KÖZÉRZET

12 virág, melyekről valószínűleg nem tudtad, hogy gyógyítják a testet

A virágok nem csak szépek, hanem nélkülözhetetlen alkotóelemei bizonyos élelmiszereknek és gyógyszereknek. Sok ehető virág fenolos vegyületekben gazdag és kiváló antioxidáns kapacitással rendelkezik. Krónikus betegségek megelőzése érdekében hozzáadhatók az ételekhez vagy a teákhoz.

Használatuk nagyon egyszerű, hisz a legtöbb íztelen, így észrevétlenül bármilyen ételhez, italhoz hozzáadhatók. A dózis minden esetben azonos, függetlenül az életkortól, mérettől és egészségi állapottól. Nem befolyásolják a gyógyszerek hatását, hisz más úton hatnak. Nagyon jól illeszkednek a hagyományos terápiás kezelésekhez, nem kell egyikről sem lemondani. Segítenek leküzdeni a stresszt és aktív szerepet játszanak a gyógyulási folyamatokban. 

2. Rózsa

A virágok királya különleges helyet foglal el a kínai orvoslásban. Fenolokat tartalmaz, amelyekről úgy gondolják, hogy gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Vitaminban gazdag, csökkenti a szívbetegségek, a rák és a cukorbetegség kockázatának kialakulását. A vörös rózsák fokozzák szervezetünk energiaszintjét, aktívabbá teszik a mellékveséket, nyugodtabbá tesznek, megszüntetik a félelmet és a gátlásokat.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL