2015. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12202 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
arany52 2015-11-24 16:32:43 Válasz erre

Cipruska, az nagyon jó, hogy még 6 fogad megmarad, mert jól fog a sor tartani. Nekem sajnos csak 4 van, de ebből három fog tartani. A koronákat mindenféleképpen leveszik, mert olyan korona kell, amint rajta van egy kis sín, amibe kapaszkodik majd a fogsor. Az ár is rendben van, nekem ma számolták ki és egész pontosan 198 ezer.  Erre még adok 10 ezer hálapénzt, mert előzékeny, kedves az adjunktusnő. Sajnos ilyen árak vannak hivatalosan. Maszeknál pedig nekem 500 ezret mondtak, vettem is gyorsan a kalapom és odább álltam.

Még jövő hét kedden kell menni, akkor ideglenesen ragasztják be, hogy kipróbáljam. Amit kell, javítanak és pénteken már véglegesen lesz beragasztva. Elvileg akkor kész, de még 21-ig mehetek, ha gond van. Azért is adok hála pénzt, mert akkor azért szívesebben igazítanak, ha szükséges.

Hideg van már nálunk is, de azért kellemes volt a séta és egész szépen mentem, nem is karoltam lánykába, ami nálam nagy szó, mert szédülni szoktam.

Timi már holnap dolgozik, de vasárnap még otthon van, utána már a vasárnap is munkanap neki az ünnepekig.

Szép estét kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2015-11-24 11:43:47 Válasz erre

Sokkal figyelmesebb vagy kedves Arany, mint én, mert erre nem is gon doltam, hogy akkor ismeretlenek is felkereshetnek otthon, ami nem biztonságos, ha nincs otthon a lánykád.

Tegnap megnézte az orvos a fogamat, adott beutalót röntgenre, oda is besorakoztam,, én úgy látom a felvételen, hogy nincs baja a korona alatti hat darab fogamnak, de majd az orvosé a döntő szó. Mindenképpen levetetem, mert az inem annyira elsorvadt, hogy minden fogmosáskor vérzik. Kérdeztem egy hozzávetőleges összeget, kb: 200 ezerbe lesz. Elég sokszor kell majd mennem, mert csak 2.-ára hívott a röntgen lelettel vissza. Az áron elgondolkodva nem csoda, hogy olyan sok fogatlan ember van. ja, ebben az is benne van, hogy a kivehető részre kedvezmény van.

Ma megbeszéltem az időpontot, amokir megyünk Szoboszlóra.

ma fagyos reggelre ébredtünk, de szépen süt a Nap.

Mit intéztél a fogorvosnál?

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-11-23 13:11:47
arany52 2015-11-23 13:11:47 Válasz erre

Cipruska, valóban a neten lehet mindent a legkönnyebben eladni, csak én nem merem, mert akkor házhoz jönnek idegenek, én meg a nap nagy részében egyedül vagyok. Inkább majd lányka ismerősöknek ajánja a gépeket, hátha valakinek kell.

Lesz Neked is programod akkor bőven a fogászaton. Röntgent mindenféleképen csinálnak, hogy melyik fogat lehet még menteni. Ha csak egy vagy kettő marad, már akkor is jobban tart a pótlás. Kíváncsi vagyok Neked hogy sikerül. Holnap már talán én is többet tudok.

Igazán szép ajándékot kapott Párod és igen figyelmes családja, hogy mindjárt rád is gondoltak. Lesz egy jó kis üdülésetek és fürdőzés is.

Beállt a hideg, ma már a gázt is nagyobbra kellett tenni, de legalább süt a nap.

Kellemes hetet kívánva ölel: Arany

arany52 2015-11-23 12:02:59 Válasz erre
hamisciprus 2015-11-23 08:36:45 Válasz erre

Aranykám, itt a neten nem próbálod meg eladni? Olyan sokmindenfélét olvastam eladó holmikat. Azért mert Neked nem vált be, vagy már kinőttétek, más biztosan szívesen használja.

Most jelentkeztem be az egyik fogorvoshoz, az asszisztensnővel beszéltem, mondtam dióhéjban neki, hogy mi a gondom, mehetek hozzá még ma. Láttatlanban ő is m ondta, hogy biztosan röntgenezni is kell, ezt én is így gondolom. Itt az ideje, hogy megcsináltassam, ha szükséges, mert tudod régen halogatom már. Ki tudja, hogy mennyi sok időt fog ez az egész igénybe venni, de legalább már elkezdem.

Képzeld, a páromak Erzsébetkor volt a szülinapja, és a gyerekeitől ajándékba egy kétszemélyes pihenést kapott Hajdúszoboszlóra. Meghatódtunk azon, hogy ez az ajándék mindkettőnknek szól az ő születésnapján.

Ez már megint átváltott vastag betűből, vékonyabbra. Az is lehet, hogy én nyomtam meg valamit, amit nem kellett volna a tudtomon kívül.

Köszönöm a jókívánságot, én is tartalmas, kellemes hetet kívánok!

ölellek: ciprus

 

Előzmény: arany52 - 2015-11-22 22:44:17
arany52 2015-11-22 22:44:17 Válasz erre

Szent Erzsébet történetét én is ismerem, még drága Édesanyám mesélte gyerekkoromban.

Finom lehet a tárkonyos leves, meg fogom én is próbálni. A burgonyagombocodat is tervezem, hogy megcsinákom, csak eddig még nem volt alkalom.

Csendesen telt a vasárnap, pihentünk, tévéztünk. Hétfőre már vannak feladatok. Van egy dvd felvevőnk lejátszónk, amit nem hasznákunk és a kis laptopom se vált be. Ezeket szeretném eladni, felhívok pár bizományít.

Kellemes új hete kívánok!

Ölel: Arany

Előzmény: mütyűr - 2006-09-16 22:03:15
hamisciprus 2015-11-22 12:06:21 Válasz erre

Szép vasárnapot kívánok!

A mi templomunkban az a szokás, hogy Erzsébet nap táján a miséről kijövőknek egy-egy kis cipót osztanak Szt. Erzsébet emlékére. ő volt az a nagyar királylány - ezt biztosan tudjátok - ai mindenét odaadta a szegényeknek. A könyezete anyósa, férje nem nézte jó szemmel, és egy alkalommal amikor elindult a kötényében kenyérrel, egállították, és amikor megkérdezték tőle mit visz, azt mondta, hogy rózsát. Meg kellett mutatnia, és a kenyerek csakugyan rózsává változtak.

Tegnap nagyon finom levest ettünk. Tárkonyos csirkemellből, és zöldségekből készült, főzőtejszínnel megbolondítva. A hozzávalókat dinsztelt hagymán át kell forgatni, majd megfőzni, a végén a főzőtejszínnel is átrottyantani, és tárkonnyal megszórva tálalni. Citrommal, vagy egy kis ecettel pikáns ízűre savanyítani. Nagyon ízlett, de én valószínű be fogom habarni tejföllel, mert annak már eleve van egy kis savanykás íze. Szokta elltenni ecetben tárkonyt, és ha kell valamibe akármikor fel  lehet használni. mindenbe jó, mert ad az ecetnek egy finom fűszeres ízt.

Délután pihenni fogok, mert arra is szükség van. Most sül a sütőtök.Kár, hogy a többiekeről nem tudunk semmit, nem jelentkeznek. Emmykének írtam, de nem válaszolt még eddig.

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-11-21 19:39:13
arany52 2015-11-21 19:39:13 Válasz erre

Cipruska, hozzánk is eljött a borús idő és jövő hétre 15 fok lehűlést mondanak. Lehet hogy idén szükség lesz a jó kis meleg csízmádra. Régen volt nagy telünk és fehér karácsonyunk , talán idén.

Kutyuskámról tényleg régen írtam, jól van a kis ördög, csak felette is eljár az idő, többet alszik, nem szeret akkorákat sétálni , inkább pihen és nagyokat eszik. Ki is gömbölyödött .

Leányzóm dolgozik és majd este tudja megmondani, hogy hétfőt otthon tölti_e.

Csendesen telik a nap, tévézek, netezek.  Egyre félelmetesebb híreket hallani a Híradóban. Csak felénk ne jöjjön a baj és meg tudják állítani a terrrorizmust.

További kellemes hétvégét kívánok!

Ölel: Arany


hamisciprus 2015-11-21 11:10:01 Válasz erre

Megjött z eső hozzánk is, olyan igazi szürke, esős napra ébredtünk.

Timikének lassan itt lesz az év végi hajtás is, és ha még többen betegek, akkor bizony aki ellenállóbb szervezettel rendelkezik, nagyobb hajtásban van.

Ma előszedtem azokat a cipőket, amik régiek ugyan, de legalább bőr, így azokat ápoltam. Van egy fekete csizmám, és egy utcai bőr bakancsom is. Az elmúlt évben nem isvoltak rajtam, mert nem volt hideg a tél. Hátha most szükség lesz rájuk. Szeretném, ha friss, ropogós havon lépkedhetnék, de az még odébb lesz.

Most, hogy visszagondolok a történtekre, bizony nem biztos, hogy Firúze oda is ér élve  a neki kijelölt birtokra. Musztafa karakán, hogy kiáll a szerelme mellett, és feleségül akarja venni, de lehet, hogy még ott is lesznek akadályok.

Ma még takarítok, mert arra is szükség van időnként.

A kis kutyusról, Ronykáról már régen írtál. Mostanában sok emlegetem, mert egy ismerősőmnek is ilyen van,. mint a Tiétek.

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-11-20 17:49:28
arany52 2015-11-20 17:49:28 Válasz erre

Jó is Cipruska, a nagy összetartó család, az ember sohase érzi magát magányosnak. Sajnos mi is csak ketten vagyunk a világban. Sajnálatos, hogy a fiadék ennyire messze laknak, de párod által kaptál egy új családot.

Fogyni én se tudok, de nem is baj, egy kis egészség legyen , az a fontos. Ebben a korban meg már jól jön a plussz súly, ha Isten ments elkap minket valami betegség, van miből leadni.

Szeretem én is a romantikus filmeket, de elég nehéz találni ilyent. A yuotubun vannak jó filmek, érdemes körülnézni. Már én is csak a három sorozatot nézem és napi egy híradót, hogy tudjam mi újság a világban.

Ma komplikáció volt a nyugdíjjal, nem szólt a csengő, a postás meg nem kopogott, tovább ment. Utána kellett telefonálni, de remélhetőleg hétfőn kihozza. Ha nem , akkor futhat Timi utána. Nagyon kevés most az ideje, ma is korábban ment be, mert sok a hiányzó. Már kezdődik az influenza torokfájással.

Tegnap megnéztem a Szulejmánt a neten. Hát Firozénak annyi, nem hiszem, hogy elér a kijelőlt lakóhelyére élve.

Kellemes estét kívánok!

Ölel: Arany


«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 dolog, amit biztos nem tudtál a vuduról

8 dolog, amit biztos nem tudtál a vuduról

Sokak fejében a vudu nem más, mint a babaszurkálás, hogy eltehessünk valakit láb alól vagy halálosan szerelmessé tehessük a kiszemeltünket. Tudtad, hogy a vudu alapvetően egy jó szándékú vallás és még a kereszténység is elismeri? És azt, hogy a vuduval leginkább gyógyítani szoktak a loákkal kommunikálni? De kik azok a loák? Ebben a cikkben mindent megtudhatsz a vuduról, ami csak számít!

Tovább »
5 egyszerű, talpraesett megoldás a durva emberekkel szemben

5 egyszerű, talpraesett megoldás a durva emberekkel szemben

Biztos előfordult már veled is, hogy akarva-akaratlanul belefutottál durva, goromba emberekbe, akiket alig lehetett levakarni és csak kellemetlen élményt okozotak, ami rányomta a bélyegét az egész napodra. Hogy ne történhessen ilyen legközelebb, itt van 5 egyszerű, de rendkívül talpraesett megoldás, mi a teendő az ilyen emberekkel szemben!

Tovább »
Mennyire vagy közel a lelki békédhez? - Képes személyiségteszt

Mennyire vagy közel a lelki békédhez? - Képes személyiségteszt

Képzeld el, hogy egy nyugodt, pihentető réten sétálsz. Körülötted minden csendes, és lelkedbe beköltözik a nyugalom. Hát van ennél jobb érzés? Milyen réten relaxálnál most szíved szerint? Válaszd ki, mert nagyon sok mindent elárul a lelki békédről és természetesen a személyiségedről.

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép