HIRDETÉS
2014. november 01. - Marianna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. november 01. - Marianna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (11612 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre

Szerbusztok!

Bizony Cipruska nagyon megszenvedem ezt a fogpótlást, nem akar jól sikerülni. Csak most már csütörtökön minden problémát meg tudjanak oldani.

Az én környezetemben is sok fiatal megy külföldre dolgozni és sokan ott is maradnak végleg. Jó ez abból a szempontból, hogy aki úgy gondolja, más országban tud kiteljesedni, annak legyen lehetősége menni. De szomorú, hogy sokan gazdasági okok miatt mennek, pedig hát hazánkban kellene megtalálni a számításainkat. Arról nem is beszélve, hogy hátrahagynak a sorsnak tuszul idős szülőket , nagyszülőket. Nekik ki fogja a botot a kezükbe adni, ha majd arra lesz szükség?

Mostanában én is kevesebbet vagyok a poeton , nem jut rá idő. Nagyon sokat Hoxázok, mert ott van több blogom és barátok is. Ide is benézek minden nap és még egy női portálra. Jóskám e-könyv készítésével is igen elmaradtam, de majd a hosszú téli napokon szorgalmaskodok.

Ma leányzómnak délután kellett visszamenni dolgozni, mert éjféltől ünnep van, nem szabad dolgozniuk. Így aztán csak pár órát tudott pihenni, holnap jó fáradt lesz. Délután mennek a temetőbe a kis Húgival. Sógornőm is küldött Jóskámnak koszorút, viszik azt is ki. Én majd otthon emlékezem. Ezen a héten már nagyon sokat gondoltam szeretteimre, akik eltávoztak. Neki is szomorodtam kicsit, hogy már ennyien odaát vannak.

További kellemes napot kívánok szeretettel: Arany

hamisciprus 2014-10-31 07:50:48 Válasz erre

Szervusztok!

Sajnálom Aranyka, hogy az új fogadat mg javítani kell, sokat szenvedsz vele.

Igazad van, az egészségügy helyzete siralmas. Jó lenne tudni hová tüntek el azok a pénzek, amiket hosszú éveken keresztül levontak tőlünk TB járulék címen, most meg minket nyugdíjasokat eltartottaknak hívnak, hogy már nem dolgozunk, pedig aktív korunkban mindent elkövettünk, hogy a hivatásunkat jól végezzük. Itt valami nincs rendjén, hogy a fiatalok és az idősek sem érzik jól magukat ebben az országban, és akinek lehetősége van, az máshol keresi a boldogulását.

Többen elköltöztek az ismerősök közül, és megtallták a számításaikat. Tudok olyanról, akinek két év alatt Norvégiában lakása lett, és jól él -kamionos -, vagy egy fiatal orvos két gyerekkel Svédországban dolgozik, és hozzánk képest jó színvonalon élnek, mindenük meg van. Tudok olyanról, akik Európa nyugati országában dogoztak, és éltek, majd nyugdíjasan hazatelepültek, és az ottani nyugdíjból itthon ragyogóan meg vannak. Időnként visszamennek Németországba, mert ott is van egy lakásuk.

na midegy, mi már maradunk, de jó tudni, hogy vannak ilyen szerencsés emberek is.

A poeton már régen jártam, de szeretek ott lenni, csak m ost nincs rá időm.

Szeretettel küldöm üdvözletemet. ciprus    

arany52 2014-10-30 21:30:18 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, mostanában én is sokkal kevesebbet alszom, éjjel nehezen sikerül elaludni,  reggel meg már alig várom, hogy kelhessek. Valószínűleg az idő múlásával jár ez is. Nem is baj , ha öregszünk , csak betegség ne legyen. Én még mindig a fogammal szenvedek és már nagyon unom a problémakört. Ma hívtam fel a doktornőt, hogy mikor tud fogadni és majd csak csütörötökön. Utolsó nap rendel, úgy hogy vagy megoldja gondomat, vagy nem tudom mi lesz.

Nekünk is 3 ezer körül van a net, wifire nem kell külön fizetni, mert mi vettük meg a routert és üzemeltük be. Biztosan meglesz a net adó is, nem öröm, de őszintén szólva az egészségügy rossz helyzete engem jobban aggaszt, mert ezzel előbb-utóbb mind kapcsolatba kerülünk és kárát látjuk.

Néztem a poeton , hogy lesz-e Szulejmán, de a közeljövőben még nem, továbbra is a celeb műsor megy.

Kellemes estét kívánok: Arany

hamisciprus 2014-10-30 06:45:54 Válasz erre

Szervusztok!

Mostanában reggel korán felébredek, ez már az öregség jele biztosan. Az igaz, hogy nem bánom, hogy öregszem, mert - hála Istennek - egészséges vagyok. A ráncaimat meg elviselem, csak a mérleg mutatna már kevesebbet 60 kilónál, ha ráállok.

Azt hittem kedves Lajos, hogy rosszul látok, hogy nálatok 150 Ft a benzin litere. Itt gyakran változtatják az árát, jelenleg kevéssel 400 Ft alatt van.

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a netadó elleni tüntetések vége. Úgy néz ki, hogy a kormány arra játszik, hogy elfáradjanak a felvonulók, és feladják. Nekem jelenleg az, hogy netem van havi 2990 Ft ba keül. Ez vezetékes, attól a szolgáltatótól kapom, aki a tv csatornákat is adja. Ettől vannak sokkal drágábbak is, mert a mobil net, vagy a Wifi többe kerül. Tudom, hogy az összehasonlítás nem teljesen reális, mert az USA-ban mások a keresetek, és a nyugdíjak is, de kíváncsi vagyok arra, hogy ez hogy van más országokban?     

Aranyka a kedvenc sorozatunkban szokatlan az új szereplők megjelenése. Mikor jön már újra a Szulejmán? Azt olyan jó volt nézni! Az igaz, hogy keveset tévézek, szívesebben olvasok.

Üdvözletemet küldöm szeretettel: ciprus 

arany52 2014-10-29 21:25:46 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, örülök, hogy ilyen jó márkájú kocsit vettek a fiatalok. Az biztos, hogy a legjobb az új, mert kevesebbet kell szervizelni,  de azt kevesen engedhetik meg maguknak.

Lajos, de kellemes lehet szubtrópusi kertben ücsörögni, nálunk már nagy hideg van, én se tudok a teraszra kiülni, legfeljebb pár percre kiállok.

Sajnos nem usztam meg, hogy ne kelljen többet fogorvoshoz járni,  újabb gond merült fel, így hétfőn mehetek vissza. Hogy én ezt már mennyire unom.

Üdvözletem küldöm Mindnyájatoknak: Arany

hamisciprus 2014-10-29 06:05:16 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka nagyon örülök, hogy már végleges az új fogad, biztosan nem lesz rá panaszod. Jó is, hogy először csak ideiglenesen tette föl az orvos, mert így jobban megszokod.

Köszönöm Lajos, hogy megírtad a tapasztalatotokat a Ford autókkal kapcsolatban, megnyugtattál vele. Tudom, hogy az lenne az ideális, ha le lehetne cserélni mielőtt még bármi javítani való lenne rajta, de amit a gyerekem vett, azt használt, és már most 9 éves. Meg is mutatta szerelőnek, és költani kellett rá. Az új autóknak nálunk nagyon magas az ára az ő jövedelméhez képest.

Jó, hogy nálatok még szép idő van, itt már napok óta éjjel fagyok vannak. A Ti településetek biztosan délebbre fekszik, no meg az óceán közelsége enyhíti az éghajlatot. Azért az jó, hogy napközben szép napsütéses az idő.

A temetőben ma is sokan voltak, mindenki a sír körül rendezkedett. Az élő virágok bizony lefagytak.

Szeretettel üdvözöllek Titeket: ciprus

 

makossy 2014-10-29 04:02:27 Válasz erre

Szervusztok. Hiaba van uj computerem, igy is elszallt levelem a vilegurbe. Mindegy. Ez tortent. Nem akartam a felesegem 2 computerehez folyamodni. Kedves Ciprus! Ford  autot vasarolni jo otlet volt. Nekem szemely szerint jo tapasztalatom volt es van ezekkel az autokkal. 2011 elott 4 evig volt egy Ford Escortom. Jelenleg nekem van egy 2011-es evjaratu Ford Focus, Felesegem tart maganak egy 2014-es Ford Focust, lanyom : Niki egy 2010-es Ford Focust tart. Az autoinkat kb. 6 eves korukban ujra szoktuk cserelni, mert a javitasi koltsegek viszonylag magasak. Itt jelenleg a benzinarak igen kedvezoen lefele mennek, hogy meddig azt nem tudhatjuk. Atszamitva kb. 150 forint literje.   Kedves Arany! Jo egeszseget kivanok, a szabad levegon valo tartozkodas sokat segit a jo egeszsegi allapotnal. Most hogy tul vagy a fogorvosi torturan meg a kedved is jobb lesz.  Itt most nagyon jo ido van,egeszen tavaszias. Kint uldogeltunk ma is par orat a haz mogott levo szubtropusi kertunkben, ahonnan hamarosan be kell majd vinni a hidegre erzekeny novenyeket a lakasba elosztva a fenyesebb helyekre. Sok barati szeretettel mindannyiotoknak minden jot kivanok: Lajos.

Előzmény: mütyűr - 2006-09-16 22:03:15
arany52 2014-10-28 21:17:07 Válasz erre

Szerbusztok!

Nagyon szép szakma Cipruska a virágkötészet, csak sajnos az ünnepek után télen biztosan csökken a forgalom. Azért reméljük unokádat véglegesítik és folyamatosan lesz munkája.

A héten mi is még többet gondolunk eltávozott szeretteinkre, bár ők velünk élnek az év minden napján.

A fogászaton túl vagyok, végleg felragasztották a hidat, ha esetleg gond lesz vele, akkor még egyszer kell menni. Remélem , hogy nem lesz rá szükség és jól fog szuperálni.

Olvasom, hogy a Barátok közt-ben régi szereplők jönnek vissza. Ma már láthattuk is Berényi Ágit és majd Klaudia és Kertész Mónika is szerepelni fog, igaz őt más színész alakítja.

Végre a Jóban rosszban-ban is kiszabadultak a lányok a börtönből, már nagyon lehangoló volt.

Szép estét, jó pihenést kívánok üdvözlettel: Arany

hamisciprus 2014-10-28 06:23:06 Válasz erre

Szervusztok!

Aranyka kellemetlen lehet a láb s a kézfájásod, de reméljük, hogy ez átmeneti állapot nálad. 

Jó lesz már, ha nem kell a fogorvoshoz járnod. Biztosan megoldja ma a problémát. 

Ez a hét az elhunyt szeretteinkről szól. Már az előző hétvégén is okan voltak a temetőben nálunk is. Az igaz, hogy itt az él virágok lefagytak, mert már három éjjel fagyott.

Az unokám is kapott munkát az egyik virágosnál, és nagyon szeret ott dolgozni, de tart tőle, hogy nov 1 után már nem lesz rá szüksége a tulajnak.

Sajnálom a fiatalokat, mert nehéz nekik munkahelyet találni különösen itt a mi régiónkan.

A szép versedet olvastam a facén, láttam, hogy sok embernek tetszett rajtam kívül.

ölellek: ciprus 

arany52 2014-10-27 21:47:05 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, megint nagyon szép programot csináltatok. Vivaldit hallgatni nagy élmény, főleg szép előadásban. Sajnos így van, csak a celebeket nézhetjük a tévében és igazi művészekkel akkor találkozhatunk, ha el tudunk menni hangversenyre , vagy színházi előadásra. Most is megy a Celeb vagyok, mentsetek meg, szoktam rajta derülni, hogy minek, maradhatnak ahol vannak, legalább is tőlem.

Holnap fogászat, nagyon remélem , hogy már utolsó.

Ma este itt volt Hugi, hozott koszorút férjem nővérétől, majd szombaton együtt mennek a temetőbe és gyújtanak mécsest.

Pár napja nagyon fáj a lábam és a kézfejem, azzal vígasztalom magam, hogy talán a nagy hideg okozza. Legalább is remélem , hogy nem az sm betegség romlik.

Kellemes estét kívánok üdvözlettel: Arany

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szombati csillagjóslat

Szombati csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét!

Tovább »
Halloween, avagy a töklámpás ünnepe?

Halloween, avagy a töklámpás ünnepe?

Halloween ünnepe a magyarok többsége szerint két dologról szól: sok-sok értelmetlenül vigyorgó töklámpásról, és az amerikai szokások hű utánzásáról. Persze nem szabad kihagynunk a sorból azt a bizonyos „feeling”-et sem, ami tagadhatatlanul hozzátartozik ahhoz az érzéshez, hogy Halloween estéjén bizony közelebb vagyunk a gonoszhoz, mint eddig bármikor.

Tovább »
Fogfehérítés otthon

Fogfehérítés otthon

A fogak kávétól, teától és cigarettától való elszíneződése nagyon sokunknál jelent problémát. Rengeteg fogfehérítési módszer van manapság, ami több tíz ezer forintba is kerülhet, viszont pár száz forintból is finanszírozni lehet ezt a folyamatot, mégpedig egy egyszerű praktika, a szódabikarbóna segítségével.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Mária Mária Kata Judit Katalin 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép