2016. február 12. - Lívia, Lídia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. február 12. - Lívia, Lídia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fórum

Hirdetés

Gyorskeresés

Keresés a topic-címek között:
Keresés a hozzászólók között:
Vissza a fórum nyitólapra Hozzászólások időrendben Legfrissebb legfelül Hozzáadás a kedvencekhez
Közérzet » Ötvenen túliak társasága (12331 hsz.) Új hozzászólás
Tudnivalók Kedvenc témáim Topic indítása
«« elejére « előző következő » végére »»
mütyűr (Topikindító) 2006-09-16 22:03:15 Válasz erre
Örülök, hogy végre megalakulhat ez a fórum, mert én már mindenhol keresem a volt osztálytársaimat, de senkit nem találok a neten. Remélem itt sikerül. 1965-ben érettségiztünk a XVII. kerületi gimiben. A becenevem ott is mütyűr volt. Mi vidékre költöztünk a férjemmel, aki szintén osztálytársunk volt. Sajnos így elszakadtunk a többiektől, szinte semmit nem tudunk róluk. Remélem valaki rám ismer, és válaszol. Az nagyon szuper lenne.
arany52 2016-02-11 16:02:39 Válasz erre

Szerbusztok!

Marcsi, sajnálom, hogy rendszeresen elszáll írásod. Ez ellen csak egyet lehet tenni, mielőtt elküldöd az egért végig húzod rajta, akkor bekékül és jobb egér, kijön egy új ablak, ott bal egérrel rámész , hogy másolás. Ha eltünt a szöveg, nem kell újra írnod, hanem jobb egér, majd bal egér és rákattintani a beillesztésre és újra beilleszti a szöveget. Ezt lehet addig amíg el nem megy és nem kell újra írni. Itt a portálon rossz valami, mert nekem is rendszeresen elszáll, amit írok.

Finom vacsit készítesz. Bundás kenyeret én is szoktam sütni , de ezt a tarjás, sajtos fajtát nem ismerem.

A gyökerem nem vették ki kedden, mert komplikáltabb mint gondolták. Márc. 21-én kell bemennem a szájsebészeti osztályra és majd ott a műtőben megműtik. Eléggé félek tőle, de majd csak szerencsésen túl leszek rajta. Nagyon pechesen alakult a fogaim rendezése.

Kellemes napot kívánok!

Ölel: Arany

Mária60 2016-02-10 14:27:14 Válasz erre

Sziasztok! Nem én tüntem el, hanem az egész oldalas írásom. Ugyanez történt minden nap. Mit nyomhatok el?

Aranyka írj hogy van a fogad?

Cipruska! kérlek rj arról a teáról amit most probálsz ki?Érdemes utánnajárni, megvenni?

Nagyon dühös vagyok, hogy több oldal, amit megszenvedek egy omb lenyomás amiatt eltüik.

Vízhajtót vettembe, szóval fekszem is le olvasni, a vasora lkészítésén már túlvagyok. Rakott bundáskenyér lesz megtöltve füsölttarg jával, sajttal, még nem csináltam, tepsibe téve frissen sütve ha jönnek vacsizni a gyerekek.

Ronda idő van és pont most hétvégén romlott el a porszívom. A söprőgetés  és a tolizás nem úgyanaz.

Puszi Marcsi

 

Előzmény: arany52 - 2016-02-06 20:44:38
arany52 2016-02-06 20:44:38 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, ma már visszanéztem a Szulejmánt, hát mit mondjak , tudtak a törökök is viszálykodni.

Legalább a szemétpénz ára csökkent, ritkaság ma az ilyen, mégha sok is volt az utánajárás.

Mai napunk pihenéssel ment el. Sült csirkecombot és rántott húst készítettem a két napra. Hétfőn pedig úgy főzök, hogy keddre legyen lánykának ebédje, ha megjövünk a Szájsebészetről. Én aznap nem fogok tudni enni, max. ha minden jól megy, este egy kis levest kanalazok be.

Holnap jön Hugi és levágja a hajam, már csúnyán lenőtt. Most festés nem lesz, még tartja a színét.

Kellemes hétvégét kívánok Mindnyájatoknak : Arany

hamisciprus 2016-02-05 16:09:08 Válasz erre

Újból itt vagyok.

Igen Aranyka láttam a Szulejmánt. Musztafa kisfia meghalt, az anyja úgy gondolja, hogy Hürrem keze van a halálában. Megérkezik a szultán lámytestvére, Hürrem segítője az a magas férfi segítségével feltüzelik az embereket Ibrahim ellen, akik a palotája elé mennek hangoskodni, de ő határozott, és így eloldalognak. Az egyiküket, hogy példát statuáljon, ki akarja végeztetni, de a ramadán miatt ezt senki nem tartja jó ötletnek. Hürremnek a segítőjének mennie kell, mert Ibrahim más feladattal bízta meg, de hürrem megígéri neki, hogy visszahozza mihint lehet.

Ma intézkedtem, mert itt az egyszemélyes háztartásokban a szemétdíj az eddigi fele lesz, de nem jár alanyi jogon, két hivatal, várakozás jó sokáig, tehát útánajárással jár, ráadásul nem tudja mindenki, szájhagyomány útján terjed a dolog.

Köszönöm, hogy megírtad a fahéjat, és a káposztát. Én is olvasgattam itt a n eten, de azt hiszem nálam a túlsúly is szerepet játszik, tehát fogynom kellene.

Jó hétvégét kívánok!

ölellek ciprus

hamisciprus 2016-02-05 12:56:09 Válasz erre

Hát lányok, háromszor szállt el amit írtam, nem tudom, hogy ez elmegy-e? Lehet, hogy elnyomtam volna valamit? Majd később újrapróbálkozom.

arany52 2016-02-04 22:25:28 Válasz erre

Szerbusztok!

Örülök Marcsi, hogy ilyen sokat tudtál írni, bele fogsz jönni és ha akad hiba nem baj az.  Gyakran hibázok én is, ha tábletről irok, laptopon nem, mert vakon gépelek.

A kis kutyus biztosan sok örömet okoz, nekünk is kedvencünk Ronyka, vidám, játékos és tele van szeretettel. Nehéz sajnos a fiataloknak, bár könnyű nekünk se volt. Minden kornak megvan a maga nehézsége, különösen a lakáshoz jutás, ami igen nagy gond és persze a jó állást is nagyon meg kell becsülni.

Kocsonyát szeretem én is, de csak pár tányérral csinálok, mert lánykám nem eszi, neki olyankor mást kell kitalálni.

Cipruska, a fahéj is viszi le a cukrot és a káposztát is nagyon ajánják minden formában. Esetleg cukor helyet lehet édesítőszert használni, bár nem hiszen, hogy ezzel az értékkel nagy diétára lenne szükség, de azért jobb odafigyelni.

A Kilátó a Belga magyarok újsága, férjem jelent ott meg rendszeresen és halála után is fennn tartottam a kapcsolatot a főszerkesztővel, küldtem férjem verseit és párat enyémből is. Megtetszettek neki és biztatott , hogy írjak és küldjek folyamatosan. Sajnos most már csak egy évben egyszer jelenik meg, így nagy lehetőségek nincsenek , de ennek is örülök.

A felvidéki író biztosan érdekeseket mesélt. Nekem anyai nagyanyám volt felvidéki, ott élnek rokonaink és régebben jártuk őket látogatni. Mára már ez a rokonság is megszakadt. Szép rész és nagyon szorgalmas emberek élnek ott.

Láttad a Szulejmánt? - nekem még nem jutott időm lenézni, de legkésőbb szombaton megnézem. Vasárnap pedig Hugi jön hajat vágni .

Kellemes estét kívánok!

Ölel Benneteket : Arany

hamisciprus 2016-02-04 19:15:07 Válasz erre

Szervusztok!

Köszönöm lányok a jótanácsokat, meg fogom nézni a neten, hogy mit nem lenne szabad ennem, és azt ha nem is mellőzöm teljesen, de keveset fogok belőle fogyasztani. Tegnaptól fehérbabhéj teát iszom, állítólag csőkkenti a vércukorszintet.

Aranyka, gratulálok hogy a versetek megjelent a Kilátóban. Ez Belgiumban jelenik meg? Hogy kerültél kapcsolatba v elük?Sajnálom, hogy a csaknem új laptopon nem jön be a net. Ennyi idő alatt igazán nem lenne szabad elromolnia.

Marcsi, nagyon jókat főzöl. Szeretem a káposztás tésztát, és a kocsonyát is. Bztosan megdermedt az erkélyen. A fiadnak jó állása van, és szereti a munkáját, az a lényeg. Akkor ők Sárával egy lakásban laknak, és ott van velük a fiad barátnője is gondolom. Bizony nem könnyű lakáshoz jutni, de a mi fiatal korunkban sem volt könnyű az élet. Szofi kutyusotok milyen fajta? Jó lehet, hogy napközben veletek van.

Ma voltam egy könyvbemutatón a könyvtárban. A második könyvét jelenteti meg egy rimaszombati író. Sok mindent mesélt az ottani felvidéki magyarok életéről. Jó volt hallgatni, csak egy kicsit hosszú volt.

ölellek titeket: ciprus

Mária60 2016-02-04 08:47:12 Válasz erre

Cipruska, Üsv.

Ha már 6,4 a vércukrod már orvoshoz kell menni. Ne legyen több, egy-két napot diátazni kell. Nekem olyan magas volt a vérnyomásom is, hogy megijedtem. Az a próbléma, hogy nagyon ingadizik, vagy nagyon alacsoní vagy nagyon magas, viszont nem szeretnék kórházba kerülni, azért hogy beállítsák. A kórházzal olyan gondog, ami látni a TV-ben.

Bocs, hogy néha a sorok is összekeverednek. Örülök a pozítiv történésekn ek amiket írtok. Nagyon jó, hogy életképeket kapjok, mivel c sak a lakásban vagyok. Igy Dani és Sára is sokat mesél. Sajnos nem tul sok  jó van az ő munkájukban.Persze vállalnubk kellett a 2. gyereket.

Ami a magánéletüket életüket Ti hogy vagytok vele, de én nem szeretnék a helyükben élni. Persze a mi életünk sem kezdődőtt rózsásan. Albérlet, 22 évesen és jött ide Sárám. Vállalati lakást kaptunk, 30.000,.Ft kezdeményezéssel, 30000 évretr   éa vállalni a 2. gyereket. Bocs. nem akarom az életünket leírni.

Ami a verskiadással kapcsolatos szeretném bákat utólag olvasni.

A szemvizsgálattal egészségetkívánok és csak annyit, hogy a 81 éves édesanyám a műtét után szemüveg nélkül olvas. Tudom, hogy minden szem más és más, igy van ez a vércukorra is.

Csak annyit vigyázzunk magunkra és persze mnden közelállonkhoz.

Ma kocsonyát főzők, a teraszon remélem még megdermed. A gyermekeim nem eszik, még ki kell találnom valamit. Mindkettőtőknek szeretettel puszi Marcsi.

A hibákat sajnos még nem tudom javítani, de rajta vagyok.

Előzmény: hamisciprus - 2016-02-01 14:11:24
Mária60 2016-02-03 18:32:11 Válasz erre

Sziasztok Lányok.

Gratulálok a verskiadáshoz. Ha az emberrnek szép gondolatai vannak, igenis le kell írni. Milyen jó, hogy Jóskáddal így egymásra találtatok. Régen nagyon szerettem a verseket, így rengeteg verseskötetűnk is van Természetesem Sárám a zömét átvitte a másiktek is vannak a netten. lakásba. A szép gondololatok jobbá is is tehetik a napunkat.Én ugy gondolom fontosabb, mint a virág szbb jön haza az viszi áeretete.

A vércukormérésre már nagyon oda kell figyenünk. Nálam ez is olyan mint a vérnyomás, ingadozó, ami nem báira rálátunkjó.Biztos tudsz erre figyelni. Ha nem tudok tanácsokat adni, és diabetikus recept is van fenn a neten. Szeretnék egy-két mondatot mostmár mondani a fiamról is, 31 éves, 6 éves kapcsolata van egy kislánnyal, de Sárámmal laknak még együt, egyás szobáira rálátunk. Ha nincs áram akár füstjeleket adhatunk egymásnak-ez vicc. Asztalostechnikus, jó az állása, biztos és ez a fő.Sajnos a barátnőjével való összeköltözés az anyagiak miatt nehézkes.Most aránylag jól megvannak pici kutyussal, Szofival, aki nálunk van reggeltől délutánig óviban. Aki előbb jön haza, az viszi át.Dani jön később,  Sára előbb, de amilyen őocsék idő volt, nem vihette át őket a férjem, mert nem volz itthon.

Ma káposztástésztát csináltam. Gyerekek körében nem túl közkedvelt, / mert húst-hússal ennének,

Híradót nézem, a pedadgögusok miat

Puszi, Marcsi.

 

Előzmény: arany52 - 2016-02-03 14:00:59
arany52 2016-02-03 14:00:59 Válasz erre

Szerbusztok!

Cipruska, így van, csak lassítani lehet a folyamatot, sajnos a glaukómát ma még gyógyítani nem. Vigyázni nehéz a szememre, annyit tudok tenni, hogy a három féle cseppeket mindig időben beadom és nem viszem túlzásba a tévét, netet. Igaz, ha rossz napom van, nem is tudom sokat használni.

A cukor betegségnek rengeteg kellemetlen tünete van és az állandó diéta is nehézkes. Reméljük Neked soha se fog kialakulni, de azért nem árt a szénhidrátot kicsit visszafogni. Nagy krumplis vagyok én is, annyi féleképen lehet elkészíteni és minden formájában szeretem. Ma tejfölös burgonyafőzelék volt bécsi szelettel az ebéd, vacsira pedig hasábburgonya lesz.

Ért ma egy kis öröm is, megjött Belgiumból a Kilátó újság, melyben Jóska és én is szerepelünk egy-egy verssel. Ez a kulturális folyóirat csak egy évben egyszer jelenik meg, ezért nagy szó, ha helyet adnak benne.

Tegnap megvolt a méreg is, elment többször a net és lánykám laptopján nem akar visszajönni. Asus gép és karácsonyra kapta. Ma felhívjuk a szervírt, hogy mit lehet tenni. Ennyiben nem hagyhatjuk egy új gépnél.

Jó intézkedést a mai napra és kellemes estét!

Ölel: Arany

«« elejére « előző következő » végére »»
Hirdetés
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

"A budapesti elit ötven árnyalata"

"A budapesti elit ötven árnyalata"

Hamarosan újra a könyvesboltokba kerül Mira Sabo erotikus és mélyen felkavaró Birtoklás-trilógiájának első része, az Amíg kinyílik a szemünk. A sokak által már kedvelt sikerkönyv, a magyar szürke ötven árnyalatának tartott regény kapcsán kérdeztük meg az írónőt.

Tovább »
Kutya - gazdi horoszkóp

Kutya - gazdi horoszkóp

A kutya ősidőktől kezdve az ember leghűségesebb társa, hiszen ő az, aki a leglátványosabban képes kifejezni és viszonozni az emberi érzéseket. Kiváló partner, aki képes kimozdítani a lakásból még a leglustábbakat is. Hogy közülük milyen fajta illik hozzád a legjobban, a csillagok most elárulják!

Tovább »
Milyen irányba halad a kapcsolatod? - A misztikus Szerelem Majong elárulja

Milyen irányba halad a kapcsolatod? - A misztikus Szerelem Majong elárulja

A Majong egy több ezer éves múltra tekintő, tradicionális kínai játék, ami észt és türelmet igényel, akárcsak a sakk. Ám ez annál sokkal több! Ugyanis a Majongot jóslásra is lehet használni, hiszen a mintás, szimbólumokkal ellátott kis kövek bármit elmesélnek nekünk. Ahogy több jóskártya létezik, úgy több féle Majong is, így a Szerelem Majongja most megsúgja, hogy alakul a kapcsolatod!

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép