HOROSZKÓP

Szűz - Túl kritikusnak lenni önmagaddal szemben

Miért vagy olyan durva magadhoz? Gyakran sokkal durvábban bántod magad, mint ahogyan azt mások tennék. Mindez az analitikus személyiséged és magas elvárásaid miatt van. A munka az életed, és számodra ebbe sajnos az is beletartozik, hogy egész nap hibákat keresel magadban, magad körül, és azokat próbálod meg korrigálni.

Ha pedig úgy látod, hogy valami, amit csinálsz, vagy amivel bírsz, nem elég jó, bármire kész vagy, hogy tökéletesítsd. Ez a helyzet a ruháiddal, a testeddel, a hajaddal, a tanulmányaiddal, gyakorlatilag az élet minden szegletével. Be kell fejezned önmagad bántalmazását. Igen, szeretsz elemezni és kritikusan gondolkodni, de nem kell minden létező dolog kapcsán ezt tenned.
 

OLVASS TOVÁBB!

HOROSZKÓP

A 12 asztrológiai személyiségprofil - Találd meg a békét a csillagjegyed alapján!

Az emberek évezredeken keresztül a csillagokhoz fordultak tudásért és útmutatásért. Az asztrológiát i. e. 2000-ig visszavezethetjük. Elsőként és egymástól függetlenül az ókori indiaiak, maják, görögök, kínaiak és arabok tanulmányozták. Segítségével az emberi természetet és az embereket mozgató erőket is próbálták meghatározni és tanulmányozni. Megfigyelések és vizsgálatok során rájöttek, hogy az ég csillagai és a földi életünk között összefüggések, azonosságok állnak fenn. Az idő folyamán tizenkét különböző asztrológiai személyiséget fedeztek fel.

HOROSZKÓPMivel kapcsolatban hazudsz a legtöbbet? – Szembesít vele a csillagjegyed!

Akármennyire is őszinte az ember, még vele is előfordulhat, hogy olykor-olykor füllent, nem mondja meg a teljes igazságot vagy akár hazudik. Nem feltétlenül rossz szándékból, hanem azért, hogy ne bántson meg vele mást. Veled kapcsolatban mi az igazság? Mivel kapcsolatban hazudsz a legtöbbet?

HOROSZKÓPMennyire kezeled jól a kihívásokat és a nehéz helyzeteket? – A csillagjegyed beárul!

Mindenki másképp kezeli a stresszes és váratlan helyzeteket, akárcsak az olyan pillanatokat, mikor szerepelnie kell vagy éppen állásinterjún van. Ám a csillagjegyek mindenkiről árulkodnak, így megtudhatod, hogy te magad, vagy bárki más, akire csak kíváncsi vagy, hogyan viselkedik a nehézkes helyzetekben és mennyire kezeli jól azokat!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL