HOROSZKÓP

Oroszlán - Túl sokat beszélni magadról

Ez az igazság, nagyon sokat beszélsz magadról. TÚL sokat. Ugyanakkor ritka, hogy az emberek ezt különösen idegesítőnek találnák, elvégre melegszívű, játékos és karizmatikus személyiségű vagy, történeteid pedig lenyűgözők és szórakoztatók. Sokszor fel is használod őket arra, hogy egy partin a figyelem középpontjába kerülj általuk. Persze, mindenki nevetni fog, és úgy vonzod őket, mint mágnes a vasat, de kontrollálnod kell a néha fel-feltörő arrogáns, énközpontú érzéseidet.

Néha nyugodtan visszaléphetsz a rivaldafényből. Azzal, hogy valaki más mondandóját is meghallgatod, szélesebb lesz a világról alkotott képed. Tedd fel hát magadra a szájzárat, és pár percig nézz valaki más perspektívájából. Ez abban is segít majd, hogy kívülről lásd önmagad, ami néha bizony nehézséget okozhat neked.
 

OLVASS TOVÁBB!

HOROSZKÓP

A 12 asztrológiai személyiségprofil - Találd meg a békét a csillagjegyed alapján!

Az emberek évezredeken keresztül a csillagokhoz fordultak tudásért és útmutatásért. Az asztrológiát i. e. 2000-ig visszavezethetjük. Elsőként és egymástól függetlenül az ókori indiaiak, maják, görögök, kínaiak és arabok tanulmányozták. Segítségével az emberi természetet és az embereket mozgató erőket is próbálták meghatározni és tanulmányozni. Megfigyelések és vizsgálatok során rájöttek, hogy az ég csillagai és a földi életünk között összefüggések, azonosságok állnak fenn. Az idő folyamán tizenkét különböző asztrológiai személyiséget fedeztek fel.

HOROSZKÓPMivel kapcsolatban hazudsz a legtöbbet? – Szembesít vele a csillagjegyed!

Akármennyire is őszinte az ember, még vele is előfordulhat, hogy olykor-olykor füllent, nem mondja meg a teljes igazságot vagy akár hazudik. Nem feltétlenül rossz szándékból, hanem azért, hogy ne bántson meg vele mást. Veled kapcsolatban mi az igazság? Mivel kapcsolatban hazudsz a legtöbbet?

HOROSZKÓPMennyire kezeled jól a kihívásokat és a nehéz helyzeteket? – A csillagjegyed beárul!

Mindenki másképp kezeli a stresszes és váratlan helyzeteket, akárcsak az olyan pillanatokat, mikor szerepelnie kell vagy éppen állásinterjún van. Ám a csillagjegyek mindenkiről árulkodnak, így megtudhatod, hogy te magad, vagy bárki más, akire csak kíváncsi vagy, hogyan viselkedik a nehézkes helyzetekben és mennyire kezeli jól azokat!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL