| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |
| Esperantina (Topikindító) | 2010-03-28 21:40:43 |
Sziasztok! Amint látom a Remény szigetén egyedül kuksizom. Nem baj, ha eljön az ideje biztos hogy sokan leszünk. :) Ezt topicot azért nyitom, mert a legtöbb embernek kulcsszó a szerelem, ahogy nekem is. :) Ez az erő ami mozgat, felrepít, és a mélybe ránt. Ez az ami mindenre kihat az életben, néha még a háborúkra is, gondoljunk pl. Trójára és a szép Helénára. Annak idején, mikor kezdtem pályafutásom, nagyon félénk módon ez az ami közel állt hozzám. Segíteni akartam az embereknek a szerelmi dolgaik megértésében. És ahogy észrevettem sikerült is. Máig vannak visszatérő klienseim. :) Azóta keresztülmentem egy elég kemény megpróbáltatáson és egy nagy lelki fejlődésen. És újra ittvagyok, ahogy ígértem. :) Immár szerelmi tarotval, cigánykártyával, és hangulati útmutató kártyával is rendelkezve, új formációkkal és tele optimizmussal, reménnyel. Szeretettel várok Mindenkit! üdv: Tina (Espe, Esperantina, Viola-boszi)
|
| Camilla86 | 2013-03-31 18:48:43 |
Szerelmi kötés-oldás,rontáslevétel,jóslás,pénzmágia!!!
http://szerelmikotes2005.5mp.eu/web.php?a=szerelmikotes2005&o=UypYBf2J_r
5.kerület,Budapest Tel:30/729-6582 E-mail:szerelmikotes2005@gmail.com |
| azennapom | 2013-03-25 09:45:36 |
KEDVES SZERKESZTŐK!
HA VALAMELYIK TOPIC "NEM MŰKÖDIK" / HA NINCS VÁLASZ A KÉRDÉSEKRE JÓ IDEJE/ MIÉRT ENGEDTEK ÚJ HOZZÁSZÓLÁSOKAT, KÉRDÉSEKET????? |
| azennapom | 2013-03-22 08:16:54 |
Szia Kedves Jósnő!
Nem túl rég szakított velem a kedvesem. Vissza akarom kapni őt!!!! Ha lehet minél hamarabb!!!!!! Látsz errre esélyt? Katalin |
| Elvira24 | 2013-03-18 20:50:51 |
Neke nagyon jó tapasztalataim vannak egy mágusnőről!!! A jóslás szerintem felesleges, mert a sorsunkt befolyásolhatjuk!!! Én ezt vallom, amit el akarunk érni, azt elérjük! Különben hogy érhetnél el bármi célt is az életben? Minden kis dolgok nagy kivetítése! Én sokat tudk mesélni egy profi Mágusnőről, aki nagyon skokat segített visszakapni a Szerelmem és azóta munkám is van, egyenesben az életem. Írjatok nekem az egeszsegeseletmod.13@gmail.hu-ra és szívesen megosztom a tapasztalataimat! |
| nagyonnagy | 2012-12-22 19:49:20 |
Kedves Esperantina! Nagy szükségem lenne a segítségedre! Pár hónappal ezelőtt kérdeztelek valamiről. Azóta nem vagy itt jelen, kérlek segíts most is, mert csakis a te segítségedre van most szükségem. A kérdésem a következő lenne: Azzal a férfival, akivel kapcsolatban kérdeztelek, hogyan alakul a kapcsolatunk, kiteljesedik e, a most történt rossz dolog után is a szerelmünk? Köszönöm szépen a segítséged! Üdv:Erika |
| Karagod | 2012-09-24 11:32:02 |
Kedves Celeste, szeretném megkérdezni, mikor lép komoly párkapcsolat az életembe? Köszönöm, Barbara |
| debi1 | 2012-09-23 04:00:27 |
Kedves Celesta! Augusztus 20-n ismerkedtünk meg a barátnőmmel T-vel. Azóta pénteken találkoztunk egy rendezvényen, de a barátnőm is ott volt. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e köztem és T. között szerelmi kapcsolat, és mikor? A barátnőm mennyire áll jóindulatúan ehhez a történethez? Inkább magának akarná a T.-t? Köszönettel: Edit |
| ziszi | 2012-09-22 19:29:29 |
Kedves celesta! Mikor fog jelentkezni az akivel összejövök? Mikor fogunk találkozni? én 1965.04.05.-én születtem,ő 1964.06.03.-án! |
| ziszi | 2012-09-22 19:29:28 |
Kedves celesta! Mikor fog jelentkezni az akivel összejövök? Mikor fogunk találkozni? én 1965.04.05.-én születtem,ő 1964.06.03.-án! |
| pálmalevél | 2012-09-21 19:29:17 |
Kedves Jósnő! Sajnos már nagyon régóta vagyok egyedül, ezért is írok, el is vagyok keseredve, én már annyira szeretném megtalálni a páromat. Nem is tudom, mit kellene ezért tennem. Én egy teljesen átlagos, nyitott lánynak tartom magam és pozitívan is állok a dolgokhoz, sikeres vagyok más területeken, könnyen teremtek emberekkel kapcsolatot, ezen a téren pedig úgy érzem, hogy megakadok. Az ingyen jóslás keretén belül, azt szeretném megtudni, hogy mikor találom meg az igazit, akivel egy életet élhetünk együtt? Körülbelüli időpontot, ha tudna írni nekem és nagyon megköszönném, ha bármi amit a kártya tanácsol, megosztana velem.
Válaszát megköszönve, tisztelettel: Heni |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |