EZOTÉRIA

Mit olvasol ki a képből? – Választásod tükröt eléd tart belső éned valós állapotáról

Egy olyan kép, melyen nem annyira egyértelmű, hogy mi látható, a pszichológusok számára komoly segítséget jelent. Ugyanis, ha rápillantasz, azt látod, ami a saját érzéseiddel és gondolataiddal van kapcsolatban. Ez a teszt is ezen az elven alapul, melyet egy spanyol pszichológuscsoport állított össze.

Természetesen ez nem olyan dolog, ami tudatos szinten történik; éppen ezért sokkal inkább felfedi a belső állapotodat. Ugyanis, amikor egyszerűen csak ránézel valamire, nem gondolkodsz rajta, hogy mit kell meglátnod rajta. Ilyenkor az agy másik része kapcsol be, ami nem más, mint a tudatalatti. És ez az egyetlen módja annak, hogy hozzáférhessünk, ehhez a titkosított nyelvhez, ahol semmi sem az, aminek látszik. Ezért ha valóban meg szeretnéd ismerni belső éned valós állapotát, mindenképpen, próbáld ki ezt a tesztet.

 

Figyeld meg a képet és anélkül, hogy sokáig gondolkodnál rajta, jegyezd meg, mi volt az első, amit láttál rajta, majd a lenti kártyalapok közül válaszd ki azt, amelyen az adott részlet szerepel. Választásod megadja a kulcsot a „belső énedhez”.

 


 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL