2016. július 27. - Olga, Liliána
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. július 27. - Olga, Liliána
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12598 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
hamisciprus 2016-07-26 19:42:59 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka, rendes a doktornő, hogy új fogat fog Neked csinálni. Ezért újból kell fizetned, vagy mivel a meglévő nem sikerült, nem kell majd fitetni érte? Akárhogy is van, legalább rendes volt, és elismerte, hogy nem jó a mostani.

Itt most rendesen be van borulva, remélem, hogy lesz belőle eső is, mert már nagyon jó lenne ekkora meleg után.

Ma is együtt voltam az unokáimmal. Jó velük amikor itt vannak.

Sokat dolgozik Timike, de biztosan azért hajt, hogy a festést is meg tudjátok oldani. Mindig kitűz maga elé valamilyen nemes célt.

Nagyon szeretem én is a töltelékes paprikát. Finom nyári étel, csak kár hogy ebben a melegben a sütőt is be kell kapcsolnunk hozzá.

Érezzétek jól magatokat Marcsi!

ölellek: ciprus

arany52 2016-07-26 09:41:25 Válasz erre

Szerbustok!

Te is finomakat főzől Cipruska, één ma próbálom ki a töltelékes paprikát, amit Te ajánlottál. Timinek két csirkecombot töltök meg , magamnak pedig két paprikát.

Tegnap voltam a fogászaton. Meg se néztem a fogamat a doktornő, mondta, hogy nem tudja megcsinálni. Majd újat kell készíteni, de ahhoz húzás is lesz. Olyat készít mint Neked az alsó fogsorod. Kíváncsi vagyok, az hogy fog sikerülni. Erre viszont még várni kell, mert most eü szabadságra megy és nem is tudja mikor jön vissza. Majd ősszel kell érdeklődni, addig használjam ami van, ahogy tudom. Mást nem igen tehetek. Nekünk úgyis aug. végén a szoba felújítása megy, ez viszi az időt és a pénzt is. Előbb nem is tudnák belefogni.

Nagyon párás idő van, olvasom a blogokat, itt is nagy eső, ott is, minket elkerül mind a csapadék, mind a lehűlés.

Vasárnap lánykám annyira kimerült volt, hogy átaludta a napot. Ma szabadnapja lenne , de ment túlórázni, aztán a héten végig délutános lesz. Sajnos hétvégén is.

Marcsi talán nyaralni van, ha igen, akkor érezze nagyon jól magát.

Kellemes napot kívánok Mindnyájatoknak: Arany


hamisciprus 2016-07-24 08:42:16 Válasz erre

Szervusztok!

Bali bég igazán jóképű férfi, nem csoda, hogy beeszeret két lány is. Azt olvastam a Hürrem lányáról, hogy ő nem volt olyan szép, mint az anyja, de okos lány hírében állt. Szép pár lennének Bali béggel, ha a sors engedné a szerelmüket. Felfoghatatlan számunkra, hogy hogyan volt képes kivégezni a saját fiát a szultán!

Finomat ebédelsz, és Timike is nagyon jó vasárnapi ebédet kap! Nekünk sajnos meg kell gondolni, hogy mit tudunk elfogyasztani.

Elég nagy munkával jár a festés, de ha a lánykád szeretné az új színt, akkor a kedvében fogsz járni, és igazad van.

Nálam minden fehér, de én is szerettem volna színeset, de a festő annak idején amikor ez időszerű volt, nem állt a helyzet magaslatán. El is ment a kedvem tőle, ezért ez így marad.

Mi csirkefarhátból főztünk húslevest, oldalast sütöttünk amihez hordóskáposztából volt dinsztelt káposzta.

Szép vasárnapot kívánok!

ölellek: ciprus

arany52 2016-07-23 09:51:29 Válasz erre

Szerbusztok!

Sajnálom én is Musztafát a Szulejmán sorozatban. Hürrem mesterkedése meghozza az eredményt, ellene fordul apja és végül ki is végzi. Neki ez a célja, mert másként nem lehetne az ő fia uralkodó. Mit meg nem tettek már régen is a hatalomért. Bali bégnek most se hiszem , hogy szerencséje lesz a szerelemmel, Hürrem nem fogja a lányát hozzá adni.

A Dok Martint nem nézem a Dunán, mert már több sorozat nem fér bele az életembe. A Dunán a Szerelemben, háborúban sorozatot nézem, az is igen időigényes, mert minden nap megy.

Nagy meleg lesz hétvégén, nem is tervezünk semmi különöset. Timi vasárnap lesz otthon és hétfőn, de akkor fogászatra megyünk. Még kedd is szabadnap neki, de bevállalt egésznapos túlórát. Hajt nagyon, hogy augusztus végére el tudjuk kezdeni a szobája tatarozását. Én szívem szerint nem festetnék, mert nagyon jó állapotban van a fal, világoskék és a plafon fehér. No de neki nem tetszik, most az orgonalila a divat, olyant szeretne. Nagy munka lesz az egész szobát kirámolni, csak addigra már rendeződnének a foggondjaim.

Ma töltött káposztát eszem, nem kellett most főzni, még a múltkoriból volt a hűtőben. Leányzó rántott csirkecombot kap , az most nekem nem ehető. Még vasárnap és hétfőre kell valamit kigondolni. Meg fogom csinálni az álatalad ajánlott sült paprikát töltelékkel, az is könnyen fogyasztható és talán darált húsból készítek tésztával valami rakottat.

Öröm lesz unokáddal találkozni, akkor biztosan a kis dédunokákat is láthatod.

Kellemes hétvégét kívánok minden errejárónak!

Szeretettel ölel: Arany

hamisciprus 2016-07-22 08:31:39 Válasz erre

Szervusztok!

Köszönöm szépen Aranyka, hogy megírtad a Szulejmán tartalmát. Sajnálom szegény Musztafát, mert végül őt is kivégezteti majd az apja, csak még előtte bemártják őt Hürrem mesterkedése miatt egy-két dologban. Drukkolok a Hürrem lányának, hogy a szerelméé lehessen, habár az anyja nem engedi ezt meg neki.

Igen, Krisztián érkezik meg az ünneplésre a Barátok köztben. Olyan aranyos a két öreg, hogy Vilmos feleségül kérte az élettársát!

Hát bizony jó meleg volt tegnap a temetőbe menet, de örömem is volt, még mindig szép az a cserepes növény amit a névnaőjára vittem a gyerekemnek.

Jó, hogy Timikének lesz két nyugodt napja, legalább ki tudja pihenni magát egy kicsit.

Várom ma is az unokáimat, hogy együtt legyünk.

Szoktad nézni a Doc Martint a Dunán? Nekem tetszik.

Jó hétvégét kívánok!

ölellek: ciprus

arany52 2016-07-21 20:26:14 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, remélem nem fáradtál ki nagyon a temetőbe járással. Nagy volt ma a meleg, nem is jó ilyenkor sokat gyalogolni.

A Szulejmánt lenéztem máma és irom is röviden, hogy miről volt szó.

Rüsten aga addig forgatja a dolgokat, hogy Mustafa nem hajtja végre apja parancsát, vagyis nem Piri pasát végzi ki, hanem akik róla rosszat mondtak. Ezzel ellenszegült apja akaratának és maga ellen fordította.

Bali bég két tűz közé kerül. Elterjed a pletyka, hogy Esmehán és Bali bég között szerelem szővődik. Sah szultána magához hívatja Bali béget és felelőségre vonja, valamint kijelenti hogy ezek után lánya kérőjének tekinti. Viszont Bali bég Hürrem lányát kedveli. Hürrem ellene van a friggynek, mert ezzel Sah szultána megerősödne, így mikor hírül kapja hogy randevuznak Bali bég és Esmehán , kiséretel odamennek. Meglepetésben lesz része, mert lányát találja édes kettesben a béggel. Jól ki is oktatja a férfit.

Haticsét férjhez akarják adni, már a kérőt is kinézte a Szultán, de Haticse öngyílkossággal fenyegetőzik. Röviden ennyi történt , csak bő lére eresztve.

Ma érdekes lesz a Barátok közt is, mert 8 ezredik jubileumi adás lesz, állítólag sok meglepetéssel. Egy régi szereplő is visszajön hosszabb időre . No majd hamarosan meglátjuk.

Kellemes idő volt ma, jó korán keltem és amíg nem sütött a nap, kiültem az erkélyre.

Leányzóm még két napot dolgozik és végre jön a szabadnapja.

Kellemes estét kívánok Nektek!

Ölel: Arany

 

hamisciprus 2016-07-21 07:37:53 Válasz erre

Szép jó reggelt mindenkinek, aki olvas minket!

Ma a temetőbe készülök, de lehet, hogy busszal megyek, mert gyalog egy órától is több kell, hogy megjárjam, és el is fáradok nagyon. A múltkor egy szép cerepes virágot vittem, aminek nem tudom a nevét, de piros tölcséres a virág, bőrszerű levelei vannak. megkérdeztem a nevét, megmondták, de sajnos elfelejtettem, nem írtam fel, mert papír nem volt nálam.

Elkezdtem átalakítani egy szoknyámat, amit szerettem hordani , de már egy jó ideje nem jött rám. Az oldalában volt benne anyag bőven, így elbontottam. Kézzel nem egyszerű varrni, de hát már nincs gépem, nem is igen veszek már.

Egy érdekes könyvet olvasok: Belinda Alexandra: Zafír égbolt. Elképesztő, hogy a második világháború idején, és az azt követő években mi mi nden történt Oroszországban, és hogy vétlen embereket hogyan tüntettek el, vagy tűntek el ők saját maguk is. Még sok évvel később is milyen nagy félelemben éltek. Maga a regény mint egy krimi olyan fordulatos, alig lehet letenni.

Tegnap a Szulejmán kb, a felénél kikapcsoltam a tv.-t Annyira vontatott, és az a sok intrika úgy idegesít, hogy nem tudom mi lett a vége. te tudod? Azért kíváncsi lennék rá.

ölellek. ciprus

 

arany52 2016-07-20 21:43:35 Válasz erre

Szerbusztok!

Bizony Cipruska megijedt Timi, hogy elaludt, de nem szóltak érte, mert vele először fordult elő, másoknak ez elég gyakori. Sajnos azért ma már megint túlórázott és a következő szabadnapjára is akar vállalni , úgy hogy nagy pihenése nem lesz.

Ezekre a fesztiválokra Timi se jár szívesen, vannak akik nem ismerik a határt és isznak, durván viselkednek. Neki meg már amúgy is elege van a tömegből,  inkább kisebb és ismert társasággal megy szórakozni.

Az őszi baracnak biztosan nagyon fognak örülni az unokák, azon kívül, hogy finom gyümölcs,  saját termés, amitől még értékesebb.

Nem is könnyű a gyerekek iskoláztatása még két szülő esetén se. Mi mikor főiskolára jártam, a kis szobábamat adtuk ki, hogy az fedezze a költségeket, Timi pedig gyorsbűffében dolgozott napi 4 órát, hogy legalább a zsebpénzt ne töllünk kelljen kérnie.

Ma aztán sorozat sorozat hátán lesz nekünk , ki tévézhetjük magunkat.

További kellemes estét kívánok!

Ölel Benneteket: Arany

hamisciprus 2016-07-20 08:55:19 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka jól megijedhettetek reggel, de ez nem is csoda, hiszen nagyon korán kell felkelni. Van aki ilyenkor fordul a másik oldalára. Biztosan volt valamiféle front is, mert itt  hol a Nap sütött, hol borongott, de eső nem esett. Jó, hogy megértő a főnöke, persze ez vele is előfordulhat.

Nem tudom, hogy ettetek-e már szürkemarha húst? Én még nem, de kíváncsi lennék rá. Nálunk az igaz, hogy nem lehet ilyen különlegességeket kapni, de szívesen megkóstolnám egyszer.

Mindenféle fesztiválok vannak mindenfelé, de lehet hogy ezek egy része csak arra jó, hogy alkoholt fogyasszanak, drogozzanak nagy felszabadultságukban a fiatalok, utána meg nem tudják, hogy mi történt velük. Biztosan a kor beszél belőlem, de ezekhez a dolgokhoz sok pénz kell, miből telik ilyesmire ugyan? Ők biztosan nem kora hajnalban kelnek fel, hogy dolgozni menjenek, hanem mindent a szülőktől kapnak. Furcsa egy világ van manapság.

Őszibarackot hozott a párom az unokáimnak, el fogom juttatni nekik, remélem, hogy örülni fognak neki.

Neked is szép kort éltek meg a szüleid. nekem apukám még csak hatvan éves volt amikor meghalt, akkor fejeztem be az első gimnáziumot, így anyukám sokat dolgozott értünk, hogy mi tanulni tudjunk a húgommal. Azért is végeztem a főiskolát levelezőn, hogy dolgozni tudjak mellette, és én már ne kerülje neki pénzbe.

ölellek titeket: ciprus


arany52 2016-07-19 15:05:34 Válasz erre

Szerbusztok!

Jó is bizony visszaemlékezni szeretteinkre Cipruska.  Édesanyád nagyon szép kort élt meg és tartalmas élete volt. Nekem Apukám 87 Édesanyám 82 évig élt. Mindennap gondolok rájuk és a "család "még mindig őket és férjemet is jelenti.  Ha már távol is vannak,  de vígasz, hogy olyan emberek voltak, akikre öröm visszagondolni.

Jól tetted, hogy adtál magadnak egy pihenős napot, erre is szükségünk van.

A virágok nekem se maradnak meg, se a zöldek, se a virágos növények.  Nem értek hozzájuk, de igyekszem gondosan ápolni őket, mégis hamar tönkremennek.

Ma hogy jártunk: Lánykámnak éjjel 3-kor kellett kelnie, fel is ébredt, én meg vittem neki a reggelit, utána visszamentem alukálni abban a hiszemben, hogy készül. Közben elaludt és fél 7-kor ébredt ijedten, hogy elkésik. Telefonált az igazgatónak, de szerencsére csak mosolygott rajta. Így viszont ma sokáig kell bent lennie, hogy ledolgozza az elmaradt órákat. Vele ilyen nem szokott előfordulni, ez már a fáradtság jele.

Csodás idő van, egész nap nyitva az erkély, levegőzöm.

További kellemes napot kívánok Nektek!

Ölel: Arany

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ez a kínai arc térkép felfedi, hogy mivel küzd a tested

Ez a kínai arc térkép felfedi, hogy mivel küzd a tested

A bőr az egyik legnagyobb szervünk, ezért sokkal jobban kellene figyelni rá. A bőrelváltozások tisztán megmutatják, ha valami nincs rendben a szervezetben, és az egészséged háza táján. Ha belenézel a tükörbe, az arcod máris tükrözi, ha valami nem stimmel.

Tovább »
 7 mérgező hiedelem, ami megakadályozza a boldogságod elérését

7 mérgező hiedelem, ami megakadályozza a boldogságod elérését

Egész biztosan ismerős lesz számodra is egy-két olyan, nap, mint nap, de minimum rendszeresen hangoztatott mondat, hiedelem, amelyről nem is gondolnád, hogy aktívan akadályozza a boldogságod elérését! Megmutatjuk, melyek ez a gyakran ismétel mérgező szállóigék az életedben!

Tovább »
Ösvény-teszt - Merre vezet az életutad?

Ösvény-teszt - Merre vezet az életutad?

Akár álmodban, akár ébren, rengeteg fantasztikus kalandot élhetsz meg, anélkül, hogy számítanál rá. Léteznek rögös utak, és simák, gyakran megyünk emelkedőn, és sokszor jöhet egy váratlan lejtő, amely előtárja a félelmeinket és szükségleteinket. Ez a pszichológiai teszt az utakon keresztül mutatja meg, mi az összefüggés a fantáziád és a valóság között, illetve meghatározza az életutadat.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép