FÉSZEK

A 8 legnépszerűbb Feng Shui virágszimbólum titka az otthonodban - Tudtad?

Szerző:
Szabó Anna
Harmonikus légkört teremthetsz az otthonodban elhelyezett virágokkal, arra azonban mindig figyelj, hogy azok frissek és üdék legyenek. Mindannyian szeretjük a virágokat, annak ellenére, hogy tudjuk-e hogy mit jelentenek a Feng Shuiban, és milyen erőkkel rendelkeznek, vagy sem. Most megismerheted a 8 legnépszerűbb virágszimbólum titkát. 

Jelen esetben nem csak élővirágokról beszélhetünk, hanem gyönyörű virágokat ábrázoló festményekről, textíliákról, tapétákról és kiegészítőkről. Hasznos lehet megismerni a legnépszerűbb virágszimbólumok jelentését, már csak azért is, hogy általuk pozitív energiát csempészhessünk be a lakásba. A virágok a virágzást, a nyitott szívet, az örömöt és a sebezhetőséget jelképezik, arra tanítanak bennünket, hogy éljünk a pillanatnak, hisz a virágok sem tartanak örökké, pompájuk csak átmeneti. A szépség nem örökkévaló, átalakul mássá. Nézzük, hogyan teremthetünk megfelelő légkört, energiákat a virágok segítségével az otthonunkban. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL