LELKIPATIKA

7 tipp, ami segíthet abban, hogy ne idegeskedj azon, amire nincs ráhatásod

Szerző:
Szabó Anna
Frusztrálónak érzed, hogy nem tudsz valamin változtatni? Elképzelhető hogy ez naponta többször történik meg veled? Ha sokat rágódsz ezen, akkor megakadályoz abban, hogy boldog legyél és akár stresszes élethez is vezethet. Segítségképpen összeszedtünk néhány tippet arról, hogyan változtasd ezen a rossz szokáson.

„Minden reggel két fogantyúval rendelkezünk és csak rajtunk áll, hogy a napot a hit vagy a szorongás fogantyújával kezdjük.” – Henry Ward Beecher

Habár nem tudsz mindent irányítani az életben, arra igenis van befolyásod, hogyan reagálod le a dolgokat. A legjobb, amit tehetsz, hogy történjen veled bármi, te próbálsz pozitívan hozzáállni.

Soha nem tudhatod, hogy mi fog veled történni, hiszen az élet sok-sok fájdalmat, stresszt és traumát tartogat magában. A döntéseidtől és a terveidtől függetlenül mindig lesznek olyan külső befolyásoló tényezők, amelyek miatt váratlan helyzetekben fogod találni magad. Ezeket a dolgokat többnyire nem lehet megjósolni. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy próbálod mindenből kihozni a legjobbat. Most pedig lássuk azt a 7 tippet, ami segíthet:
 

lelkipatika
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL