2014. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Nyereményjáték A hónap témája: húsvét Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTeszt

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (11291 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, nagyon sokfélét sütöttél ezek szerint, ki fog tartani az ünnepeken.

Szomorú, hogy az eladó nem tud az árult termékekről felvilágosítást adni, ez pedig elvárható volna, hogy tudjál választani. Nagyon jók az e-bookok, viszont ha nincs rajta net, akkor egy usb csatlakozó kell a nagy gépre és onnan töltöd át a könyveket. Remekül használható és fiad biztosan az első könyvnél még segítene, utána meg már megy Neked könnyen. Jó pénzsporolás, mert sok ingyen könyvet lehet feltölteni és manapság a könyv árak az egekben vannak. Én most fejeztem be Rosemunde Pilchertől a Kagylókeresőket. Nagyon szép könyv volt és a mi korosztályunknak való, mert a főszereplő egy 64 éves asszony, aki szívroham után visszanéz a múltba, elmegy gyerekkora szinhelyére és elrendezi szerettei sorsát is. Megbékélve távozik , hogy mindenkiről gondoskodott.

Hugi tegnap tőlünk felhívta főbérlőjét és engedélyt kapott, hogy fiút odaköltöztesse. Így most madarat lehet vele fogatni és talán minden szempontból rendbejön sorsa.

Ma még egy utolsó nagy bevásárlást hajtott végre Timi és szombaton már csak kenyeret tejet veszünk és jöhet az ünnep , melyhez minden Fórumtársnak sok boldogságot kívánok!

Ölel Benneteket : Arany    

Kattints a képre a teljes mérethez!

hamisciprus 2014-04-17 11:53:49 Válasz erre

Szervusztok!

Linzert azt sütöttem többféle töltelékkel, és formával, a piskóta elég nehezen szállítható. köszönöm a jó tanácsokat. 

Hugi bátor, hogya fiúával költözne össze, de lehet hogy neki van igaza. ha az ember nem próbálja ki hogy milyen vele együtt élni, akkor nem is fogja megtudni. A költségek felére csökkennének, és ez így jó lenne neki. Reméljük, hogy a tulaj beleegyezik, hogy ezentúl ketten lesznek. Örülök, hogy a szakmájában is tud dolgozni, mert nagyon ügyes, jó kezű fodrász.

Itt ma hideg szél fúj, pedig van elintéznivalóm, de majd jól felöltözöm, ha kimegyek.

Jó szerelőt fogtatok ki, és így hammar megjavítja amit kell.

Láttam egy üzletben e-konyv olvasót, de az eladó nem nagyon tudott róla felvilágosítást adni, mert csak árulja, de nem használja. Ezt megmondta őszintén.

Reméljük, hogy jól vannak a fórumtársaink is.

ölellek: ciprus 


arany52 2014-04-16 16:49:28 Válasz erre

Szerbusztok!

Nem is tudom Cipruska, milyen süteményt ajánjak. Lehetne készíteni linzert, hókiflit, vagy piskótát, esetleg kókuszkockát. Biztosan mindnek sikere lesz.

Ma volt itt nálunk a szerelő és talált is hibát bőven. Kedden mennek lánnyal megvenni az anyagot és egy nap akatt meg is csinálja a javításokat.

Bizony az ingatag konnektorok nem biztonságosak.

Hugi még nembiztos, hogy hozzánk költözik. Most azongo dolkodnak, hogy fiúja költözne inkább hozzá és ketten jobban bírnák a kiadásokat. Persze ebbe még a tulajnak is bele kell egyeznie. Ha ez nem jön össze, akkor jön hozzánk.

További szép napot Mindnyájatoknak: Ar any

hamisciprus 2014-04-15 20:42:30 Válasz erre

Drága Arany!

Jó lesz már, ha nem kellesz kora hajnalban felkelnetek. Nem lehet igazán kipihenni a koránkelést. 

A villanyszerelőnek akkor lesz munkája. Nálam is van egy olyan konnektor, amit csak úgy tudok használni, hogy egy hosszabbítót dugtam bele, és a többit abba tettem, mert a súly mindig kihúzta a helyéről, és ez ráadásul a gépemnél van. A szerelő nem sokat tudott kezdeni vele, mert azt mondta, hogy a vakolat nem fogja a konnektort, azért van ez. Én meg eléggé félek is az áramtól. 

Szeretnék még vinni süteményeket, de csak olyat lehet, ami bírja a szállítást. Mit gondolsz, mit süthetnék még a linzerféléken kívül?

Hogy fogod tudni megállni, hogy nem kóstolod meg a főtt sonkát? Nekem ez nem menne. 

Hugi mikor költözik?

Itt ma kellemetlenül hűvös idő volt. Be is bújok az ágyba.

Jó éjszakát mindnyájatoknak!

ölele: ciprus

arany52 2014-04-15 18:38:46 Válasz erre

Szerbusztok!

Biztosan nagyon finom Cipruska az évelő sütid, de nem hinném hogy sokáig megmarad. Fognak neki örülni a gyerekek, Te meg nekik.

Túl vagyunk a tegnapi fájdalmas napon, nagyon szomorú hangulatban voktam, de mára igyekeztem összeszeszedni magam.

Holnap délelőtt villanyszerelő jön hozzdánk, megnézi a konnektorokat, egy körtét kicserél, mert beleégett a foglalóba és majd az antennát is áthuzza. Lányka csak délután megy dolgozni. Jó is hogy vége areggeles hétbe, mert már belefáradt.

Csúny szeles idő van, de húsvét előtt mindig ilyen az idő. 

Ma már megvettük a húsvéti sonkát, már főve. Nagyon kicsit, mert csak lányom eszi.

Szép estét kívánok Mindnyájatoknak: Arany

 

 

 

 

 

hamisciprus 2014-04-14 14:29:47 Válasz erre

Szervusztok!

Együtt érzek a mai napon Veletek Aranyka. Bizony szomorú az, ha a szeretteinkre már csak emlékezni tudunk. Hogy szaladnak az évek, már négy éve, hogy legyűrte őt a betegség.

Ha nehezen is sikerült, de sikerült összeállítani a padot, ügyesek vagytok. Így átrendezkedve mindnyájatoknak lesz külön kuckója, ha el akartok vonulni amikor hugi már Veletek lakik.

Sütöttem ma aprósüteményt, olyat, amit mi csak évelőnek hívtunk, mert sokáig eláll. No persze csak akkor, ha rövid idő alatt nem fogy el.

Ma a húgomék látogattak el. Jól elbeszélgettünk, jó volt velük lenni.

Itt is hűvös szél fúj, de nagyhéten ez így szokott lenni. Ezek a böjti szelek.

ölellek: ciprus 

arany52 2014-04-14 11:44:03 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, finom is a töltött csirkecomb, én is szoktam készíteni. Mára viszont tökfőzelék az ebéd fasírttal.

Túl vagyunk a lakásrendezésen, nagyon nehéz volt a padkát újból összerakni, megizzasztott minket. Most egész jól nézni mindegyik szoba és Huginak is sz külön helye.

Temetőjárat is volt tegnap és ma égnek a mécsesek, mert szomorú évforduló van, ma 4 éve távozott Jóskám. Rá is nyomja ez bélyegét a mai napomra.

Lányka ma és holnap reggeles, utána 3 napot délutános és 3 napot lesz otthon. Holnap már vásároltatok húsvétra, hogy ne a nagy forgalomba kelljen mennie. Egy kicsi füstölt sonkát veszek, csak Timinek , mert én nem ehetem, majd gépsonkából csinálok magamnak tálat tojás nélkül.

A húsvégi ajándékokat is megrendeltük, Timinek is és nekem is egy kis táblettokot. Enyém fehér lesz, lánykáé kék. Ez védi a gépet és ha leesne, felveszi az ütést, bár azért inkább ne ejtsem le.

A HP laptopom végleg elromlott. Majd telefonálunk a T-home-nak, hogy mit lehet tenni, ha nincs meg a garancialevél. Hátha van megoldás. Ha nincs, akkor fizetünk, mert nekem az az egy komoly gépem van, tabletten nem lehet dolgozni.

 

Mára eléggé lehűlt a levegő, talán még eső is lesz

Kellemes hetet kívánok Mindnyájatoknak: Arany  

hamisciprus 2014-04-13 09:25:47 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka jó nagy munkán vagytok túl, de legalább kiselejteztetek mindent amire nincs szükségetek. Igazatok van, hogy gyűjtötök a zuhanyozóra, mert az víztakarékos is, és könnyebb is belépni, mint a kádba. Az elhúzós fa ajtó is tartósabb lesz, mint a műanyag. 

Érdekesen viselkedik a laptopod, hogy csak a lánykádnak fogad szót. Akkor már eldöntött tény, hogy Hugi is veletek fog egy ideig lakni. Így remélhetőleg kevesebb időt fogsz egyedül tölteni a két lánnyal.

Ma hűvös reggelre ébredtünk. Tegnap töltött csirkecombot készítettünk és csontlevest, bőven maradt belőle mára is, így nem kell főznöm. A köret mexikói zöldség. 

A fiam hívott, hogy várnak engem. Örülök nagyon, már alig várom, hogy láthassam őket.

Hasznoska sok erőt kívánok a kialakult helyzet kezeléséhez, és megoldásához. Bizony egy másféle életforma, mint amilyenben eddig éltél. Én amikor költöztem, a bútorokat, amiket nem tudtam elhozni eladtam a házzal együtt. Ma is sajnálom, de nem volt más megoldásom, ráadásul bizony áron alul kelt el.

ölellek Titeket: ciprus    

arany52 2014-04-12 10:22:08 Válasz erre

Kedves Hasznoska!

Szomorúan olvasom soraidat. Nagy csapás, hogy férjed megint becsapott és hogy még a fiad is így viselkedik, ez még csak nehezíti a dolgot.

Rettenetes, hogy el kell hagyni házadat. A legnagyobb fájdalom, hogy állatkáidat se tudod vinni magaddal. Én azért azt ajánlom, hogy legalább a kicsi csivava kutyust vidd el, hiszen olyan apró, hogy a legkisebb lakásban is elfér és ha nem tudod napi 3x vinni sétálni, akkor egy dobozba kell tenni újságpapírt és gyönyörűen megszokja, hogy arra járjon. Nagy vígasz a léleknek egy ilyen kis szerető apróság.

Sok erőt kívánok, hogy sorsodat rendbe tudjad hozni és végre Neked is nyugalmas évek jöjjenek.

Ölel: Arany

hasznoska 2014-04-12 05:24:25 Válasz erre

Kedveseim!

Nem tudok ide irni, mert órákba telik, hogy beállitsam a levelezőt, utána nem küldi el!

Kérlek, ne haragudjatok !

Hatalmas tragédiákkal küzdöm, amiket ritka ember tud túlélni. A megoldása is nagy energiába kerül, igy egyedül. Irtam a férjemről, akit  hetekig tartottam, tetőtöl talpig felruháztam, megzsalolt a pénzzért....Kellett ez nekem, legalább azt az álmom , hogy együtt öregszünk meg, szerte foszlatta. A lelkem megtisztult Tőle.

Most költözni kényszerülök, mert a jelzálogot nem tudom fizetni, ebben is cserben hagyott a férjem., biroságon van az adósságom. Iszonyatos fájdalom, hogy a szüleim házából ki kell mennem. Még nincs irás róla, de nem szeretek bizonytalanul élnem. Egyik ismerős a NETről ajánlott egy vadonatúj emeletes házban albérletet. Tegnap felkerestem az Önkormányzatot, és megpályáztam egy első emeleti erkélyes, garzont, ami nekem elegendő. Hatalmas teher, hogy a 3 szobám bútorain hogyan is adjak túl. Több helyre meghirdettem, de eddig még senkinek, semmi nem kell. Azok csak tárgyak, de a kutyusom a macskáim egy-egy szerető szivek, azoktól, hogy válok meg???

A fiam egy apróság miatt kizavart a házából. Igy senki sincs, aki segitene, támaszt nyújtana!

Ugye megértitek, hogy miért is nem tudtam irni!? Minden erőmet leköti a szervezés, a fájdalom.

Szép hétvégét kivánok szeretettel!

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés

Esküvői vásár 2014 a Női Portálon »

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

A Beauty Coffee kollagén peptidet tartalmazó instant kávé. Fogyasztásával kisi...

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Vajas-citromos sütemény

Vajas-citromos sütemény

A délutáni kávé vagy tea mellé az egyik legjobb dolog, amit el tudunk képzelni...

Tovább »
Fogyj a Maria Callas-diétával

Fogyj a Maria Callas-diétával

Volt egyszer egy csodálatos hangú énekesnő, aki nemcsak kivételes tehetségével, hanem gyönyörű alakjával is meghódította a világot. Formás domborulatait pedig nem mással, mint a róla elnevezett diétával tartotta karban.

Tovább »
Székelyföld mesés tájai

Székelyföld mesés tájai

Székelyföld a Kárpát-medence délkeleti sarkában, Erdély keleti peremén terül el. A székely táj olyan változatos és sokarcú, hogy sokan Erdély Svájcának is nevezik.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Erika Angéla Edit Beáta Éva 
Társkereső
jozsef Réka Kristóf Vincent Péter 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép