HIRDETÉS
2014. október 24. - Salamon
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. október 24. - Salamon
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (11600 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre

Szervusztok!

Ezt nagyon sajnálom kedves Arany, hogy leesett a koronád. Gondolom, hogy a fogad is érzékeny lett alatta. Akkor most el kell viselned néhány napot ilyen álapotban. 

A tegnapi nap is elment, a tv-ben a műsorok az ünnepről szóltak. Végignéztem a tv-ben a Szabadság, szerelem című fimet Dobó Kata nagyot alakított benne. Szép az a nő még smink nélül is. Csodálkozom is nagyon, hogy Andy Vajnával nem jöttek össze csak rövid időre. Az igaz, hogy a férfi sokkal idősebb nála. Mostanában sokat hallani Vajnáékról. Persze ez az ő életük, rájuk tartozik, de hát eléggé reflektorfényben élnek.

Az idő most is változatlanul borús nálunk. Tegnap egész nap zuhogott az eső. Azt olvastam, hogy Zalában egy kisebb földrengés volt.

Még nem jutottm hozzá a Bába többi kötetéhez, és elkezdtem a Titkok örvényét. Diane Chamberlain írta. érdekes, fordulatos, nehezen tudom letenni a kezemből.

Kíváncsi vagyok rá, hogy a külföldön él magyarok megünneplik-e, és hogyan okt. 23-at?

Szeretettel küldöm üdvözletemet: ciprus 

 

arany52 2014-10-22 10:35:41 Válasz erre

Szerbusztok!

Megjött a rossz idő és vele a rossz kedvem is. Nem lesz napsütéses ünnepünk.

Hallottam én is az internet adóról, nem tudom, hogyan képzelik, godnolom emelkedik fog a havi előfizetés. Lassan már mindenen adó lesz, még a levegővételen is.

Hasznoskáról én se tudok sokat, ha a facéra felteszek verset, gyakran lájkolja, vagy ír hozzá pár sort. Reméljük minden rendben van vele, csak nem tud a portálra bejönni.

Bizony jobb lett volna fiadnak az új autó, mert arra nem kell még plusszban költeni, de sajnos a pénztárcánk ennek is határt szab.

Finomakat főzöl az ünnepekre. Mi nagyon szeretjük a csirkét. Most gondban vagyok a főzéssel megint, mert  leestek a koronák. Persze, hogy hetekig nem tart ki az ideglenes ragasztó, ma doktornő meg szabadságon van keddig várni kell. Így megint mindent pépesíthetek. Nagyon unom már az egész fogmizériát.

Kellemes ünnepeket kívánok a rossz idő ellenére: Arany

hamisciprus 2014-10-22 09:10:40 Válasz erre

Szervusztok!

Hallottátok? Ez felháborító! Meg akarják adóztatni az internetezőket. Mi már így is fizetünk az internethasználatért. Például én havi 2990 Ft-ot, de van ettől, aki a gyorsabbhoz ragaszkodik, az még többet. A poitikától távol tartom magam, de erre nem találok szavakat. 

A csirkehúst én is szeretem, de a párom kevésbbé, de most ő kérte, hogy csirkelevest főzzünk, mert én szeretem. Combot is fogunk sütni. 

Az eső itt is esik, de hát ősz van, ezzel meg kell barátkoznunk.

Aranyka mi van Hasznoskával tudod?

A gyerekem örül az autónak, de rá kellett még költenie, hogy biztonságosan tudja használni. Legjobb lett volna újat venni, de arra nem telik neki még segítséggel sem.

Még kell fogorvoshoz járnod?

Egy kis napsütést is kívánok magunknak!

ölellek: ciprus 

arany52 2014-10-21 11:18:44 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, nem a Te hibád, hogy elszállt az írás, nagyon rosszul van ez az oldal megcsinálva, már a bejutás is egy tortura, minden elgördül.

Az e-book nagyon hasznos nekem is, most olyan jó könyveket találtam a scibd-en , nem győzöm olvasni. Befejeztem Fábián Janka Az angyalos ház c. kötetét, ami az első világháború kitörése elött játszodik és nagyon jól megírja a történelmi körülményeket, mely a háborúhoz vezetett. Persze azért magán élet is van benne bőven. Danielle Steel-től kezdtem tegnap el olvasni Az örök barátság című könyvet, ez is igen érdekes, 5 barátról szól, kik az óvódában fogadtak örök barátságot egymásnak és ez a barátság ki is tart egész életre.

A tévében sajnos nagyon gagyi műsorok mennek. A story 4-en és 5-ön lehet néha kifogni romantikus filmeket.

A Jóban rosszban börtönös részeit már én is nagyon unom, ez a világ nem érdekel. Állítólag nem sokára kikerülnek a lányok a börtönből és talán kellemesebb témák lesznek.

Nálunk is megérkezett az eső, de elég kellemes meleg van. Nem fűtök, beöltöztem melegítőbe.

Most majd mindenütt 4 nap szünet van, sőt sokan elmentek szabadságra, mert a gyerekek őszi szüneten vannak otthon. Így jártam én is a fogorvosnőmmel, egész héten szabin van, csak jövő héten folytatja a fogpótlást. Timiéknél bezzeg csak egy nap az ünnep, csütörtök, többi napon nyitva lesznek. Azért ma én is csináltatok vele egy nagyobb bevásárlást. Paprikás csirkelemmet fogok főzni az ünnepekre nokedlival és gulyás levest.

Kellemes napot kívánok Mindnyájatoknak: Arany

hamisciprus 2014-10-21 09:39:46 Válasz erre

Szervusztok!

Hát már megint elszállt amit írtam, de ez biztosan nem a rendszer, hanem az én hibám. Könyvet már én  sem vásárolok, hanem könyvtárba járok inkább, no meg ott az e-önyv olvasó, ami nagyon jó szolgálatot tesz. 

be kell majd vásáronom alaposan mert 23 miatt már megint átszervezték az ünnepnapokat. Akik dolgoznak, valószínű, hogy örülnek neki, de az üzletek nyitvatartását elég nehéz követni ebben az esetben.

Itt már éjjel is esett az eső, most is borult, szomorkás az idő, pedig este, és éjjel meteorrajok vonulnak felettünk, és ha ilyen marad az idő, nem fogunk látni belőle semmit.

Még nem fűtök, de melegebb holmiba öltöztem.

Jólenne a tv-ben szép, romantikus filmet kifogni, de számomra érdetelen műsorok mennek. Már a két kedvenc sorozatunk is elég unalmas, egyhangú lett.

Az esős idő ellenére is jó kedvet kívánok!

ölellek: ciprus, Lajost is üdvözlöm. 

arany52 2014-10-20 12:21:54 Válasz erre

Szerbusztok!

Nem baj Cipruska, hogy még hibásan írsz a laptopon, majd belejössz, mindent szokni kell.

Könyveket én már nagyon ritkán veszek, mert nincs helyem hová tenni. Amit lehet , letöltök a netről. Így már egy könyvszekrényt meg is szüntettem, mert szótárakat, receptkönyveket, atlaszokat teljesen felesleges tárolni. A magnókazettákat is kiselejteztem, mert a fil, sorozatok is fent vannak a neten.

De szerettem én is biciglizni, de már sajnos nem jó az egyensúlyérzékem és itt Pesten a forgalom is túl nagy.

Gyönyörű idő van, rendbe raktam a lakást, főztem töltött paprikát , a délutánt pdig az erkély közelében töltöm.

Kellemes hetet kívánok: Arany

hamisciprus 2014-10-20 09:47:23 Válasz erre

Szervusztok!

De jó Aranka, hogy olvastad zeket a knyveket, így én is mg tdom ad szerezni a könyvtárból a többit is, vagy Te a netről vetted le? Ngyon tetszik nekem, nem baj, ha egy része kitaláció,

Ma még jó időt mondtak, így egy kicsit elmegyek kerékpározni. Ilyenkr amikor a gyerekek iskolában vannak kevesebben vannak a bicikliúton, és akkor én is bátrabb vagyok.

Vettem jegyet a Zséda előadására. Kíváncsi vagyok rá, mert a tv-n keresztül szimpatikus.

Most néztem, hogy elég hibásan írok a laptopon, bocsáss meg érte, majd csak belejövök.

ölellek: ciprus 

arany52 2014-10-18 20:19:29 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, az olvasott könyv egy regény folyamat, A bába titka, A bába nyomában, A bába döntése kötetekből áll. Érdemes mindet beszerezni, mert izgalmas regény, hol valós, hol fiktív eseményekkel.

Nagy öröm lehetett, hogy fiad nálad töltött pár napot. Biztosan jókat beszélgettetek. Az autóvásárlás is szerencsés, sokkal könnyebben fog mindenhová eljutni a gyerekekkel autóval, mi szülők meg segítünk amiben csak tudunk, hiszen nekünk az ő boldogulásuk az öröm.

Elképesztő a technika mit tud, olyan jó lenne ennek a sok csodának részese lenni, de csak egy kis töredéke a miénk a mindenségnek.

Ma csodaszép idő volt, igazi napfényes ősz. Lányka még ment éjjel dolgozni, de már nagyon fáradt volt, várja a holnapi pihenőt.

Kellemes hétvégét kívánok: Arany

hamisciprus 2014-10-18 19:50:44 Válasz erre

Szervuszto,k!

Ez a hét jól sikerült nekem, mert a gyerekem is hazaugrott, és hosszú idő után most, hogy a családját nem hozta magával nálam aludt. Hétfőn délután jött, és kedden ment is vissza. Egy kilenc éves használt autót nézett ki maguknak a neten, és sikerült elhoznia önrész befizetése nélkül, öt évig fogja törleszteni. Ford escort ha jól emlékszem a tipusára. Féltem őt az újabb adósságtól, de majd lehetőségem szerint én is besegítek a törlesztésbe. 

Ma vacsorára tócsnit sütöttünk, ami nagyon jól esett. Na ennyit arról, hogy nem ajánlatos jól lakni estére.

Tegnap egy érdekes előadást hallgattam a Mars expedícióról, ami 2030-2035 ben valósul meg úgy, hogy embert is tudnak elküldeni, majd visszahozni onnan. Meglepődtem, hogy  mire képes már a tudomány. Szájtátva hallgattam. Az előkészítésben USA- ban élő magyar kutatók is részt vesznek. Egy iyen kutatómérnök tartotta az előadást-

Egy jó könyv került a kezembe Sabine Ebert: A bába titka

ölellek, üdvözlöm szeretettel a többi fórumtársat is: ciprus 

arany52 2014-10-18 11:15:50 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, nekem is volt hosszú hajam, a derekaim ért, de nehéz volt kezelni, már rég levágattam. Kontyba nem tudtam feltűzni, lógatva meg már nem illet a koromhoz. Most már maradok a rövid hajnál, mert praktikus.

Mi mostanában nem vágtunk bele nagyobb takarításba, lánykának nincs ideje segíteni, majd talán jövőhéten kicsit több ideje lesz.

Megjártam a fogorvost és kicsit lecsiszolt a hátsó fogak éléből. Most úgy érzem, hogy jobb, már ez használat közben válik el.

Kellemes hétvégét kívánok Mindnyájatoknak: Arany

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ha nem szeretnek - belebetegszel

Ha nem szeretnek - belebetegszel

Új kórkép van kialakulóban: szeretethiány. Oka: mindenki csak kapni akar, pénzt, hatalmat, autót, és minden fontosabb, mint a szeretet. Veszélyes a teljesítményhajszolás, a mindenáron győzni akarás, hogy a sikerért sokan feláldozzák mások megbecsülését, szeretetét. Pedig milyen rosszul teszik…

Tovább »
Paranormális fényfoltok helyszínei csodás képeken

Paranormális fényfoltok helyszínei csodás képeken

Sok hely van a világon, mely fókuszpontja a nagy rejtélyeknek – bizarr látnivalók örvényei, megmagyarázhatatlan találkozások és hátborzongató események. Sok tíz év alatt gyűltek össze a beszámolók, melyek hírnevet adtak ezen helyeknek - ember nem menne oda egyedül, vagy legalábbis óvatos lenne.

Tovább »
A hétvégén visszaállítjuk az óráinkat

A hétvégén visszaállítjuk az óráinkat

A MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. becslése szerint évente egy nagyobb város villamosenergia-fogyasztását takaríthatjuk meg azzal, hogy október 26-án, vasárnap hajnali háromkor egy órával visszaállítjuk az óráinkat. Ezzel visszatérünk a normál vagy télinek is nevezett időszámításra.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Mária Mária Kata Judit Katalin 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép