| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |
| mütyűr (Topikindító) | 2006-09-16 22:03:15 |
| Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne. |
| arany52 | 2013-05-18 13:21:32 |
Drága Hasznoska, nagyon sajnálom, hogy remény sincs rá, hogy párod talpra álljon, bár a reményt feladni soha se szabad, történnek csodák. Nem valami jó ezek szerint az ellátása se. Gondolom, hogy így Te se tudsz nyugodtan magadra koncentrálni. Nehéz időszak következik, de műtét után biztosan jobb lesz. A pünkösd nekem is egyedül telik, de pár szomszédasszony már mondta, hogy majd benéznek. Ronykámmal és a nettel elleszünk. Az idő szépnek ígérkezik, már most is süt a napocska. Kellemes Pünkösd ünnepet kívánok! Ölel: Arany
|
| Előzmény: hasznoska - 2013-05-18 09:31:56 |
| hasznoska | 2013-05-18 09:31:56 |
Szerbusztok! Szegény Hugi! Csak azért, hogy legyen hol laknia , nagyon drágának találom az albérletet! Magára alig maradhat pénze! A Balaton most kiszámithatatlan , bár holnapra napsütést igérnek. Nagyon tetszik a laptopod! Köszönöm, hogy megmutattad! Cipruskám , sütöd a kalácsot a gyerekeknek? Voltam látogatni. Semmi reményem nincs, hogy úgy megerősödjön a párom, hogy talpra tudjon állni.....( Tegnap befejeztük a lomtalanitást. Több hete tart, minden alkalom 2000- 3000 Ft-ba került. Kiürült a félretett pénzem. Sokba kerül a fogadott autó a látogatáskor, a bevitt élelmiszer. Legalább azt látnám, hogy erősödik tőle! Vártam, hogy a lányomék a 3 napban meglátogatnak, de nem..( Igaz holnap ismét látogataom a párom, elviszem neki a rádiót, telefont, tisztálkodásiját. No meg valamilyen ruhát, hogy ha visszaviszik legyen neki miben elmenni. Semmit nem készitettek az ápolók. Az a nagy baj, hogy nem is vehettem ki ruhát , mert elzárták. Lehet, hogy azt is ellopták? Türelmetlen vagyok a műtéttel is, jó lenne túllenni, és erősödnöm. Hozom haza a párom, ne kelljen megalázkodnia annyi pénzzért. Békés, boldog Pünkösdi ünnepet kivánok! |
| arany52 | 2013-05-17 15:55:31 |
Szerbusztok! Drága Cipruska, Húgi valóban a közelünkben kapott lakást, velünk átellenben. Siófokkal egyeznek a fővárosi árak, 50 ezer lesz a bérleti díj havonta és mellé a rezsi, közös költség. kb. 75 ezerben fog kijönni, nem lesz könnyű fenntartani. Nagyon finomakat sütöl, fognak örülni a gyerekek, Neked meg vidám ünneped lesz. Sajnos esős idő van, de reménykedünk, hogy vasárnapra megjön a napos idő, mert Balatonon akkor élvezetes a nyaralás. Már nagyon készülnek a lányok. Timi ma szabadnapos, kint volt délelőtt a temetőben. Ültetett virágokat és gazt is írtott. Még vannak tervei, úgy hogy rendszeresen fog menni a szabadnapjain. Én is az olyan könyveket szeretem, amiknek jó végüg van, az életben úgyis ritkán van így. Hasznoska, remélem a megfázásod már javul és párod is kicsit erősödött. További kellemes napot kívánok: Arany |
| Előzmény: hamisciprus - 2013-05-17 12:50:04 |
| hamisciprus | 2013-05-17 12:50:04 |
Szervusztok! A hugi lakása ott van a közeletekben? Gondolom, hogyelég sok a havidíja. Van ismerősöm aki Siófokon bérel jelenleg lakást 50 ezer, plusz a rezsiért. Biztosan a fővárosban is ilyesmi árak lehetnek. Itt a mi vidékünkön két szobásat 20- 25 ezerért lehet bérelni. Venni két szobásat 2-5 millió körül lehet attól függően, hogy kik a szomszédok, és felújításra szorul-e. Itt viszont nincs munkalehetőség. A fiatalok elmennek, csak az idősebb korosztály marad. Megszoktad már ezt a csinos kis laptopodat? Most itt elég hűvös van, és csepergett az eső is. E miatt a változékony idő miatt fázhattál meg Te is Hasznoska. Nem mindig tudjuk eltalálni, hogy mit is vegyünk fel, hogy ne fázzunk, de melegünk se legyen. Most kelt kakaós kalácsot sütök a gyerekeknek. A könyvet tegnap este fejeztem be, amit írtam, hogy olvasok. Nagyon jó volt. Szeretem az ilyen történeteket, aminek jó a vége. Jó hétvégét mindnyájatoknak! ölellek Titeket: ciprus |
| hamisciprus | 2013-05-16 20:23:36 |
Aranykám, nagyon aranyos a laptopod, tetszik nekem. Használd egészséggel! Jó éjszakát! puszillak: ciprus |
| arany52 | 2013-05-16 16:48:45 |
Szerbusztok! Hasznoska, sajnálom, hogy párod ennyire legyengült a hasmenéstől. Sajnos az egészségügyi intézményekben elég gyakori, hogy terjednek a fertőzések. Remélhetőleg hamar összeszedi magát és kicsit erőre kap. Te is gyógyulj ki a megfázásból, mert az is nagyon kellemetlen tud lenni. Cipruska, aránylag jól működik a laptop, csak még az új operációs rendszert meg kell szokni, no meg nem is egy mínőségi termék, az a típus, amit lehet cipelni lakásban is konyhába, fürdőbe és ha magunkkal visszük nem akkora kár, ha eltűnik. Majd teszek be egy másik képet, az talán átmegy. Már Húgival egész jól vagyunk, Timi még benne van a betegségben, de pár nap alatt remélhetőleg túl lesz rajta. És a jó hír, Húginak megvan a lakás, nem az amit nézett, hanem egy emelettel feljebb. Még jobb is, mert egy pici erkélye is van és nem kell bele semmit vennie. A tulajdonos is korrektebb. Június elsején költözik. Szép könyvet olvasol, ez a legjobb időtöltés. Már én is várom, hogy az erkélyen olvasgathassak. Tegnap hívtuk is a vállalkozót, hogy árulja már el, mennyivel kalkulált. Még nincs meg az eredmény, de ha ennyire cifrázza a dolgokat, akkor sok jóra nem számíthatunk. További kellemes napot kívánok ebben a csodás napsütésben: Arany
|
| hamisciprus | 2013-05-16 10:28:50 |
Szervusztok! Aranykám biztosan nagyon jól lehet használni az új laptopodat. A kép nem jött át, de egy kis jelféle van a hozzászólásod után. Reméljük,hogy ebben aszép időben a napsütés hatására kimennek a vírusok belőletek. Javulást kívánok mind a hármatoknak! Voltam egy kolléganőmnél, jól elbeszélgettünk. Neki az egyik gyereke itt lakik a családjával, és így sokszor van rá szükség az unokák ellátásában. Most Ildefonso Falcines Atenger katedrálisa című könyvét olvasom. Szép, de elég szomorú dolgokról szól. Hasznoska! A hasmenés bizony eléggé legyengíti a párod szervezetét. Azt olvastam a neten, hogy ez a kórházakban szinte járványszerű manapság. Nagyon jól haladsz a rendcsinálással, ha már csak a műhely van hátra. Van még vizsgálatod a műtétig, vagy már készen vagy vele? ölellek Titeket: ciprus
|
| hasznoska | 2013-05-16 07:31:15 |
Szerbusztok! Szegény Aranykám! Jól megfertőztek a virussal! Mielőbbi gyógyulást kivánok Nektek! Nekem is fáj a torkom, gyomrom. Nem is szivesen megyek be a páromhoz a kórházba. Hamenés miatt kellett bevinni a fertőzőre. Ismét úgy legyengitette, hogy poharat sem tudja megfogni. Roppant szomorú vagyok, egész éjszaka végig siratom. Tegnap voltam a műtétemhez szükséges vizsgálatokon. Nagyon megfáztam, sokat kellett várakoznom. Még nincs befejezve a rendrakás, mert ma is megyek a kórházba. A párom műhelyét kipakoltuk, ami hatalmas munka volt , no és sok pénzbe is került. Kellemes napot kivánok Nektek! |
| arany52 | 2013-05-15 15:36:44 |
Szerbusztok! Cipruska, bizony én is el tudtam volna képzelni a Jóban rosszban-ban más megoldást Vera kiírására. Pl. beleírhatták volna, hogy teherbe esik Józsitól és hazaköltözik egy időre Erdélybe. De az is megoldás lett volna, hogy a beteg Apukáját megy haza ápolni. Mikor megszült, vissza is írhatták volna. No de ez nagyobb durranás volt, és növelte a nézettséget. Zsolt is kivetközik már teljesen magából a Barátok köztben. Eddig szeretni való vagány volt, de most már semmi szeretreméltóság nincs benne. Sajnos virusos influenzát szedtünk össze, Húgi hozta a munkahelyéről, mert egyik kolléganője, aki amúgy nem a munka hőse, bement betegen dolgozni, szétszórta a bacikat és mint aki jól végezte dolgát hazament. Szegény Húgi meg minket fertőzött meg. A köhögéstől már annyira fáj a gyomrom, hogy csillagokat látok. Ma már fözök azért és a lakást is szeretném kicsit rendbe szedni, de közben le kell pihennem. Az idő kellemes, Pünkösd hétfőre már 30 fokot is mondanak. Az már nekem sok is. Drága manapság minden, lehet az talpbetét, vagy más. Kínai cipőkről jut eszembe, hogy megérkezett a mini laptopom , teszek is fel róla képet. Persze közel se tud annyit mint egy valódi laptop, hiszen Adroid operációs rendszere van, inkább okostelefonnak, vagy tabletnek felel meg a tudása. Viszont még retikülben is elfér és persze olcsó volt. Most jó hasznát veszem, mikor rosszul érzem magam, lefekszem az ágyba, viszem a kis gépem és olvasgatok rajta. Kellemes napot kívánok Mindnyájatoknak! Ölel: Arany |
| Előzmény: hamisciprus - 2013-05-15 11:43:50 |
| hamisciprus | 2013-05-15 11:43:50 |
Szervusztok! Hát ez bizony akkor nem is megfázás, hanem valamilyen vírus lehet, ha már Timikére is átragdt. Neked is nagyon kellemetlen lehet,de legalább otthon vagy, neki meg betegen kell dolgoznia, mert ahogy őt eddig sikerült megismerni, biztosan nem megy betegszabadságra. Itt ma gyönyörűen süt a Nap, biztosan nálatok is, és ez hátha elősegíti a gyógyulásotokat. Mit szólsz hozzá, hogy a Jóban rosszbanban meghalasztották Verát? Igazán másképpen is elmehetne szülési szabadságra. Az igaz, hogy nem ő tehet róla, hogy ezt találták ki neki. A barátok köztben az a mindenben vagány Zsófi ugyan meddig tűri a férje viselkedését, Már itt lenne az ideje, hogy fellázadjon. Képzeljétek ma akartam venni az egyik cipőmbe - mert kicsit nagy - talpbélést. Tudjátok mennyibe kerül? 3500 Ft. Hát ennyiért a kinaiban már cipőt lehet kapni, úgy hogy lemondtam róla. Javulást kívánok Nektek! ölellek Titeket: ciprus |
| «« elejére | « előző | következő » | végére »» |