2015. november 30. - András, Andor
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. november 30. - András, Andor
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Számmisztika

Korábbi cikkeink a rovatban »

Már most megtudhatod, mi vár rád a következő évben - Segít a személyes éved!

Személyes éved megismerése abban nyújt segítséget, hogy előre kiértékelhesd közelgő naptári évet, és általa azt is megtudhatod, hogy mi lesz a jövő év tendenciája. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi vár rád a következő évben, számítsd ki a személyes éved számát, és készülj fel a jövőre!

tovább »

Milyen utat kell bejárnod az életben? - Megmondja az életútszámod

Az életútszám azokat a tulajdonságokat és képességeket mutatja meg, melyek velünk születtek, és azt a lehetséges utat, amelyet bejárunk az életben. Árulkodik a születési énünkről, megmondja, hogy világra jövetelünk időpontjában milyenek voltunk, továbbá a fizikai, lelki, spirituális és érzelmi lehetőségeinket és korlátainkat is meghatározza. Tudd meg, mi az életút számod és ismerd meg önmagad!

Mi az életfeladatod jelenlegi inkarnációdban? - Sorsszámod elárulja

A sorsszám az életutat fejezi ki, és azt, hogy milyen képességeink és lehetőségeink vannak ebben az életünkben, amit erősítenünk kell, vagy éppen jobban figyelni rájuk. Továbbá megmutatja, hogy mire vagy igazán képes vagy mit kell keresned, amikor eljön az ideje annak, hogy a legnagyobb mértékben kihasználd ezen képességeidet. Fedezd fel jelen inkarnációd sorsszámát!

Mi hiányzik az életedből? - A lélekút-számod megmondja

A lélekút-szám azt határozza meg, hogy kit vagy mit tartasz a legtöbbre az életben, illetve megmutatja, hogy mi szolgálja legjobban a fejlődésedet, mi tesz jobbá, avagy rosszabbá. Segítségével felfedheted szíved legféltettebb vágyait, és azt, hogy mi az, amit tudatosan szeretnél az élettől. Ám azt is megtudhatod belőle, hogy mi hiányzik az életedből.

Ki a személyes arkangyalod? - A számmisztika elárulja

Születésünk pillanatában mindannyiunk mellett áll egy arkangyal. Ám feladata nem csak az, hogy kisded korunkban védjenek bennünket, hanem mellettünk maradnak egész életünkben. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, segítségre vagy épp útmutatásra van szükséged, most könnyedén megtudhatod, ki a te személyes arkangyalod.

Mi a karmikus életfeladatod? - A védikus numerológia elárulja

A védikus numerológia Indiából származik. Ez a rendszer alapvetően a számok karmikus jellegével foglalkozik. Az életfeladatunkat, a tanulnivalókat, a személyiségfejlődés lehetőségeit tárja fel előttünk.

Szerelmi útmutatód az azték számmisztika segítségével!

Az azték kultúrában nagy szerepet kapott a természetközelség és a bonyolult elemrendszer. A számok erejét már évszázadokkal ezelőtt felfedezték, ahogyan azt is, hogy lehet a segítségükkel fordítani és javítani a sorson. Lássuk, számodra mit tanácsol az aztékok számmisztikája.

Melyik szerelmi típusba tartozol? - A számmisztika megmondja

A kellő önismerethez szükséges, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen társak vagyunk, érzelmi téren mit adhatunk és várhatunk, esetleg melyek azok a területek, ahol még javíthatunk. Születési számunk ebben a latolgatásban is segítségünkre lehet.

Sorsod a számokban rejlik - Sorsmisszió számod elárulja, mi a legfőbb problémád

A Sorsmisszió száma nagyon fontos adat a számmisztikában, ugyanis meghatározza, mi a legfőbb feladatunk, küldetésünk az életben. Ahogyan arra is rávilágít, hogy milyen problémákkal kell szembenéznünk, és miképpen oldhatjuk meg azokat. Ismerd meg Sorsmisszió számodat és tárd fel a titkot!

Karmikus volt a találkozásotok? - A számmisztika megmondja!

A szerelem a legcsodálatosabb dolog az életben, amikor egymásra talál két ember, és együtt egy egységet alkotnak. Valaki a véletlennek tudja be ezt a találkozást, de mindenben rend és rendszer van, s két embert akkor sodor az élet egymáshoz, amikor megértek a találkozásra. Titeket vajon miért hozott össze a sors?

Mi a személyes életutad? A számmisztika elárulja

A numerológia úgy tartja, hogy életutunkat, sorsunkat és főbb cselekedeteinket nagymértékben befolyásolja a születési dátumunk. Ha szeretnéd tudni, hogy a te életutad milyen, netán mit kell tenned, hogy a javadra forduljanak a dolgok, nincs más tennivalód, mint kikeresni a sorsszámodat. Tudd meg, milyen a saját egyedi utad, merre tartasz az életben!

Mire számíthatsz ebben a hónapban? - Novemberi asztronumerológia

Ez a kis kalauz az asztrológiát és a számmisztikát összekapcsolva segít abban, hogy jobban megtervezhesd az életedet novemberben, az egyes kabalisztikus csoportok számrezgései alapján. Olvasd el a számok üzenetét annak érdekében, hogy sikeresen élhesd mindennapjaidat.

Ez a legfőbb ellenséged - Életút számod elárulja

Sajnos az élet könyörtelen és nem engedi, hogy szembe menjünk azzal, amit a sors előre vetített nekünk, de honnan is tudhatnánk, mi nehezíti meg mindennapjainkat oly módon, hogy azzal bizony foglalkozni kell? Életút számod rávilágít arra, milyen tulajdonságaid veszélyeztethetik az egészségedet. Építs be az életedbe olyan szokásokat, amikkel kivédheted a bajt.

Mivel lehet igazán elcsábítani? - A számmisztika megmutatja, milyen vagy a szerelemben

Milyen vagy a szerelemben, és mivel lehet téged igazán elbűvölni? Vajon mi az, amit a kiszemelt férfinak tennie kell ahhoz, hogy igazán mély szerelembe ess vele? Ha szeretnéd tudni, mi az, amivel igazán le lehet venni a lábadról és mi a legmélyebb, titkos vágyad, nem kell mást tenned, mint kikeresni a születésnapszámodat!

Mit árul el rólad a Feng Shui számod?

A sokak által ismert Feng Shui bágua térképének számai és születési dátumunk között összefüggés van, ezáltal megtudhatjuk, hogy életünk mely területére kell jelenleg több figyelmet fordítanunk. Nálad melyik terület az érintett? A számmisztika segít felfedni a titkot.

Összeillesz a pároddal? - A szerelmi négyzetből kiderül

Roppant érdekes és izgalmas játékra invitálunk, főleg akkor, ha kíváncsi vagy rá, hogy jellemző tulajdonságaitok alapján mennyire illetek össze a pároddal. Most kiderül, miért értitek meg egymást bizonyos helyzetekben, és időnként miért kergetitek egymást az őrületbe. Mindehhez a születési dátumotokra van szükség.

Milyen küldetéssel jöttél? - A számmisztikából kiderül

Vezető vagy? Esetleg inkább a háttérből segíted a vezetőt, mint beosztott? Egyedül vagy csapatban dolgoznál? Születésnapod számaival most kiderítheted, milyen feladatokkal, küldetésekkel születtél le a Földre!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

A Tarot mai üzenete: "Ez a kártya a hit és annak a gyakorlatban való megvalósítása közti tökéletes egyensúlyt jelképezi."

Tovább »
A hétfői nap angyalüzenete

A hétfői nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Lelked kreatív kifejezésmód után áhítozik. Arra ösztönzünk, hogy itasd át életedet alkotókedvvel és kreativitással. A kreatív önkifejezés életre kelt és fellelkesít, és újra felkelti életszenvedélyedet."

Tovább »
Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 30 - December 6.

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 30 - December 6.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép