HIRDETÉS
2015. január 26. - Vanda, Paula
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. január 26. - Vanda, Paula
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (11720 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
hamisciprus 2015-01-26 11:50:48 Válasz erre

Köszönömk Aranyka, hogy megírtad hol próbálkozzak a nyilat visszaállítani. Biztosan én nyomkodtam azt el, de csak véletlenül, és most hiányzik.

Reméljük, hogy az orvos is jónak látja a leletet.

Jó lenne, ha csakgyan hidegebb lenne, mert a január úgy az igazi. Nálunk egy pici hó sem esett, de láttam a tv-ben, hogy a Dunántúlon igen. örömmel seperték a havat a háztulajdonosok.

Ma intézkedtem, mert a netet, és a tv csatornákat két év hűséggel kapom, ami lejár, és azt hosszabbítottam meg.

Egy szép ruha is kellene, mert a meglévők derékban szűkek lettek, de nem láttam megfelelőt. Főleg a magas vékony nőkre vannak, én meg egyik sem v agyok. Az anyagokban is sok a műszál.

kellemes hetet kívánok!

ölellek: ciprus 

Előzmény: arany52 - 2015-01-25 19:05:10
arany52 2015-01-25 19:05:10 Válasz erre

Kedves Cipruska, a gmail-nál a jobb felső sarokban van egy fogaskerék jel, erre kell kattintani, akkor kijön egy ablak és ott lehet ráklikkelni a beállításokra. Itt kell megpróbálni variálni, hogy mit változtass, előjöjjön a csikk. Pontosan nem tudom mi állítódott el, mert nálam ott a csikk, még soha nem tűnt el, de ügyesen ki lehet következtetni. 

Biztosan lesz még olyan idő, hogy fel tudtok jönni Budapestre, a kiállításra, de nem mostanában lesz az,mert egész jövő hétre nagy hideget mondanak. Lánykám már nézte a neten az időjárás előrejelzést, mert este megy dolgozni, hajnalban jön haza és tudni akarta, hogyan öltözzön. 

Egér nagyon szép és tőletek nincs is messze, érdemes oda menni fürdőben. Mi is voltunk ott anno, mikor Egerben voltunk nászután. Szép volt, jó volt, rég volt....

A lábszárból finom is a húsleves, főleg mártással a főtt hús. 

Ma délután barátnőztem, délben Hugi is volt nálunk, így elszaladt a nap. Holnap leányzóm megy a házi orvoshoz és kiiratja a gyógyszereimet, a leleteit is megmutatja, kiváncsi vagyok, hogy az orvos is jónak tartja -e. 

Jövő hétre rizskohot tervezek készíteni, anyukám rendszeresen főzött, én meg az utóbbi időben elfeledkeztem róla, most meg úgy megkívántam. Biztonság kedvéért a neten megnézem az összetevők arányát, mert már nem emlékezem rá pontosan. 

Kellemes új hetet kívánok!

Szeretettel ölel: Arany

hamisciprus 2015-01-25 10:50:37 Válasz erre

Aranyka kedves, sajnos nálunk is csak az eső eseget az is csak gyengén. Ilyenkor ki sem kívánkozik az ember menni a lakásból. Láttam a tv.-ben, hogy nyugati részen jó kis hó esett, hátha ma mi is kapunk belőle.

Az egyik barátnőmmel készülünk Bp.-re megnézni a Renoar- nem így kell leírni tudom, de most nem jut eszembe, hogy kell, de biztosan tudod  mire gondolok - képeket, de mindig közbejön valami valamelyikünknek. Febr. 15 ig látható remélem addig összejön.

Mi húslevest főztünk marhalábszárból, mert akciós volt a Spárban. Különben szinte megfizethetetlenül drága. Maradt ára is. Készítettünk hozzá paradicsomszószt is.

Füzesgyarmaton volt egy ismerős pár néhány napig fürdőben.Megnéztem én is a közlekedést oda, de hosszú az út innen, és át kell kétszer is szállni, így letettünk róla. Olcsóbb, ha egy napra elmegyünk ha kedvünk támad Egerbe, vagy Mezőkövesdre. Oda csak egyszer kell átszállni.

A gmailben eltűnt az oldalt található nyíl a gépenből, helyette egy vastag vonal mentén próbálom görgetni, de nem sikerül álalában, görgetés helyet ugrik egy nagyot. Ezért ha e-mailt kapok vannak sorok amit nem tudok elolvasni, csak kikövetkeztetem.Ugye Te tudod, hogy lehet visszavarázsolni a nyilat alulra és felülre, hogy rendesen görgetni tudjam?

ölellek: ciprs 

Előzmény: arany52 - 2015-01-24 19:34:54
arany52 2015-01-24 19:34:54 Válasz erre

Cipruska, a Danielle Steel könyvek nagyon jók, majd mindet olvastam az ujabbakat kivéve. Sok van fent a neten is. Nagyon gördülékeny, olvasmányos, szórakoztató, de azért van mondanivalója is. Igazán jó szórakozás olvasni őket.

Ma paprikás csirkét csináltam és sütöttem almás pitét, sikere volt lányomnál. Takarítgattunk, segítettem neki hajat festeni, este pedig beállok pedikürösnek. Hugi ma nem volt, más programja akadt, de holnap már biztosan jön.

Igazán előzékeny fia van párodnak, hogy munka után, fáradtan is jött segíteni. Nálunk lánykám szerel mindent, mióta férfi nélkül maradtunk.

Olvasom, hogy vidéken pár helyen már esik a hó, itt viszont csak eső esik. Ronyka a sétán olyan sáros lett, hogy fürdetni kellett. Már jobban örülnék a szép havas tájnak, lemennék egyet sétálni. Lányom temetőbe szeretne menni, de ebben a sárban nincs értelme, nem tud semmit csinálni. Talán jövő hétvégén havas idő lesz és akkor kimegy.

Ma este nézem meg a szerdai Szulejmánt, biztosan igzalmas.

Szép estét kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2015-01-24 07:35:53 Válasz erre

Szervsztok!

Jó lesz kedves Aranyka hogy a hétvégén együtt lehettek hárman, mert Hugi is biztosan átmegy hozzátok. A lánykád is ki fogja pihenni magát. 

Mit fogsz főzni, mi a terved hétvégére?

Kölcsön kaptam Danielle Steel könyveket, mostanában azokat olvasom: Egy rendkívüli nő, csoda, égi küldemény, Magányos sas Érdekes, hogy mennyire termékeny ez az írónő, szórakoztató, könnyed amit ír, de leköti az embert, én legalábbis így vagyok vele.

Az idő itt továbbra is szürke, és még mindig enyge, de állítólag jön a lehülés. 

Elromlott az előszobai villanykapcsolóm, de eljött a párom fia és pillanatok alatt megjavította. Este jött, egész napi mnka után, és bizony látszott rajtra - ő nem mondta - afáradság. Sokat dolgozik a mukahelyén, mint manapság mi denki aki ekinek  munkahelye van 

Jó hétvégét kívánok!

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-01-23 21:58:57
arany52 2015-01-23 21:58:57 Válasz erre

Cipruska, osztozom fájdalmadban. Az évforulok mindig nagyon fájdalmasak, bár az év minden napjában hiányoznak szeretteink. Első időben nekem is sokszor fordult meg a fejemben hogy mi lett volna ha előbb vesszük észre a bajt, ha így vagy úgy csináltunk volna dolgokat. Persze az életben ha nincs és változtatni se lehet a múlton. Jóskámnak április 14-én lesz a szomorú évfordulója.

Örülök, hogy a kicsi már nem lázas, akkor már hamar itt a gyógyulás és mehetsz dédunokázni.

Hétvégét otthon tölti lányom és Hugi is szabad lesz, nem fogok unatkozni.

Szép estét kívánok: Arany

hamisciprus 2015-01-22 11:51:42 Válasz erre

Valóban Aranyka mindig van valamilyen gond. a gíerek már nem lázas, de a kiütései viszketnek. Remélem, jövő héten már lehet mennem segíteni, hogy el tudjon menni a tanfolyamára az unokám.

Ez a szürke idő rendesen kikezdi a közérzetemet, de gondolom, hogy mindenki így van ezzel. 

A hétvége különben is fájdalmas számomra, mert most lesz 23.-án 25 éve, hogy a nagy fiam meghalt. Most májusban lenne 48 éves. Tudom, hogy szinte mindenki életében vannak tragédiák, de ettől még nem lesz könnyebb. Szinte még az élete elején volt, amikor a baleset érte őt. A kislánya akkor volt három hetes, és neki örültünk, hogy született egy lány a családunkban, és aztán ő meghalt. Még ma is rossz érzés leírni ezt a szót. Sokszor elgondolkodom rajta, hogy meg tudtam volna-e akadályozni a balesetet, de ezzel már nem hozom őt vissza. Tudom, hogy bele kell nyugodnom, és igyekszem is, de ilyenkor az évforduló közeledtével még többet gondolok rá.

Fura rágondolni ilyen idősen, amikor ő maga volt azélet a világos szőke hajával, és az édesapjától örökölt barna szemével.  

Az élet ment tovább, de másként, mostanra bele kellett nyugodni. A férjed évfordulója is nem régen volt.

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-01-22 10:55:19
arany52 2015-01-22 10:55:19 Válasz erre

Cipruska, a skarlát az egyik legsúlyosabb kiütéses betegség. Csoda, hogy megkapta dédunokád, hiszen úgy tudom, hogy ma már oltást kapnak ellene a a gyerekek. Mielőbbi gyógyulást a kicsinek. Jól tetted, hogy nem puszilgattad és eljöttél, mert sajnos felnőtt korban még veszélyesebb lehet. Nekem minden gyerekbetegségem megvolt szamárköhögéssel bezárólag, de a skarlátból kimaradtam. Lánykámnak se volt, pedig nagy járvány volt anno az ovódában. Hogy mindig jön valami gond.

Nagyon esős, szomorkás idő van. Lányom is már fáradt, alig várja a hétvégét, amit megint otthon tölt. A jövő hét se lesz könnyű, éjszakás lesz, én meg járkálhatok lábujjhegyen majd a lakásban.

Kellemes napot kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2015-01-20 17:29:44 Válasz erre

Szervusztok!

Arnyka ráéreztem a betegségre. Elmentem a dédunokámhoz, és akkor hozta haza az édesanyja az orvostól, mert megint beteg lett. skarláűtja van. lehet, hogy amikor a magas láza volt akkor kezdődött neki, csak akkor még a kiütései nem tűntek fel. Az igaz, hogy ez gyerekbetegség, de hazajöttem, mert az idős ember szervezete elég gyenge ellenállóképességű, és nem szeretném eélkapni. nem voltam benne annak idején, és olyan sok kellemetlen szövődményt olvastunk róla. Állítólag egy életben nem csak egyszer többször is el lehet kapni. Az fájt a legjobban, hogy nem volt bátorságom megpuszilni őt, mert cseppfertőzéssel terjed. Most izgulhatok érte, és azért, hogy a kicsi is elkaphatja. 

Nagyon szép a facéra feltett versed. Láttam, hogy sok embernek tetszett, köztük nekem is.

Palóclevest főztem honapra. Már egy kis rakott krumplit is szívesen megennék. Legközelebb azt készítek.

Itt ködös idő volt ma, de enyhe, tavaszias volt a levegő. 

Már megint átváltott a gépem vékonyabb betűkre. Nem is bosszantom már magam miatta.

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-01-20 14:49:37
arany52 2015-01-20 14:49:37 Válasz erre

Cipruska, bizony nagy telek voltak régen és még szénszünetet is adtak időnként. Nagyon örültünk neki mi gyerekek, egésznap a korcsolyapályán voltunk, persze nem a műjégen, hanem a természetes uton befagyott jégen. Ma már ez sincs, várhatnánk , hogy jég legyen. Nagyokat szánkáztunk a parkban és hétvégén mentünk fel a hegyre. Párszor a befagyott Balatonon is korcsolyáztam. A tél az olyan igazi -20 fokos tél volt. Most már összemosódnak az évszakok, vagy csak az emlékek szépítenek meg mindent, - nem tudom. 

Nem is jó, hogy lánykának még otthon is munkája van, fáradt és a kis szabadidejét is ezzel tölti, de a munkahelyen a számítógéphez már nincs ideje odaülni, inkább csinálja otthon nyugodtan. Kicsit meg lehet fázva , mert fájdítja a torkát és olyan elesett. 

Örülök bizony a tabletnek, hogy működik, mert nagyon kényelmes, este még az ágyban olvasgatok blogokat, vagy az elkezdett könyvemet. Nem kell mindig a sz.gép mellett ülni a sarokban. Egy öblös fotelben is kellemesebb a netezés. 

További kellemes napot kívánok!

Ölel: Arany

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Citrusfélék télen

Citrusfélék télen

Miért érdemes fogyasztanunk télen? Ilyenkor a hazai gyümölcsök nem igazán elérhetőek, ám ettől még nem kell lemondani a gyümölcsökről! Ilyenkor érdemes például citromot, narancsot, mandarint, pomelót fogyasztanunk. Rengeteg vitamint, vizet tartalmaznak és alacsony a cukortartalmuk. Nézzük meg egy- két citrusféle hatásait.

Tovább »
Az örök ellentétek: Férfi és a Nő

Az örök ellentétek: Férfi és a Nő

Félreértések, viták, kibékülések, majd elölről az egész. Nem járunk messze az igazságtól, ha azt állítjuk, hogy ezek a jellemzők ott vannak minden egyes kapcsolatban a nemek között, hiszen ez egy soha véget nem érő körforgás, legyen szó családi, szerelmi vagy baráti kapcsolatokról.

Tovább »
A mindent túlélő titokzatos kastély

A mindent túlélő titokzatos kastély

Londontól nyugatra, autóval egy órányira található Windsor, a világ legkiterjedtebb és legrégebben lakott kastélya, az angol királyi család rezidenciája, ahová húsvétkor II. Erzsébet királynő rendszeresen elvonul a világ elől, hogy kipihenhesse magát. Azt viszont kevesen tudják, hogy a Windsori kastély ceremoniális helyszín, a térdszalag lovagrend háza.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Mária Mária Kata Judit Katalin 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép