2016. február 07. - Tódor, Rómeó
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. február 07. - Tódor, Rómeó
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Számmisztika

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mivé válhatsz a jövőben? - Védikus számod elárulja

A számmisztika legősibb formáját káldeus számmisztikának is nevezik, mely Indiából ered. Más numerológiai irányzatokkal szemben, amelyek az alapvető személyes vonásokra és képességekre fókuszálnak, a védikus numerológia magát az embert egészében fürkészi. Életfeladatunkat, a tanulnivalókat, a személyiségfejlődés lehetőségeit tárja fel előttünk, azt a személyiséget, akivé válhatunk.

tovább »

Mi a személyes színed? - A számmisztika elárulja

Életünkben mindig is sajátos értelmet kaptak a színek. Hazánkban a fekete például köztudottan a gyász színe, ugyanakkor Mexikóban a fehér jelenti ugyanezt. A zöld a remény, a vörös pedig a szenvedély jelképe. Ha szeretnéd tudni, mi a személyes színed, csak válaszd ki a születési számodhoz tartozó színt és olvasd el a rád jellemző tulajdonságokat!

A misztikus időmutató számok üzenete - Neked!

Ha mindig arra várunk, hogy minden időpont, körülmény vagy lehetőség adott legyen álmaink megvalósításhoz, akkor egy nap rádöbbenünk, lekéstük a nagy várakozás közben. Néha egy apróság is sokat lendíthet elhatározásaink megvalósításához! Talán elég csak egy biccentés a sorstól, hogy tudd, itt az idő, amire vártál!

Fejtsd meg a monogram-kódodat!

A névszámok szimbolikájában különös jelentőséggel bírnak a nevek kezdőbetűi, azaz a monogramok. Nem véletlen, hogy ezeket a betűket mindig nagybetűvel is írjuk, így jelezve, hogy kiemelt jelentőséggel bírnak.

Számold ki az atlantiszi jegyedet!

Réges régen a számmisztika is a halhatatlan atlantiszi tudás része volt. Az atlantisziak rendszere szerint a jellemet nem egy egységes egészként kell vizsgálni, hanem külön kell venni testi, lelki és szellemi szintekre. Számold ki az atlantiszi jegyedet, és ismerd meg jellemed rejtett oldalait is.

Milyen a belső női képed? - Elárulja a születésnapod

Szeretnéd igazán önmagad lenni, de nem tudod pontosan, milyen nő is rejtőzik benned? A számok megmutatják a belső női képedet. Bontakoztasd ki a nőiséged, és éld meg magad minél teljesebben!

Melyik az életed legboldogabb periódusa? - Megmondja az alapszámod

Az élet folytonos tanulás, próbatétel és kihívás. Mindezek jutalma a fejlődés és a megelégedettség érzése. Te életed mely szakaszaiban élvezheted a munkád gyümölcsét? Mikor tapasztalod meg a boldogság szívmelengető érzését. Nem véletlenül a születésnapod az irányadó a számításnál.

Kihívás számod árulkodik sorsodról - Nézd meg, mit látsz a Sors tükrében!

Életünkben vannak, vissza-visszatérő szituációk, amikor úgy tűnik, újra és újra vesztesen jövünk ki helyzetekből Nem véletlen, hogy a sorsunk folyton ismétli azokat a kihívásokat, amelyekből tanulnunk kell. Mi a te mumusod? Kihívás számod elárulja. Nézd meg, mit látsz a sorsod tükrében.

Mi a szerencseszámod? - Ez vár rád télen

Minden emberhez tartozik egy adott szerencseszám, amely meghatározza sorsunkat. Ha szeretnéd tudni, hogy a téli hónapokban mennyire leszel szerencsés, vagy éppen mibe érdemes belevágnod, akkor nem kell mást tenned, mint elolvasni a rád jellemző leírást. Számold ki a szerencseszámodat és tudd meg, mi vár rád ebben az időszakban!

Személyes életfeladatod 2016-ban

Most itt a lehetőség, hogy utána járj! Megtudhatod, milyen kihívásokkal, feladatokkal és segítő energiákkal találkozhatsz ebben az évben. Csak annyit kell tenned, hogy a jelenlegi év számához hozzá adod a születésed hónapjának és napjának számát.

Mivel lehet igazán elcsábítani? - A számmisztika megmutatja, milyen vagy a szerelemben

Milyen vagy a szerelemben, és mivel lehet téged igazán elbűvölni? Vajon mi az, amit a kiszemelt férfinak tennie kell ahhoz, hogy igazán mély szerelembe ess vele? Ha szeretnéd tudni, mi az, amivel igazán le lehet venni a lábadról és mi a legmélyebb, titkos vágyad, nem kell mást tenned, mint kikeresni a születésnapszámodat!

Mikor leszel szerencsés 2016-ban? - A számmisztika megmondja!

Kíváncsi vagy mik a legszerencsésebb napok számodra a pénz, a munka és a szerelem terén? Mikor vár rád a szerencse ebben az évben? Most megtudod, mikor mosolyog rád Fortuna asszonyság.

Mennyire vonzod a pénzt? - A számmisztika elárulja

A pénz is, mint minden más energia, ami áramolhat szabadon, vagy blokkoltan is akadozva. A számmisztika segítségével megtudhatod, milyen módon tudsz legkönnyebben eljutni az anyagi bőséghez.

Milyen személyiséget vonz a lelked? - Megmondja a belső számod

Régimódi dolog azt mondani valakiről, hogy a „példakép”, pedig életünk során nem egy ember volt, és még lesz is nagy hatással ránk. A példaképnek nem kell híresnek lenni, sőt tökéletesnek sem. Nincs más dolga, mint olyan tapasztalatokat átadni nekünk, amik segítenek eligazodni életünk során.

Milyen karmikus akadályokat állít eléd a sors? - Megmondja a karma számod

Lehet, hogy úgy érzed, életed bizonyos területén nehezen tudsz előre haladni. Nem kizárt, hogy karmikus akadály állja az utadat. Most azonban feltérképezheted, hogyan tudsz dolgozni vele vagy ellene.

Milyen energiát hordozol? - A neved elárulja!

Érezted már, hogy valaki belép az életedbe és tudod, ott is akarod tartani? Bizonyos emberek, ahogy mi magunk is, olyan energiákat sugárzunk, amivel vonzunk vagy akár taszíthatunk is másokat. Szeretnéd tudni, mit olvasnak ki a kisugárzásodból az emberek? Számold ki, milyen energiát képviselsz.

Így találhatod meg az önmagadhoz vezető utat - Segítenek a KI-számok

A KI-rendszer a kínaiak szent könyvén, a Ji-Csingen, az ősenergiának nevezett csín, és minőségek szempontjából a Jin-Jang elméleten alapszik. A KI-számok segítenek abban, hogy megtaláljuk az utat önmagunkhoz, rámutatnak legfontosabb tulajdonságainkra, illetve erényeinkre, de ugyanúgy gyenge pontjainkra, hibáinkra is.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A világ 5 leghíresebb elátkozott régészeti felfedezése - Nehogy a közelükbe menj!

A világ 5 leghíresebb elátkozott régészeti felfedezése - Nehogy a közelükbe menj!

Gyilkos múmiák. Síron túli átkok. Elátkozott kincsek, mágikus erejű tárgyak. Csupán dajkamesék a tudósok számára, egészen addig, míg meg nem tapasztalják. Tele van a világ olyan leleteket visszhangjától, amelyek képesek ölni vagy szerencsétlenséget okozni. Mégiscsak létezik a mágia? Vagy a tudósok nem találték még meg a tudományos magyarázatot mind ezekre? Íme a világ 5 legátkozottabb régészeti felfedezése!

Tovább »
A varázserejű és mágikus Unikornis személyre szóló üzenete - Meríts erőt belőle!

A varázserejű és mágikus Unikornis személyre szóló üzenete - Meríts erőt belőle!

A varázserejű egyszarvúak jóskártyái üzeneteket tolmácsolnak feléd. Minden egyes lap pozitív mondandót tartalmaz, amelyben bátran megbízhatsz. Az egyszarvúak ugyanis segítségedre lesznek, hogy boldognak és biztonságban érezd magad, és szeretet vegyen körül, emellett azon munkálkodnak, hogy valóra váljanak a vágyaid. Ismerd meg a mágikus Unikornis személyre szóló tanácsait!

Tovább »
Mi a legfontosabb sorsfeladatod? - Elárulja a születésnapod!

Mi a legfontosabb sorsfeladatod? - Elárulja a születésnapod!

A születésed napja egyben egy titkos kódolt utasítás is egyben, hogy milyen sorsfeladatot kell beteljesítened jelenlegi életedben. A szabad akarat által nyugodtan letérhetsz róla, de tudnod kell, a lelked számára ez az út jelenti a legnagyobb fejlődést.

Tovább »

Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép