2015. május 24. - Eszter, Eliza
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. május 24. - Eszter, Eliza
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Számmisztika

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mely napok ruháznak fel pozitív energiával? - Születési számod elárulja

Születésünk napja sokat elárul rólunk, többek között azt is, hogy mely számok hordoznak számunkra pozitív energiákat. Lehet, hogy ezeknek a számoknak közük lesz majd az esküvőnkhöz, a leendő párunkhoz vagy éppen a gyermekünk születéséhez, de ha csak azt nézzük, hogy mely hónap napjai tartoznak hozzánk, akkor máris tudhatjuk, hogy mikor kapcsoljunk teljes gőzerőre.

tovább »

Nevedben a kisugárzásod

Ha megjelenünk valahol, rendkívül fontos az első benyomás. Sok esetben nem mindegy, hogy milyen véleményt alkotnak rólunk, hiszen akár pozitív, akár negatív az élmény velünk kapcsolatban, úgy ez meglehetősen mély nyomot hagy másokban. Ez is az önismeret része, ebben is segíthet nekünk a számmisztika.

Jellemed pozitív és negatív oldala a számok bűvöletében

Sokan sokféle magyarázatot adnak életünkre, segítségül hívva a számokat. Általában az életszámunk határoz meg sorsunkkal kapcsolatban szinte mindent. Viszont ezeknek a számoknak, akárcsak az érmeknek, két oldaluk van. Egy pozitív és egy negatív.

A Sors házi feladata - Számold ki sorsfeladatodat a számpiramis segítségével!

Vannak, akik újévkor, vannak, akik a születésnapjukon tesznek fogadalmakat, megújuló terveket dédelgetnek – akármelyik a módszerünk, tulajdonképpen létösszegzést készítünk. Nem árt azonban tudni, melyik életkorunkban mire számíthatunk, hiszen felkészülhetünk rá. Mintha sors-házi feladatot kaptunk volna…

Karrierista vagy? - Személyes számod elárulja

Könnyen előre lépsz azon a bizonyos létrán? Netán pont ellenkezőleg? Nem tudod, hogy a másiknak mitől sikerül az, ami neked akkor sem, ha belefeszülsz? Úgy érzed, a munkahelyi életed olyan, mint a szinuszgörbe? Személyes számod elárulja, mire számíthatsz a munkában.

Mi életed mantrája? - A számmisztika elárulja!

Életünkben gyakran szükségünk van útmutatásra, hogy tudjuk, merre induljunk tovább. A mantrák arra valók, hogy sokszor ismételve valamilyen spirituális változást indítsanak el benned. Általuk rájöhetsz, mi életed célja, mire születtél. Segítségül megadjuk, melyik mondatod hangoztasd, ha elakadtál életed ösvényén.

Milyen ember lehetsz jelenlegi inkarnációdban? - A számmisztika elárulja

A karma mindannyiunk életére hatással van. Olyan bőrönd ez, amit több életen keresztül hurcolunk magunkkal, és rajtunk múlik, mit tanulunk, hogyan fejlődünk tovább a következő életünkre. Nem vagy tisztában azzal, hogy merre tovább a jelenlegi életedben? A számok megmutatják neked!

Mi a kabbalisztikus születési számod? - Találd meg a helyes utat!

A Kabbala az ókori zsidóságtól ered, amely egy bonyolult számmisztikára épült ezoterikus tanítás. Hívei a kabbalisták, akik a betűket számértékekkel látták el, mert hitük szerint a betűk és a számok együttes ereje isteni hatalmat képviselnek, így terelve a helyes út felé a rászorulókat. A Kabbala tehát utat mutat, segít eligazodni kusza gondolatainkban, és közelebb visz spirituális énünkhöz.

Mi a gondolati számod? - Gondolataid bűvös ereje a számok tükrében

Születésünk éve egyértelműen meghatározza a személyiségünk körvonalait, ahogyan a dolgokat látjuk. Bizonyára sokat olvastál-hallottál a gondolatok teremtő erejéről. Mi határozza meg alapvetően azt, ami általában foglalkoztat? A számmisztika ebben is segít.

Milyen rituálé illik a személyiségedhez?

Manapság számos olyan módszer létezik, mely segít abban, hogy elmélyülhess magadban, kikapcsolhasd egy kicsit a külvilágot és lelkileg megújulj. Viszont kiválasztani azt vagy azokat a technikákat, melyek leginkább személyre szabottak, ebben segít most a számmisztika.

Milyen állat illik hozzád? - A misztikus atlantiszi névmisztika elárulja

Mindannyiunkban felmerült már a kérdés, hogy milyen jó is lenne otthonra egy háziállat. Ha megvan hozzá a felelősségtudatunk és a lehetőségünk, akkor a misztikus, atlantiszi névmisztika megmutatja nekünk, hogy melyik kis kedvenc is lenne ideális a számunkra.

Vágyak az ágyban - Avagy a számok erről is árulkodnak!

A személyiségünk legrejtettebb mélységeibe is betekinthetünk a számmisztika segítségével: például, hogy ki mit és hogyan szeret az intim pillanatok során. Ha szeretnél megbizonyosodni arról, hogy a párodat mivel lehet leginkább lázba hozni, vagy arra, hogy ő neked mivel szerezhet igazán örömet, olvass tovább.

Mennyire nőttél fel lelkileg? - A számok elárulják!

Vannak az életünkben olyan események, lehetőségek, melyekre igazán meg kell érnünk, azonban többé-kevésbé ismert, hogy a lelkünk később érik, mint a testünk. No de miért van ez így, és mikorra mondhatjuk, hogy nemcsak testileg, de lelkileg is érettek vagyunk? A számok elárulják.

Így vonzd be a legjobb dolgokat a titokzatos számsorok erejével!

Azt szokták mondani, hogy az életben semmi sem klappolhat egyszerre. Így ha van olyan terület, amelyen szeretnél javítani, legyen az az egészséged, netán családi, munkahelyi gondokkal kell szembenézned, vagy az anyagi helyzetedet kívánod egy kicsit pozitívabb irányba terelni, akkor hívd segítségül a számokat.

Sikerpiramis - Életkorod elárulja, mikor lesz eredményes az életed

Minden ember hajszolja a sikert, küzd, hogy jobb élete legyen. Azt azonban kevesen tudják, hogy egy-egy életkor hogyan befolyásolja a munkahelyi eredményeket, vagy azt, hogy mennyi szerencse éri az embert. Pedig, ha tisztában vagyunk ezzel, rájöhetünk arra is, mit mikor tegyünk. A következő játékos feladattal gyorsan kiszámolható, mikor miben érhetünk el jobb eredményt.

Melyik napon köttetett házasságod? - A számmisztika elárulja, mi vár a jövőben!

Ha két ember összeköti az életét, az nagy felelősséggel jár, ezért nem mindegy, melyik napon mondjátok ki a boldogító igent. Az esküvőtök napjából következtetni lehet arra, milyen lesz a házasságotok.

Milyen ember voltál előző életedben? - Megmondják a számok!

Sokan foglalkozunk azzal, mi vár ránk a földi élet után., mi történik velünk, amikor szívünk már nem dobog tovább. Arra azonban nem gondolunk, hogy mik voltunk előző életünkben. Hiszen a jelenünk is egy állomás. És ahogy lesz jövőnk, úgy volt múltunk is. De milyenek is voltunk a múltban?


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Vasárnapi csillagjóslat

Vasárnapi csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét!

Tovább »
Így tartsd rendben a virágos kertedet!

Így tartsd rendben a virágos kertedet!

Virágaink akkor a legszebbek, ha gyönyörű színpompában ragyognak a kertben. De vajon hogyan érhetjük el mindezt minél kevesebb munkával? Gondolkodj kertész fejjel! Olyan praktikákat mutatunk, amivel megkönnyíthető a kerti munka. Legyen neked is varázslatos a kerted, amit még a szomszédok is megirigyelnek.

Tovább »
Összeköltözéskor is köss kompromisszumokat - Mire érdemes figyelni?

Összeköltözéskor is köss kompromisszumokat - Mire érdemes figyelni?

Minden jól működő párkapcsolat eljut egyszer az összeköltözés szakaszába. Ilyenkor fontos, hogy egyszerre őrizzük meg a lakásban az identitásunkat, akár saját lakrésszel vagy praktikus berendezkedéssel. Két egyéniség összehoz egy közös, mindkettejük számára kényelmesen élhető életteret – lássuk az íratlan szabályokat!

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 jozsef 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép