DIVAT

Vedd meg most és hordd örökké!

Egyre divatosabb a tudatosság a divat területén is. Legyen szó akár a természetes alapanyagok előnyben részesítéséről vagy az olyan divatirányzatoknak, ruhadaraboknak a ruhatárunkba való beépítéséről, melyek hosszabb távon is jó szolgálatot tesznek majd. A Fashion Days stylistjai most arra adnak tippeket, hogy ha egy-egy minőségi darabba szeretnél beruházni, milyen kategóriák között válogass, és hogyan foghatod ki kedvező áron ezeket az alapdarabokat.

A divat legalább annyira szól az állandóságról, ahogyan az állandó változásról is. Ezúttal nem a klasszikus kis fekete ruháról és a farmerről lesz szó, hanem arról, hogy hogyan alakíthatod tudatosan úgy a gardróbodat, hogy legyenek benne olyan örökérvényű darabok, amelyek kiállják az idő próbáját és jó szolgálatot tesznek mindenféle helyzetben. Összegyűjtöttük azokat a darabokat, amelyeket érdemes most beszerezned, hogy ruhatárad alapköveivé váljanak.

A tökéletes táska

Kell egy jól megválasztott táska, amely egy életre szól. Gondold át, hogy neked melyik méret tenné a legjobb szolgálatot, melyik az a szín, ami a legjobban beépíthető a ruhatáradba és évszaktól függetlenül jól ki tudod használni. Mivel hosszabb távra tervezünk, érdemes szétnézni a minőségi darabok között, ahol a klasszikus, letisztult formákat és díszítési megoldásokat kell keresned.


Antonia Moretti / Fashion Days
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL