HOROSZKÓP

Nyilas - Mértéktelen költekezés

Nyilasként a te jelmondatod az „Élni és élni hagyni”. Remek humorod és vonzó személyiséged van, és sokszor egy rózsaszín felhőn keresztül szemléled a valóságot. Hiszed, hogy a végén minden jóra fordul majd. Ez egy remek gondolkodásmód, de nem ajánlatos az anyagiak terén is használni.

A pénzügyeid nem fognak maguktól jóra fordulni. Tenned kell érte. 2018-ban légy előrelátóbb a pénzügyeidet illetően, szabadulj meg az adósságaidtól, amik béklyóban tartanak. Fizesd be a csekkeket, fektess be pénzt hosszú távú célokra. Nem hangzanak túl szórakoztatónak, de hidd el, megéri. Nyiss számlát a megtakarításaidnak, és máris egy újabb fontos lépést teszel. Hajrá!
 

OLVASS TOVÁBB!

HOROSZKÓP

A 12 asztrológiai személyiségprofil - Találd meg a békét a csillagjegyed alapján!

Az emberek évezredeken keresztül a csillagokhoz fordultak tudásért és útmutatásért. Az asztrológiát i. e. 2000-ig visszavezethetjük. Elsőként és egymástól függetlenül az ókori indiaiak, maják, görögök, kínaiak és arabok tanulmányozták. Segítségével az emberi természetet és az embereket mozgató erőket is próbálták meghatározni és tanulmányozni. Megfigyelések és vizsgálatok során rájöttek, hogy az ég csillagai és a földi életünk között összefüggések, azonosságok állnak fenn. Az idő folyamán tizenkét különböző asztrológiai személyiséget fedeztek fel.

HOROSZKÓPMivel kapcsolatban hazudsz a legtöbbet? – Szembesít vele a csillagjegyed!

Akármennyire is őszinte az ember, még vele is előfordulhat, hogy olykor-olykor füllent, nem mondja meg a teljes igazságot vagy akár hazudik. Nem feltétlenül rossz szándékból, hanem azért, hogy ne bántson meg vele mást. Veled kapcsolatban mi az igazság? Mivel kapcsolatban hazudsz a legtöbbet?

HOROSZKÓPMennyire kezeled jól a kihívásokat és a nehéz helyzeteket? – A csillagjegyed beárul!

Mindenki másképp kezeli a stresszes és váratlan helyzeteket, akárcsak az olyan pillanatokat, mikor szerepelnie kell vagy éppen állásinterjún van. Ám a csillagjegyek mindenkiről árulkodnak, így megtudhatod, hogy te magad, vagy bárki más, akire csak kíváncsi vagy, hogyan viselkedik a nehézkes helyzetekben és mennyire kezeli jól azokat!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL