2015. április 28. - Valéria
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. április 28. - Valéria
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (11846 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
arany52 2015-04-28 11:40:29 Válasz erre

Cipruska, érdekes lehet a könyv, mert ott legalább meg lehet tudni, hogy igazából hogyan is történtek a dolgok. A film azért nem törekszik annyira a történelmi valóságra. Az biztos, hogy egy intrikus, erőszakos nő volt Hürrem, mert másként nem is tehetett volna szert ekkora hatalomra. Annyira későre tették a műsort , hogy én se nézem meg, csak hétvégén a neten pótolom.

Beállt az esős idő, lánykámnkerti partira van vasárnapra meghívása. Ha ilyen marad az idő, akkor kerti parti helyet szoba parti lesz.

Manapság minden zenét úgy felhangosítanak, hogy élvezhetetlen, szinte fáj az erős hang. Mindezek ellenére remek programotok volt.

Drukkolunk nagyon , hogy kutyus bírja  a műtétet,  mert pár hónapon belül kettő azért sok. Kiváncsi leszek az árra is, mert az első igen drága volt és nem eredményes.

További szép napot kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2015-04-28 07:44:31 Válasz erre

Köszönöm Arnyka, hogy megírtad a Szulejmáűnt, amit nem láttam. Sok minden történt akkor ebben a részben. Most, hogy ilyen későre tették, nehéz lesz kivárni, hogy meg tudjuk nézni. Egy fiatal írónő könyvet írt Hürremről, illetve az igazi történelmi háttérről. Nem olvastam, csak hallottam róla. Hát igen, a hatalomvágy mindenféle intrikákra kényszeríti az embereket, különösen ha a természetük is olyan alapvetően.

Szegény kis Ronykát nagyon sajnálom, mert ez bizony nagy műtét lesz neki, nektek meg anyagilag megterhelő. 

Most várom a vízóracserélőket, mert ma dédunoka napom van, remélem, időben ideérnek.

Itt kora reggel esett néhány csepp eső, még az aszfalt is alig-alig lett vizes tőle.

Tegnap meghallgattuk a Cimbaliband nevű együttest - ez az utolsó bérletes előadás volt - Nagyon jó zenészek vannak benne, és egy jó, tiszta hangú énekes lány, de minden hangszert kihangosítottak, és így szinte élvezhetetlenül hangos volt az egész, Fogalmam sincs miért kellett a tangóharmonikát, hegedűt, nagybőgőt, gitárt, dobot, no meg a cimbalmot ilyen szörnyűségesen felhan gosítani, még az ülés is remegett alattunk, pedig ezt leszámítva jó lett volna. Jó volt hazasétálni a csendes utcán utána.

ölellek: ciprus 


Előzmény: arany52 - 2015-04-27 20:51:31
arany52 2015-04-27 20:51:31 Válasz erre

Cipruska, már lenéztem a Szulejmánt ésíirom, hogy dióhéjban mi volt a történés.

Szultána nemmbocsájt megmIbrahomnal, pedignővére erre biztatja és válni akar. Nigárnak fejét akarjaívétetni,íde csak a szülés után.

Hürrem tőbe csalta Maidenránt, mert ő fogadott fel lányt, hogy megölje Gülfent és úgy csinálta, hogy Maidenrád legyen gyanus. Szultán persze megtudja azíasszpny esztelenmköltekezését is és elveszi tőle a hárem vezetését, helyette Hürremkapja meg, aki feszít a bűszkeségtől, mint pók húsvétkor. Csúnya, nagy cselszővésekkean tele az egész film.

Ronykát azért kell újra operálni, mert kiujult a sérve. Igencsak rosszul csinálhatták meg,mert karácsony előtt volt operálva. Most az Állatorvosi egyetemre visszük és vagy korrekció lesz, vagy egy újabb nagy műtét. Izgulunk, hogy fogja bírni a kis szervezete.

Sajnos ezek a tabletek nagyon gyorsan romlanak el, különősen az olcsóbbak, drágát meg ki tud venni. Az enyém még most működik,óki tudja meddig.

Kellemes estét kívánok

Ölel: Arany

hamisciprus 2015-04-27 14:54:13 Válasz erre

Szervuztok!

Aranyka most nekem nincs,. de régebben volt gázórám, és azt ingyen cserélték, sőt amikor még családi házban laktam a vízóracsare is ingyenes volt, de most fizetünk. Úgy látszik, hogy településenként változik.

Mi baja van a kutyusotoknak, hogy műtétre kell őt vinni? nagyon sajnálom, hogy így van, de reméljük, hogy meggyógyítják őt.

Nem láttam a múlt héten a Szulejmánt, így nem tudom, hogy mi lett Ibrahimmal, hogy bevallotta a feleségének, hogy ő a baba apja. ha Te megnézted, megírnád nekem?

A szomszédasszonyodat sajnálom, hogy ő  is ilyen rossz helyzetben van. Biztosan el van keseredve, hogy nincs segítség ő is. 

A tabletekről csak annyit, hogy már a gyerekemé is újból elromlott.

Szép, kellemes hetet kívánok!

ölellek: ciprus 

Előzmény: arany52 - 2015-04-26 19:57:40
arany52 2015-04-26 19:57:40 Válasz erre

Cipruska, nekünk nincs vízóránk, átalányt fizetünk, így nem tudom, hogy a cseréért kell-e fizetni. Gázórát viszont cseréltek ingyen. Elég sokat kérnek Nálatok érte.

A devizahitel gond ismerős, szomszédasszonyom 12 M.-t vett fel, most már 30 M-nál tart, igaz ő már jó ideje nem fizet. Aki rendesen fizet, annak se sokkal jobb a hekyzete. Régebben lánykám vett fel pár százezret, nem ért a végére a kölcsönének, mi tisztáztuk ki apjával. Kisebb összeget sajnos most is kénytelenek vagyunk fekvenni, mert fizetni kell kutyus újabb műtétjét és most nincs rátartalékunk. Nehéz helyzetben vannak az egyszerű, kis fizetésű emberek.

Ma nagyon szép idő volt, sokat tudtam erkélyezni, élvezgem a jó levegőt.

Kellemes jövő hetet kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2015-04-26 16:57:44 Válasz erre

Szervusztok!

Hát Aranyka ez a svájci frank hitel forintosítás az adósnak további beláthatatlan fizetnivalót jelent. a gyerekem felvett tíz milliót, fizeti mindig rendesen a törlesztését úgy, hogy majd bele gebed hat éve, és jelenleg tartozik most 15 millióval. Megkapta a forintosításról szóló levelet, amiben vissza valami jelentéktelen összeget kapna, de  de nem adják azt sem oda, sak beolvasszák a tartozásába. megkapta, hogy ezentúl évenként mennyit fog fizetni, de van egy bubor néven nevezett fizetnivaló még, amit eddig változó kamatnak hívtak azt hiszem, tehát most is  beláthatatlan a fizetnivalója még vagy harminc évig. Ennyit arról a nagy segítségről, amot az államunk nyújt a fiataloknak. Ilyen körülmények között azon sem csodálkozom, ha tisztességes emberek válnak hajléktalanná, vagy menekülnek el Magyarországról. ezt csak azért írtam le ilyen részletesen, hgy a mi rszágunkban nem szabad semmilyen kölcsönt felvenni, mert azzal a bankok, meg még ki tudja kik járnak jól, aki  pedig felvette a kölcsönt, ha belegebed akkor sem képes kifizetni a tartozását, öreg kora előtt  hát ez az a nagy segítség amit a kormányunk nyújt a devizahiteleseknek. Hazudnak, a segítségről, de segítség az nincs. Létbizonytalanságban tartják a fiatalokat.

Szinte nyárias napokat élünk meg, az igaz, hogy nálunk ma borongós az idő.

jövő héten vízóracsere lesz nálam, két órát cserélnek több mint 12 ezerért, de a vicc az, hogy azt mondták a tv.-ben, hogy ezentúl azt a szolgáltató fizeti, itt mégis nekünk kell.

na, nem mérgelődök tovább. Kíváncsi vagyok, hogy nálatok is Ti fizettek-e, vagy legalább a fővárosban nem kell. ha mégis, akkor ez egy újabb nagy hazugság!

kellemes estét kívánok!

szeretettel: ciprus  

Előzmény: arany52 - 2015-04-21 11:25:46
arany52 2015-04-21 11:25:46 Válasz erre

Cipruska, más is közösségben mzogni mint otthon, így már szórakozás is egyben.

A zabkása szerintem finom és azt mondják hogy nagyon egészséges, főleg aki sokat ül. Több iíben is van, én almásat vettem, de lehet kapni eprest és csokist, bár az nem nem hiszem hogy fogyasztó.

Most nagyon lehűlt az idő. Lányka hajnalban ment Fótra és egy buszmegállóban várja elég sokáig a kolléganőjét, aki majd kocsival érkezik. Jól karikára fog fagyni. Ma kutyusnak sincs jó napja, csak este lesz levive sétálni. Helyette erkélyezik. Én meg hogy magamban vagyok megirom az elmaradt leveleimet, azzal is megy az idő.

További kellemes napot kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2015-04-20 11:32:47 Válasz erre

Örülök kedves Arany, hogy szimpatikusnak találtad a keresztfiamat. 

A mozgás csakugyan jó lenne, de nálad ennek akadálya van. Sajnos én sem mozgok eleget, ha sikerül, akkor kétszer egy héten. Egyszer jógázni megyek, egyszer tornázni, amit idős tornának neveztek el itt. Persze csak akkor tudok menni, ha nincs más elfoglaltságom. Amit időnként itthon csinálok az nem ér annyit, mint a közösségben lévő.

Az idő szép, biztosan Timike jól fogja magát érezni. Jól teszu, ha kiozdul amikor szabadideje van, csak Neked rossz olyankor egyedül. Az iaz, hogy nem vagy magányos, ott van a kis kutyusod, és a madárkák.

Milyen a zabkása, ehető, milyen ízű?

ha jó véleménnyel leszel róla, akkor én is kipróbálom.

 Szép hetet kívánok!

Szeretettel: ciprus

Előzmény: arany52 - 2015-04-19 12:54:56
arany52 2015-04-19 12:54:56 Válasz erre

Kedves Cipruska, Viczián Ottó videóját megnéztem a facebookon. Igen szimpatikus egyéniség és a riport is érdekes volt. A hangja pedig kellemes, nem csoda, hogy rendszeresen hívják szinkronizálni. Méltán bűszke rá a család.

Nekem is kellene fogyni, de helyette felszedtem pár kilót. Ilyekszem diétásan étkezni, most például zabkását vett nekem Timi. Viszont nem tudok elég aktívan mozogni, ez a hiba.

A Micsoda nőt már én is láttam többször, de azért megnéztük Timivel. Utána még az ágyinkóban egy McLeod lányait is megnéztem. A Szulejmánon is túl vagyok. Kiváncsi leszek, hogy helyrejön-e Ibrahim házassága.

Ma leányzó kiment a temetőbe a palántákat elültetni, a délután pedig pihenésé lesz. Nehéz hét elé nézünk, mert ő megy Fótra és hajnalban indul, késő este jön haza. Én meg lehetek magam egész nap. Kutyus is csak egyszer fog tudni sétálni.

Kellemes vasárnapot kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2015-04-19 10:08:14 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka nagyon sajnálom, hogy a szemész orvos ilyen volt Veled. Lehet, hogy rossz napja volt, de akkor sem beszélhetett volna így. Bizonyos mértékig ki vagyunk nekik szolgáltatva. még szerencse, hogy az orvosaink nagy része nem iyen.

Viczián Ottóval készült egy interjú. A facén találtam - ő nem szólt róla, attól szerényebb - rátettem az dővonalamra, ha kedved van, ott megnézheted, illetve meghallgathatod.

hamar letelt a lánykád szabija, de legalább el tudtatok együtt intézni mindent, amihez Neked kísérő kell. A súlyom nem változik, pedig 4-5 kilóval kellene könnyebbnek lennem. Az én koromban az igaz, hogy lelassul az emberek anyagcseréje, de azért jó lenne ha kevesebbet mutatna a mérleg. A párom szerint jó vagyok így neki, de én kritikusabb vagyok magammal szemben.

Tegnap ki tudja hányadszor megnéztem a Micsoda nőt az Rtl.-en. Hát ilyen szép filmek kellenének nekünk!

ölellek: ciprus 

Előzmény: arany52 - 2015-04-17 17:32:27
«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kézírás, mint személyiség jel - Grafológiai teszt

A kézírás, mint személyiség jel - Grafológiai teszt

Talán nem is gondolnád, de a kézírásod, jobban árulkodik rólad, mint gondolnád. A grafológia - a kézírás elemzésének tudománya - az írásban fellelhető apró, laikusok számára észrevehetetlen jeleket elemzi ki, így adva jellemzést az íróról. Az alábbiakban kitölthetsz, egy grafológiai tetszet, és jobban megismerheted önmagad.

Tovább »
Voltál már a Théta Térben? - Avagy gyógyulás a Teremtő terében

Voltál már a Théta Térben? - Avagy gyógyulás a Teremtő terében

A Theta Healing nevű módszer az utóbbi másfél évben hihetetlen érdeklődésre tart számot, hiszen amit ígér, az nagyon kecsegtető, integrál, magába foglal jó néhány spirituális módszert, így végleges megoldást jelenthet bármilyen problémára. De mi is ez a titokzatos tér és mi ez a technika?

Tovább »
Így vonzd be a legjobb dolgokat a titokzatos számsorok erejével!

Így vonzd be a legjobb dolgokat a titokzatos számsorok erejével!

Azt szokták mondani, hogy az életben semmi sem klappolhat egyszerre. Így ha van olyan terület, amelyen szeretnél javítani, legyen az az egészséged, netán családi, munkahelyi gondokkal kell szembenézned, vagy az anyagi helyzetedet kívánod egy kicsit pozitívabb irányba terelni, akkor hívd segítségül a számokat.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép