HOROSZKÓP

Skorpió - Éjszakai üzenetek az exednek

Nincs véletlenül néhány apró, pici titkod? Nos, valójában már nem is az, hiszen mind tudjuk, miről van szó. Rendkívül szenvedélyes és érzelmes jegy vagy, aki folyton a tökéletességet hajszolja, ezért is lesz a Skorpióból a legrosszabb exbarátnő. Nem arról van szó, hogy az exed gyűlöli azokat a hajnali egy órakor küldött üzeneteket, de ez mindkettőtöket gátol a tovább lépesben.

Amilyen titokzatos vagy, talán még a legközelebbi barátaid sem tudnak erről a szokásodról, úgyhogy ideje elmondani neki, és végleg befejezni. Töröld ki az exed számát, és ne küldj neki több üzenetet. Emlékezz, ahhoz, hogy megleld a hercegedet, ott kell hagynod a békát. És hidd el, egy expasi, teljes mértékben egy béka.
 

OLVASS TOVÁBB!

HOROSZKÓP

A 12 asztrológiai személyiségprofil - Találd meg a békét a csillagjegyed alapján!

Az emberek évezredeken keresztül a csillagokhoz fordultak tudásért és útmutatásért. Az asztrológiát i. e. 2000-ig visszavezethetjük. Elsőként és egymástól függetlenül az ókori indiaiak, maják, görögök, kínaiak és arabok tanulmányozták. Segítségével az emberi természetet és az embereket mozgató erőket is próbálták meghatározni és tanulmányozni. Megfigyelések és vizsgálatok során rájöttek, hogy az ég csillagai és a földi életünk között összefüggések, azonosságok állnak fenn. Az idő folyamán tizenkét különböző asztrológiai személyiséget fedeztek fel.

HOROSZKÓPMivel kapcsolatban hazudsz a legtöbbet? – Szembesít vele a csillagjegyed!

Akármennyire is őszinte az ember, még vele is előfordulhat, hogy olykor-olykor füllent, nem mondja meg a teljes igazságot vagy akár hazudik. Nem feltétlenül rossz szándékból, hanem azért, hogy ne bántson meg vele mást. Veled kapcsolatban mi az igazság? Mivel kapcsolatban hazudsz a legtöbbet?

HOROSZKÓPMennyire kezeled jól a kihívásokat és a nehéz helyzeteket? – A csillagjegyed beárul!

Mindenki másképp kezeli a stresszes és váratlan helyzeteket, akárcsak az olyan pillanatokat, mikor szerepelnie kell vagy éppen állásinterjún van. Ám a csillagjegyek mindenkiről árulkodnak, így megtudhatod, hogy te magad, vagy bárki más, akire csak kíváncsi vagy, hogyan viselkedik a nehézkes helyzetekben és mennyire kezeli jól azokat!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL