HIRDETÉS
Belépés
Felhasználónév  
Jelszó
Jelszóemlékeztető Regisztráció »
Miért jó regisztrálni?
Hírlevél
Feliratkozom a Női Portál hírlevelére
Keresés
a Női Portálon
Legyen ez a kezdőlapom!
DivatSzépségEzotériaHoroszkópFogyókúraSzámmisztikaSzex, szerelemRejtély, misztikaKonyhafortélyok
Egy kismama naplójaMágiaKisállatmentőOtthon, stílusAngyaliskolaPasiszemmelSzórakozásLelkipatikaKözérzetUtazás
Napi horoszkópKosBikaIkrekRákOroszlánSzűzMérlegSkorpióNyilasBakVízöntőHalakPárhoroszkópÁltalános jellemzés
ApróhirdetésFórumJósdaJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőHoroszkópÉlő jóslásKalkulátorTesztNői Portál Akciókommandó
Fórum
Hirdetés
Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Ezotéria » Szerelmi jósnő visszatért! :) (918 hsz.) Új hozzászólás
«« elejére « előző következő » végére »»
Esperantina (Topikindító) 2010-03-28 21:40:43 Válasz erreÜzenet a szerzőnek

Sziasztok!

Amint látom a Remény szigetén egyedül kuksizom. Nem baj, ha eljön az ideje biztos hogy sokan leszünk. :)

Ezt topicot azért nyitom, mert a legtöbb embernek kulcsszó a szerelem, ahogy nekem is. :) Ez az erő ami mozgat, felrepít, és a mélybe ránt. Ez az ami mindenre kihat az életben, néha még a háborúkra is, gondoljunk pl. Trójára és a szép Helénára.

Annak idején, mikor kezdtem pályafutásom, nagyon félénk módon ez az ami közel állt hozzám. Segíteni akartam az embereknek a szerelmi dolgaik megértésében. És ahogy észrevettem sikerült is. Máig vannak visszatérő klienseim. :) Azóta keresztülmentem egy elég kemény megpróbáltatáson és egy nagy lelki fejlődésen. És újra ittvagyok, ahogy ígértem. :)

Immár szerelmi tarotval, cigánykártyával, és hangulati útmutató kártyával is rendelkezve, új formációkkal és  tele optimizmussal, reménnyel.

Szeretettel várok Mindenkit!

üdv: Tina (Espe, Esperantina, Viola-boszi)

Camilla86 2013-03-31 18:48:43 Válasz erre

Szerelmi kötés-oldás,rontáslevétel,jóslás,pénzmágia!!!

http://szerelmikotes2005.5mp.eu/web.php?a=szerelmikotes2005&o=UypYBf2J_r

5.kerület,Budapest

Tel:30/729-6582

E-mail:szerelmikotes2005@gmail.com

azennapom 2013-03-25 09:45:36 Válasz erre

KEDVES SZERKESZTŐK!

HA VALAMELYIK TOPIC "NEM MŰKÖDIK" / HA NINCS VÁLASZ A KÉRDÉSEKRE JÓ IDEJE/ MIÉRT ENGEDTEK ÚJ HOZZÁSZÓLÁSOKAT, KÉRDÉSEKET?????

azennapom 2013-03-22 08:16:54 Válasz erre

Szia Kedves Jósnő!

Nem túl rég szakított velem a kedvesem. Vissza akarom kapni őt!!!! Ha lehet minél hamarabb!!!!!! Látsz errre esélyt? Katalin

Elvira24 2013-03-18 20:50:51 Válasz erre

Neke nagyon jó tapasztalataim vannak egy mágusnőről!!! A jóslás szerintem felesleges, mert a sorsunkt befolyásolhatjuk!!! Én ezt vallom, amit el akarunk érni, azt elérjük! Különben hogy érhetnél el bármi célt is az életben? Minden kis dolgok nagy kivetítése! Én sokat tudk mesélni egy profi Mágusnőről, aki nagyon skokat segített visszakapni a Szerelmem és azóta munkám is van, egyenesben az életem. Írjatok nekem az egeszsegeseletmod.13@gmail.hu-ra és szívesen megosztom a tapasztalataimat!

nagyonnagy 2012-12-22 19:49:20 Válasz erre

Kedves Esperantina!

Nagy szükségem lenne a segítségedre! Pár hónappal ezelőtt kérdeztelek valamiről. Azóta nem vagy itt jelen, kérlek segíts most is, mert csakis a te segítségedre van most szükségem. 

A kérdésem a következő lenne: Azzal a férfival, akivel kapcsolatban kérdeztelek, hogyan alakul a kapcsolatunk, kiteljesedik e,  a most történt rossz dolog után is a szerelmünk?

Köszönöm szépen a segítséged!

Üdv:Erika

Karagod 2012-09-24 11:32:02 Válasz erre

Kedves Celeste,

szeretném megkérdezni, mikor lép komoly párkapcsolat az életembe?

Köszönöm,

Barbara

debi1 2012-09-23 04:00:27 Válasz erre

Kedves Celesta!

Augusztus 20-n ismerkedtünk meg a barátnőmmel T-vel. Azóta pénteken találkoztunk egy rendezvényen, de a barátnőm is ott volt. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e köztem és T. között szerelmi kapcsolat, és mikor? A barátnőm mennyire áll jóindulatúan ehhez a történethez? Inkább magának akarná a T.-t?

Köszönettel: Edit

ziszi 2012-09-22 19:29:29 Válasz erre

Kedves celesta!  Mikor fog jelentkezni az akivel összejövök? Mikor fogunk találkozni? én 1965.04.05.-én születtem,ő 1964.06.03.-án!

ziszi 2012-09-22 19:29:28 Válasz erre

Kedves celesta!  Mikor fog jelentkezni az akivel összejövök? Mikor fogunk találkozni? én 1965.04.05.-én születtem,ő 1964.06.03.-án!

pálmalevél 2012-09-21 19:29:17 Válasz erre

Kedves Jósnő!

Sajnos már nagyon régóta vagyok egyedül, ezért is írok,  el is vagyok keseredve, én már annyira szeretném megtalálni a páromat. Nem is tudom, mit kellene ezért tennem. Én egy teljesen átlagos, nyitott lánynak tartom magam és pozitívan is állok a dolgokhoz, sikeres vagyok más területeken, könnyen teremtek emberekkel kapcsolatot, ezen a téren pedig úgy érzem, hogy megakadok.

Az ingyen jóslás keretén belül, azt szeretném megtudni, hogy mikor találom meg az igazit, akivel egy életet élhetünk együtt? Körülbelüli időpontot, ha tudna írni nekem és nagyon megköszönném, ha bármi amit a kártya tanácsol, megosztana velem.

Válaszát megköszönve, tisztelettel: Heni

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés

Aktuális kuponakciók a Női Portálon »

Beszélj úgy... - Szülői kommunikációs tréning

Beszélj úgy... - Szülői kommunikációs tréning

6000 Ft-os Karácsonyi kedvezmény! Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, h...

Energetixshop-Mágneses ékszerek

Energetixshop-Mágneses ékszerek

Energetix mágnesékszerek - több mint testőr - szépség és egészség!...

hirdetés
hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

hirdetés
hirdetés

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló
Esküvői angyalok

Esküvői angyalok

Melyikünk ne emlékezne, ahogyan kislányként a fején egy darabka függönnyel, kezében egy hajkeféből rögtönzött csokorral végig vonul a nappalin… hamarabb kezdjük a készülődést mintsem megérezhettük volna a szerelem ízét.

Tovább »
Szerelem vagy barátság?

Szerelem vagy barátság?

Az illető lehet a világ legtündéribb lénye, ha nem érezzük a bizsergést, el kell szánnunk magunkat az elutasításra. Amennyiben lakozik bennünk együttérzés, magunk is pokoli fájdalmakat szenvedünk el. „Maradjunk inkább csak barátok!” – javasoljuk, miközben tudjuk, hogy a lehető legmegalázóbb helyzetbe hoztuk a hozzánk reménytelenül vonzódott.

Tovább »
Nagy Nyári Körömdíszítőbiblia

Nagy Nyári Körömdíszítőbiblia

Kezdhetnénk a fellengzős cím után többek között azzal, hogy elhoztuk az idei nyár legszebb színeit… De nem tesszük. A színek szinte évről évre ugyanazok, ami most mégis különlegessé teszi a mancsokat az az otthon készített minta. Színtiszta körömkavalkád képekben!

Tovább »
hirdetés
Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

hirdetés
Szakértők

Mócsány Bertalan

Candida-reflux szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mócsány Bertalan
Társkereső
Társkereső
Edit Beáta Éva Erika Valéria 
Társkereső
Réka Kristóf Vincent Péter József 

Még több társkereső »

Asztrológusok
Infinety Online Média és Marketing Kft. Hihetetlen Magazin Cikkeinkhez a képeket a
Profimedia - Red Dot
biztosítja