2015. augusztus 31. - Erika, Bella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. augusztus 31. - Erika, Bella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12086 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
arany52 2015-08-30 20:37:26 Válasz erre

Teszek fel néhány képet az útról:

 

arany52 2015-08-30 20:34:15 Válasz erre

Cipruska, lánykám ma hajnalban szerencsésen hazaért. Nagyon szép volt az út, de igen fárasztó. Plitvickei tavak különösen gyönyörűek voltak. Itt csak egy bibi volt, hogy áthajóztak egy tavon és vissza már nem vitték őket, pedig múlt héten még Hugiéknál oda-vissza szólt a jegy. Így gyalog kellett körbejárni a tavat. Nagy volt a meleg és a csomagokkal fárasztó volt. Ma mindegyiküknek izomláza van. A tenger hideg volt , de azért úsztak egyet. A víz olyan tiszta, hogy le lehetett a tenger fenekére látni. Senjt is megnézték és vettek emléktárgyakat. Egészében véve nagyon szép volt az út, megérte elmenni. Jövőre Opatijába szeretne menni.

A mai meleget már nehezen viseltem. Tegnap és ma is nagy forgalmam volt, jöttek mentek a szomszédok, szinte alig voltam magam.

Finom a húsleves, de hidegben inkább kellemes. Ilyen melegben gyümölcslevest szoktam készíteni és jól lehűtve esszük.

Jövő héten lánykám otthon, amit csak tudunk elintézünk. Szerdától már végre nem lesz ilyen kellemetlen meleg.

Szép estét kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2015-08-29 20:19:46 Válasz erre

De jó Aranyka, hogy tudtok beszélni a lánykáddal! Azt én is hallottam, hogy az unión belül nem drága a telefonálás.

Finomat főztél, pedig nem lehetett egyszerű ebben az újonnan feltámadt kánikulában. Nálunk húsleves volt. Én ettől sokkal könnyebbet kívántam volna, de a párom kedvéért ezt főztem.

Szerencsére sikerült a vízcsapot megjavítania, úgyes ilyesmiben is.

Hát ha elől hiánypnak a fogaid, azt bizony nem lehet halogatni, mégha sok pézbe is fog kerülni. Majd csak összejön a rávaló.

A bevándorlók érdekes emberek. Ha rossz is nekik a saját országukban, otthon kellene maradniuk, és ott oldani meg a gondjukat, nem terhesen, kicsi gyerekekkel, más országok határait nem tisztelve áradni be Európába egy jobb élet reményében. Félelemetes ez az áradat, mégha sajnáljuk is őket bizonyos mértékben.

Jó éjszakát kívánok!

ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-08-29 15:29:37
arany52 2015-08-29 15:29:37 Válasz erre

Lánykámmal már többször is beszéltem tekefonon Cipruska, mert nem drága. Jó idejük van, még túl jó is. Most mennek át a tengerhez. Már pár dolgot vett, de a hűtőmágnest drágálja. A csomagolt szendvicsek már el is fogytak, olyan jó az étvágya a levegőn. Engem meg néhány szomszédasszony látogatott, hogy ne unatkozzak. Holnap nézem meg barátnőm, remélem már jobban van.

Ha nem sürgős, lehete halasztani a fogorvost, most a nyaralás ideje van itt. Nekem sajnos bele kell vágni, mert elől hiányzik 6 fog. Kiváncsi vagyok, hogy fogadnak-e jövő héten és mit tanácsolnak. Biztos, hogy nagyon drága buli lesz. Képesek és megint az egész sort szétszedik.

Mára fasírtot készítettem, holnapra is marad leányzónak. Még estére Hugit is várom.

Régi csapot bizony nehéz megszerelni, mert már nincs hozzzávaló, de párod biztosan megoldja.

Kellemes hétvégêt kívánok: Arany

hamisciprus 2015-08-28 11:09:04 Válasz erre

Finom ennivalót készítesz Timikének az útra. Így nem kell legalább arra költenie, de azért biztosan megkóstolnak valamilyen helyi jellegzetességet.

Jó teszed, ha elkezded járni a fogorvost, legalább rendbe lesznek a fogaid. Én még halasztom amíg csak lehet, meg az utazás elviszi a rávalót, de majd gyűjtök rá.

Néhány órát biztosan ellesz egyedül is a kis Ronyka, nem baj az, ha a szomszédasszonyra most nem bízod rá. Ő hogy van, javul már az állapota?

Fodrászhoz mentem el reggel, de már hazafelé jövet is jó meleg volt. A vízcsapom a konyhában meghibásodott, a párom azt mondta, hogy ő megjavítja, de nem tudom, hogy mikor lesz rá ideje. Elég régi, és a mostani alkatrészek nem megfelelőek hozzá.

Jó hétvégét kívánok mindenkinek aki olvas minket!

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-08-28 09:47:09
arany52 2015-08-28 09:47:09 Válasz erre

Nem lehet bizony Cipruska elhagyni a megszokott gyógyszereinket. Én Stugeront szedek és már máskor is megjártam, ha kihagytam pár napot.

Nagyon kellemes idő van, reggel egy nagyot levegőztem. Most meg megyek kirántom a húst leányzónak, amit visz az útra.

Szulejmánt még nem néztem, ez lesz a szombati szórakozásom. Ezeket a sorozatokat mind úgy csinálják, hogy a legizgalmasabb résznél hagyják abba, biztosra megnézzük a következőt is.

Tegnap írtam két verset, egyiket a poet fórumjátékára, ahol megadott szavakat kell felhasználni. Hát mit mondjak, nem volt könnyű, annyira nem egymáshoz illő szavakat adtak meg. Másik őszi vers, majd ha eljön az ideje, beteszem a poetra és a facebookra is.

Jövő héten lányka szabadságon lesz és neki szeretnék veselkedni a fogcsinálásnak. Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak, bár gyanítom , hogy ez is nagy munka lesz, végig kezelik az egész sort és húzást se úszom meg. Ronyka most egyedül fog maradni, mert restellem barátnőmet megkérni, hogy vigyázzon rá. Nem rég jött ki a kórházból, inkább csak pihengessen.

Kellemes hétvégét kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2015-08-27 11:28:03 Válasz erre

Örülök Arany kedves, hogy jobban vagy. Mezitánt szedek én is egyet egy nap, és úgy döntöttem csakúgy magamtól, hogy abbahagyom, és megmértem a vérnyomásom, és a per azaz a pulzus 80 felett volt már megint. Így újból elkezdtem, de azóta nem ellenőriztem  le, hogy így mennyi.

Biztosan jó idő lesz a lánykádéknak. Jó utat kívánok!

Sajnálom, hogy meghalt a barátnőd, és egyb en az írótársad. Olyankor a legnehezebb szembesülni az elmúlással, ha közeli barátunk, vagy rokonunk megy el előttünk.

A konyhában kizártam a vizet, mert csöpögött, és meg kell javíttatni.

A Szulejmán már kezd idegesíteni, mert mindig akkor van vége, amikor kezd érdekes lenni.

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-08-26 22:38:15
arany52 2015-08-26 22:38:15 Válasz erre

Cipruska, az én orchideám is tönkrement, teljesen elsárgultak a levelei és elszáradt a szára. Sokáig szép volt, de most nem sok jót jósolok neki.

Szép lehetett a hangverseny és különleges, mindig nagyon jó programokra mész el.

A fülem feltehetően azért kezdett újra zugni, mert kifogytam a keringésjavító gyógyszeremből és több napig nem szedtem. Most már pótoltam és kicsit jobb. Amúgy ritka kellemetlen tud lenni.

Ma szomorú voltam, mert meghalt egy régi barátnőm, akinek az egész családjával barátságban voltunk. Néhai férje Jóskám barátja és írótársa volt. Bsrátnőmnek is jelentek meg kötetei. Nagyon fogyatkozunk mi régiek.

Visszajött a szép idő, lánykám is jó melegben utazik, talán a tenger is kellemesebb lesz.

Jó éjt, szép álmokat: Arany

 

hamisciprus 2015-08-26 09:21:41 Válasz erre

Aranyka nagyon szép, mutatós székeket vettetek, és ami a lényeg, hogy így kényelmesen tudtok erkélyezni.

Sajnálom, hogy a fülzúgásod előjött, nagyon kellemetlen lehet. Lehet ellene tenni valamit?

Voltam egy nagyon jó kórus hangversenyen itt nálunk a görög katolikus templom volt a helyszín, és ingyenes volt. A miskolci katolikus - Fráter a neve - gimnázium tagjaiból áll, és gregorián énekeket, romantikus egyházi énekeket, és gospelt énekelnek. Ez utóbbi olyan egyházi énekek, amiket a négerek énekeltek sok mozgással, szinte tánccal vegyítve. Nagyon teteszett, különleges volt. Az énekkar vezetője: Regős Zsolt, ő néhány szóval sok humorral magyarázta az elhangzott dalokat. Az előadás végig jókedvűen, mosolyogva folyt, több díjuk is van már, sokat szerepelnek külföldön is. Szívesen hallgattam volna őket órákon keresztül is.

Készülök a páromnak segíteni a birtokon, mert sok dolga van ott, és nem győzi egyedül.

Képzeld, az orchideámnak a szára amin kis rügyek voltak a felső része elkezdett sárgulni, és úgy gondoltam, hogy a felső sárga részt levágom. Hát nem kellett volna, mert azóta az egész sárga illetve barnás lett. Nem lett volna szabad hozzányúlnom, de már mindegy.

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-08-19 20:36:29
arany52 2015-08-19 20:36:29 Válasz erre

Cipruska, esik az eső nálunk is egész nap, reméljük holnap azért szebb idő lesz és szépen meg tudják az ünnepet tartani.

Ma megérkezett a két kerti szék. Nem nagy durranás, olyan kis egyszerű, de elég kényelmes és remélem még tudjuk használni az erkélyen. Télen a szobám egy kis beugrójába szeretném asztallal betenni. Kis pihenő sarok lenne ott, ahol olvasnák, neteznék .

Bosszúság is ért, visszajött a fül zugásom, ami ritka kellemetlen. Pár napig nem szedtem az értágítót, azt hittem nincs otthon. Végül csak találtam még egy levéllel. Lehet hogy a kimaradt gyógyszer miatt, lehet hogy jött volna mindenféleképen. Néztem a naplómat, éppen egy éve szenvedtem tőle.

Jó hogy nyílik a könyvtár és megint tudsz könyveket hozni. Jóskám nekem is rengeteg könyvet vett ki könyvtárból. Lánykát már nem küldöm , mert van elég dolga. Inkább olvasok az e-book olvasón.

Holnapra lecsót készítettem, nem egy ünnepi étek, de idén csak egyszer ettük.

Kellemes ünnepet kívánok !

Ölel: Arany

A kerti szék: k7mvgmnvvtcexpillwgv.jpg

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Dismaland - Egy titokzatos kalandpark

Dismaland - Egy titokzatos kalandpark

Ugyan ki ne szeretne életében egyszer eljutni Disneyland-be? Aki teheti, mehet Floridába vagy Párizs mellé és „élőben" találkozhat Miki Egérrel, Plutóval és Csipkerózsikával. Ám nem mindenki szereti a rózsahabos meséket és a garantált happy end-et. Nekik sem kell keseregniük. Íme, az új úticél: Dismaland.

Tovább »
Újrakezdés az exszel - Kezdjünk, vagy ne?

Újrakezdés az exszel - Kezdjünk, vagy ne?

Az élet kiszámíthatatlan és néha úgy alakul, hogy újra összehoz az expasiddal. Előtörnek a régi szép emlékek, a régi hangulat, és ilyenkor felmerül benned a kérdés, mitévő legyél? Adj egy újabb esélyt ennek a kapcsolatnak, vagy nem érdemes?

Tovább »
Szeress, ölelj - Így leszel egészséges

Szeress, ölelj - Így leszel egészséges

Ha szeretnek, és szeretünk, az nagyon jó. Ma már azonban tudjuk, hogy a szeretet, az ölelés nem csak az élvezeti értéke miatt fontos, hanem azért is, mert egészségmegőrző szerepe van.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép