FÉSZEK

7 ötlet, hogyan csempészheted be otthonodba a bohó stílust

A bohó számtalan negatív visszhangot kap, ami abból adódik, hogy az emberek félreértelmezik a lényegét, amit képvisel, és ahonnan származik. Szóval ássunk egy kicsit mélyebbre!

Maga a kifejezés a „bohém” szóból származik, ami a nem megszokott életstílust jelenti, gyakran hasonló gondolkodású emberek közt, illetve bizonyos körökben. A történelem folyamán a szót használták művészekre, festőkre, írókra és zenészekre, akik meglehetősen nagy szegénységben éltek, és városról városra vándoroltak. Életstílusukból adódóan sok csecsebecsét összegyűjtöttek, amik majdani otthonukban mementóként szolgáltak fiatalkori kalandjaikra. Mivel az összhatás érdekesnek nézett ki, a „bohém” jelzővel illették, és mi is a hasonló stílust nevezzük manapság bohónak. S miként tudnád te is ebbe az irányba eltolni az otthonod stílusát? Szerencsére egyszerű dolgod van.

1. Minták

A legegyszerűbb módszer az, ha mintákat használsz. Keverj és párosíts különböző színeket és mintákat, használd a kreativitásodat. Emellé még adj néhány random összeválogatott párnát, és azt a leárazott szőnyeget, ami annyira tetszik.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL