| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |
| zumy (Topikindító) | 2008-11-04 16:15:05 |
| sziasztok! 23 éves vagyok, Bpen lakom. barátnőket keresek, akikkel lehet csajos témákról dumcsizni, közös programokat, bulikat szervezni. aki szintén barátnőhiányos írjon mailt! címem: fiona11@citromail.hu |
| Mónika850128 | 2013-06-11 13:45:54 |
UI.: e-mail címem: tomiabi@citromail.hu :) |
| Mónika850128 | 2013-06-11 13:44:54 |
Sziasztok! 28 éves kalocsai lány vagyok. Sajnos nekem nem alakult ki baráti köröm, aminek több oka is van /akit majd érdekel, szívesen elmondom, miért/. Így most szeretnék olyan lányokkal beszélgetni, ismerkedni, akik nyitottak egy új és igaz barátságra, és akikkel mindent meg lehet beszélni, valamint szeretnek bulizni is, és szívesen tartanának velem. Valóban igaz barátokat keresek :). Remélem sikerrel járok :)!Írjatok bátran :)!!! |
| Mea21 | 2013-06-07 13:50:32 |
Hello!!!
Én is barátnőt(barátnőket) keresek.Dunakeszin lakom 26éves vagyok. Sok minden érdekel..szívesen elmennék ide-oda.Jó lenne vkivel jókat beszélgetni,közös programokat csinálni. Legyen őszinte,megbízható,kicsit bolond:))) Legyen igazi Barátnő! (akinek nem kell ezt a fogalmat bemutatni,milyen is egy igazi barátság) az írjon bátran,a többi már csak megismerkedés kérdése. Van már egy kisfiam,de azért van elég szabadidőm hétvégente,amit szívesen eltöltenék jó kis programokkal,vagy csak összejönni főzőcskézni,iszogatni,hülyéskedni.Bármi.. email címem: timea8611@gmail.com
|
| LoLo93 | 2013-05-27 10:05:46 |
Sziasztok Én Kecskeméten lakok, jelenleg egyedülállóként, minden egyes barátnőm már komoly kapcsolatban él, mint anno énis, így már nem igen tartjuk a kapcsolatot... 20éves vagyok, szeretek moziba járni, sétálgatni és rengeteget beszélgetni... ha van kivel! :-) szívesen ismerkedek, itt meg találtok: |
| zafrina01 | 2013-05-23 17:30:42 |
Sziasztok!
35 éves 1 gyermekes anyuka vagyok Dél-Pestről. Szeretnék olyan őszínte barátnőt találni, akinek tényleg fontos az őszinteség! Olyan barátnőt, akinek nem a sokadik utáni lehetek az életében, hanem olyat, aki hisz még benne, és keresei az igazi barátságot. Nem levelező partnert keresek, nekem fontos a személyes találkozás. Ha a környéken élsz, és hasonlóan gondolkodsz, akkor várom leveled! zafrina01@gmail.com |
| Margo1944 | 2013-05-20 20:16:14 |
Sziasztok!! Barátnőt keresek Budapesten.Egyedűl élek 69 éves vagyok.Szívesen beszélgetnék egy kávé mellett.Mozi szinház estleg utazás, egy vacsora.Magány nem jó ketten könnyebb. Irj. margo1844@indamail.hu üdv Margo |
| icéa | 2013-05-20 19:02:35 |
Sziasztok! Én 36 múltam,sem gyerekem,sem kapcsolatom.A barátaim elköltöztek a közelemből,férjhez mentek satöbbi... Rengeteg dolog érdekel,szeretek utazni,autózni,imádom a filmeket.Akik ismernek vidám,kedves embernek tartanak.Nagyszájú,szókimondó,őszinte ember vagyok. Sokat vagyok egyedül és sajnos a szabadidőmmel nem nagyon tudok mit kezdeni és hiányzik egy korombeli,hasonló adottságú nő társasága.Akivel lehetne egyszer-egyszer csajos napokat tartani.Vásárolni,beülni egy kávézóba,egy moziba.Elmenni egyet csavarogni,netán szórakozni. Veszprémben élek,a város környékéről jó lenne egy igazi vagány csajszi barátnő. :) Ha netán érdekelne valakit a dolog,ezen az email címen utolér. empty77@citromail.hu :) |
| Mesefigura25 | 2013-04-29 16:51:49 |
Sziasztok Csajok! Én 25 éves vagyok és csodálatos párkapcsolatban élek, menyasszonyként...a Szerelmemmel mindig mindent megtudok beszélni, akár szex, barátnős, bármi amivel szeretnék foglalkozni vagy ami bánt! Viszont! Tudom, hogy meghallgat és még a focit is inkább felveszi csak, hogy engem hallgasson, de nagyon szeretnék egy legjobb barátnőt, ami idiótának hangzik, mégis így érzem...szükségem van egy barátnőre! Eddig a felet amit magam elé emeltem nem nagyon bontották le a sok csalódástól, de nyitott vagyok, szerencsével jó dumával és kedvesen dilis tudok lenni :) Írjatok, ha tetszett a csekély bemutatkozásom! Puszi Csajok kacsmarcsik.timea@gmail.com A Facebook-on is megtaláltok: Kacsmarcsik Tímea |
| Nina79 | 2013-04-16 08:25:02 |
Sziasztok! 33 éves, 4 gyermekes anyuka vagyok, Dunakeszin élek. 2 picivel vagyok itthon és szeretnék barátnőt, barátnőket találni. Az érdeklődési köröm elég széles :) Sütés-főzés, webdesign, gyöngyfűzés, reiki, kirándulás, mozi, színház, csajos dolgok, gyereknevelés stb. Aki szeretne velem megismerkedni írjon bátran a ninuska79@gmail.com-ra.
|
| vstrixy | 2013-04-15 11:58:48 |
Sziasztok!
29 éves, 2 gyermekes anyuka vagyok, Vecsésről. Hasonló cipőben járok, volt barát akit elvesztettem, kikoptak, vagy más lett az érdeklődési körünk. Így van ez, 2 gyerek mellett! :) Szívesen ismerkednék veletek, jó lenne közös programot szervezni vagy csak simán kibeszélni a mindennapokat. 1,5hónapja dolgozom, még szürkébbek lettek a napok, jó lenne barátokkal színesíteni. Várom válaszotok! Napsütéses szép napot kívánok! Trixy vincze.sbeatrix@gmail.com |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |