KÖZÉRZET

8 tipp, hogy a víz segítségével a tested, a lelked és a szellemed is megtisztuljon

Szerző:
Szabó Anna
Akár vallásos vagy, akár nem, tény, hogy a víz áldja és megtisztítja a lelket. Nélküle nincs élet. A víz az energia, az energia pedig az élet. Te magad is főként vízből állsz, ahogy a bolygó 70%-a is. Tiszta sor, hogy az élet a vízből született, így a víz gyógyítani is képes azt.

Tested és lelked egyaránt epekedik a vízterápia után, mint a wellness és a gyógyulás eszközéért. A víz előhozza a tisztaságot és a nyugalmat. A természet ajándéka ő, hogy testünk, lelkünk és elménk megtisztulhasson.

A víz az élethez szükséges egyik legelemibb tényező, mégis sokan magától értetődőnek veszik a jelenlétét. Sokan dehidratáltak vagyunk, és nem csak, hogy alig iszunk belőle, mértéktelenül használjuk zuhanyzáskor, átkozódunk, amikor az égből esik, és elmenekülünk előle, valahányszor nem úgy viselkedik, ahogyan mi akarjuk. Legbelül mind tudjuk, hogy elképesztő gyógyító ereje van, ám ezt csak kevesen használjuk ki, pedig ez mélyen összefügg a lelkünkben lévő rezgésekkel: belső kapcsolatunk van a vízzel.

Határozd el magadban, hogy mától elkezded felfedezni ezt a kapcsolatot. Akár csak a lábujjaidat mártod bele, akár fejest ugrasz a legközelebbi úszómedencébe, nem fogod megbánni. A vízterápia új gondolatokat ébreszt, nyugtatja az elmét, és olyan harmóniára vezet rá, amiről eddig csak álmodtál. Íme, az efelé vezető út néhány lépése:
 

közérzet egészség víz test szellem lélek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL