KÖZÉRZET

12 virág, melyekről valószínűleg nem tudtad, hogy gyógyítják a testet

A virágok nem csak szépek, hanem nélkülözhetetlen alkotóelemei bizonyos élelmiszereknek és gyógyszereknek. Sok ehető virág fenolos vegyületekben gazdag és kiváló antioxidáns kapacitással rendelkezik. Krónikus betegségek megelőzése érdekében hozzáadhatók az ételekhez vagy a teákhoz.

Használatuk nagyon egyszerű, hisz a legtöbb íztelen, így észrevétlenül bármilyen ételhez, italhoz hozzáadhatók. A dózis minden esetben azonos, függetlenül az életkortól, mérettől és egészségi állapottól. Nem befolyásolják a gyógyszerek hatását, hisz más úton hatnak. Nagyon jól illeszkednek a hagyományos terápiás kezelésekhez, nem kell egyikről sem lemondani. Segítenek leküzdeni a stresszt és aktív szerepet játszanak a gyógyulási folyamatokban. 

5. Árvácska

Nem csak szépek ezek a színes virágok, hanem a szív, a vese és a vérnyomás szempontjából is előnyösek, mivel káliumot és más ásványi anyagokat tartalmaznak. Belőlük készült kenőcsök és krémek antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkeznek. Bőrbetegségek kezelésére kiváló, mint például a pikkelysömör, ekcéma, pattanás, impetigo és rüh. A teák fogyasztása és borogatásra való használata is hatékony.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL