2015. február 27. - Ákos, Bátor
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. február 27. - Ákos, Bátor
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (11764 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
hamisciprus 2015-02-27 10:45:19 Válasz erre

Aranykám, ez bizony magas vérnyomás! Reméljük, hogy átmeneti, de legjobb, ha figyeled rendszeresen, ne hogy baj legyen. én eddig nem mértem a vérnyomásomat, mert nincs vérnyomásmérőm, de a páromnak van, így mióta vele vagyok gyakran méregetjük egymásét. Ő szed vérnyomáscsökkentőt, csak egy felet reggelenként, mert különben neki is a normális értéktől magasabb lenne 150-170 körüli, de így sikerül ezzel a fél tablettával 130 körüli értéken tartani. Hol kicsit magasabb, hol ettől is alacsonyabb. Kávézni sosem szokott, nem úgy mint én. 

Timike meg ne fázzon a nyitott ablaknál éjjel, annyira még nem jó az idő. Tudom, hogy a felnőtt gyerekeink nem nagyon engednek beleszólást az életükbe.

A Szlejménban most sem sok dolog történt, talán csak az, hogy elküldték Ibarhim szerelmét a háremből, de még szerencse, mert már lassan egyértelmű volna, hogy mitől hízik szegény feje. 

Voltam egy ismerősöm könyvemutatóján. Hegedűs Mária a neve, és vizuális költő, ami nekem nagyon elvont dolog, nem is nagyon értem, de őt magát a költőnőt szeretem. Két könyve is meg van nekem. 

Kellemes hétvégét kívánok!

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-02-25 15:17:26
arany52 2015-02-25 15:17:26 Válasz erre

Sajnos Cipruska ez az enyhe , nedves idő kedvez a baciknak. Mi is tüsszögünk, köhögünk, a gyerekek meg mégjobban elkapják.

Unokád majd megbékél és belátja, hogy három kicsit egyszerre nem vállalhatsz fel, inkább utasítsd vissza, minthogy nem tudsz eléggé figyelni és baj történjen. Amúgyis az ő gyerekeit vállaltad volna, csak már a harmadikat nem .

A laptopon kicsit másként vannak a billentyűk, de meg lehet szokni, csak idő kell hozzá. Ha hozzákapcsolunk billentyűzetet, elveszti a mobilitását.

Enyhe már az idő, én is sokat szellőztetek és csak estére teszem nagyobbra a gázt. Lánykám már tegnap nyitott ablaknál aludt. Ezt azért én még nem reszkirozom meg.

Aggaszt, hogy mostanában megy fel a vérnyomásom, tegnap este is 170 felett volt. Már nem is merek kávét inni. Remélem csak átmeneti kellemetlenség, nem szeretnék magasvérnyomásos lenni, bár ez nem szeretet kérdése.

Átment a reklám, de tele az oldal ilyen reklámokkal, ebből tartják fent az oldalt, el kell viselnünk.

További kellemes napot kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2015-02-25 12:43:30 Válasz erre

Csak átment hozzád, azt sem tudom, hogy mi az. Bocsánat érte.

hamisciprus 2015-02-25 12:33:43 Válasz erre

Igen Aranyka ezek az új dolgok nem mindig jók, nekünk meg hozzá kell szoknunk megint valami máshoz, ez a rossz benne. Én a laptopon például nem tudok tíz újjal írni, mert ugye beljebb vannak a billentyűk, a régi gépem billenytyűzete meg a kezem alatt volt. Már kaptam olyan ötletet, hogy dugjam be a régi billenytyűzetet, de ezt nem tartom jó dolognak, hogy kettő legyen belőle az asztalomon.

Jó volt egy kicsit a gyerekekkel, de sajnos hol az egyik, hol a másik köhög, és pesze elkapják egymástól. 

Ablakot is pucoltam már, most mosom a függönyöket. Ezen a héten kivédtem a gyerekfelügyeleteket, beszéltem a másik dédivel. Az unokám meg is sértődött, de majd megbékül. Öreg vagyok már én ennyi gyerekhez. 

Jó ez a kellemes idő, már alig fűtök, inkább csak estefelé, ha leülök tv-t nézni.Idekeveredett valami , remélem, nem megy át Neked.

ölellek: ciprus

 

Előzmény: arany52 - 2015-02-19 10:59:58
arany52 2015-02-19 10:59:58 Válasz erre

Cipruska, őszinte leszek, ügyes és mutatós ez a windows 8, de elég sok a baj vele. Több helyre nem lehet írni explorerrel, többek között ide se, pedig az operációs rendszer ezt a böngészőt támogatja. Sokszor kell újratelepíteni, mert nem működik jól. Szóval új, de még nem kiforrott. 

Jól teszed, hogy nem vállalszt be három gyereket egyszerre, sok az Neked , hiszen nagyon kell rájuk figyelni. Jobb is ha megmondod, szóból ért az ember és akkor talán nem áll elő ex menyed ilyen kéréssel. 

Ma megköszöntöm barátnőmet, mert Zsuzsa, és lánykámnak is kell időpontot kérni a szakorvosánál. Mostanában megint nyom a strumája, kér egy ellenőrzést. 

További kellemes napot kívánok: Arany

hamisciprus 2015-02-18 13:27:00 Válasz erre

Aranyka nagyon jó lenne ha már csakugyan történne valami a Szulejmánban.

Erről a rendszerről, amit most telepítettél már hallottam, és jól működik?

Ma elment az időm, mert elmentem tornázni. Jó volt, jót mozogtunk. Egy volt kolléganőm tartja. szoktam én itthon is, de magamban az más, mert ha megunom, vagy elfáradok, akkor abbahagyom, de ha többen vagyunk jobban igyekszünk, mint itthon egyedül. Elhatároztam, hogy legalább egy héten egyszer el fogok menni.

Itt gyönyörűen süt a Nap, de azért elég hűvös van.

A gyerekvigyázással kapcsolatban meg fogom mondani a harmadik - a tíz éves - gyerek anyjának, hogy nekem éppen elég a két kicsire vigyázni, nincs erőm háromfelé figyelni, ráadásul a két nagyobb nem is egyezik meg, folyton bosszantják egymást. Ráadásl az ő anykája engem meg sem kért, hogy vigyázzak az övére is, csak úgy elhozta, és otthagyta nekem. Ez azért fura, nem? én vagyok a hibás, mertz mingyárt legelőször meg kellett volna mondani, hogy nem vállalom a harmadikat a másik kettő mellé. Nem való már nekem ez az idegesség.

ölellek: ciprus 

Előzmény: arany52 - 2015-02-18 10:25:59
arany52 2015-02-18 10:25:59 Válasz erre

Cipruska, az újonnan telepített gépről próbáltam többször is írni, de nem ment át, most egy másik böngészőt, az Operát telepítettem rá, remélem ezzel sikerül írnom. Nagyon rakoncátlankodik ez a gép, nehezen boldogulok vele. 

Lánykám a kredit pontok miatt jár tanfolyamra, ami szakmai. Nem sokat értek én ehhez, mert a mi időnkben ilyen nem volt, de azt tudom, hogy meg kell lennie egy mennyiségnek, és tanfolyam végzésével is lehet szerezni. 

Tegnap írtak tesztet, ami jól sikerült neki, de azért lesz még mit tanulnia hétvégén. 

Nem baj, hogy több nokedlit főztél, nagyon jól fel lehet használni, pl. tojásos nokedlinek, de én szoktam tejföllel, sajttal, sőt zöldséggel is tálalni. 

Ma is szép verőfényes idő van, biztosan kijutsz a temetőbe. 

Nálunk este jön meg a havi rendelt élelmíszer, azt rakjuk el, utána pedig megnézem a Szulejmánt, hátha most már történik is benne valami. 

Szép napot kívánok!

Ölel: Arany

arany52 2015-02-18 10:21:50 Válasz erre

Próba

arany52 2015-02-18 10:14:27 Válasz erre
arany52 2015-02-17 19:20:07 Válasz erre
«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Nézz tükörbe és tudd meg, mit üzen a lelked! - Képes önismereti teszt

Nézz tükörbe és tudd meg, mit üzen a lelked! - Képes önismereti teszt

A szem a lélek tükre. A tükrök nem csak átjárók egy másik világba, nemcsak visszatükrözik az képünket, hanem azt is megmutatják, ami a bensőnkben rejtőzik. A lelkünk teljes birodalmát képesek felfedni előttünk. Ha kíváncsi vagy arra, mit üzen a lelked, akkor nézz tükörbe és megtudod!

Tovább »
Milyen állatot tartasz? Árulkodik a személyiségedről!

Milyen állatot tartasz? Árulkodik a személyiségedről!

Sok ember tart valamilyen házi kedvencet, vagy legalábbis szimpatizál valamelyik állattal. Az, hogy milyen négylábúval (vagy épp uszonyossal) osztjuk meg otthonunkat, árulkodik személyiségünkről is. Vajon rólad mit mesél a kisállatod? Játékos tesztünkből kiderül!

Tovább »
Vannak rejtett képességeid? - A számmisztika elárulja!

Vannak rejtett képességeid? - A számmisztika elárulja!

Egyesek szerencsések, mert a bennük rejlő tehetség már kora gyermekkorban megmutatkozik, és a körülményeknek hála, sok esetben ezt sikerül is kibontakoztatni. Lehet, hogy benned is szunnyad egy művész, csak még nem tudsz róla? Most talán ez is kiderül, a számmisztika segítségével.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép