FÉSZEK

Feng shui tippek a belső lelki kapcsolat elmélyítéséért – Teremts belső harmóniát

Szerző:
Szabó Anna
A feng shui segít abban, hogy olyan otthont teremthess magadnak, ami támogatja a lelked felfedezését. Itt minden helyiségnek, legyen az iroda, vagy hálószoba, saját energiája van, amit felhasználhatsz a saját spirituális növekedésedhez. De mégis hogyan?

Különböző vallású és kulturális hátterű ókori bölcsek mind azt vallják, hogy az egyetlen bizonyosság az ember önmaga lelkéhez való kapcsolódása és a benne való elmélyülés. Amikor tudod, ki vagy, és mit tapasztalsz, egy probléma sem tud hosszú ideig zavarni vagy lekötni. A belső önmagaddal való kapcsolatot tehát igenis megéri fejleszteni. Persze ezt könnyebb mondani, mint megtenni, a mai modern világ ugyanis alig engedi, hogy időt szakítsunk a spiritualitásra.


Elsőként vedd magad körül olyan elemekkel, amik nyugodt, békés és megszentelt energiákat hoznak köréd. A kristályok például egyszerre gyönyörű és erőteljes gyógyítók. Az esszenciális olajok, például a szantálfa, a zsálya és a tömjén már régóta használatosak.


A feng shuiban rejlő tudást évezredeken keresztül fejlesztették Kínában, ezért számos kultúraspecifikus szimbólum található benne. Az erő viszont nem ezekben van, hanem inkább abban az energiában, amit képviselnek. Bármilyen minőségű energia végtelen számú módon kerülhet bemutatásra, ezért fontos, hogy megtaláld azt a módot, amire a szíved és a lelked is reagál. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, most adunk 3 tippet. Segítségükkel talán tudatosabban tudod szabályozni az otthonodban lévő energiákat.
 

otthon fészek lakberendezés feng_shui lélek spiritualitás hálószoba energia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL