2016. szeptember 25. - Eufrozina, Kende
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. szeptember 25. - Eufrozina, Kende
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12669 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
hamisciprus 2016-09-24 21:48:38 Válasz erre

Aranyka, Isten éltessen nagyon sokáig! Tudom, hogy a facén már írtam, de a jókívánság minden fórumon jó.

De jó, hogy tortát is kaptál!

A Szultánát láttam. Egyre közelebb kerül egymáshoz a szultán, és a - gondolom - leendő szultána, a kisfiú herceget ki akarja végeztetni a szultán, de az utolsó pillanatban meggondolja magát, és megmenti, véletlenül kihallgat egy beszélgetést a lány, ami az uralkodó ellen irányul, észreveszi őt az áruló, és zsákba varrva a Boszporuszba dobja. Ez a vége. Úgy gondolom, hogy ki fog szabadulni valahogy, mert különben vége lenne a sorozatnak.

Hugi le is fogja vágni a hajadat, és be is festi?

Megvettem itt a blézert. Köszönöm a jó tanácsot.

Éjjel ugyan elég hideg van, de napközben itt is szép az idő.

Szép jó éjszakát!

puszillak: ciprus

Előzmény: arany52 - 2016-09-24 20:24:14
arany52 2016-09-24 20:24:14 Válasz erre

Cpruska, akkor ezt a blézert kellene megvenned, olcsóbb is, fel is tudod próbálni. Lepjed meg magad vele, biztosan ki fogod használni.

Köszönöm az üdvözletet a facebokon. Mi csak futtában ünnepeltünk ma, mert lánykámnak kellett menni dolgozni. Majd késő este hozza a tortát. Hugi is fent volt, virággal , csokival köszöntött és jól kibeszélgettük magunkat. Holnap pedig frizurát csinál.

Kellemesebb az idő mint tegnap, még most este se csuktam be az erkélyt.

Finomat főztél, nálunk holnapra tojásos lecsó lesz, már kész is van.

Este lenézem az utolsó két részét a MC Leod lányának és ezzel végre befejeztem a sorozatot. Nagyon tetszett, de már két éve nézem, ideje volt befejezni. Majd a Hetedik mennyországot kezdem el. Még a Szultánával is le vagyok maradva.

Kellemes hétvégét kívánok+

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-09-23 13:05:41 Válasz erre

Igen Aranyka, ő az unokám, és a két dédunokám. Megnéztem, rajta van az idővnalamon, az a kép az, ahol három gitáros fiú van lefényképezve. Szembe fordulva a bal oldali a férjem még nagyon  fiatal korában. Akkor még nem voltunk együtt.

örülök, hogy ilyen praktikus csinos kis géphez sikerült hozzájutnod.

Képzeld, itt láttam az egyik boltban hasonló blézert, mint ami megtetszett nekem, és egy ezressel olcsóbb is. Ennek van gallérja, nincs fekete szegély dísz rajta, és nem gombos, hanem zipzáros. Felpróbáltam, és tetszik is, jó is, de még gondolkodom rajta holnapig.

Reggel nálunk elég hideg volt, de most már kellemes, szép idő van.

Főztem ma húslevest pulykanyakból, finom  lett.

Jó hétvégét kívánok!

puszillak: ciprus

Előzmény: arany52 - 2016-09-22 15:24:51
arany52 2016-09-22 15:24:51 Válasz erre

Cipruska, ma kezdtem el használni a kis laptopot, mert tegnap még töltöttem. Eddig nagyon jól működik, csak így is maradjon. Kényelmes méreténél fogva, mert ölbe is tehető, ágyikóban is lehet netezni és ha csak olvasok, akkor le is veszem a monitort tabletnek. A normál laptop 15 colos, ez 10.1-es, kisebb , de mivel nagyítható, még egész jól látom.

Jó mulatság a szüret, ilyenkor eszembe jut, mikor még mi jártunk nagybátyám birtokára. Nappal dolgoztunk, este bográcsoztunk, vicceltünk, énekeltünk. Még az idő is elég kellemes hozzá, voltak hideg , esős szüretek is.

A facén megnéztem az idővonaladat, nem találtam a régi képet, viszont egy Vivien nevüt, két lurkóval. Gondolom ő az unokád.

Praktikus a kinézett blézet, jól ki lehet használni és a mai magas árak mellett még megfizethető.

Leányzóm ma is túlórázik, választhatott, hogy vagy bent marad, vagy hazajön és este megy vissza. Inkább maradt, ez egyszerűbb.

Kellemes napot kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-09-21 19:27:25 Válasz erre

Aranyka, nagyon tetszik nekem ez a Te új tablet-laptopod! Így ránázásre nagyon hasonlít az én laptopomra, csak gondolom, hogy valamivel kisebb a mérete. Használd egészséggel!

A fekete-fehér blézerek köül nekem az tetszene, amelyiken körben a széleken, és az ujján is fekete szegély van, és nincs gallérja. Azt írták róla, hogy buklé, és puha az anyaga. Bizony nagyon jó lenne, ha közelebb laknánk egymáshoz!

Ma nagyon elfáradtam, mert szüreteltünk, de még nem végeztünk vele. Az idő szép, de bizony hűvös volt. Jó is, hogy Timikéék nem töltöttek kint sok időt, inkább bent voltak.

Ma a facén a férjem egy barátja feltett egy képet a fiatalkorukról. 52 évvel ezelőtt készült, ha jól számolom. Rátettem az idővonalamra.

Jó éjszakát kívánok!

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2016-09-21 11:18:56
arany52 2016-09-21 11:18:56 Válasz erre

Cipruska, megnéztem a márka oldalt és találtam két fekete - fehér blézert is. Szépnek látszanak , talán jó vásár lenne. Ha közel laknál, akkor segítenék Neked a rendelésben, de sajnos nagy a távolság.

Egy kis rizikó mindig van a net vásárlásban. Nekem ma jött meg a kis táblet-laptop. Hát első ránézésre annyira nem tetszik, persze a lényeg, hogy jól működjön, aztán majd megszokom. Ideteszem a képét ,hogy milyen.

Lenovo MIIX 300 (80NR001YHV) 32GB Wi-Fi tablet + dokkoló, fekete (Windows 8.1) + Microsoft Office 365 1 éves license

Képen csinosabb, életben elég nehéz, vaskos, de majd elválik.

Nagyon lehűlt az idő. Tegnap Timi Pomázon volt és ott még hidegebb van. Nem is tudtak a kertbe kiülni.

Szultánát még nem néztem le, ma is eléggé könnyezik a szemem, rosszul látok tőle.

Szép napot kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-09-21 07:47:14 Válasz erre

Aranykám, nem tudom a blézert megosztani, mert ez egy hirdetésben van, nem találtam rá lehetőséget. Aki hirdeti annak a neve: BONPRIX valószínű, hogy lemondok erről is, mert ki tudja, hogy milyen lenne, ha megérkezne, no meg nem is tudom, hogy kell, bátorságom m eg nincs hozzá próbálgatni

Érdekes volt tegnap a Szultána.

Ma jó hideg reggelre ébredtünk, de napközben szép időt jósolnak.

Kellemes napot kívánok !

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2016-09-20 16:38:19
arany52 2016-09-20 16:38:19 Válasz erre

Cipruska, megnézném a blézert, de nem találom a facebookon. Ha tudod, akkor küld el a linkjét, vagy osszad meg a facén és akkor megnézem. Egy fekete - fehér blézer nagyon praktikus, mert minden színhez megy és alkalomra is felvehető. A neten vásárlás kicsit zsákbamacska, de vissza lehet küldeni, igaz fizethetjük a szállítási díjat. Nekem ma jött meg az ára a rossz laptopnak, és meg is rendeltem a másikat. Holnap hozzák és izgulok, hogy jó lesz-e.

Örülök, hogy meg tudtad nézni a Szultánát. Nekem is veszi fel az IPTV és ahogy lesz időm, szemem, nézem le. A Szulejmánt is szeretném tovább nézni.

Finom is a házi tej, ami még nincs összepancsolva , mint a bolti. Megéri az árát és érdemes venni, ha mód van rá.

Személyimért végül nem ment el Timi, mert holnap hazafelé utba esik neki. Ma már kiszaladtunk az időből, mert elraktuk a nyári holmikat és kivettük az őszieket, télieket. Most megy a mosógép folyamatosan, mert azért csak állott szaga lesz, át kell őket mosni.

További szép napot kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-09-20 10:23:44 Válasz erre

Köszönöm Aranyka, hogy megírtad aSzultánát, tegnap meg is néztem, úgy belefeledkeztem, hogy szinte rosszul esett, hogy abbahagyták amikor vége lett. Kár, hogy azt az ökörséget adják előtte. Érdekel az egyáltalán valakit?

Láttam a facén egy fekete-fehér buklé blézert. Nagyon tetszik, az igaz, hogy jó drága 12990 Ft. Nekem csak régi holmijaim vannak, jó lenne egy ilyen amit hordani lehet szoknyához, nadrághoz egyaránt. Megmértem, nekem úgy néz ki, hogy a 44.-es kellene. Az igaz, hogy a felső karom az átlagosnál vastagabb, de a kar méretet nem kéri. Szívesen megrendelném, de még sosem csináltam ilyet, buta vagyok az ilyen rendelésekhez. Végül lemondtam arról a karkötőről is hasonló okokból, no meg félek attól, hogy másképp néz ki élőben. Megnéztem, 990 Ft a kiszállítási díj. Nézd már meg légy szíves, Neked tetszik?

A lánykád szabija bizony hamar letelik így. Szép idő lesz a pomázi kiruccanáshoz.

Ma reggel a piacon voltam. Házi tejet vettem. 170Ft/liter és ezt nem kezelik semmivel. Máskor is hozok onanan. Azt hallottam a rádióban, hogy a tejes gazdákat dotálják, ha kevesebb tejet termelnek. Akkor ugyan miért nem adják olcsóbban a boltban ugyan? Így elfogyna a felesleg biztosan.

Kíváncsi vagyok, hogy a személyidet hány évre adjék, az enyémet az elmúlt évben 50 évre, magyarul életem végéig, hiszen addig nem igen maradok életben. Jót mosolyogtunk az ügyintézővel rajta.

ölellek: ciprus

arany52 2016-09-19 19:11:20 Válasz erre

Szerbusztok!

A sárkányeregetés érdekes lehetett Cipruska. Nekünk is kedvenc játékunk volt gyerekkorunkban. Karnyújtásnyira van tőlünk a Kecskehegy, odajártunk eregetni. Ez a hegy a sok kecskéről kapta nevét, minden ház elé ki volt kötve egy-kettő. Persze azóta lebontották a kis házakat, emeletes nagy épületek lettek a helyükön  és a kecske is már csak a hegy nevében szerepel.

Változott a tévéműsor, minden hétköznap vetítik a Szultánát egész emberi időpontban, 20.40-kor. Talán mások is kifogásolták a késői kezdést.

Örülök, hogy meg tudtad nézni a neten a Jóban rosszbant. Izgalmas mostanában, bár nekem nem tetszik, hogy már szinte minden szereplő maffiózó lett. Csak a kicsit együgyű Bodolaiék tisztességesek, és Pongrácz doktor, de a két lánya már vastagon benne a bűnőzésben. Családiasabb történetet szívesebben néznék.

Ma kint voltunk a temetőben, volt munka a sír körül. Vittünk szép őszi virágokat, a nyáriakat meg kiszedtük, már ami maradt, mert igencsak úgy néz ki, hogy meglopták a sírt, mert sok virágnak még nyoma se volt.

Holnap megy lányom az új személyimért és vásárolni, majd délután kiutazik Pomázra a barátaihoz és ezzel vége is ennek a kis mini szabadságnak.

Kellemes estét kívánok!

Ölel: Arany

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik napon született a párod? Ilyen nőre vágyik

Melyik napon született a párod? Ilyen nőre vágyik

Minden férfi lelkében él egy kép az ideális nőről. Az igaz szerelmet akkor éli át, ha megtalálja a számára fontos tulajdonságokat szíve választottjában.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

A Tarot mai üzenete: "Uralkodó - Ez a kártya az irányításról szól."

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Fénymunkás vagy, és Istennek szüksége van rád, hogy isteni fényedet és szeretetedet angyalként sugározd a földre és annak minden lakójára."

Tovább »

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép