HOROSZKÓP

Mérleg - Mindenki javát szolgálni

Az év hátralévő része szóljon végre RÓLAD! Nagyon szociális, jószívű jegy vagy, mindig téged érdekel legjobban a csapat harmóniája. Csak akkor vagy boldog, ha mindenki más is az. Elméletben ez jól hangzik, de a gyakorlatban mértéktelen önfeláldozáshoz vezet. Sok esetben mások boldogságát helyezed a sajátod elé. Sokszor elkerülöd a vitákat, nehogy megbánts valakit, ugyanakkor mindig kéznél vagy, ha valaki a te válladon szeretné elsírni a bánatát.

Az év hátralévő részében fel kéne hagynod mindenki boldoggá tételével, és tudod miért? Azért, mert lehetetlen vállalkozás mindenkit azzá tenni. Helyette próbálj meg önmagadhoz hű maradni, és meglátod, sokkal kevesebb stressz fog érni. Ne feledd, nem mindig a te felelősséged az, hogy mindig mindenki mosolyogjon.
 

OLVASS TOVÁBB!

HOROSZKÓP

A 12 asztrológiai személyiségprofil - Találd meg a békét a csillagjegyed alapján!

Az emberek évezredeken keresztül a csillagokhoz fordultak tudásért és útmutatásért. Az asztrológiát i. e. 2000-ig visszavezethetjük. Elsőként és egymástól függetlenül az ókori indiaiak, maják, görögök, kínaiak és arabok tanulmányozták. Segítségével az emberi természetet és az embereket mozgató erőket is próbálták meghatározni és tanulmányozni. Megfigyelések és vizsgálatok során rájöttek, hogy az ég csillagai és a földi életünk között összefüggések, azonosságok állnak fenn. Az idő folyamán tizenkét különböző asztrológiai személyiséget fedeztek fel.

HOROSZKÓPMivel kapcsolatban hazudsz a legtöbbet? – Szembesít vele a csillagjegyed!

Akármennyire is őszinte az ember, még vele is előfordulhat, hogy olykor-olykor füllent, nem mondja meg a teljes igazságot vagy akár hazudik. Nem feltétlenül rossz szándékból, hanem azért, hogy ne bántson meg vele mást. Veled kapcsolatban mi az igazság? Mivel kapcsolatban hazudsz a legtöbbet?

HOROSZKÓPMennyire kezeled jól a kihívásokat és a nehéz helyzeteket? – A csillagjegyed beárul!

Mindenki másképp kezeli a stresszes és váratlan helyzeteket, akárcsak az olyan pillanatokat, mikor szerepelnie kell vagy éppen állásinterjún van. Ám a csillagjegyek mindenkiről árulkodnak, így megtudhatod, hogy te magad, vagy bárki más, akire csak kíváncsi vagy, hogyan viselkedik a nehézkes helyzetekben és mennyire kezeli jól azokat!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL