2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (13512 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
erika1955 2018-03-19 22:59:51 Válasz erre

Sziasztok!

Fárasztó napom volt, ugyanakkor elégedett  is vagyok, mert sokat haladtunk ma a takarítással, azaz készen vagyunk a spájz és a konyha résszel. "Csak" egy zsáknyi ezt+azt szedtünk össze, amit leviszünk a pincébe, és majd alkalommal elvisszük a még használható dolgokat az adományboltba. Ilyenkor azért rácsodálkozom, mennyi mindent őrizgetek, de igyekszem sok mindent újrahasznosítani.

A hideget nagyon unom, várom már a jobb időt, mostanában nem is hallottam, az előrejelzést. Ma el kellett mennem venni pár dolgot, de csak itt a telepen, ismét készítek a testvérem részére csomagot, amit holnap el is viszek a postára, majd közért, mert főzös nap vár rám!

Puszi!

 

hamisciprus 2018-03-19 08:22:42 Válasz erre

Szervusztok!

De jó, hogy nálatok a lányok is besegítenek a nagytakarításban! Az ablakpucoláson, függönymosáson már én is túl vagyok, a többit majd beosztva, szép csendesen elvégzem. Van még rá időnk. Az igaz, hogy Pató Pál is azt mondta, de hát még van két hetünk húsvétig.

Bizony, a könyvek egyre drágábbak, én sem nagyon vásárolok már, amit lehet a könyvtárból hozom ki. Az az igazság, hogy helyem sincs már, és hiába szeretem a könyveket, nem tudom már hová tenni. Ez a zarah című biztosan érdekes lehet.

Az elmúlt hét valamelyik napján a Ridikül című műsorban fiatal írók voltak, köztük Fábián Janka is, akinek elég sok könyvét olvastam, biztosan tudjátok, hogy történelmi regényeket ír, és jól ír.

Itt ma is hideg van, de gondolom, hogy nálatok is, és még egész hétre ilyet jósolnak. No, ezt mi nem tudjuk befolyásolni.

Kellemes új hetet kívánok!

ciprus

arany52 2018-03-18 20:12:45 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, öröm az unokákkal és fiaddal lenni. Láttam a facebookon a képeteket a barlangi kirándulásról. És valóban...., nemsokára itt a tavaszi szünet is és újból élvezheted a gyerekek társaságát. Nekünk már a legnagyobb öröm, ha körülöttünk a család. Most nekem is "két" lányom van, el is vagyok kényeztetve. Majd mindig otthon van az egyik és jókat beszélgetünk, a munkákban is segítenek.

Rita, bizony nagyon drágák a könyvek. Már én nem is alig veszek, mert nehezen látom és a hely is kevés a lakásban, minden könyvszekrény dugig van. A netről töltöm le a könyveket és szövegfelolvasóval hallgatom. Néztem az említett könyvet, nagyon új , így még nincs fent, de ez csak idő kérdése. Viszont igen dícsérik. A családregényeket amúgy is szeretem, főleg ha történelmileg. Figyelni fogom, hogy fellelhető-e.

Mi is úgy oldjuk meg a nehezebb munkákat, hogy lányom a szabadsága idején besegít. Túl is vagyunk a nagytakarításon. Persze én is hagyok neki időt, amivel ő renldelkezik kedvére. Megint készül újabb lakásszentelőre, lesz egy kis buli.

Ronyka jobban van, de azért igencsak óvjuk, semmi ugrabugrálás, viszont már nagyobb sétát tett meg.

Reggel hófehér tájra ébredtem, de délutánra már elolvadt a hó. Hiába, itt a nagyvárosban nem marad meg sokáig.

Kellemes új hetet kívánok Nektek: Arany

erika1955 2018-03-18 19:13:48 Válasz erre

Sziasztok!

Cipruska, nagyon édesek az unokáid! Öröm lehet velük lenni, és a családdal tölteni az időt! Nekem kevés esélyem van rá, hogy legyenek unokáim. Van, hogy vágyom rá, de figyelve a világban lévő káoszt, és nem is kell a világba tekinteni, itt van a közelünkben is, nos olyankor kissé visszavonulót fújok magamban a vágyakozásomat illetően.

A táj nálunk is nagyon szép, még most így estefelé is. De szokatlan, a múlt heti kellemes időjárás után. Ma vissza kellett vennem a téli csizmát amikor elmentünk vásárolni.

Benéztem egy, azaz két könyvesboltba is, kerestem Náray Tamás Zarah c. könyvét, egyik helyen nem volt, a másikban igen, de amikor megláttam az árát, hááááát, kicsit hezitáltam, de visszatettem a polcra. Ötezer forintba került, és, ez csak az első kötet, már készül a második, és ha az elsőt el olvasom, biztos, hogy szerettem volna a második kötetet is. Most azt remélem, hogy esetleg meg van a könyvtárba, bár az a megtapsztalásom, hogy nagyon kevés kínálat van az újonnan megjelentekből.

Erikám itthon lesz jövőhéten szabadságon, így be fogok iktatni pár dolgot, amiben igénybe fogom venni a segítségét, pl. nagyobb takarítás, a spájz átrendezése, levinni a pincébe, ami idefönt helyet foglal, stb.

Nem volt túl lelkes, amikor felsoroltam, a rá várókat, persze tudom, hogy segít bármikor, bármiben! De igyekszem rá is tekintettel lenni, hiszen a szabadság azért is van,hogy pihenjen, azt tehesse amihez kedve van!

Aranyka! Ronyka továbbra is jobban van? Megérkezett már a konyhaszekrényed?

Puszi!

hamisciprus 2018-03-18 17:26:36 Válasz erre

Szervusztok!

Örülök, hogy Ronyka már egészen jól van, ha már játszani is van kedve.

Ez csakugyan kellemetlen lehetett, hogy vásárláskor otthon maradt a pénztárcád Rita, még jó, hogy időben észrevetted. Így legalább Eráddal mehettetek ketten bevásárolni. Az én gyerekem is felajánlotta, hogy eljön velem nagybevásárlást csinálni, hogy ne kelljen nekem cipekedni, de már megoldottam előtte. Az a szerencse, hogy csak néhány lépesre van az üzlet, így nem szoktam csak a legszükségesebbet megvenni, és akkor amikor kell.

Itt szép reggelre ébredtünk, esett a hó, minden fehér volt, az igaz, hogy hideg is. Egy kevés ugyan elolvadt belőle, de maradt még bőven.

Örülök, mert két hét, és itt a húsvét, a gyerekek akkor is több időre fognak jönni. Nagyon szeretek velük lenni! Olyankor érzem igazán jól magam, ha együtt a család. Jó, hogy olyankor több a munka is, de azt értük szívesen csináljuk.

Kellemes vasárnap estét kívánok!

ciprus

78anita 2018-03-18 11:09:27 Válasz erre

Test, lélek, szellem ápolásával foglalkozom. Lélekgyógyász vagyok. Van egy honlapom://lelek.nanoweb.hu/_egi_segitokkel_valo_ munkatettel várlak kedves lélek, ha szükséged van rám.

arany52 2018-03-17 19:08:06 Válasz erre

Szerbusztok!

Rita, még szerencse, hogy időben észrevetted, nincs nálad az erszényed. No de ennél nagyobb bosszúság soha ne érjen.

Cipruska, a cicák nagyon szobatiszták és nem kell tanulniuk, mint a kutyáknak, maguktól ilyenek. Mi is Mirci cicának ezt a szagtalanító almot használtuk és nem is lehetett érezni, hogy állatka van a háznál. Ronykának pelenkát használunk, olyan kiteríthetőt, ami szintén szagosított. Muszáj vagyok , mert nem tudom levinni, ha lányom nincs otthon. Azonnal cserélem és így sincs semmi kellemetlen illat.

Barlang tura remek lehetett, még csónakázás nélkül is. Mi közelünkben a Pálvölgyi barlang van, szép cseppkővekkel. Többször jártam ott.

Ma Hugi nagytakarítást csinált délután, lánykám sajnos késő estig dolgozik. Én meg a kis laptopomon végeztem el a töredezésmentesítést, hogy kicsit felgyorsuljon és sok e-könyvet mentettem pendrive-re. Lesz mit olvasnom, egyik jobbnak ígérkezik mint a másik. Két hosszabb sorozatot is találtam.

Ronyka már egész jól van, ma hozta szájában a labdát, hogy játszak vele, de azért még nem dobtam el.

Kellemes hétvégét kívánok: Arany

hamisciprus 2018-03-17 10:50:06 Válasz erre

Szervusztok! Hát igen, Rita, erre mondják, hogy az alma nem esik messze a fájától.

Aranyka örülök, hogy a kis Ronyka jobban van, hátha sikrül a műtétet megúszni.

Ez a két cica aranyos, de mindent megnéznek, mindenre kíváncsiak. Első éjjel nem sokat aludtunk velük, mert ők jöttek-mentek, de mára már jobb volt, mert délután sokat játszottunk velük, hogy ne aludjanak, majd csak este. Jó dolog ez a szagtalan cicaalom, betettük nekik a fürdőszobába, s szerencsére odajárnak. Ha valami van nekik benne, serényen betakarják.

A gyerekekkel elmentünk m egnézni a domicai barlangot. Nagyon régen jártam ott, most is gyönyörű, magyar nyelvű idegenvezetés volt, csak régen csónakázni is lehetett a barlangban, de most az alacsony vízállás miatt nem tudtunk.

A barlangban legalább nem esett az eső, mert különben egész nap zuhogott.

Tegnap pisztrángott sütöttem nekik hagymás krumplisalátával, most a kérésükre fánk készül, már megdagasztottam, most kel.

ölellek Titeket: ciprus

erika1955 2018-03-16 17:23:26 Válasz erre

Sziasztok!

Én is keresem, mivel tudnám magam kirángatni a nem túl jó hangulatomból! És nem elég, hogy hat rám az idő, ez a csúnya nyirkos, ami miatt egy jót nem tudok sétálni, akkor még ilyenek is történnek velem, mint:

Délután lementem cicákat etetni, és közértbe is mennem kellett /volna/, de itthon felejtettem a pénztárcámat, még örülhettem, hogy hamar észleltem, és nem a közértbe, amikor már fizettem volna a kasszánál.

Így hazajöttem, és majd este Erámmal megyünk le. Jövőhéten Erikám itthon van szabadságon, mondja is, hogy jól kifogja, az időjárást illetően. Plusz fogászat vár rá, és neki is számtalan orvost kellene fölkeresni, olyan mint bőrgyógyászat! Meg kellene mutatnia pár anyajegyes foltját, az orvosok szerint, ez az időszak alkalmas arra, ha netán le kell venni. De olyan mint az ANYJA! Nagyon nehezen veszi rá magát, és ilyenkor szégyellem is magam, amiért rossz példát mutatok nekik!

Örülök, hogy Roníka jobban van!

Cipruska, mesélj majd, milyen átmeneti cicássá lenni?

Puszi.

arany52 2018-03-16 15:20:53 Válasz erre

Cipruska, aranyos lehet a két kis cica és a fiataloknak is tudtál vele segíteni, hogy bevállaltad. Most biztosan jönnek szorgosan az unokák is, hogy a kis kedvenceikkel játszadozhassanak.

Rita, nekem is azt mondta az állatorvos, hogy ezek a kis méretű kutyák tizenhét - tizennyolc évig is elélhetnek, ha nem kapnak egy komoly betegséget. Ronyka most kicsit jobban van, már közlekedik  is a lakásban, de sétálni nem akar, amit nem is csodálok, mert szakad az eső. Nekünk is van lépcsőnk az ágyhoz, fotelhez, de most még lépcsőznie se szabad, így lányom lefeküdt matracra. Ha éjszakás lesz, akkor mehezetek le én is a helyére, mert nekem magas ágyam van és mellettem szeret aludni, ha ő nincs otthon. No de ez a legkevesebb, feküdtem én már földön is vele, mikor operálták.

Igazi kellemetlen idő lett,  ez a sötétség elveszi az ember kevéske kedvét is. Szeretnék sorozatot nézni, de csepegtettem a szemem és annyira ég, szúr tőle, hogy most pihentetni kell.

Lányomnak nincs hosszűhétvégéje, holnap és holnap után is dolgozik egészen jövő hét közepéig, akkor lesz egy szabadnapja. Nekem áprilisra kellene két nap, 12-én szeretnék elmenni a Költészet napi műsorra, egy tavaszi versemet olvasnám fel és egy másik nap szemészeti kontroll. Reméljük lányom valahogy meg fogja tudni szervezni a szabadnapokat. Már kezdte elhinteni főnöknek, hogy két napra lenne szüksége. Persze az irodalmi estet nem mondta ki nyíltan, mert nem egy humán műveltségűek a főnökök, még ki is nevetnék.

További kellemes napokat kívánva , ölel Benneteket: Arany

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 jele, hogy szervezeted nem tudja megfelelően megemészteni a húst - Tán nem is gondolnád!

9 jele, hogy szervezeted nem tudja megfelelően megemészteni a húst - Tán nem is gondolnád!

Sokan nem tudnak ellenállni egy gusztusosan elkészített sült húsnak, vagy egy szaftos hamburgernek. Annak ellenére, hogy a hús tele van értékes tápanyagokkal, számos természetes kémiai toxint, és telített zsírt tartalmaz, melyek nehezítik az emésztést. A túlzott húsfogyasztásnak komoly következményei lehetnek, növeli a szív- és érrendszeri betegségek, a diabétesz és a rák kialakulásának kockázatát.

Tovább »
Megtalálod az összes tudományos hibát a képen?

Megtalálod az összes tudományos hibát a képen?

1928 szeptemberében a Tudomány és Felfedezés szerkesztői alkották ezt a rejtvényt, amin tudományos hibákat rejtettek el. 48 hiba van a képen és ha mindet megtaláltad 500 dollárt kaptál. Most mi is lehetőséget adunk arra, hogy megtaláld a hibákat és a végén valódi tudósnak érezd magad. Találd meg a hibákat ezen a 90 éves fejtörőn!

Tovább »
Hogyan éled meg a szerelmet? - A választott madárka felfedi

Hogyan éled meg a szerelmet? - A választott madárka felfedi

Tudtad, hogy a választásaid árulkodnak a jellemedről, a mindennapi szokásaidról? Az általad legszimpatikusabbnak ítélt madárka például azt árulja el, hogyan viselkedsz, ha szerelmes vagy, hogyan éled meg ezt a csodálatos érzést! Nem hiszed? Akkor próbáld ki az alábbi tesztet most!

Tovább »

Kalkulátor

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről, ha kiválasztod, melyik jegyben születtél.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép