2017. január 20. - Fábián, Sebestyén
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. január 20. - Fábián, Sebestyén
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12813 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
arany52 2017-01-20 13:54:27 Válasz erre

Néztem a Start lapot Cipruska, de nem látom a kötött ruhákat, igaz mindig változtatják a képeket, majd csak előjön. Ruhát rendelni azért kicsit rizikós, mert méretet nehéz eltalálni. Lányom most munkacipőt rendelt, jó béleltett és izgult , hogy nem lesz-e a bélés miatt kicsi. Pont jó lett szerencsére, mert vissza lehet cseréltetni, de az már macera és lehet fizetni az ide-oda szállítási díjat.

Nagy divat most férfiaknál, hogy kopaszra vágoatják magukat. A Barátok közt-ben is Miklós kopaszodik, erre levágták teljesen a haját. Nekemn se tetszik, bár szó se róla kényelmes. Majd fiad is rájön, hogy nem annyira előnyös, vagy figyelmeztetti rá az asszony.

Hókunyhó nagy élmény lehet a gyerekeknek, remekül lehet benne játszani és biztosan jól beöltöznek, hogy ne fázzanak meg benne. Nálunk is nagy hideg van és állítólag így is fog maradni megint egy hétig.

Gombát minden formában lehet enni cukrosoknak is. Ma mért Timi cukrot és nagyon is lement neki, kicsit lazíthatunk a diétán. Lesz bolognai makaróni, nyugodtan eheti majd a tésztát is.

Hétvége lánykának megint munka, hozzám meg szomszédasszony jelentkezett be és én is megyek barátnőmhöz. Ha szemem engedi, majd sorozatozok is és csak elszalad a hétvége.

Kellemes hétvégét kívánok Neked is.

Ölel: Arany

hamisciprus 2017-01-20 11:46:07 Válasz erre

Érdekes, mostanában nem enged be a fórum, hogy írjak elsőre, de ha kitartó vagyok, akkor előbb-utóbb sikerül.

De jó, hogy megírtad azt, hogy a gombát lehet enni! Szeretem minden formában. Azt a diétás könyvet amit írtál még nem sikerült megszereznem, de ha a könyvtárba megyek majd hátha hozzá tudok jutni. Legeltettem a szemem a startlap elején található hirdetésen megrendelhető kötött ruhákon. Szépek, láttad őket? Az én méretem valószínű a 46.-os lenne, de így láttatlanban nem lenne - a magasságom annyi sincs, mert megyek össze - bátorságom rendelni belőle, no meg van ép elég kacatom a szekrényban, csak az tartson ki amíg élek.

Itt hideg, de szép napsütéses idő van.

Képzeld, a gyerekem kopaszra nyíratta vagy nyírta magát. Küldött nekem képet a "frizurájáról", hát nem tetszik nekem. Remélem, hogy ő is rájön erre, és saját magának sem fog tetszeni, és növeszt egy kis hajat. Az igaz, hogy a sport, és az úszás miatt neki nem nagyon volt hosszú haja, de olyan normális igen. Elől ugyan kopaszodik, mint az édesapja volt, de ez a teljes hajnélküliséggel nem néz ki jól.

A gyerekeknek hókunyhót épített az udvaron, ki-be lehet járni benne, még ablaka is van. Majd küldök róla képet.

ölellek: ciprus

arany52 2017-01-18 20:37:12 Válasz erre

Cipruska, két napig én is borsólevest ettem tojás erisztékkel. Nagyon finom volt, saját termésből pedig még finomabb. Most mirelit rántott gombát hajtok, de sehol se kaptam. Így majd veszünk frisset és én készítem el hétvégére, mert gombából ehet amennyit akar lányom.

Azért szeretem én is a történelmi sorozatokat, mert ha még nem is mindig hű az igazsághoz, de legalább felkelti a nézők érdeklődését és utánanéznek. Oszmánról még nem olvastam, hogy megint megváltoztatta az öröklést, persze hiába, mert mégse fia, hanem Musztafa, majd testvérei kerülnek trónra. Ma is néztem , de csak fél részt, mert már megint 50 perces és közben Hugi is feljött. Beszélgettünk egy nagyot.

Az utak nálunk se fényesek,  főleg a kerti oldal nagyon síkos, lefagyások vannak, ott nem takarítja senki.

Pénteken lánykám szabad és nem vállal túlórát se, kell az az egy nap pihenés. Reggel legalább tud cukrot is mérni, tudnom kell az eredményt, mert aszerint főzök.  Fogorvoshoz is be kell jelentkeznie, hogy kész legyen, mire én kerülök sorra.

Este még nézem a Barátokat és elteszem magam holnapra. Ez a sorozat is nagyon bedurvult, jobban szeretem, amikor családi kis félreértések, örömök, viták vannak benne, nem ilyen kegyetlen dolgok, mint Ludwig.

Szép estét kívánok!🌙

Ölel: Arany


hamisciprus 2017-01-18 11:13:36 Válasz erre

Igazad van Aranyka, nekünk nagyon be kell osztanunk a nyugdíjunkat, hogy mindent ki tudjunk fizetni, és meg kell gondolnunk az étkezést is, hogy kitartson a következő nyugdíjig.

Érdekes ez az adócsökkentés is, nálunk ez úgy csadik le, hogy megemeli az árakat, majd ennek lesz kisebb az adója, és csak drágábban veszünk mindent, mint eddig. Jobb ha nem is mérgelődök ezen, mert változtatni úgysem tudunk rajta.

Borsó levest főztünk, mert a párom leveses, és van a fagyasztóban még, mert ültetett, és jutott a hűtőbe is.

Már nem esik néhány napja a hó, de a járdán csak kis ösvények vannak, ahol úgy-ahogy közlekedni lehet, mert nem igazán takarítják el. A főút már jól járható, de a városban csak sóznak, és sóznak, ami ha -4 felé megy a hőmérséklet még használ is valamit, de az autóknak sem könnyű így. Alig merek lemenni a boltba, mert félek, hogy elesek.

Szép időnek ígérkezik, még a Nap is próbál kisütni.

Azt olvastam, hogy Oszmán - miután megszületett a saját fia- olyan törvényt hoz, hogy a mindenkori uralkodó gyereke legyen a következő szultán. Ezek a sorozatok arra azért jók, hogy az ember utánanéz annak a kornak amiben játszódnak.

ölellek: ciprus

arany52 2017-01-17 17:06:37 Válasz erre

Cipruska, nagyon fognak örülni az unokák a névre szoló bögréknek. Ez most nagy divat, tányérkákat is lehet készíttetni névvel.

Hát olvas az ember itt a neten sokfélét, aztán hogy mennyi benne az igazság soha se fogjuk megtudni. Nálunk csütörtökön hozzák a nyugdíjat, gondolom már az emeltet. Így se fogunk dőzsölni belőle. Magasak az árak. Ma írtam össze az online tesco rendelést, csak igen szerényen, így is hamar kijött 9 ezer forint. Ez bizony nem fedezi a havi élelmíszereinket, majd még lánykának vásárolni kell külön.

Lenéztem a Szultánából két részt is, kihasználva, hogy nem könnyezett annyira a szemem. Most mennek a hóhérok kivégezni a hercegeket, de már a palotában van Kösem. Mindig a legizgalmasabbnál ér véget. Kemény egy korszak volt az biztos, a hatalomért kivetköztek az emberek az emberségükből. Amúgy Musztafa anyja sokat árt fiának a nagyravágyásával, hiszen ha nem kegyetlenkedik ennyit, nem bántották volna őt.

Nálunk már nyoma sincs a hónak, O, -1 fok van. Még jósolnak egy hideg hullámot, biztosan lesz is.

További szép napot kívánok !

Ölel: Arany

hamisciprus 2017-01-17 07:36:35 Válasz erre

Szép jó reggelt!

Kegyetlen egy világ volt a szultánok kora. Tegnapi részben még Oszmán hallani sem akart róla, hogy kivégeztesse a testvéreit, de hát ő is változik egészen biztosan. hadjáratra készül, és azt tanácsolták neki, hogy vigye magával Köszem legnagyobb fiát is. Nem is baj, ha vége lesz a sorozatnak, ha ott csak megalkotják a gyerekeket, de utána végeznek velük a hatalom miatt.

Nem tudom, hogy hallottad-e, hogy nálunk eladták az ország aranytartalékát. Egy nappal később ugyan azt mondták, hogy ez nem igaz, hanem befektették, de nincs az országban. Nem értek ugyan az ilyesmihez, de ha nincs meg, az - úgy gondolom- bajt jelent gazdaságilag az országunknak. Az ország ugyan jobban teljesít bombázzák ezzel a tv.-ben is az embereket, de érdekes, hogy ezt nem érezzük. Ez a kicsi nyugdíjemelés sem jelentett igazi segítséget. Meg sem éreztük szinte. nem tudom, hogy igaz-e, de azt hallottam, hogy ezt az Erzsébet utalványt amit kaptunk még Ausztráliába is küldték. Nem ltom értelmét, hisz akinek annyi pénze volt, hogy az odautazást valamikor ki tudta fizetni, biztosan van ott megélhetése is.  Érdekes egy világ ez a mostani miénk is. Nem igen látunk a dolgok mögé.

De finom a tökfőzelék, azt én is szeretem!

Itt még meg van a hó, de tegnap óta folyamatosan takarítják az utakon.

Rendeltem a gyerekeméknek olyan bögrét, ami fehér, és kékkel rajta van a nevük. nekem tetszik, remélem, majd nekik is fog ha majd oadaadom

ölellek: ciprus

arany52 2017-01-16 14:12:46 Válasz erre

Ahogy nézem Cipruska, a Szultána már nem sokáig megy, vége lesz az első szériának, talán azért is aprózták ennyire el. Ma néztem le a 73. részt.  Úgy olvasom, hogy Oszmán hatalomra jut, Kössemet a régi palotába száműzi, talán még ebben a szériában Mehmedet kivégezteti és akkor vége . A következő széria címe IV. Murád, vagyis mikor Kössem legnagyobb élő fia kerül hatalomra. Állítólag török csatornán már ez a széria debütál is, de ki tudja, hozzánk magyar szinkronnal mikor jut el.

Valóban megkeményedett Kössem, de nincs is más lehetősége, vagy a hatalom, vagy a halál, de még így sorjában el fogja veszíteni összes fiát.

Kellemetlen idő van nálunk is, elolvadt a hó, jöttek a mínuszok és lefagytak az utak. Lánykám ma 4 órát túlórázott, de összefagyva jött haza. Ivott meleg teát és le is feküdt.

Hurkát készítettem én is ebédre , hozzá hagymás krumplit és párolt káposztát. Jaj de nem szeretem én se ha a hurka tele van rizzsel. Eleve a vérest zsemlével szeretem töltve, de olyat ritkán kapni.

Holnap tökfőzelék lesz csibepörkölttel, az jó könnyű, úgyis rakoncátlankodik az epém. A sok kő nem akar nyugton maradni benne.

Kellemes hetet kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2017-01-16 10:58:12 Válasz erre

Szervusztok!

Tudod Aranyka nekem a Hürrem vejének a szeméből sem néz ki jó, olyan unszinpatikus. szegény lány kénytelen volt hozzámenni, gyereket szülni neki, és jó képet vágni ehhez a férfihez. Elképzelhető, hogy ő van a háttérben, hogy Musztafára ezt is ráfoghassák.

A Szultána érdekes lenne, de nagyon rövid kis részt adnak, ráadásul pénteken nincs is. Kemény asszony lett belőle, az igaz, de a fiaiért mindent megtesz.

Tegnap elmentünk a temetőbe. A főút le volt takarítva, de a melláékutakon fél lábszárig érő hóban bukdácsoltunk. nehéz volt a járás, de gyönyörű napos időt sikerült kifognunk.

Hétvégén zöldbablevest főztünk, hurkát kolbászt sütöttünk, hozzá hordóskáposztából káposztát dinszteltünk. Jó volt, de a hurka tele volt rizzsel, azonkívül alig volt benne más.

Nálunk a járda is nehezen járható, de nekem akkor is mennem kell a boltba, és a postára is. Kicsit félve megyek, de ezzel nem vagyok egyedül.

Mostanában nem járok jógázni, mert itt a közelben megszűnt, messzebb meg nem akarok menni, de a mozgás hiányzik.

Kellemes hetet kívánok!

ölellek: ciprus

arany52 2017-01-14 17:03:54 Válasz erre

Cipruska, nálunk is esett a hó, de már csak kása, ha jön a fagy, akkor majd megfagy és korcsolya pálya lesz az utca. Ha a hegy vagy a Duna felé nézek, akkor látok szép fehér havat.

Most lett kész a tésztás, sajtos csirke, aminek a receptjét irtam, tényleg jó. Szeretjük a töltött csirkecombot is, mert annyiféleképpen el lehet készíteni és mindig más.

Dolgoznak a gyerekeink hétvégén is. Timi is megy minden nap és a szabadnapjait se kapja ki.

Ma nem könnyezett annyira a szemem és lenéztem az utolsó Szulejmánt. Kiváncsi leszek ki tűntette el Hürremet és miért. Én a kedves vejére tippelek, hogy ezzel is bajba hozza Musztafát. Holnap jó lenne legalább egy Szultánát is megnézni, az is érdekes részhez ért, és nem is hozzú. No majd meglátjuk, hogy mennyire kedvez a szerencse.

További kellemes hétvégét kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2017-01-14 09:19:48 Válasz erre

Megtaláltam Aranyka, hogy hagymával kell pirítani a mellet, csak előszörre figyelmetlenül olvastam. A gyerekem ügyesen beért a munkahelyére, mert szerencsére takarítják a havat.

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Használd ezt a rituálét arra, hogy bevonzd a pénzt és megváltozzon az életed - Örökre!

Használd ezt a rituálét arra, hogy bevonzd a pénzt és megváltozzon az életed - Örökre!

Végzed el ezt a teljesen biztonságos és ráadásul valóban működő rituálét és meglásd, utána egyenesen áradni fog feléd az áldás, a pozitív energiák, amik megadnak mindent, amire csak szükséged van – igen, pénzt is! Már is mutatjuk, mit kell tenned a siker érdekében és ahhoz, hogy megváltozzon az életed!

Tovább »
Új év, új élet - Tisztítsd meg otthonodat a negatív energiáktól

Új év, új élet - Tisztítsd meg otthonodat a negatív energiáktól

Ha minden alkalommal, amikor hazamész, nyomasztó hangulat fogad, esetleg lelki állapotod nem éppen pozitív, nem tudod rendesen kipihenni magad, vagy egyszerűen nem érzed jól magad, akkor itt az ideje megtisztítani otthonodat! Megmutatjuk a lehető legegyszerűbb megoldást, amivel ezt megteheted.

Tovább »
Milyen állatra hasonlítasz szeretkezés közben? - Vicces Állati Szexhoroszkópból megtudhatod!

Milyen állatra hasonlítasz szeretkezés közben? - Vicces Állati Szexhoroszkópból megtudhatod!

Azt hiszed, már tudod is a választ? Kos, mert Kos vagy? Tévedés ne essék, az egy dolog, hogy mi a csillagjegyed. Igaz, lehet, hogy te úgy is tudsz szexelni, mint egy kos. Ám emellett másik állat is rejtőzhet benned, ami sokkal inkább kifejezi azt, hogy milyen vagy szeretkezés közben! A vicces állati szexhoroszkóp felfedi előtted a titkot!

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép