FÉSZEK

6 tipp, hogy az otthonod pozitív energiával töltődjön fel

Az otthonod a te kis szentélyed, olyan hely, ahová vissza tudsz vonulni a világtól, és békében érezheted magad. Az otthon egyfajta „újjászületési hely”, ezért érezned kell a földelést és biztonságban kell lenned ahhoz, hogy inspirálódhass és fejlődhess. Gyakran azonban mégsem így van, mert olyan állapotok vannak, amelyek megakadályozzák a nyugalmat.

Bármi is a helyzet, csakis otthon tudsz feltöltődni pozitív energiával, ez az, ami segít abban, hogy:


• Növekedjen a kreativitás és az inspiráció
• Könnyebben elviseld a kellemetlen szobatársakat vagy családtagokat
• Eltávolítsd a negatív energiát vagy entitásokat
• Megszüntesd a stagnáló vagy fülledt energiát
• Az otthonod biztonságos és kényelmes legyen
• Harmonikus kapcsolatok kialakulhassanak
• Nyugodt lehess, és pozitív energiával töltődjenek fel a mindennapjaid


A helyzet az, ha az otthonodat pozitív energia tölti be, ez valóban segíthet emelni a vibrációdat és segít a céljaid elérésében.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

2. Világítás és levegő


A nem megfelelő világítás és a nehéz levegő is vonzza a negatív entitásokat, emellett a hangulatodra is hatással van. A gyenge fényviszonyok lassítják az energiaáramlást, emiatt motiválatlannak és lassúnak érzed magad.


Nyisd ki napközben az ablakokat, húzd el a függönyöket és a sötétebb helyeket is világítsd meg, olyan lámpákat használva, amelyek természetes fényt bocsátanak ki. A Himalájai sólámpák szintén kiválóak arra, hogy megszüntessék a negatív energiát, a stresszt és eltávolítsák a levegőből a szennyező anyagokat. Ha nem megfelelő a levegő minősége, gondold át, hogy befektess egy légtisztító rendszerbe vagy szerezz be pár növényt legalább.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL