fontos dolgokat tudhatunk meg az emberi sorsról. A születési dátum alapján szinte gyerekjáték kiszámítani, hogy e távol-keleti orákulum szerint kinek-kinek mit hoz a jövő.

Mi a karmikus életfeladatod?

A védikus numerológia Indiából származik. Ez a rendszer alapvetően a számok karmikus jellegével foglalkozik. Az életfeladatunkat, a tanulnivalókat, a személyiségfejlődés lehetőségeit tárja fel előttünk.

Nevedben a stílusod!

Nincs egy rongyom sem, amit felvegyek! Való igaz, soha nincs elég és soha nincs olyan, hogy ne vágynánk még egy ruhadarabra a meglévők mellé. De mi alapján választod ki, mit vegyél fel, mit vegyél meg? Mik uralják a szekrényedet? A sportos? Az elegáns? Színes vagy szolid? Neved elárulja, számold ki, mit rejt a benned rejlő divat diktátor.

A misztikus időmutató számok üzenete - Neked!

Ha mindig arra várunk, hogy minden időpont, körülmény vagy lehetőség adott legyen álmaink megvalósításhoz, akkor egy nap rádöbbenünk, lekéstük a nagy várakozás közben. Néha egy apróság is sokat lendíthet elhatározásaink megvalósításához! Talán elég csak egy biccentés a sorstól, hogy tudd, itt az idő, amire vártál!

Szenvedély számod elárulja, hogyan lehetsz örökké fiatal

A fiatalság megőrizhető, egyszerűen szenvedélyesnek kell maradni, élni valakiért vagy valamiért, küzdeni a boldogságért utolsó percig. Szenvedély számodban rejlik, mivel konzerválhatod magad, hogy derűs és életvidám maradj mindig, minden körülmények között.


Esküvői vásár 2014 a Női Portálon »

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

A Beauty Coffee kollagén peptidet tartalmazó instant kávé. Fogyasztásával kisi...

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Anya vagy szerető? Mindkettő!

Anya vagy szerető? Mindkettő!

Szinte nincs olyan nő, akinek ne lennének kétségei afelől, vajon szabad-e áldott állapotban szeretkezni. Mikor amúgy is tele vannak félelmekkel, aggodalmakkal, mindent jól csinálnak-e, erre talán már gondolni sem mernek.

Tovább »
Ilyenek a hazai macskatartók

Ilyenek a hazai macskatartók

Nem csak egérfogónak tartanak macskát a magyarok. A megkérdezett macskatulajdonosok közül tízből heten egész életre szóló elköteleződésnek tekintik az állattartást és barátaiknál is nagyobb figyelmet szentelnek kedvencüknek.

Tovább »
Tökéletes borotválkozás 5 lépésben

Tökéletes borotválkozás 5 lépésben

Összeállításunkban megtalálod a megoldást a leheletkönnyű borotválkozáshoz. A nyár az új szerelem, az új randevúk ígéretét hozza magával, ahova szeretnél magabiztosan, szépségednek teljes tudatában érkezni. Ha tippjeinket betartod, biztosan nyerő leszel.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Erika Angéla Edit Beáta Éva 
Társkereső
jozsef Réka Kristóf Vincent Péter 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép