2016. május 02. - Zsigmond
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 02. - Zsigmond
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12470 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
arany52 2016-05-01 21:18:59 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, ez igazán kedvező, hogy párod családja családtagként tekint Rád és hívnak minden rendezvényre, megmozdulásra. Rendes gyerekei  vannak. Így soha se leszel egyedül.

Timinek már szívódik fel a bevérzés a szemén, sajnos semmi vizsgálatot nem ajánlanak az orvosok , hümmögnek egyet és a Rudascorvint szedetik vele. Remélem most hogy túl van rajta megint egy ideig nem jelentkezik ez a kellemetlen tünet.

Ronykánk is jól van már, hétvégén nyugodtan pihent és nagyokat sétált is.

Megtartottuk az Anyák napját, lánykától egy szál sárga rózsát kaptam és hidegtálat, amin volt sonkatekercs, kaszínó tojás és francia saláta is. Szép és finom volt.

Délután vendégeskedtem , összejött egy kis társaság barátnőmnél. Estére az eső is ideért.

Jövő héten megint túlórázik Timi, ami fárasztó, de legalább kicsit több lesz a fizetése. Nagyon hajt a szobafelújításra.

Holnap megyünk a fogtechnikuskoz, ha a ragasztása kitart, amíg jön a doktornő vissza, már örülni fogok neki.

Szép estét és kellemes jövő hetet kívánok!

Ölel Benneteket : Arany

hamisciprus 2016-04-30 19:06:27 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka olyan aranyos vagy,hogy így helyre teszel amikor elkeseredek. Igazad van, a párommal számíthatunk egymásra. Tegnap a fiáéknál voltunk, mert az unokája ballagott, és együtt voltunk velük. Jól is esik, hogy engem is mindig elhívnak.

Ez jó, hogy beragassza Nekd a fogadat még ha ideiglenesen is a technikus! Hallottam már olyat is, hogy olyan jól sikerült az ideiglenes ragasztás, hogy évekig kitartott.

Elkeserítő Timikének a szembevérzése. Nem fáj neki? Azt hallottam, hogy lehet ennek a hátterében valahol a szervezetében egy gyulladt góc is, amit többféle vizsgálat után vagy megtalálnak- ez a szerencsésebb - vagy nem. Jó lenne őt rávenni, hogy menjen orvoshoz, hátha rájönnek az okára, és segíteni tudnak rajta.

Ma elmentünk a szüleim sírjához, mert holnap anyák napja lesz.

Székelykáposzta volt az ebéd.

Jó hétvégét kívánok!

ölellek Titeket: ciprus

Előzmény: arany52 - 2016-04-29 15:37:49
arany52 2016-04-29 15:37:49 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, jó hogy nem találtak komolyabb bajt a szíveddel. Béta blokkolot én is szedek, napi kétszer felet. Kicsit rendben tartja a pulzust. Sétálni meg sétálsz Te eleget, még kirándulni is jársz. Azért ha baj lenne, biztosan számíthatnál párodra, mind ahogy ő is számíthat Terád.

Elég sokat kérnek az antolóiában szereplésért. Kláris antolóiában 3800 egy oldal, többet nem is kértem, mert én versekkel szerepelek, két vers ráfér az egy oldalra. Azért visszagondolva, régen se keresett az írással sokat férjem, de azért a megjelenésért egy csekély honoráriumot kapott, most meg mi fizethetünk mindenért. Még a pályázatokon is csak befizetéssel lehet indulni.

Telefonáltam ma a fogtechnikusnak és hétfőn vár. Úgy beszéltük meg, hogy elkészíti a bélelést és ideglenesen visszateszi a fogsort, véglegesen csak a dr.-nő ragaszthatja vissza. Remélem azért így is ki fog bírni egy kis időt és ha vigyázva is, de tudok enni vele.

Timimnek már megint bevérzett a szeme elég csúnyán. Pár havonta jelentkezik nála ez a tünet és nem tudnak mit kezdeni vele, állítólag a koraszületése miatt nem elég erősek az erek a szemében. Elég ijesztő mikor az egész szemében áll a vér. Ma újfent túlórázik, pedig már nagyon fáradt.

Reggel úgy nézett ki hogy szép idő lesz, még egy kicsit álldogáltam az erkélyen is, de délutánra megint beborult.

További kellemes napot kívánok!

Ölel Benneteket: Arany

hamisciprus 2016-04-28 22:36:03 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka ez bizony nem jó hír a fogadról, így megint nem fogsz tudni rendesen enni sem. Úgy látszik, hogy a Te orvosod sem végzett igazán jó munkát úgyanúgy, mint az enyém.

Mi lenne, ha a fogtechnikus, aki elvégzi a munkát felragasztaná a doktornő helyett, hogy ne kelljen várnod olyan sokat? Próbáld megbeszélni vele még akkor is jól járnál, ha valamennyit fizetned kellene neki. Ez úgyis technikusi munka, ragasztani pedig ő is tud. Nekem a technikus mindig jó munkát végzett, Még amikor volt saját fogam akkor jártam hozzá. Ezt a nagyon lazát is ő próbálta helyrehozni, és azt mondta, hogy ha nem tudom megszokni készít nekem másikat.

Ma voltam terheléses EKG-n, javasolták, hogy pulzusmérővel felszerelkezve 40-60 percet sétáljak megadott pulzusszámmal hetente háromszor. Pulzusmérőm az nincs, de úgy gondolom, hogy ennyit azért mozgok. talált egy kis eltérést a normálistól, erre majd jövő héten ad gyógyszert valamilyen béta blokkolót, de különben rendben talált így is. Ennek örülök, mert ha lenne valami bajom, nem lenne akire számíthatnék, aki segíteni tudna nekem bármiben is.

Képzeld, kaptam meghívást egy antológiába korlátlan oldalszámmal, de oldalanként több mint ötezret kellene fizetnem. Hát ennyit nem érek meg magamnak, így lemondtam róla. A novelláim általában nem egy hanem több oldalúak.

Jó éjszakát kívánok!

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2016-04-28 19:51:19
arany52 2016-04-28 19:51:19 Válasz erre

Szerbusztok! Cipruska, a keresztrejtvény fejtés is nagyon jó időtöltés és megmozgatja az agyat. Régebben magam is sokat fejtettem, de ma már nem látom jól. Olvasni elkezdtem a Colorádoi álmokat, dán írónő könyve , de lassan halladok, mert mostanában is sokat fáj a szemem.

A Szulejmánt én se várom meg, nagyon későre tették, de felvettem, majd lenézem. Sajnos gonoszkodnak az emberek benne sokat és hogy ez mire vezet, már tudjuk a történelemből.

Ma voltam a fogászaton és nem jó híreket tudok mondani. A csapokat feltehetően ki kell cserélni, de egy alátét is eltűmnt a fogsorból, talán jóízűen megettem. Ez nem is lenne akkora gond, mert pótolható, de a dr-nő megint bő három hétre elmegy. Most leszedte a koronákat, jött le vele minden tokkal, vonóval, ahogy mondják. Majd jövő héten a fogtechnikussal kell egy időpontot egyeztetni, ő elkészíti a betéteket és visszateszi ideglenesen. Majd május végén tudja a fogorvosnő visszaragasztani. Most szenvedhetek vele megint, nem tudok rendesen enni, külcsinről már ne is beszéljünk. Hiába ha valami tönkremegy az emberen, nehéz már megreparálni.

Lányka éjjeltől van fent, már azt hittem a rendelőben elalszik.

Bízony mennek már az érettségik, ilyenkor visszagondolok a múltra, szép emlékek, mikor még mi vagy gyerekünk érettségízett.

További kellemes napot!

Öllel: Arany

hamisciprus 2016-04-27 14:58:59 Válasz erre

Szervusztok!

Ettől az írótól én is olvastam, jól ír.

Hát ez tényleg bosszantó, hogy a fogászatra időpont ilyen sok oidő múlva van. Addig egy lukas fog továbbszúvasodik, és már tömni sem kell, ki kell húzni.

Nálunk eső csak kicsi volt, de olyan hideg van, hogy az ablakból úgy láttam, hogy felvették az emberek a téli kabátjukat.

Jelenleg nem olvasok amióta befejeztem a trilógiát, rejtvényfejtéssel töltöm a szabadidőmet.

Ma három sorozatot is nézhetünk, habár a Szulejmánt nem fogom tudni kivárni olyan későn kezdődik. Legtöbbször pedig érdeklődéssel nézem, de az is kezd ellaposodni. Ilyenkor már be kellene fejezni, mert az intrikák a való életben sem vezetnek semmi jóra.

Hétvégén ballagások lesznek, hétfőtől már írásbeliznek a gyerekek. Magyar lesz az első.

Melegebb időt kívánok magunknak!

ölellek Titeket: ciprus

arany52 2016-04-27 10:23:17 Válasz erre

Szerbusztok!

Marcsi, a mi napjaink is csendesen folydogálnak, no de addig jó, mert a nagy események ritkán jók.

Nicholas Sparks-nak nagyon jó könyvei vannak, mindet olvastam, amelyikeket lefordították . Több könyvéből is készült film, romantikus író, nagyon lendületesek és szépek a regényei. Csak ajánlani tudom.

Nem szabad lelkifurdalásodnak lenni, szeretetből törödnek Veled a gyerekek és mikor ők kicsit voltak mi is hozzájuk igazítottuk életünket. Lányom is kötve van miattam, több napra nem utazik el, max. 1 éjszakát tölt el másutt. Ő miattam is és a kutyus miatt is kötve van, mert ő nagyon hiányolja és sétálni is vinni kell. Az élet ilyen , igazodni kell a családhoz és addig jó, amíg van kihez.

Cipruska, biztosan a tavaszi fáradtság jön ki rajtad, én is fáradékonyabb vagyok, hol itt fáj , hol ott. A vállam se a régi még, kicsit meg is fáztam.  Ezt a nagy lehűlést megérezzük. Ma is esik az eső.

Elhiszem, hogy nagy öröm, ha fiad hangját hallod, hiszen személyesen nem tudtok naponta találkozni. Nekünk a legnagyobb boldogság a gyerekeink.

Holnap megyek a fogászatra, kiváncsi vagyok mit mond a doktornő. Feltehetően semmit, várjak amíg teljesen leesik, aztán majd megint ragasztgat, ami pár napig eltárt. Lánykám is jelentkezett fogászatra, mert letört a töméséből. Ő az SzTK-ba megy, mert Honvédség nem jár neki. Elhűltem, hogy azt mondták, tömésre csak juniusban van időpont.  Egyik rendelő se jobb a másiknál.

Kellemes napot kívánok Nektek!

Ölel Benneteket: Arany

hamisciprus 2016-04-26 15:38:10 Válasz erre

Szervusztok!

Ez jó hír, hogy Ronyka már jobban van, biztosan megviselte őt.

Ma napközben szép idő van, de éjjel, és reggel ugyancsak lehűlt a levegő. Jól tetted, hogy befűtöttél, nem hiányzik egy megfázás az izületeknek sem.

Nekem is egyformán telnek a napjaim. Ma elmentem egy órát sétálni, de közben le kellett ülnöm. A gyerekemmel beszéltünk, és ez feldobott egy időre, hogy hallhattam a hangját.

Nem megyek mostanában kirándulni, fáradtnak érzem magam, pedig ezt semmi nem indokolja. Jó Marcsi, hogy a fiad, és a lányod ilyen kedvesek, és meglepnek Téged  kis figyelmességekkel. Ők így is kimutatják, hogy mennyire szeretnek, és hogy milyen jó édesanyjuk vagy!

Gyökereztettem hibiszkuszt, és ma beültettem a cserépbe, remélem olyan szép nagy piros virág lesz majd rajta, mint az anyatőn volt.

ölellek Titeket: ciprus

Mária60 2016-04-26 12:16:00 Válasz erre

Sziasztok!

Nincs semmi baj velem, csak azért nem írok, mert pont nincs semmi. Csendesen  teltek a napok, olvasgatok. Aranyka T szereted ezt az írot? Nicholas Sparks, Szerencsecsillagot olvasosm.

Most, hogy felhívtad rá a figyelmet, jobban odafigyelek az írok nevére, eddig csak az ígazán híresekre figyeltem.

Cipruska most merre menten kirándulni?  Ezután a hideg hullám után jön a szép idő.  Annyira szeretném ha Sára is menne valamerre. Ugy érzem m intha miattam, a betegségeim miatt áldozná fel magát. Ebbe rossz bele gondolni. Minden nap "eszem magam",  lelkiismeretfurdalásom van.

Nélkülem  könnyebben  haladnának,  jobb lenne. Pedig annyira Sára hozott orgonát,  gyöngyvirágot, Dani gyümölcsöt. Gondolati hiba az előző mondatban, de nem kezdem újra.

Örömmel olvasom a Ti híreidet.

Puszi, Marcsi, .

Előzmény: arany52 - 2016-04-25 19:58:25
arany52 2016-04-25 19:58:25 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, azt ígérték, hogy mindenki írása meg fog jelenni a facebook oldalukon. Azt majd ideteszem, mert lehet szavazni rá. Persze én is se remélem nyereményt, de legalább pár szavazatot szerzek. Amúgy csak akkor értesítenek, ha nyerünk, no de két nyeremény van, abba bizony nehéz beleesni. Mostanában prózát én is ritkábban irok, egyszerűen nem jön az ihlet. Verset még csak-csak, de azt is ritkábban.

Ronykának hasmarsa volt, az ártott meg a popijának. Ezen már úgy nézem túl is van, de idegesen kaparódzik. Allergiára gyanakszom, de ha nem múlik, akkor visszük az állatklinikára.

Borzasztóan lehűlt a levegő és kijött a vállfájásom. Már tegnap érzékeny volt, de mára egészen beleállt. Vettem be algoflexet, remélem használ. Csütörtök fogászat, addígra jó lenne rendbejönni.

Mára be is fütöttem, a vállamnak jól esik a meleg. Ilyen idő se volt még április végén.

Kellemes további estét kívánok!

Ölel Benneteket: Arany

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 bőrelváltozás, melyet ne hagyj figyelmen kívül! - Komoly probléma állhat mögötte

6 bőrelváltozás, melyet ne hagyj figyelmen kívül! - Komoly probléma állhat mögötte

A bőr az emberi test legfontosabb szerve, melynek funkciója a szervezet külső behatásoktól való védelme. Ez az oka annak, hogy érdemes óvatosan bánni vele, és nem szabad figyelmen kívül a bőrelváltozásokat, mert arra utalhatnak, hogy a szervezetben valami gond van. Mutatjuk a 6 legfontosabb elváltozást, amire jó, ha odafigyelsz!

Tovább »
Ezt a 6 dolgot nyugodtan elkövetheted és sosem kell értük bocsánatot kérned!

Ezt a 6 dolgot nyugodtan elkövetheted és sosem kell értük bocsánatot kérned!

Ugye milyen fárasztó mindig arra ügyelni, hogy ne bánts meg másokat, ezt vagy azt ne mond, és így meg úgy cselekedj? A hajad is égnek áll tőle, mi? De végre valahára, van 6 olyan „bűn”, amiért nem kell bocsánatot kérned, mert nagyon is a jogodban áll őket megtenni, kimondani, felvállalni!

Tovább »
Elefánt-teszt - Mi a legfontosabb életfeladatod most?

Elefánt-teszt - Mi a legfontosabb életfeladatod most?

Az elefánt számos kultúrában a jó szerencsét, a hosszú életet és a bölcsességet szimbolizálja. Ezt kihasználva állította össze ezt a személyiségtesztet az a spanyol pszichológuscsoport, akik az egyes személyiségtípusokat egy-egy elefánttal jelölték. Választásod sokat elárul rólad, a lelkedről és az életedről. Kíváncsi vagy az eredményre? Akkor ne várj tovább, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép