KÖZÉRZET

Bizonyos ételek utáni sóvárgás spirituális nézőpontból - Ezt jelenti, ha túlzottan kívánsz egy ízt!

Szerző:
Szabó Anna
Az, hogy miért ébredünk fel ismételten egy bizonyos időpontban az éjszaka közepén, jelentheti, hogy a meridiánjaink egy része odafigyelést igényel. Ugyanez vonatkozik az általunk megkívánt ételekre is, meghatározott okok lehetnek mögötte, ha valami után nagyon sóvárgunk.

Megjegyzés: Mielőtt elkezdenénk fontos megjegyeznünk, hogy az orvosoddal is szükséges beszélned erről a tünetről, lehetséges, hogy egy egészségügyi probléma áll mögötte! Mi a továbbiakban egy alkímiai megközelítéssel mutatjuk be a helyzetet.

Az Öt Elem 

Az ősi szövegekben rengeteg összefüggés található az életünk és a spirituális és alkímiai archetípusok között. Ezek egyikében az étel utáni sóvárgás és az ízlés leírása olvasható. Úgy tűnik, a testünk különböző módokon próbál jelezni nekünk. Ennek megfelelően, ha az auránknak szüksége van valamire az egyik módja a megszerzésének, hogy bizonyos ételeket kívánunk meg. Az ősi kínai bölcsek és alkimisták szerint az 5 Elem (Tűz, Víz, Föld, Fa és Fém) rendkívül fontos szerepet játszanak a világ egyensúlyában és állandóságában, ezzel együtt a mi testünk egészségében is.
   

közérzet egészség ételek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL