| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |
| cascada (Topikindító) | 2010-10-04 00:03:29 |
INGYEN JÓSLÁS A FÓRUMON. CSAK ÍRD MEG A FÓRUMON VAGY AKÁR PRIVÁT ÜZENETBEN A KERESZTNEVED, ÉS HOGY MI AZ, AMIT TUDNI SZERETNÉL. MEGPRÓBÁLOK MINÉL HAMARABB VÁLASZOLNI. VISSZAJELZÉSEKET IS SZÍVESEN FOGADOK A JÓSLATOKKAL KAPCSOLATBAN. ÜDVÖZLÖK MINDENKIT A FÓRUMON. |
| spangli49 | 2013-05-21 12:52:55 |
Keves Mendi! Szeretném ha megnéznéd, hogy várható-e az életemben pozítív változás a közeljövőben? Előre is nagyon köszönöm:Spangli 49
|
| Mendi39 | 2013-05-21 08:09:11 |
Kedves Mendi!
Kedves Gréti!
A kérdésedre a Botok 10 kártyát kaptam, mely sajnos akadályokat, problémákat jelent, melyek súlyként nhezedhetnek rád! Sajnos ez a kártya a helyzet változásának beérését is jelezheti, tehát, hogy megérett a helyzet arra, hogy változás, változtatás jöjjön benne! Elfáradhatott a kapcsolat! Át kellene gondolnod mit ad neked ez a kapcsolat, mérlegelni kellene, mennyi a jó amit kapsz tőle, s mennyi a rossz, a negatívum ami ér ezzel kapcsolatban!
Szeretettel Mendi |
| Mendi39 | 2013-05-21 08:03:03 |
Kedves Mendi!
Nos az a férfi akinél megszállok,elhívott a koncertjére,ahol a zenekarával játszani fog.Hát nagyon nem tudom mit tegyek,mert tulajdon képpen együtt sem vagyunk,és senkit sem ismerek a baráti társaságából sem. Ugy érzem kis "mákszem" vagyok én,hiszen más világból jöttünk.(mátmint vidéki vagyok,és nem is tudom,hogy az ő színvonalukhoz felérek e) Kérlek nézd meg a kártyát,fogadjam el a meghívást,vagy sem? Mi lenne a legjobb döntés az én számomra? Köszönöm a választ?Jázmin2
Kedves Jázmin!
A kérdésedre a Botok Királya kártyát kaptam, mely egy határozott, céltudatos, hatalams egóval rendelkező karizmatikus férfit jelöl számodra, aki a környezetét próbálja olyanná formálni mint amilyen számára a legjobb! Tehát saját elképzelései szerint szeretné a környezetét befolyásolni! Nagyon erős egyéniség ő! Úgy érzem ő mindig eléri azt amit szeretne, amire vágyik! Ennek fényében talán közelebb kerülhetsz a döntésed kimeneteléhez, próbáld átgondolni! Bár nem szoktam, de húztam neked még egy kártyát mely a Kardok 10 lett , ami nem egy pozitív kártya sajnos, fájdalmat szenvedést, netán hisztérikus viselkedés jelzője is lehet, hevességet jelez! Megeshet, hogy egy idő után elszakad a cérna nálad!
Próbáld átgondolni kedves!
Szeretettel
Mendi |
| Mendi39 | 2013-05-21 07:44:04 |
Kedves Mendi!
Tavaly február óta élek szerelmi háromszögben egy fiúval. Nagyon szeretem őt, de már nagyon fárasztó és fájdalmas harmadiknak lenni ebben a kapcsolatban.
Az lenne a kérdésem, hogy vége lesz e az ő kapcsolatuknak, hogy végre ő és én 100%-osan együtt lehessünk, és ha igen, mikorra várható ez?
A választ előre is köszönöm!
Köszönettel,
Kedves Babet!
A kérdésedre a Kardok 4 kártyát kaptam, mely azt mondja, próbálj meg kicsit háttérbe vonulni ebből a kapcsolatból, elvonulni, egyedül lenni, hogy át tudd gondolni a helyzetet, a kapcsolatot, próbálj meditálni, racionálisan gondolkodni, kicsit kivonni magad ebből a helyzetből! tudom kedves, hogy nem könnyű, hiszen az érzelmek befolyásolnak, s a hiányérzet a vágy erős benned a férfi felé, de mégis azt kéri a kártya próbálj elvonulni, próbáld az elmédet lecsendesíteni, s úgymond nyugalomba kerülni! A gondolataidat más felé irányítani!
Sajnos októberig nem látszik, hogy ők szakítanának!
Szeretettel
Mendi |
| Mendi39 | 2013-05-21 07:28:14 |
Kedves Mendi! Üdvözlettel: Elvira
Kedves Elvira!
A kérdésedre a Botok Ász kártyát kaptam, mely erős energiát, tettvágyat jelez! Egy erős kártya ez, mely azt mondja a változásra való képességünk erős! bár ezt az energiát néha erősebben, néha gyengébben élhetjük meg, hullámzó, váltakozó intenzitással, mégis ott van bennünk! Erős nő édesanyád! De ennek ellenére azért szükséges lenne ha egy orvoshoz elmenne!
Szeretettel
Mendi |
| Mendi39 | 2013-05-20 13:12:05 |
Kedves Mendi!! Egy pár hete töröm az agyam, hogy felkeressem a volt párom, mert szeretném tudni, hogy mi van vele, meg hiányzik is. Akár csak egy sms-re gondoltam. Azt szeretném megtudni, hogy ő ezt, hogyan fogadná?
Előre is köszi
Heni
Kedves Heni!
A kérdésedre a Kelyhek 5 kártyát kaptam, mely sajnos csalódást jelez számodra! A kelyhek az érzelmek színe, s ez a kártya sajnos lelki fájdalmat, csalódást, bánatot, letörtséget, önvádat jelezhet! Hogy hogyan fogadná arra azt tudom mondani, hogy negatívan, akár elutasító is lehet, vagy nem kapsz visszajelzést, sajnos számodra nem látszik kedvezőnek a helyzet alakulása! :( Nem azt mondom kedves, hogy ne írj neki, tégy szíved szerint, ami látszik az sajnos negatívum :( Csalódottság látszik!
Szeretettel
Mendi |
| Mendi39 | 2013-05-20 12:13:44 |
Kedves Kérdezőim!
Ismét elérhető vagyok itt a fórumon mindenki számára!A kérdéseiteket a mendijoslas@gmail.com címre küldjétek el, s amikor megválaszoltam akkor fogjátok látni itt a fórumon! Így nyomon követhetővé válik, hiszen a kérdésed után közvetlenül a válaszomat is látni fogod!
A válaszadáshoz segítségül az Álmok Tarot-ja kártyát használom!
Szeretettel várom a kérdéseiteket!
Mendi |
| Mendi39 | 2013-05-20 12:11:50 |
Kedves Mendi!
Jön e férfi az életemben? Megismerkedem e valakivel,akivel kialakulhat párkapcsolatom? Köszönöm:Réka
Kedves Réka!
A kérdésedre a Botok Ász kártyát kaptam, mely elsősorban azt az energiát, vágyat, tüzet jelzi mely e téren meghatározó lehet a jelenlegi életedben! Azonban ez az energia, ez a vágy hol erősebb, hol gyengébb benned! Hol szeretnéd, hol inkább visszahúzódsz kissé! A váltakozás látszik, az ingadozás! Változtatnál, de hol elbizonytalanodsz, hol erős késztetést érzel a változásra, változtatásra!
Próbáld a javadra fordítani ezt az energiát, tettvágyat, s próbáld tudatosítani a vágyaidat, s meglásd meglesz az eredménye :)
Szeretettel
Mendi |
| Mendi39 | 2013-05-20 12:06:29 |
Kedves Mendi!
Kedves Regina!
A kérdésedre az Érmék 6 kártyát kaptam, melyből azt látom, hogy ez a kapcsolat egyenlőtlen kapcsolat! Egyik fél sokkal többet ad ebbe, mint a másik, az egyik csak elfogad, de a viszonzás nem egyenérékű, az adok-kapok mérleg egyik oldalra kibillent! Törekedni kellene az egyensúly kialakítására!
Szeretettel Mendi |
| Mendi39 | 2013-05-20 12:03:06 |
Kedves Mendi! Most van egy "kapcsolatom", de egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez már nem sokáig fog tartani. Az lenne a kérdésem, hogy látsz-e a közeljövőben másik férfit az életemben.
Köszönöm válaszod: Timi
Kedves Timi!
A kérdésedre a Kelyhek 9 kártyát kaptam, mely örömöt jelez, őszinte, felszabadult örömöt, vigazságot, de egyben azt is, hogy a mindennapok apróságainak is tudni kell örülni, nem csak a nagy dolgoknak! Az egyszerűségre hívja fel a figyelemdet! A kérdésed szemszögéből ezt a kártyát úgy is értelmezhetném, hogy a jelenlegi kapcsolatodban lásd meg a szépet, lásd meg benne azt ami örömöt okoz neked!
Ha pedig úgy érzed változtatnod kellene, tégy azért! De ahhoz, hogy valami új jöhessen az életedbe előbb le kell zárni a régit!
Szeretettel
Mendi |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |