FÉSZEK

Jó és rossz feng shui növények – Tudd meg, mely növények hozzák a pozitív energiákat

Vannak jó, és vannak rossz feng shui növények. Valójában arról van szó, hogy mely növényeket melyik bágua területre helyezzük otthonunkban vagy irodánkban.

Mivel a feng shui az energiáról szól, sok dolog befolyásolja a növény energiáját, kezdve a kinézetétől egészen az állapotáig. Ha egy népszerű feng shui növény, például a szerencsebambusz, az életéért kell, hogy harcoljon, az rossz feng shui energiákat hordoz, rosszabbakat, mint egy feng shui jelentőséggel egyáltalán nem bíró növény, ami viszont él és virul.

Vibráló energiájuk miatt mindig jó választás otthonra vagy az irodába beszerezni egy növényt. Ameddig egészségesek és jó bágua területre lettek helyezve, biztos lehetsz abban, hogy a feng shui szempontjából jót teszel.
 

Jó feng shui növények

Először is kezdjünk azokkal a növényekkel, amiket feng shui szempontból előnyösnek tartanak.

Két kategóriára tudjuk bontani őket:

• Azok a növények, amik elsőrangú légtisztítóként működnek, hiszen tiszta, minőségi levegő nélkül nem létezhet jó energia. Sok gyönyörű növény tartozik ebbe a kategóriába – például az aranypálma és a szobapáfrány.

• Hagyományosan a pénz növényeiként is ismert fajták, amikből kettőt is ismerünk, bár általában csak „pénzfa” néven hivatkozunk rájuk.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL