bb
bb
2016. augusztus 28. - Ágoston
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. augusztus 28. - Ágoston
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12639 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
arany52 2016-08-25 19:43:17 Válasz erre

Szerbusztok!

Mára Timike egyedül maradt a munkákra, mert megbetegedtem. Már éjjel rosszul aludtam, fájt a torkom, orrom bedugult. Délelőtt még a házi munkákat elvégeztem, de délutánra belázasodtam, le kellett feküdni. Aludtam is két órát. Leányzó az előszobát festi, ét színű lesz, egyik fal lila, másik fehér.

Ügyes párod, hogy megcsinálta a szunyoghálót.

Még kelemes idő van, reméljük marad is így.

Ölel: Arany

 

hamisciprus 2016-08-25 09:07:17 Válasz erre

Aranyka, láttam a képeket, nagyon szép lett a szoba, és örülök neki, hogy az erkélyajtó is bejáródott. Az ablakon lévő szúnyoghálók jól működenk, az olyan amilyet Te írtál, hogy felülről kell lehúzni. Az ajtón lévő szokott elromlani. Az oldalról húzódik ki egy sínben, és abból ki szokott akadni. Tegnap a párom megoldotta, így jó lett.

Timikének a szabija munkával telik ugyan, de így az egész lakás kedvetek szerinti lesz. Jó is, hogy ha kellemes környezetben piheni ki magát az ember az otthonában.

Itt már újból nyáriasan meleg van. Gondolom, hogy munka közben pihenésképpen erkélyezel ilyen időben.

Megtisztítottam a héten én is az ablakokat, lecseréltem a függönyöket. Már nagyon poros volt az ablak, és a függönyök is. Ma ki is fogom mosni.

További jó munkát kívánok!

Szeretettel ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2016-08-24 11:41:17
arany52 2016-08-24 11:41:17 Válasz erre

Szerbusztok!

Képzeljed Cipruska, elkezdtem tegnap nyitogatni az erkélyajtót és bejáródott. Vissza is mondtuk gyorsan a szerelőt. Remélem tartosan működni fog. Gondolom Neked az a fajta szúnyogháló van, amit le és fel lehet húzni, mint egy rollót. Nagyon praktikus, érdemes megcsináltatni, ha van a környékeden egy ezermester.

Nálunk itt Budán a T-home-nál kis csomagban is benne van a SuperTV 2 és az RTLII is. Tévén azért kellemesebb nézni, mint laptopon. Sok nézővel kitoltak, hogy áttették a sorozatot a Super tv-re.

Ma festjük a konyhát. A tűzhely fölött olajjal, másutt disperzittel. Még a Wc és előszoba hátra van és néhány ajtókeret. Szombatra szeretne leányzó végezni, mert egy kis pihenés és vasárnap már dolgozik.

Nagyon kellemes idő lett, nem kánikula, de jó meleg.

Szép napot kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-08-24 09:10:11 Válasz erre

Szervusztok!

Úgy látszik Aranyka, hogy egyikünknek sincs szerencséje az ajtókkal. Így szokott az lenni, hogy a gyártó, és a szerelő egymásra mutogatnak. Az enyémet elvileg lehetne bukóra tenni, de nincs hozzá bátorságom, mert volt úgy, hogy olyankor elromlott. Jelenleg a szúnyógháló nem működik, amit a gyerekem megjavított amikor szóltam neki, de újból elromlott. Én nem tudom megjavítani, pedig próbálkoztam az ő útmutatása alapján, szerelő ilyen "apróságra"nem jön ki.

Sajnálom, hogy a kedvenc laptopod felmodta a szolgálatot, hát nem sokáig tartott. Hátha sikerül visszakapni az árát.

Finomakat főzöl, jó, ha van kinek kedveznünk. Jó pihenést kívánok Timikének!

Köszönöm szépen a linket, bizony már csak ezen keresztül fogom tudni a jövőben nézni a Jóban rosszbant, mert nálunk az a csomag amiben a super tv 2 benne van, jóval drágább, mint a jelenlegi.

Úgy látszik, hogy az augusztus még tartogat a számunkra néhány szép nyári napot.

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2016-08-23 11:51:13
arany52 2016-08-23 11:51:13 Válasz erre

Szerbusztok!

Most abban a periódusban vagyunk, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Az új erkélyajtót nem lehet bukóra tenni, de simán is nehezen nyílik. Ma felhívtuk akiknél vettük. Nem voltak lelkesek, hogy ezt a szerelőnek kellett volna jól beállítani. No de a szerelő....., ne is beszéljünk róla. Igérték, hogy visszahívnak és majd küldenek embert. Jó lenne, ha rendbe tudnák hozni.

Van egy kis aranyos laptopom, jobban mondva volt, amelyik laptopnak és tabletnek is használható. Másfél éves és felmondta a szolgálatot. Meg se tudták csinálni. Most intézkedik Timi, hogy visszafizessék az árát. Nagyon sajnálom, mert szerettem, praktikus volt.

Ma nagy főzésbe kezdtem. Készült Székely káposzta, rizses hús és Hortobágyi palacsinta. Timinek szabi alatt mindig jó az étvágya.

Cipruska, a Jóban rosszban még a TV2.hu-n látható, linket küldöm: http://tv2.hu/videok/?keyword=&musorid=321&datumtol=2000-01-01&datumig=2016-08-23

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-08-22 14:43:29 Válasz erre

Szervusztok!

Láttam a képeket a facén Timikéékről, de jó, hogy jó idő volt még rájuk!

Őrülök, hogy lassan szép lesz minden a lakásban, hiszen ez az otthonunk, nem véletlen, hogy ezt akarjuk még szebbé tenni.

Mi megnéztük a Tv.-ben a tüzijátékot, és előtte a helyit, de engem változatlanul idegesít a ráfordított sok pénz.

Ide is elért a hűvösebb idő. valamikor éjjel dörgésre, villámlásra ébredtünk, majd az eső is eleredt, ami azóta is hol esik, hol nem.

Az ablakok tisztításába én belefogtam, amit jól tettem, mert elég koszos víz jött le róla. Biztosan derültek rajtam a szomszédok, de nem bántam, ha vizes lett is, egalább tiszta.

kellemes hetet kívánok!

ölellek: ciprus

arany52 2016-08-22 11:13:10 Válasz erre

Cipruska, remek lehetett a családi összejövetel és finom az ételsor, igazán minden jó volt benne. Még az idő is kedvező volt, nem úgy mint ma, egész nap esik az eső.

Timinek is jól sikerült a kerti parti, még fürödni is tudott, utána pedig együtt elmentek tűzijátékot nézni. Bizony én még a tévéből se néztem meg, mert nagyon kímélem a szemem.

A Jóban rosszbant gondolom másnap teszik fel, majd holnap délelőtt leellenőrzöm, hogy fel van -e téve és valóban arra az oldalra.

Tegnap jó sokat dolgoztunk, de már kezd rend lenni a lakásban. Ma még jön szerelő erkély küszőbét megcsinálni, lányka pedig dolgozik. Holnap viszont már mi állunk neki a munkáknak.

Kellemes napot kívánok és szép hetet az erre járóknak!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-08-21 09:56:59 Válasz erre

Szervusztok!

Még szerencse, hogy Timike ilyen erélyesen lépett fel a "szakemberrel"szemben. Fura egy fiú lehetett, akit neki kellett megtanítani a parketta rakásra, és még ő szólogatott be neki! Nem is csodálom, ha nem hívjátok ezt máskor.

Köszönöm szépen Aranyka, hogy megírtad, hogy hétfőtől hogyan láthatom a Jóban rosszbant. Hiányzott volna, ha nem sikerül megnéznem. Ez is úgy van ugye, hogy másnap lehet lenézni?

A kerti partira jó idő van, biztosan jól sikerül.

Jó lesz Nektek együtt makdnem egy hétig, így legalább a lánykád is kipiheni egy kicsit magát.

Mi is jól éreztük magunkat. A családi házban, és az udvaron voltunk, ott volt megterítve. Az ünnepi torta sacher volt, nagyon jó ízű. Volt többféle süti, kolbászos karaj, sült csirkeszárny, ,mexikóibab, és kukorica saláta, sokféle ital. Van két golden retriver kutyájuk, akik a méretükhöz képest nagyon kedves állatok, jöttek böködni az orrukkal a kezünket, hogy simogassuk meg őket.

Láttuk a tv.-ben a tüzijátékot. Szép volt, de elgondolkoztam azon, hogy hány munkahelyet lehetett volna teremteni abbóől a pénzből amibe ez került, vagy hány éhes embert- köztük gyereket is- lehetett volna jóllakatni belőle. No, de nem akarok ünneprontó lenni.

Szép vasárnapot kívánok!

ölellek: ciprus

arany52 2016-08-20 17:40:29 Válasz erre

Cipruska, akkor kellemes programmal töltöd a hétvégét. Konyakosmeggy igazán jó ajándék, majd mindenki szereti, a pénzt meg arra költheti az ünnepelt, amire szeretné.

Ügyes vagy, hogy még káposztát is savanyítasz. Erre én már nem vállalkozom. Holnap nekünk is lesz egy kis töltött káposzta és tejszínes tészta is, ki mit kíván.

Tegnap a szakember befejezte a munkákat, de méreg is volt vele. Nem ment neki a parketta lerakás, erre lányka mikor megjött a munkából még egy kávét se engedélyezett neki, hanem befogta dolgozni. Ez még hagyján, de így se akart sikerülni és Timit okolva be-beszólt neki elég csúnyán. Már nagyon azon volt lányka hogy kidobja. Végül csak befejezte és elvonult. Többet ezt az embert nem is hívjuk, ami munka hátra van, majd mi megcsináljuk.

Ma kerti partizik leányzó, én meg takarítok , rendezkedek. Holnap együtt dolgozunk, hétfő még egy munkanap neki és 5 nap szabadság. Remélem az alatt minden munkát elvégzünk.

Hétfőn már Jóban rosszban Super tv2-ön lesz. Megnézheted a honlapján. Rámész a www.tv2.hu oldalra, ott a super tv2-re és videókra. ÁBC sorrendben vannak a megnézhető műsorok, ott a Jóban rosszban is. Remélem sikerül majd lenézned , de azért ideteszem a pontos linkjét is, csak klikk rá.  http://supertv2.hu/videok/?keyword=&musorid=16&datumtol=2000-01-01&datumig=2016-08-20

Kellemes hétvégét kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-08-19 09:48:01 Válasz erre

Jaj, szegény Timike, csak ne tartson nála sokáig, mert ez nagyon tud fájni. Bizony a lányoknak nem szabad leülni hideg helyen, de biztosan ő sem gondolta, hogy így jár, mert fáradt volt azért ült le.

Ez a szín nagyon szép lett, és igazán jól haladtok, hogy már egy réteggel le is lett festve.

A hétvégére töltött káposzta lesz, nem vettem hordóskáposztát, én savanyítottam krumplival, és mára már jó is, így délután tölthetem.

Holnap a párom fiáékhoz hívtak minket, mert a legkisebb unokájának - aki júniusban érettségizett - lesz a születésnapja. Elég nehezen sikerült kitalálnom, hogy mit vigyek, a végén konyakos desszert mellett dön töttem, a nagyapjától pénzt fog kapni. Remélem, hogy jó idő lesz, mert szép nagy udvaruk van, és akkor kint lehetünk.

A telefont már kezdem megszokni, de a mérete hiába nagyobb, mint az előző volt, a betűk nem nagyobbak.

Csakugyan izgalmasak most a sorozataink.

Jó hétvégét Nektek! ölellek: ciprus


«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A csillagok jóslata nyár végére

A csillagok jóslata nyár végére

Bizonyára érzed már, hogy közeleg a nyár vége. Fáradt napsütéses délutánok következnek egymás után, amelyeken a legjobb nyári élményeidről nosztalgiázhatsz. Azonban koránt sincs még ok a szomorkodásra! Hogy miért? A csillagok most elárulják.

Tovább »
Kézzel fogható bizonyítékok, hogy nem vagyunk egyedül

Kézzel fogható bizonyítékok, hogy nem vagyunk egyedül

Hiszem, ha látom! Ezt mondjuk, ha valami olyat hallunk, amit nem akarunk elhinni. Általában ugyan ez jellemző az idegen lényekkel kapcsolatos beszámolókra is. Nem vagyunk egyedül az univerzumban és ezek a teremtmények néha napján ide vetődnek hozzánk - a bizonyítékok legalábbis ezt támasztják alá. Még ha sokakban félelmet is kelt, akkor sem szabad homokba dugni a fejünket.

Tovább »
Mire számíthatsz életed adott szakaszában? - A számmisztika elárulja

Mire számíthatsz életed adott szakaszában? - A számmisztika elárulja

Életünknek fontos ciklusai vannak. A számmisztikában kilencféle életszakaszt különböztetünk meg, mindegyikben más-más dolgunk van. A személyes év kiszámításával megtudhatjuk milyen feladatok, lehetőségek várnak ránk ebben a szakaszban.

 

Tovább »

Kalkulátor

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről, ha kiválasztod, melyik jegyben születtél.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép
bb