HIRDETÉS
2014. szeptember 03. - Hilda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
A hónap témája: ősz! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. szeptember 03. - Hilda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (11510 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre

Uj vagyok ezen a forumon, altalaban a kompjuterezesben,, beszelgetni jonnek....Szeretek beszelgetni!

arany52 2014-08-27 19:22:30 Válasz erre

Cipruska, jó a tablet és erszénykimélő, mert 7 colost már 16 ezertől lehet kapni és ha azt kicsinek találod, nagyon jókat árulnak 10,1 colosban is és azok is 27 ezertől kaphatók. A memória bővíthető, nekem is van rajta nagyon sok könyv, képek és remekül működik. Érdemes hozzá venni SD kártyát, ami csak pár ezer és akkor pl. a könyveket, vagy képeket arra tenni, akkor nem foglalja a helyet.

A laptopok jóval drágábbak, de persze írni, szöveget, képeket szerkeszteni, videót készíteni jobban lehet rajta, sőt a tabletten nem igen lehet. Ha nagyobb szerkesztésre nem akarod használni és a nagy gépedet megtartod, akkor érdemesebb tablettet venni, mert a laptop 90-100 ezer körül mozog. Próbálgassad fiadnál és ha megbarátkozol vele, akkor nem nagy beruházás.

A szememet nekem is nagyon kímélni kell, olvasnák megszállottan, de nagyon be kell osztani. Sajnos rontja minden a szeműnket, különösen a múló idő.

Ma reggel olyan szédült voltam, hogy alig tudtam a lakásban mozogni, szerencsére délutánra összekaptam magam. Ráfogom erre a szeles, rossz időre, egyszerűbb mint ijedezni, hogy romlik állapotom.

Pénteken megyek a fülészetre, kiváncsi leszek, mit tudnak ajánlani.

Kellemes napot kívánok !

Szeretettel : Arany


hamisciprus 2014-08-27 14:57:10 Válasz erre

Aranyka tetszik nekem a tablet nagyon. Amikor a gyerekemnél voltam náluk láttam, ki is próbáltam, és arra gondoltam, hogy mivel ez az én gépem régi laptop - arra vágyom - helyet azt kéne venni, mert olcsóbb, de a gyerek azt mondta, hogy a tabletnek kevesebb a memóriája. Adjál tanácsot, hogy majd ha összejön a rávaló laptopot, vagy tabletet vegyek? 

Elég gyakran gyulladt a szemem, mert mostanában az e-bookon olvasok, lehet, hogy nem tesze neki jót, pedig öt fokozat van a fényerőnél, és én a legalacsonyabbat használom.

Ez a két lap amit írtál nekem is tetszik, csak a Nők lapja egy idő óta tele van reklámmal. 

Timikének javulást kívánok, majd letudja a fogorvost, ha teljesen meggyógyul. 

Itt ma a hideg éjszaka, és reggel után meleg van, csak borongós.

Jó olvasást, én is azt teszem.

ciprus

arany52 2014-08-26 15:47:58 Válasz erre

Cipruska, nekem kedvencem a Nők Lapja és a Rager diges, de azt már csak neten olvasom, annyira felvitték az árát. Azért ha módonban van, akkor falok minden betűt. Már a tableten is nézegetem, mi legyen a következő olvasmány, ha az Alcott könyv végére érek. Igaz még két kötete van, de szeretek közbe beszúrni másik regényt, úgy változatosabb az olvasás.

Reggel este hideg van, de délben még szépen kisüt a nap és lehet kiülni levegőzni. Csak ennél rosszabb ne legyen még egy-két hónapig.

Lánykám nem ment el a fogászatra, mert még tüsszög  és folyik az orra. Nagyon kényes fogorvosa van, így nem szívesen kezeli, sőt be is szól. Kért másik napokat.

Én a fülészetre péntekre kaptam időpontot, már barátnőmmel is egyeztettem, hogy jön kutyus vigyázásra. Egész szeptember az orvoshozjárásról fog szólni, pedig inkább mennék irodalmi körökbe.

További szép napot kívánok : Arany

hamisciprus 2014-08-26 09:03:53 Válasz erre

Hű, de hideg reggelre ébredtünk! Úgy látszik, hogy most már ezt kell megszoknunk.

Finom ebédet főztél, biztosan ízlett Timikének is. 

Jó, hogy egymás újságját kölcsönkéritek, így többet tudtok olvasni, és fizetni sem kell csak a feléért. Nekem rendszeresen nem jár napi, vagy hetilap, de a testvéremnek igen. Többek között a Szabad Földet járatják. Ez nagyon tetszik nekem is, és össze szokta gyűjteni nekem, és ha megyek hozzájuk, vagy ők jönnek, akkor megkapom. Ezt a hetenként megjelenő lapot nagyon szeretem. Politika kevés van benne, és olyan sokoldalú, hogy nekem ünnepnek számít, ha megkapom. Ki szoktak adni kalendáriumot is év vége felé.

Várom már én is a holnap estét a Szulejmánnal, biztosan érdekes lesz.

Nem javul a füled? Ha sikerül kimosatni biztosan jobb lesz.

Ma nem főzök, de holnap fejtett bab leves lesz.

ölellek: ciprus 

arany52 2014-08-25 22:31:03 Válasz erre

Cipruska, régebben nálunk is mosott fület a házi orvos asszisztense, most azt mondta, hogy nincs fecskendője, de szerintem nem akarásnak nyögés a vége, nem éri meg neki kijönni érte. Leányzó megy holnap fogászatra és akkor kér időpontot nekem is a fülészetre. Ügyes házi orvosotok volt, a miénk csak beutalókat , gyógyszereket ír.

Ma szép idő volt, levegőztem, olvastam. Szomszédasszonyom adott be újságokat, gyorsan kiolvasom, hogy visszaadhassam.

Szerdán végre megint lesz Szulejmán, ahogy az előzetest nézem, izgalmas lesz.

Holnap serpenyős húst sütök burgonyával, ez is hamar megvan.

További szép estét kívánok: Arany

hamisciprus 2014-08-25 11:08:45 Válasz erre

Igazad van kedves Arany, hogy kihasználjátok az erkélyen ezt a kis gyenge napsütést is,mert ha majd jön a novemberi szürke idő addigra legalább feltöltődünk.

A zöld növényekkel téli időszakban is egy kis tavaszt, és örömet viszünk be az otthonunkba.

Érdekes, hogy egy fülkimosásért a fővárosban várakozni kell a fülészeten. Nekem eddig még ilyet nem csináltak, de a húgomnak igen. Nem is kellett szakorvoshoz fordulnia, a helyi háziorvosa szívesen elvégezte. Egy Borsod megyei kisvárosról van szó. Nem tudom mitől függ az ilyesmi, lehet, hogy őket is kötik a szabályok, de ez a doktornő nagyon kedves volt a testvéremhez. Az igaz, hogy már nagyon régen az ő háziorvosa.

Képzeld, sok évvel ezelőtt az volt a szokás, hogy szülés után amikor gátvágás és varrás volt, benne hagyták az emberben a varratokat, hogy majd felszívódik.  - 47 éve ennek -  No, nekem egyenként gyulladt be, és fájt. Mindez a év végi vizsgáim előtt, ülni sem tudtam igazán, és tanulnom kellett. Az én akkori  - sajnos már nem él - háziorvosom segített, kiszedte a varratokat, és utána rövid idő alatt meggyógyultam. Azon a kistelepülésen nem volt nőgyógyász, utazni kellett volna a pici gyerekemmel a szakorvoshoz. Az akkori háziorvosomnak sebész szakvizsgája is volt. Régen volt, azóta már megöregedtem.

Kellemes hetet kívánok!

ölellek: ciprus 

arany52 2014-08-25 09:59:54 Válasz erre

Bizony Cipruska, igazi őszi idő van. Tegnap erős szél volt, nem is lehetett kint lenni. Ma már van egy kis gyenge napsütés, ki is tettem a kerti butorokat az erkélyre.

Érdemes is befőzni a paradicsomot, lesz mit elővenni télen és milyen jó lesz saját készítésűből főzni.

Most lányommal mi is elkezdtünk a lakásban kertészkedni, vett többféle szobanövényt, és ő is, én is csináltunk egy kis téli kertet. Jó nézni, hogy fejlődnek a növények és télen zöldet csak így láthatunk.

Próbálok a fülészetre időpontot kérni, mert nem marad abba a fülzugásom, szeretnék egy fülmosást, hátha segít. Elképesztő, hogy még ide is időpont kell, mit csinál az ember, ha erős fülfájása van, vár vele egy hónapot?

Leányzóm holnap megy a fogászatra, tovább kezelik a fájós fogát. Ahogy elnézem, az ősz nekünk az orvosjárásról fog szólni.

Örülök, hogy tetszett a nyárvégi versem, lassan már az őszi témájúakat rakhatom fel.

Kellemes napot kívánok szeretettel!

Ölel: Arany

hamisciprus 2014-08-24 17:44:02 Válasz erre

Itt egész éjjel esett az eső, de aztán szépen kiderült reggelre. Nincs napközben sem meleg, bizony ez már az ősz.

Szép a vers amit a facéra feltettél, tetszik nekem. Az a szőlőfürt eszembejuttatta, hogy a mi vidékünkön a szőlős gazdák panaszkodnak, hogy bármilyen gondosan is törődtek a szőlőjükkel, elkapta a peronoszpóra, ami jó nagy kárt okozott. ez a sok eső csak tetézte a bajt. Úgy hallottam,. hogy a hegyaljaiak is panaszkodta.

Holnapra terveztem egy kis lecsó befőzést. Jó lesz télen elővenni, amikor már nagyon drága a paprika, és a paradicsom.

Ma hibiszkuszt ültettem, mert még a nyár elején betettem vízbe gyökereztetni néhány kis ágat, és négynek szépen kifejlődött a gyökere. Az anyanövénynek szép nagy virágai vannak, remélem, hogy ez is befogan, és olyan szép lesz.

Szép vasárnap estét kívánok!

ölellek: ciprus

 

arany52 2014-08-23 10:49:36 Válasz erre

Nálunk már most esőre áll az idő. Azért kicsit kiültem, de már hosszúujjuban. hétvégén én is tervezem a nyári ruhák elrámolását és a vastagabbakat kiveszem. Idén korán beállt az ősz. A vastagabb paplant is elő kell vennem, mert ma éjjel már fáztam. Igaz én nyitott ablaknál alszom ameddig csak lehet. Kis rést még télen is hagyok.

A kávéról azt olvastam, hogy pozítiv hatásai is vannak, aki issza kisebb az esély Alhermetz korra és parkinson korra. Nekem létszükséglet, mert kicsit tágítja az ereket is. Szintén tejjel iszom és egyszerre nagyon keveset, inkább napjában többször.

Most fogok még odaállni főzni, délután pedig pihenek , olvasgatok. Talán a hétvégén Hugi is felkeres, mostanában ő is nagyon elfoglalt.

Kellemes hétvégét kívánok!

Ölel: Arany

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A szerdai nap angyali üzenete

A szerdai nap angyali üzenete

Angyalaink mai útmutatása: „A mai napon azon kapod magad, hogy a várva várt változás bekövetkezett az életedben!

Tovább »
Alacsony kalóriás, mégis nagyon laktató zöldségragu

Alacsony kalóriás, mégis nagyon laktató zöldségragu

Nagyon gyorsan elkészíthető étel, hiszen a zöldségek egy részét elég akkor felaprítani, amikor a ragu már javában rotyog. Sőt, mire ezzel végzel, szinte már meg is főtt.

Tovább »
Szerdai csillagjóslat

Szerdai csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét!

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Gyógyítsd meg a csakráidat!

Megesik, hogy látszólagos ok nélkül vagyunk letörtek, és rossz a közérzetünk. Ilyenkor lehet, hogy csak valamelyik csakránk működésével van gond. A problémán viszont segíthetünk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Mária Kata Judit Katalin Szilvia Zsolt 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép