EZOTÉRIA

3

Amennyiben ezt a békés Teliholdat választottad, a tengeren himbálódzó csónakkal, az arra utal, hogy életedben az egyszerű dolgokat részesíted előnyben. Próbálsz úgy élni, hogy soha ne kelljen elhagyni a komfortzónádat, de ha netán mégis el kell hagynod valamiért, akkor alig várod, hogy visszatérj. Kedves, nyugodt ember vagy és ennek köszönhetően barátaid szeretnek és értékelnek téged! Azt azonban ne felejtsd el, hogy az élet szép dolgai a komfortzónán kívül történnek. A kártya azt üzeni, hogy merj többször kilépni a kényelmi zónádból, és maradj is ott, ameddig csak lehet. Akkor fogod igazán megtapasztalni csodákat!

OLVASS TOVÁBB!

EZOTÉRIA

Fond össze a karodat, és nézd meg, mit fed fel rólad - Képes önismereti teszt

A testbeszéd specialisták szerint az, ahogyan összefonjuk a karunkat, többféle dolgot is jelenthet: önnyugtató, stresszt elűző gesztustól kezdve a gátlások leplezésén át az erősnek való mutatkozásig. Rád vajon mi lehet igaz? Ezzel az egyszerű személyiségteszttel, mindössze a karkeresztezési szokásodból számos új dolgot megtudhatsz magadról.

EZOTÉRIAAz élet mely területén leszel a legszerencsésebb az idén? - Megjósolja a kínai szerencsemalac

Mint azt talán te is tudod, a 2019-es év a Disznó éve, így idén a malac kerül előtérbe. A béketeremtő, a bőséget és jólétet ígérő jóságos sertés, aki most lesz olyan szíves, hogy megjósolja neked, hogy az idei évben mely életterületen leszel a legszerencsésebb! Így talán még nagyobb lendülettel igyekszel majd javítani azon a területen, tudva, hogy a kínai szerencsemalac szerencsét ígér ott neked!

EZOTÉRIAVálassz egy kozmikus portált, és fedezd fel, mi a legfőbb visszatartó erőd az életben - Képes lélekelemző teszt

Amikor új lehetőségekről megtételéről van szó, sajnos sokan az álmaik követése helyett a régi megszokásokhoz ragaszkodnak, és folyamatosan zsörtölődnek a munkakedv, az inspiráció és a szerencse hiánya miatt. Pedig ha valaki felismeri, mi az, ami valójában visszatartja az álmai megvalósításától, sokkal hamarabb elérheti céljait az életben, hiszen le tudja győzni az ellene munkálkodó erőket, és valóra váltani akaratát.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL