KÖZÉRZET

A fülzsír színe rengeteget elárulhat az egészségedről - Leellenőrizted már?

Szerző:
Szabó Anna
Sokan nem tudják, hogy a fülzsír nem csupán a fül szennyeződése. A test olyan anyagot termel, ami megakadályozza a baktériumok és a szennyeződések bejutását a fülcsatornán keresztül. Ez a ragadós folyadék ténylegesen segít megőrizni a füleid egészséges és működőképes állapotát. Íme, néhány példa a különböző színű fülzsírokra, és az egészséggel kapcsolatos tényekre.

A fülzsír összetevői, csillogó keratinociták, hosszú szénláncú telített és telítetlen zsírsavak, alkoholok, szkvalén és koleszterin.  Azonban annak ellenére, hogy ez az anyag mennyire fontos, senki nem figyel rá eléggé. Amikor tehát ráébredsz, hogy túl sok zsír van a füledben, ne habozz eltávolítani egy nedves ruhával. Ha úgy döntesz, hogy fültisztítót használsz, akkor ne nyomd túl mélyen a fülcsatornába, mert megsértheted a dobhártyát.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL