2017. december 17. - Lázár, Olimpia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 17. - Lázár, Olimpia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (13311 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
hamisciprus 2017-12-16 18:59:27 Válasz erre

Szervusztok!

Most néztem meg, a vérnyomásmérő - már sok éves lehet - neve: Accu Chec biztosan van ettől újabb, és jobb is.

A Szulejmánt én szerettem nézni, de mióta az új szereplő játsza Hürremet nem érdekel. Elolvastam néhány könyvet arról a korról, de azért különösen eleinte érdekes volt látni a más kultúrájúak életét. velünk mint tudjuk magyarokkal is kegyetlen volt a szultán, de hogy két fiát is megölette, az nekem sok volt. Különösen Musztafa halála volt megrendítő, pedig ő az egész életében apja érdekeit nézte, és őszintén szerette.

A könyv amit most olvasok elsősorban az önismeretre helyezi a hangsúlyt. Az író magyar-történelem-pszichológia szakot végzett. Vágyainkat, félelmeinket, terveinket helyezi előtérben.

Hát lányok, én imádok nevetni, átsegíti az embert a nehéz időszakokon.

Ma voltam beteglátogatóban. A testvérem a körülményekhez képest jól van. Valóban modernnek látszik a kórháznak ez az új része, de azért remélem, hogy csak beteglátogatóként látom meg továbbra is.

Aranyka, biztosan jót tett Timikének a finom húslevesed.

Jó hétvégét kívánva ölellek Titeket: ciprus

arany52 2017-12-15 14:58:53 Válasz erre

Rita, nekünk is Accu-Chek mérőnk van és igen jó. Előtte olcsóbb volt, de használhatatlan, ki kellett cserélni. Vigyázz nagyon a cukrodra, mert sajnos nagyon sok szővődménye van a cukor beteségnek.

Én szeretem nézni ezeket a sorozatokat, mert bár nem nívó-díjas alkotások, de mivel régóta megy , olyanok a szereplők, mintha ismerősök lennének. No nem barátok, mert ők nem kérdezik meg én hogy vagyok, csak fordítva van érdeklődés. Nem szeretem én se, ha időhöz vagyok kötve, becsönget valaki és akkor ideges legyek, hogy jaj megy a kedvenc sorozatom, vagy akkor is nézzem, ha rossz passzban vagyok. Ezért a netről nézem és a tévé modemjére is felveszem, így akkor nézem le , mikor kedvem van rá.

A nevetés biztos, hogy gyógyít. Férjem már előrehaladott rákos beteg volt, nagyon erős fájdalmakkal. Kora este ment a Három pasi, meg egy kicsi vígjáték sorozat. Akkorákat nevetett rajta és addíg nem volt fájdalma. Vége lett az epizódnak, megint szenvedett. Szóval kell a jókedv, amiből sajnos én is hijján vagyok. Ha jól érzem magam akkor viccelődök lányommal, de amúgy elég komoly vagyok.

További szép estét!

erika1955 2017-12-15 12:43:16 Válasz erre

Nem értem, miért történik mindez, miért éppen most romlik el? S jut eszembe a kérdés, Timi, és te Cipruska milyen vércukormérőt használtok, nekem régen az akucsekk, lehet nem így kell írni, bocsi volt, de tavaly egy olcsóbbat vettem,mivel a patikus szerint, ezek az olcsóbb készülékek is megbízhatóak. Cipruska, majd írjál pár mondatot a könyvben leírtakról, miről szól, amindennapi álmainkról, hogy hogyan értelmezzük azokat? Én találtam most egy kis könyvecskét, összesen 170 oldal, a címe, "Éltető nevetés"! azaz hogyan alkalmazzuk a nevetést tudatosan. Viszont a könyben az is le van írva, hogy akinek, ilyen-olyan eü. problámái vannak, annak nem ajánlott, na én akkor ezt most nem értem, ha a nevetés gyógyit, akkor hogy is van ez? Az biztos, hogy jó érzés nevetni, de én magamon észleltem már, hogy ha elkap aza bizonyos "röhögés" akkor olyannyira,hogy a végén már alig kapok levegőt, és köhögési inger kap el, nem is kicsi.

Puszillak benneteket.....

erika1955 2017-12-15 12:29:51 Válasz erre

Sziasztok. Kicsit sajnálom,hogy nem vagyok Barátok közt néző, lehetne egy újabb téma közöttünk, de nem tudtam olyan kitartó lenni mint ti, mert ha jól emlékszem, már megy 15 éve,vagy talán több is? A kezdetekkor néztem, sőt a Jóbant is, de aztán valahogy elmaradtam, arra emlékszem, hogy elkezdett zavarni, hogy minden szereplő ugyanazzal a habitussal beszél, nincs egy mosoly, nevetés, lehet, hogy azóta van. Néha belefutok, de kapcsolok is tovább. A Szulejmánt el sem kezdtem, mert még jó pár éve, amikor néztem a sorozatokat, akár többet is, rájöttem, hogy mennyire befolyásol, azaz ha elmentem valahova, siettem haza, mert "kezdődik a sorozatom" na ebből egy idő után ki akartam szállni, és hát ugye én nem vagyok annyira ügyes, hogy akár a mellett döntsek, hogy majd utólag, pl. neten nézzem vissza. Végül is, nem hiányzik, ja és még azt is untam pl. a külföldi sorozatok kapcsán, hogy minden szereplő sírt, független, hogy férfi, nő.

Most viszont én tudnék sírni. Történt, hogy elhatároztam, neki állok és pár napig um. tisztességesen nézni fogom a cukrom alakulását, első mérésem délután volt, független az étkezéstől, ó, kilenc valamennyi volt. Utána néztem étk. előtt, utána egy órával, kettővel, majd este lefekvéskor, mitán már több órája nem ettem, és legyürtem az éjszakai éhségérzetemet, azaz éjfélkor éhesen feküdtem le, kíváncsi voltam, milyen lesz a éhomi értékem, és 6.3, na ez a csak a gólok kapcsán örömhír, és nem az én számomra. Reggeliztem, nagyon keveset, és most majd csak három óra mulva fogok enni. Viszont, úgy tűnik elromlott a vércukormérőm, mert nem tudok rajta mérni.

arany52 2017-12-15 10:56:27 Válasz erre

Szerbusztok!

Hát Rita nem könnyű a lányokkal, főleg mikor már ők is felnőttek , külön akarattal.

Timi most egy éjszakát otthon maradt, hogy gyógyuljon, de sajnos még mindig nagyon meg van fázva és holnap hajnalban már megy dolgozni. Jó kis húslevest főztem neki, had gyógyuljon .

Cipruska, örülök, hogy Hugod szerencsésen túlvan a műtéten és remélhetőleg gyorsan fog gyógyulni.

A Barátok közt-et én is az RTLMost-on nézem, nem maradok azért fenn sokáig. Jobban mondva, csak hallgatom, de elég ennyi is belőle. A Jóban rosszbant hallgatom még, de a Szulejmánnal nagyon elmaradtam, pedig szeretném megtudni, hogyan öli meg Szulejmán Musztafa fiát, majd Bajazidot is. Drága egy apa volt.

Szép napot kívánok Mindnyájatoknak: Arany

hamisciprus 2017-12-15 03:51:20 Válasz erre

Szervusztok!

Mostanában ha belépek a portálra mindig kiírja a gépem, hogy nem biztonságos. Én ugyan nem figyelek rá oda, de remélem, nem lesz gond belőe.

Igazad van Rita, ezzel én is úgy vagyok, hogy ha kizökkent valami a napi rutinból rosszul érzem magam tőle, teljesen összezavarodok.

Tegnap megműtötték a húgomat, szerencsésen túl van rajta, ezután majd a lábadozás következik.

Aranyka, hogy van Timike, hogy bírja betegen a munkát?

Érdekes mostanában a Barátok közt, az igaz, hogy este nem tudom kivárni, de megnézem másnap a moston, és elszoktam olvasni a teletexen is.

Érdekes könyvet hoztam a könyvtárból: Tar Ildikó: Álomfejtő önismereti kézikönyv és szótár.

ölellek Titeket: ciprus

erika1955 2017-12-14 15:02:08 Válasz erre

Cipruska, délután lévén,már bizonyára tudható, hogy testvéredet valóban megműtötték-e? Ha igen, gyors felépülést kívánok neki, neked pedig gyors intézkedést, mármint, hogy találj szakembert, és oldódjon meg a vizes gondod. Én  azt tapasztalom magamon, hogy ahogy idősödök, egyre nehezebben viselem, ha bármi is kizökkent, az amúgy sem "nyugalmas" hétköznapjaimból, mert valami mindig van, ha nem itthon, akkor a hírek zaklaznak föl, stb.

Puszillak benneteket....

erika1955 2017-12-14 14:53:29 Válasz erre

Sziasztok. A megfázásom javul, de az egyéb nyavajám gyötörnek. Aranyka, nem egyszerű ám, Lindámat jobb belátásra kérni, nem is jött el velünk tegnap a szolgáltatóhoz, mi mentünk ketten Erámmal, hogy informácót kérjünk, azt viszont elfelejtettük megkérdezni, mi van olyankor, hogyha az érintett ügyfél, valami maitt nem tud személyesen elmenni, de most jut eszembe, hogy semmi, mert ma már mindent el lehet intézni telefonon, ahogyan azt Linda esetében is tették, email-ban küldték el a szerződést. Én ezt nem is értem, hogy tudnak ennyi embert megvezetni egyes szolgáltatások kínálatával? Nade valamitől gazdagodnak e cégek! Sajnálom Timidet is, mintha csak az én lányaimat mintázná, ők is betegen is képesek bemenni. Persze mondhatnám azt, hogy hála az égnek, ilyen állapotban is tud dolgozni, de ha arra gondolok nem lesz-e szövödménye a betegségének, akkor már aggódok a döntéseik miatt. De megértem őket, nem akarnak kollégákkal um. kiszúrni, és hát a nagyfőnöki hozzá állás is gyakran nem a legjobb.

hamisciprus 2017-12-14 10:12:28 Válasz erre

Szervusztok!

Úgy látom, hogy mindnyájunknak vannak gondjaink.

Sajnálom Timikét, hogy beteg lett, és még így is jár dolgozni. Az akupunktúra jó hatással van a szemedre, biztosan könnyebb lesz utána, ha a kezelés letelik.

Érdekes ez a telefontársaság Rita, hogy olyan ajándék készüléket küldött, amiért fizetni is kell. Még szerencse, hogy személyesen el tudtátok intézni a dolgot.

A testvéremet - ha igaz - ma megműtik, tegnap ezt mondták neki.

Nekem is van bosszúságom, a konyhai csapnál a vízóránál csöpög a víz. Nem önlik, de csöpög. ha kizárom a vizet, akkor nem. Hívtam a vízműveket, azt mondták, hogy ők javítást nem vállalnak, de a plombát nekik kell leszedni. Sok a munkájuk, nem tudják, hogy mikor tudnak kijönni, majd keressek egy szerelőt, aki megjavítja, és utána visszateszik a plombát 2700 Ft.-ért. Mindezt tegnap vettem észre, ha babonás lennék, akkor a 13.-át okolnám.

Így a lakásból sem igen tehetem ki a lábam, az igaz, hogy megadtam nekik a telefonszámomat. Eléggé feszült vagyok emiatt, de túl kell esni ezen is.

Jobb napokat kívánok, Timikének gyógyulást!

arany52 2017-12-14 09:29:04 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, elképesztő amik vannak a kórházakban. Ilyen nagy műtétre egyszer is elég lelkileg felkészülni, nem folyamatosan, és ráadásul már katéter is bent és potyára. No aki erről tehet abba tenném ki- be a katétert, mert bizony nem egy kellemes dolog. Reméljük azért már túl van Hugod a műtéten és sikeresen . A lábadozás is eltart egy ideig.

Rita, nagyon drágán vett lánykád okos telefont. Timi most cserélte, a fele összeget álltam , mint karácsonyi ajándék, mert az ő régijét én kaptam meg. Ő 46 ezerért vette és modern, nagyon jól működik. Még szerencse, hogy Lányod megengedi, hogy visszamondjad. Timi már nem fogadja el, hogy valamit is én intézzek az ő dolgába. Sok beleszólás nincs.

Timi borzalmasan meg van fázva. Már a korcsolyázáskor kicsit megfázott. Tegnap előtt meg azt mondta, hogy olyan meleg van és egy vékony kabátban indult dolgozni sapka nélkül. Már a kapuban látta, hogy esik az eső, de eszébe se volt visszafordulni, mert hogy akkor elkésik. Mindezek tetejébe még mikor jól fel akarta húzni a kabátot, a cipzárja is tönkrement. Nyakig vizesen ért be a munkahelyére. Fájt utána  a háta, mellkasa. Már tüdőgyulladástól féltem. Most már nem fáj neki annyira, de folyik az orra és nagyon csúnyán köhög. Persze betegállományba nem megy. Nem jó egészségben nézünk az ünnepek elé.

Tegnap voltam akupunkturán és 18-án megyek mégegyszer. Utána már csak januárban lesz. Csak bírjam elfogadhatóan addíg.

Kellemes napot kívánok Nektek: Arany

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Ébredj tudatára annak, hogy minden gondolatból, szóból és cselekvésből te magad hozod létre valóságodat. Ahelyett, hogy analitikusan gondolkodnál, fedezd fel inkább a benned lakozó kreatív szellemet.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Mivel tiszteled és követed a szíved iránymutatását, a jólét eljön hozzád.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Vasárnap

A napi jóslat Számodra - Vasárnap

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép