2016. június 29. - Péter, Pál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. június 29. - Péter, Pál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12553 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
arany52 2016-06-29 16:32:44 Válasz erre

Szerbusztok!

Ma délelőtt voltam a fogászaton, de ez se ment simán. Körbenyesték a foginnyemet, mint egy fukszia bokrot, ami nem kellemes, de a gond az volt, hogy nem akart a vérzés elállni. 4x mentünk vissza még a kapuból is, mert elindult újra a vérzés. Az egész délelőttöt egy felesleges fogorvosi székben tölthettem betamponozott szájjal. Lányka meg idegeskedett, hogy elkésik a munkából. Végül csak hazaengedtek azzal a kikötéssel, hogy nem mozgok, hajolok és nem iszom se kávét, se buborékos vizet. Enni se igen eszem, mert a koronákat nem tudták visszatenni, sértette a foginnyem. Két hét múlva kell újra menni, de már nagyon kezd elegem lenni.

Úgy olvastam Cipruska, hogy lesz egy új szereplő a Jóban rosszbanban. Szerintem ő lesz a keresztfiad. Én se nézek mást, mint a két magyar és a két török sorozatot. Romantikus filmeket inkább a neten lehet keresni, nagyon filmek és filmsorozatok vannak fent.

Jó is a házi baracklekvár, rengeteget tettünk el régen Anyukával. Most már nem főzök be semmit, mert csak én eszem keveset, azért nem éri meg a munkát.

Tegnap kellemes idő volt, de mára itt a hőség, az uton is majd megsültünk.

További kellemes napot kívánok: Arany

hamisciprus 2016-06-28 13:00:13 Válasz erre

Szervusztok!

Ma itt egészen kellemes idő van. Kicsit borongós- kicsit napos, a hőmérséklet is megfelelő. Nem bánnám, ha így maradna egész nyáron.

Nézem, nézem szorgalmasan a Jóban rosszbant, de még nem láttam eddig az unokaöcsémet. Sajnálom ezt a szép lány Fannit, hogy nem sikerül a magánélete.

Nagyon ritka az igazán jó, kicsit romantikus film a Tv.-ben, pedig jó lenne ilyet látni. Elég sok az ismétlés is a csatornákon. Nem is nézek már csak a kedvenc két sorozatot, no meg a szerdait, de azt is húzzák-vonják, de az is lehet, hogy már én kezdem elveszíteni az érdeklődésemet.

Szeretnék az idén sárgabarack lekvárt befőzni, mert a bolti csak kevés gyümölcsöt tartalmaz, és az íze meg sem közelíti a házit. Még elég drága, de később remélem, hogy olcsóbb lesz.

Voltál ma a fogorvosnál?

puszillak. ciprus

arany52 2016-06-27 19:56:04 Válasz erre

Szerbuszrtok!

Cipruska, Timiéknél mindig vannak ilyen közós programok, kirándulások, buli a bazársoron. Nagyon szeret ezekre ekmenni és itt kicsit jobban meg kehet ismerni a kollégákat.

Sajnos muszály mennem a fogorvoshoz, pedig már én is nagaon nem szívesen megyek és a végeredménytől is félek. Ha az ember egyszer csalódik,'oda a bizalom. Kiványcsi gyok mennyi idő alatt lesz kész és mennyire lesz. Örülnék ha a hátam mögé dobhatnám ezt  a problémát.

Fiadék remek programot csinálnak, a gyerekek' nagaon tudják éovezni a vizet.

Marcsi, én is mégegyszer boldog születésnaopot kívánok. Láttam a facén helyes családodat.

További szép estét!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-06-27 16:17:55 Válasz erre

Szervusztok!

Timikéék nagyon jól érezték magukat a főzőversenyen, és milyen ügyes, hogy nyertek is! Tetszik nekem az ő munkahelye, hogy időnként a szabadidejüket is együtt tölti a munkatársaival, igazi jó baráti közösségben dolgozik. Éjszakásnak nem lesz jó lenni, mert felborítja a napi programotokat, de ha kell, akkor menni kell.

Ügyes vagy,hogy elkezded újból a fogorvoshoz járást. Engem is biztatott az asszisztensnő ,hogy menjek el, de halogatom, nem szívesen megyek oda, ahol nem végeztek pontos munkát.

Marcsi láttam a születésnapodon együtt volt a család. Itt is mégegyszer nagyon boldog születésnapot kívánok!

A fiamék mostanában a gyerekekkel fürdeni járnak a veresegyházi tóhoz, és ott nagyon jól érzik magukat. ha úgy gondolod, mondd meg Sárának, hátha lesz kedve neki is elmenni. A belépődíj is emberbaráti.

ölellek Titeket: ciprus

arany52 2016-06-26 21:10:03 Válasz erre

Szerbusztok!

Ma mintha kicsit enyhébb idő lenne, legalább is az északi szobában, ahová egy nagy gesztenyefa vet árnyékot. Lányka még a bográcsfőző versenyen van, ők biztosan sültek a platcon a tűz mellett.

Cipruska, nem csoda hogy ebben a mekegben ekfáradtál a temetőt járva. Minekünk most se erőnk se időnk nem volt kimenni. Biztosan kiszáradtak a virágok. Majd szabi akatt megy keányzó és rendet tesz.

Biztosan lesz gazdasági következménye britek kilépésének az EU-ból és félő hogy dominó elv alapján több ország is fintilóra veszi a kilépést és bedől az egész.

Jövő hét nem kesz egyszerű, nem tudom hányszor kell fogorvoshoz mennem, lányka is éjszakás ksz, leltároznak. Reméljük az idő kedvezőbb lesz.

Ölel Benneteket: Arany

hamisciprus 2016-06-26 06:41:43 Válasz erre

Szervusztok!

Jól tetted Aranyka, hogy két napra főztél, így nem kell naponta ebben a hőségben. A gyümölcsleves a legjobb ilyenkor jó hidegen.

A főzés a bográcspartin is nagyon meleg lesz, de ők fiatalok, még bírják. Olyan rendes lánykád van, hogy Neked is visz kóstolót belőle!

Tegnap hét óra után elindultam a temetőbe, de nem kellett volna 8 körül amikor hazafelé jöttem még mindig csurgott rajtam az izzadság.

Úgy gondoltam, hogy ma ki sem mozdulok, csak a lehúzott redőnyök mögött kuksolok.

Mit gondoltok szét fog esni az Únió a brittek kilépése után, vagy csak elszegényedik? Ő volt - szerintem - a leggazdagabb tagállam. Biztosan kevesebb úniós pénzeket kapunk ezentúl mi is erre- arra.

Szép vasárnapot kívánok!

puszi: ciprus

arany52 2016-06-25 21:59:20 Válasz erre

Szerbusztok!

Mai nap már nagyon elviselhetetlen volt a kánikula. Fel is keltem korareggel és megfőztem két napra , hogy ne napközben melegítsem be a konyhát. Készítettem jó hideg gyümölcslevest is, ennek volt a legnagyobb sikere.

Lányka holnap haza se jön a munkából, egyenest megy a bográcspartira . Kiváncsi vagyok, hogy milyenre sikerül a pörköltjük és nyernek -e vele. Majd hoz kóstolót.

A térdem szerencsére már rendbe jött, az algoflex és a rugalmas térdszorító használt.

Cipruska, szép lehet ez az Eger melletti szölészet , mennyi szépség van, öröm, ha részesei lehetünk.

A légkondi biztos, hogy ebben az időben nagy szolgálatot tesz. Nálunk mindkét szobában pörög a ventilátor, de a szobák így is 28 fokosak és a huzat nem tesz jót se szemnek, se izületeknek. Egyszer talán mi is beinvesztálunk egyre, de most még sok más munka van, amit el kell végeztetnünk.

A Szulejmánt én is lenéztem, olyan nagy szám nem volt,  most jobban tetszik a Szerelemben, háboróban - az is török sorozat.

Kellemes hétvégét kívánok Mindnyájatoknak!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-06-25 12:59:47 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka mi történt a térdeddel, izületeid fájtak? ha a térdszorító segít, az jó ,mert akkor nem kell tűrni a fájdalmat. A párom tapaszt is- gyógynövényboltban kapható - szokott rá használni.

Marcsi láttam a Sáráék ballagását a facén. Látszik, hogy szeretik őt a tanítványai.

Hát kedveseim ez a klíma naygon jó találmány!

www.koronaborhaz.hu Itt egy nagyon szép szőlészet, és wellness van Eger közelében, Demjénben. Sok helyen voltam már, de ilyen szépet ritkán láttam, de lehet, hogy sosem. Olyan gyönyörű, mint egy tündérkert! Az udvarán az egri vár kicsinyített mása megépítve. Annyi sok szép virágot mint ott együtt nem is láttam, és mind virágzik kivéve persze a pálmákat. A wellness részben az oszlopok között fehér anyagból készült függönyök v annak, a fal mélyedéseiben külön világítással szobrok díszelegnek, mindenféle szaunák, só ,- aroma,- infrakabinok, és persze gyógyvíz kint, és bent. Marcsi mutsd meg Sárának is, hátha kedvet kap hozzá ,hogy megnézze a nyáron, de persze ez minden évszakban látogatható.

Szinte semmit nem csinálok itthon ebben a melegben, nem tudom, Ti is így vagytok ezzel?

ölellek Titeket: ciprus

arany52 2016-06-24 14:29:38 Válasz erre

Szerbusztok!

Irjál nyugodtan több részletben Marcsi, akkor ha elszáll, könnyebb pótolni. Nekem is néha elrepül az írás, persze olyanüükor mikor a leghosszabban irok.

Lánykád legalább letette magáról a 8. osztályt és kicsit élvezheti a szünetet. Biztosan sok kirándulást terveznek barátaival.

Cipruska, reménykedem, hogy jó lesz az ajtó és a nagy meleget is kivül tartja. Most forr az egész lakás, 28 fok van bent. Északról szellőztetek, de így is csak a meleg jön be.

Tegnap nagyon fájt a térdem, lánykám vett rá gumi szorítót és jobb is lett. Ma már egész szépen járok.

Szulejmánt még nem néztem le, majd hétvégén. Nem is tudtam, hogy Hürrem mérgezésben halt meg.

Hétvégén magam leszek, majd nézem a kedvenc sorozataimat, erkélyezni csak késő este lehet.

Kellebmes hétvégét kívánok Mindnyájatoknak!

Ölel Benneteket: Arany

hamisciprus 2016-06-23 10:48:53 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka, így hogy több ponton érintkezik az ajtód, biztosan jó lesz.

Az írónő tötök származású aki ezt a két könyvet írta, így az ő szempontjukból ír, én még egyenlőre a Hürremet olvasom, ebben úgy néz ki, hogy mérgezés végez vele.

Marcsi, nem baj az, ha kevesebbet írsz egyszerre, ha így egyszerűbb. Gratulálok Sárának, hogy rendben meg volt már az évzáró is. Nem könnyű a nyolcadikosokkal már manapság, amikor mindenki mindenért a tanárt hibáztatja, és a gyerekeket - tisztelet a kivételnek- már nem tanítják meg sok esetben az együttélés szabályaira a szülői házban.

Bp. és Jósvafő, illetve Aggtelek között van buszjárat is, ha a lányod nem akar kocsiba ülni.

A tegnapi Szulejmánban túl sok minden nem történt, de azért megnéztem, a meleg miatt nem sikerült elaludnom.

ölellek Titeket: ciprus

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

3 ok, amiért fontos, hogy fogyaszd a ribizlit

3 ok, amiért fontos, hogy fogyaszd a ribizlit

A picike savanykás gyümölcs sok kiskertben megtalálható, bár sokak szerint nagyon macerás leszedni. Ha azonban megtudod, hogy mennyire egészséges, rájössz majd, hogy megéri a fáradtságot!

Tovább »
Egy új módszer, amivel az egész világ fogy - Neked is sikerül!

Egy új módszer, amivel az egész világ fogy - Neked is sikerül!

Hatalmas lázban van a világ, ugyanis egyre jobban terjed egy új tisztító-fogyasztó módszer. Ha te is szeretnél jobban kinézni, és szeretnéd magad jobban érezni akkor ezt a módszert neked találták ki. Segít abban, hogy energikusabb, karcsúbb és egészségesebb legyél, illetve segít átformálni a testedet.

Tovább »
Ez az 5 jel arra utal, hogy a partnered megpróbálja elrejteni előled a szorongását

Ez az 5 jel arra utal, hogy a partnered megpróbálja elrejteni előled a szorongását

Úgy látod, hogy mostanában a párod állapota nem az igazi? Betegnek, levertnek, feszültnek tűnik? Netán álmatlan és energiaszegény? Olyan, mintha titkolna előtted valamit? Ne próbálj meg semmit kierőszakolni belőle, inkább puhatold ki, mi lehet a gondja. Lehet, hogy ő se tudja magáról, de megeshet, hogy rejtett szorongása van. Ez az 5 jel segít abban, hogy ezt kiderítsd!

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép