2016. október 21. - Orsolya
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. október 21. - Orsolya
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12698 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
arany52 2016-10-18 21:15:16 Válasz erre

Jó is az Cipruska, ha közelben van színházlátogatási lehetőség. Régen én a Zichy kastélyba jártam kamara előadásokat megnézni. Közel is volt és a környezet is nagyon szép.

Bizony a sorozatain mostanság nem túl vidámak. A két magyar sorozattal úgy vagyok, hogy nézem, mert olyan mintha régi barátok, vagy szomszéd látogatna meg minden nap 10-20 percre. Több mint tíz év alatt hozzájuk szoktam, még ha nem is túl épületesek a történetek. Régen a Szabó családdal voltam így. Még Anyukám kezdte hallgatni kisgyerekkoromban a rádióban, aztán én is ott felejtettem magam és utána már hallgattam megszokásból.

Sötét idő volt egész nap, este még esett is az eső. Lányka is keresi a vízhatlan ruhákat a holnapi munkába menéshez.

Holnap jön a Tesco élelmíszer rendelésünk is, súlyosabb élelmíszerrel el leszünk látva egy hónapra.

Kellemes estét kívánok!

Ölel: Arany


hamisciprus 2016-10-18 08:01:23 Válasz erre

Szép jó reggelt!

Csúnya egy szürke időre ébredtünk.

Örülök, hogy javulgat a szemed Aranyka.

Ha a konvektoraitok be vannak kötve a kéménybe, bizony akkor jobb ha vesztek hozzá riasztót, mert akkor biztonságosabb lesz.

Finomat főztél, a stefánia szelet nekem is kedvencem.

Meg lehet újítani a helyi színházbérleteket. Itt ugyan csak egy kultúrházi szinházterem van, és a darabok amik lesznek sem nagy durranások, de legalább helyben van, nem kell utazni, mert a mi korunkban nem szívesen mozdulunk ki különösen az esti órákban, de még gondolkozunk rajta.

A sorozatainkban elég negatív történések vannak, most Miklóst tartják fogva, mert emberére talált, a Szultánában a főszereplőt az apja életével zsarolják. Lehet, hogy le kellene szoknom a nézésükről, mert csak elszomorít ennyi embertelenség.

puszillak: ciprus

Előzmény: arany52 - 2016-10-17 18:12:03
arany52 2016-10-17 18:12:03 Válasz erre

Cipruska, jobb is ha megveszed a temetői díszt, mert csak fel fog menni az ára és még a forgalom is nagy lesz, jobb nyugodtan vásárolni.

Délelőtt kint volt a gázszerelő és nem sok jót mondott.  A nagyszobai konvektor már régi, örültünk, hogy sikerült bekapcsolni, de jövőre mindenféleképen cserélni kell. Állítólag 100 ezerre számíthatunk, úgy hogy kezdünk gyűjteni. A másik szobai újabb, de még több baj volt vele. Most rendbe lett hozva. A szerelő ajánlotta, hogy feltétlenül vegyünk szénmonoxid jelzlőt, mert a mi konvektoraink kéménybe vannak kötve és ezek veszélyesek. A héten meg is rendeli Timi , mert fő a biztonság, rengeteg gázmérgezésről hallani..

Bizony a rágós hús már nem is megy nekünk, mára ezért stefánia szeletet csináltam, hozzá majonézes burgonya salátát.

Hétvégén kicsit előre tévéztem magam . Megnéztem az elmaradt Szulejmánt is és a Szultánából is két részt. Még a szemem is valahogy bírta.

Szép estét kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-10-17 15:11:52 Válasz erre

Nagyon szép, kellemes helyen voltatok a találkozón Aranyka. Az, hogy a Duna parton van ez a vendéglő, még emeli a hangulatot. Érdekes lehetett megismerni egymást, amióta nem találkoztatok. A fatányéros biztosan ízletes volt, csak hát a mi fogunknak főleg a puha dolgok jók.

Képzeld, itt nálunk is rosszul lett egy család a gáz miatt. Szerencsére még ki tudták hívni a mentőt, mielőtt elvesztették az eszméletüket. Náluk a fürdőszobában lévő kazán volt a ludas, de az érdekes az, hogy nem is olyan régen ellenőrizték, és akkor minden rendben volt. Ma hallottam a kozmetikusnál. Úgy tudom, hogy ilyesmi a konvektoroknál nem fordul elő, mert azoknál a lakáson kívülre megy az égéstermék, de azért biztos ami biztos, jobb bizony ha leellenőriztetitek.

Ma láttam szép temetőre való díszt. Óarany-biztosan műanyag-kehelyfélébe mű fenyő, fehér mű rózsákkal ízlésesen elrendezve. Meg fogom venni, mert ki tudja, hogy milyen lesz az idő, ha ez aktuális lesz.

Kellemes hetet kívánok!

ölellek: ciprus

arany52 2016-10-16 21:15:28 Válasz erre

Kedves Cipruska, valóban nagyon jól sikerült az érettségi találkozó. Már -a hely is szép - majd ideteszem a képet - a Duna mellett a Rozmaring étteremben találkoztunk. Az egész épület faszerkezetű, nagy ablakokkal, kilátásra a Dunára. Sokan jöttünk el, jó volt a régi emlékeket feleleveníteni és meghallgatni, kível mi történt az évek során. Fatányérost ettünk, ami szépen volt szervírozva, csak éppen rágós volt a hús, több mint a felét meg is hagytam. No de nem baj, nem az evésért mentünk. Bejelőltük egymást a facebookon is , hogy tudjuk tartani a kapcsolatot. Jövőre, gimnáziumi tanulmányaink kezdetének 50. évfordulóján megint találkozunk.

Nagyon finomat főztél hétvégére. A párolt almát ki fogom én is próbálni köretnek.

Elég hideg az idő, már várom holnap a szerelőt , hogy végre mindegyik konvektort tudjuk használni.

Hallom már most a tél elején a sok tragédiát szénmonoxid mérgezés miatt, ezért úgy döntöttünk, hogy rendelünk egy riasztót, ami biztos, az biztos alapon, hiszen elég régiek a konvektorok, bármi megtörténhet.

Kellemes jövő hetet kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-10-16 18:16:55 Válasz erre

Képzeld Aranyka, nem tudtam a délután belépni ide, nemcsak a portálunkra, hanem az egész lapra, de kitartó voltam, és mostanra összejött.

Köszönöm, hogy megírtad, hogy mi történt Julival is.

A találkozótok biztosan jól sikerült, majd írd meg hogy érezted magad.

Pulykaszárnyat sütöttünk, de még marad is belőle. Hozzá a főtt krumpli mellé készítettem almát is köretnek. Tudod, alma apróra vágva, alá kevés víz, az almát meg kell sózni, cukrozni nem kell, fedő alatt egy kicsit párolni,  és nagyon finom mindenféle sült húsokhoz. Ez köret, nem kompőt.

Itt elég lehangoló esős-borongós az idő. Máskor a november ilyen, és még csak október van.

Na, megyek megnézem a híradót.

puszillak: ciprus

Előzmény: arany52 - 2016-10-14 18:57:52
arany52 2016-10-14 18:57:52 Válasz erre

A BK-val kapcsolatos kérdésedre elfelejtettem válaazolni Cipruska. Julinak elment a gyereke a sok idegeskedés miatt.Várható volt hogy így oldják meg a konliktust.

Puszi!

arany52 2016-10-14 16:41:49 Válasz erre

Hét Cioruska sajnos valóban nem javul úgy a szemem, ahogy szeretném. Az írést is nehezen létom. Tegnap meg se nézzem a Barátok köztet mert olyan fáradt voltam,óhogy elaludtam. Minden nap ljfélkorífeküdtem ée,,vártam haza leányzót a munkából és már nehezen megy a virrasztás.

Az Éjjel-nappal Budalestet én se nézem, borzalmasak aítetovált, laza erkölcsű fiatalok benne. Mondta mér vidéki rokon,óhogy a főváros kész fertő. Dehogy az, csak aísorozatban ilyennek ábrázolják. B.k-ban is lassan mindenki megvolt mindenkinek,no de a Jóban rosszban túl tesz rajta, halomra gyílkolnak,benne. Szegény Mariantí s meg fogják őlni ahogy az előzetesben olvasom.

Szultána valóban tele intrikával mint Szulejmán, de talán ilyen volt aótörök történelem. Intrika volt a magyarban is, csak kevesebb gyílkosság.

Holnap megyek a találkozóra, remélem jól sikerül.

Kellemes hétvégét kívánok!

Ölel: Arany

hamisciprus 2016-10-14 09:55:01 Válasz erre

Szervusztok!

Ezek szerint Aranyka nem akar javulni úgy a szemed ahogy kellene, nagyon sajnálom.

Ez a Szultána is olyan, mint a Szulejmán, hogy tele van mindenféle intrikákkal, és ez idegesít engem.

Remélem előbb-utóbb ráakadnak Miklósra, mert őt már nagyon megszoktuk a sorozatban. Az előtte lévő sorozatot azért nem nézem- Éjjel nappal Budapest- mert tele van szerintem cdúnyán tetovált fiatalokkal, no és mindenki mindenkivel ágyikózik, de a Barátok köze is kezd ilyen lenni. Azt nem tudom, hogy mi történt a Júlia gyermekével, akit Miklóstól várt. Elvetélt? Ez kimaradt nekem.

Még szoknom kell a rövidebb hajat, kb. a vállamig ér, és így nem olyan rendezett, mint a feltűzött volt, de majd megnő mire tavasszal sapka nélkül fogunk járni.

Elég hideg volt a reggel, de szépen el kezdett sütni a Nap most.

ölellek: ciprus

Előzmény: arany52 - 2016-10-13 16:17:15
arany52 2016-10-13 16:17:15 Válasz erre

Sajnos Cipruska le vagyok maradva a Szulténőval. Ott tartok, hogyímegbetegedett a szultán. Itt még a fiatal kislány játszik, de gondoltam hogy le fogják cserélni.Kényelmesebb is télen a rövid haj, könnyebb rá sapkát húzni.

Az ajénlott könyvet mwg fogom nézni a neten. Már csak ott tartanék, hogy tudok olvasni, annyi jó regényt jelőltem ki.

Szerencse, hogy fiatalok ilyen hamar túl lettek a betegségen, erős mlg a szervezetük.

Kiváncsi vagyok Barátok közt-ben mi lesz Miklóssal. Csakínem írják ki, a rosszífiúkra is szükség van.

További kellemes napot kívánok: Arany

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szeretnél a holtakkal beszélni egy asztal segítségével?

Szeretnél a holtakkal beszélni egy asztal segítségével?

Első pillantásra talán azt hiheted, mekkora marhaság, pedig ha kicsit is érdekel a téma, akkor biztos hallottál már az asztaltáncoltatás fogalmáról – ami ugye nem egy szép népi szokás – vagyis sejtheted, hogy valóban lehet egy asztal segítségével szót váltani a túlvilág lakosaival. Most, egy tapasztal újságíró meséli el azt, amit a saját szemével látott egy asztaltáncoltatás alkalmával!

Tovább »
4 jel, ami arról árulkodik, hogy kiégett anyuka vagy

4 jel, ami arról árulkodik, hogy kiégett anyuka vagy

Bármennyire is szeretjük a gyerekünket, nem mindig könnyű szülőnek lenni. Nem csak anyaként kell csillagos ötösre teljesíteni minden áldott nap, hanem a munkahelyen és háziasszonyként, feleségként is meg kell tudni állni a helyünket. Érthető, ha a nagy nyomás hatására néha megzuhanunk és úgy érzük, nem megy tovább és nem leled örömödet a szülőségben. 4 jel, hogy te is kiégett anyuka vagy!

Tovább »
Melyik ösvényen folytatnád az utadat? - Az mutatja meg a jövődet és a személyiségedet

Melyik ösvényen folytatnád az utadat? - Az mutatja meg a jövődet és a személyiségedet

Ezt a tesztet egy olasz pszichológuscsoport állította össze, melyben különféle ösvényekkel ábrázolták az egyes életutakat és személyiségtípusokat. Kíváncsi vagy rá, melyik a te személyes utad? Akkor ne gondolkozz tovább, inkább teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép