2016. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12500 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
arany52 2016-05-25 22:25:55 Válasz erre

Szerbusztok!

Igen Cipruska, szeretnénk a nyárin bekevágni az erkékyajtó cserének. Reméljük, hogy nem közbe semmi, ami megakadályozza.

Lányka délelőtt volt  a privát rendelőben. Sajnos a fogát itt se tudják megmenteni, huzatni kell. Mivel már háorm foga hiányzik, rákérdezett, hogy mennyibe kerülne a pótlásuk hidakkal. 485 ezret mondtak. Ennyit képtekenek vagaunk most fizetni és siknak is talákjuk, így aztán Timi megy vissza az SzTK-ba huzatni és ott is rákérdez, hoga mennyiért vállalnák. Ekképesztő fogorvosi árak vannak , nem is csoda hoga sok a hiányos fogú ember.

Szomorú, hogy a Te fogsorod se sikerült jól, kellemetlen érzés lehet.

Most én is szenvedek, begyulladt a naqy lábujjamnál a köröm környéke, feltehetően benőtt a köröm. Már volt ilyen gondom és levették a körmöm, félek hogy most is így járok.

A hétvégét Timiéknék is kicsit jobban fizetik, de túlzásba nem esnek, 50 % a pótlék, nem sokat lendít a fizetésükön,. Hétvége mellé még túlórákat is bevállal hogy kicsit erősebb fizetést hozzon haza.

Ma igazán kellemes idő volt, levegőztem kicsit. Hétvégére már kánikula várható

Szép estét kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-05-25 09:39:37 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka ez így jó, ennyiért meg tudjátok csináltatni ugye? Legalább kedvetek szerint rendben lesz ez is.

Timike biztosan drágán fogja csináltatni a fogát, de legalább így jobban odafigyel az orvos, és gondos lesz reméljük. Hallottam olyat is, hogy az orvos rendelőjében ott van a röntgengép, és akkor nem kell még külön röntgenre is feliratkozni.

Az én alsóm elég sok kívánnivalót hagy maga után, de ez már így marad.

Volt tegnap jó nagy vihar sok esővel nálunk, de a kertesek örülnek a májusi esőnek.

A gyerekem is sokszor dolgozik hétvégén, de ő nem bánja, mert azt jobban fizetik. Gondolom, hogy a lánykád is így van ezzel, csak Neked rossz, hogy olyankor egyedül vagy. Az erkélyezés örömet tud adni, mert szépen berendeztétek, szinte egy szobával több van ilyenkor amikor szép idő van.

ölellek: ciprus

arany52 2016-05-24 18:52:40 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, örömmel olvasom, hogy nagyon jólérezted magad fiadéknál. Remek kirándulást tettél és a gyerekek is kedvesek voltak, hogy még képet is rajzoltak Neked.

Sok jót de sajnos rosszat is hallok a szürkehálaog műtétről. Van akinek nagyon jól sikerült, de hallottam sikertelen műtétről is. Remélem nekem még odább van a műtét, de sajnos a glaukómások nem usszák ezt a hálaogot se meg.

Holnap megy lányom fogászati konzultációra, kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak és mennyibe fog kerülni.

Bosszant a beosztása , szinte majd minden hétvégén dolgozik és csak heti egy szabadnapja lesz.

Megkaptuk az erkélyajtó árajánlatát és kijövünk 200 ezerből. Szeretnénk nyár közepén belevágni.

Nagyon nehéz manapság nyomtatásban megjelenni, mindig talának okot a nemleges válaszra.

További szép estét kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-05-24 06:50:55 Válasz erre

Szervusztok!

Ez öröm Aranyka, hogy a szemcseppjeid használnak, de reméljük, hogy a szürke hályog műtétre még sokáig nem lesz szükséged, fiatal vagy még Te ehhez. A nővéremnek megcsinálták, de ő akkor már majdnem nyolcvan volt. Azt mondta nem fájt, és azóta sokkal jobban lát. Ő már akkorra olyan rosszul látott, hogy a szembejövő ismerősöket sem ismerte meg az utcán amikor ráadta a fejét.

Küldtem egy helyi lapba anyagot, de aki ezt gondozza, elkezdett mindenféle kifogásokat írni az elküldés módjával kapcsolatban, és nekem az volt az érzésem közben, hogy azért kekeckedik, hogy ne legyen benne az én írásom, így aztán nem erőltetem.

A gyerekek jól vannak, képzeld, még anyáknapi ajándékot is kaptam az unokáktól- őálataluk készített képet- aminek nagyon örültem. Elmentünk egy szép kirándulásra a dömösi átkeléssel szemben lévő hegyre. Ott a Remetebarlangnál voltunk. Jó meredek kőomlásos kaptató volt felfelé, de megérte, mert a kilátás gyönyörű ott a Dunára, és Dömösre, no meg a Rám völgyre. Utánanéztem, és a Remetebarlangban régen laktak is. Közögazgatásilag Nagymaroshoz tartozik.

ölellek Titeket: ciprus

arany52 2016-05-19 18:39:04 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, az biztos, hogy én se díszíteném lakásom Picasso képekkel, bármily művésziek is. Az ő képei nem nyugalmat sugároznak,  inkább tragédiát, ami érthető is, ha azt nézzük milyen korban készültek.

A Várba én is nagyon szeretek felmenni, a Halászbástyán sétálni. Fiatal koromban tavasztól őszig, majd minden hétvégén felruccantunk és nagyon finom krémeseket ettünk a Ruszwurm cukrászdában.

Tegnap megjártuk a szemészetet és viszonylag jók lettek az eredmények, csökkent a szemnyomásom. Így nem is változtatott a dr.nő a szemcseppjeimen.  Sajnos a szürkehályog kezd beérni, előbb-utóbb ebből műtét lesz. Remélem , hogy utóbb. Minden idős kori betegség elér.

Mára már az idő is javult, lehetett levegőzni és a fűtést is kikapcsoltam.

További kellemes napot kívánok Nektek: Arany

hamisciprus 2016-05-18 13:36:44 Válasz erre

Szervusztok!

Hát bizony nem csodálkozom, hogy bekapcsoltad a fűtést, itt is hideg van, és a tegnapi utazáskor sem volt melegünk. Jól tetted, hogy meleget csináltál.

Jó sokat várt arra az időpontra Timike, jól teszi, ha elmegy maszek fogászhoz, hiszen így is fizetni kell, és ha fizetünk akkor legalább minőségi munkát ad ki a kezéből.

Örülök, hogy megnéztük a kiállítást. Ha gazdag lennék, és telne rá, az ő képeivel azért nem díszíteném a szobámat. Picasso szürrealista, és kubista irányzatot képviselt, ő maga írta, hogy 12 éves korában úgy festett, mint egy művész, felnőttként úgy, mint egy gyerek. Két olyan képet láttunk ami magyarázat náélkül is látható volt, hogy mit ábrázol. A többi munkájánál elolvastuk az ismertetőt, és utána kezdtünk a képek, szobrok tanulmányozásához. Így jó sok ideig voltunk ott, de hát ezért mentünk. Az előcsarnokban volt egy érdekes dolog: mint egy fekete-fehér filmen látható volt, hogy a művész hogy alkotott. Volt vetítés is, ahol a világháborúk ihlette képeit mutatták, és közben az általa írt verset mondták, illetve írták le. Ez bizony elég nyomasztó volt, de a világháborúkról nem csoda, hogy ilyen készült.

Sétáltunk egy jót a várban, ami engem mindig elvarázsol, majd hazjöttünk. Odafelé a Szél Kálmán térről - tényleg szép - mentünk fel, lefelé a Deák térrnél ültünk a metróra ami a Stadion buszmegállóig vitt.

Ettől jóval melegebb időt kívánok magunknak!

ölellek: ciprus

arany52 2016-05-17 20:50:54 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, akkor holnap nagy útra mentek. Biztos, hogy nagyon szép lesz a kiállítás és a Vár is élmény lesz a panorámával. Sajnos az idő nem lesz jobb. Ma annyira fáztam, hogy bekapcsoltam magamnál a gázt. Timi még hősiesen bírja a fűtetlen szobát.

Ma én is feltelepítettem a windows 10-et a nagy gépre , melyen windows 7 volt. Ez már nem fogják támogatni és a 10-et csak juliús 29-ig lehet ingyen telepíteni. Őszintén megmondom, nekem nem jön be, a 8.1 sokkal jobb, ezért úgy döntöttem hogy a kis gépemre nem teszem fel, Timinek se ajánlottam.

Lányka ma fogászatra ment az SzTK-ba. 3 órát ült és csak időpontot adott neki a dr.nő juniusra, mivel hogy ma sokan voltak. Amúgy mindenre azt mondta, hogy nem tudja, így aztán Timi nagyon arra hajlik, hogy elmegy egy maszek fogorvoshoz a környéken.  Nagyon szalad a szabadsága, holnap engem kisér szemészetre, még egy kis takarítás belefér, aztán vége is lesz.

További szép estét kívánok Nektek és holnapra jó utat: Arany


hamisciprus 2016-05-16 18:58:52 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka, tartalmas, érdekes nagyon jó programja volt Timikééknek. Ő nagyszerűen lovagol, ha ezt kipróbálta ott is idegen lovon, akivel eddig nemismerték egymást. Köszönöm szépen a képeket, így mi is úgy érezhetjük magunkat, mintha ott lettünk volna. A kupicára szükségük volt ebben a hűvös időben.

Csendesen eltelt ez a két nap is. Főztünk, pihentünk, kisétáltunk a temetőbe.

Képzeld, olyan sokszor írták ki itt a gépen, hogy frissítsek windos 10.-re, hogy ma délután megtettem, de több óráig tartott a művelet. Most ismerkedem vele, majdnem olyan, mint az előző  windos 8 ami eddig rajta volt. Remélem, hogy megszokom majd a kisebb változásokat.

Holnap fogjuk megnézni a kiállítást. Kíváncsi vagyok rá. Fényképezni gondolom bent nemigen fognak engedni. Mi is jó melegen fogunk felöltözni, mert holnapra sem mondanak túl nagy meleget.

Tegnap megnéztem a Noé című filmet ami az Rtl.-en volt, elég érdekes volt, de én többet vártam tőle.

Jó pihenést! ölellek: ciprus

arany52 2016-05-16 15:55:13 Válasz erre

Szeerbusztok!

Kedves Cipruska, valóban Pünkösdi rózsát küldtem az ünnepre való tekintettel.

Biztosan nagyon szép Csiksolymó, sajnos nem jártam még környékén se és már nem is igen fogok. Most már lányom utazásainak örülök.

A Barátok közt -ben végre lehullt a lepel és egy kis összefogás is megmutatkozott. Már várom mindkét sorozat folytatását. Jóban rosszban-ban kiírták Elvira nővért, mert babát vár. Szimpatikus karakter volt, de talán fél év múlva visszajön.

Lánykám tegnap este érzekezett kicsit összefagyva. A pusztán nagy volt a szél. Amúgy minden csodálatos volt. Csárdában töpörtyüs zsíroskenyérrel és egy kupica pálinkával fogadták őket. Utána mentem szekérrel , ami romantikus volt. Majd ebédeltek, az is kiadós és finom volt, közben zene szólt és lehetett táncolni is. Délután jött a lovaglás, Timi ezt élvezte a legjobban. Szőrén ülték meg a lovat, mint régen a betyárok. Voltak gazdaságban is, ahol simogatták az állatokat és este megnézték a lovasbemutatót. Minden hangulatos és érdekes volt, megérte azt a kis fagyoskodást. Ma ki is pihente magát, holnap pedig fogorvoshoz megy. Ő se maradjon ki a jóból.

Teszek fel pár képet.

Kellemes estét kívánok: Arany

hamisciprus 2016-05-14 18:06:37 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka, de szép virágot küldtél, ez ugye az pünkösdi rózsa? Nem vagyok benne biztos, mert ez a piros aminek nincs illata, és tartósabb, az ilyen rózsaszínben illatos, de hamar lehullik a szirma. Az egyik- talán a piros amit Te küldtél- a pünkösdi, a rózsaszín meg a bazsarózsa? Mindig összekavarom annek a kettőnek a nevét, és nem is tudom biztosan.

Utólag megnéztem a Barátok közét, de azért köszönöm, hogy megírtad. Érdekes, hogy most a bajban összafogtak a Berényi testvérek, és Ágnes mellé álltak. Sajnálom szegény Lizát, de Robi provokálta őt.

Itt ma jó sok eső esett, most csak párás az idő, de elég enyhe a hőmérséklet.

Reméljük, hogy Timikének is van napsütés is, nemcsak eső.

Láttam a tv.-ben az országunk nagyjait a csíksomlyói misén. Nekik van rávalójuk, hogy elmenjenek oda. Olyan csodálatos lehet a pünkösdi ünnepen túl ez az összmagyar találkozó! Arról a gyönyörű vidékről nem is beszélve. Régen már jártam arra, de nem pünkösdkor. A Stáció jó meredek domboldalon van, nem könnyű felmászni oda a keresztig.

Szép ünnepet kívánok Nektek!

ölellek Titeket: ciprus

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tégy az ágyad mellé 3 citromot - Ha hiszed, ha nem, örökre megváltozik az életed!

Tégy az ágyad mellé 3 citromot - Ha hiszed, ha nem, örökre megváltozik az életed!

A negatív energia mindannyiunkra rossz hatással van, akár az egészségünket, a kapcsolatainkat, vagy a jólét bevonzását tekintjük. Ezért arra kell törekedni, hogy minden lehetséges módszerrel távol tartsuk. Íme, a legjobb módszer, ami egy csapásra megváltoztatja az életedet.

Tovább »
4 egyszerű módszer, amivel bevonzhatod a lelki társadat

4 egyszerű módszer, amivel bevonzhatod a lelki társadat

Ha úgy döntöttél ideje most már véget vetni a szingliségnek és az értelmetlen kapcsolatoknak, és megakarod találni az igazit, a lelki társadat, akkor segítségedre lesz benne ez a 4 módszer, amely által bevonzhatod a lelki társadat. Mert igenis a kezedbe veheted a sorsodat és sokat tehetsz azért, hogy egymásra találjatok!

Tovább »
Mi rejtőzik a tudatalattidban? - Képes pszichológiai teszt

Mi rejtőzik a tudatalattidban? - Képes pszichológiai teszt

Minden ember álmodozik valamiről a tudata legmélyén – ki a tökéletes nyaralásról, ki arról, hogy megtalálja végre a lelki társát, és van, aki arról, hogy végre legyen belőle valaki. Ebből a pszichológiai tesztből kiderül, mi életed legnagyobb terve, milyen vágy járja át a lelkedet, ahogyan az is, hogy milyen közel vagy ahhoz, hogy elérd mindazt, ami a tudatalattidban lakozik.

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

loading...

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép