LELKIPATIKA

7 jel, hogy a vonzás törvénye nálad is működik

Szerző:
Szabó Anna
A Vonzás Törvénye alapvetően azt jelenti, hogy az Univerzum energiái hatnak rád, amit előtte te is kibocsátasz. Bármire is gondolsz, főként, amire többször, az energiát sugároz ki az Univerzumba, és az eredményei az életben is megmutatkoznak, egyszerűen azért, mert ekkor öntudatlanul is teremtesz. A legfontosabb kérdés az, hogy érzed-e, hogy valóban működik a törvény a te esetedben is?

Az a mottó, hogy „amire gondolsz, azt meg is kapod”, a lehető legjobban összefoglalja a Vonzás Törvényét. Annak érdekében, hogy a te életedben is még inkább megmutatkozzon a Vonzás Törvénye, először is tudatosabban kell gondolkodnod, ami azt jelenti, hogy el kell képzelned a vágyaidat, aztán pedig mindezt tettekre kell váltanod.

Ha a negatív gondolatokra vagy más emberekre koncentrálsz, akkor negatív dolgokat is fogsz tapasztalni. Ezzel szemben, ha inkább pozitívan szemléled a dolgokat, akkor a jövőben jó dolgok fognak veled történni. A vonzás törvényét az elmúlt évek során a Titok című könyv tette igazán népszerűvé. Felfedi a legrejtettebb egyetemes igazságokat, miközben arra buzdít, hogy ezzel egy időben kezdj el cselekedni. Vajon esetedben működik már a vonzás törvénye? Ha az alábbi 7 jelet tapasztalod, akkor bizony a te életedben is jelen van, és működik.

 

 

vonzás törvénye lelkipatika univerzum
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL