LELKIPATIKA

Ezzel a 8 dologgal blokkolod a bőséget és gazdagságot az életedben

Úgy érzed, el vagy akadva, és egyszerűen sem tudsz tovább haladni? Tudod, hogy jobbat érdemelnél, de képtelen vagy áttörni azt a láthatatlan falat, ami körbe vesz? Siker, gazdagság, luxus és anyagi javak – ezek mind a bőséggel egyenlők. A titok? A bőség érzése mindig belülről jön, a külső tényezőknek semmilyen befolyása nincs rájuk.

Ha például jól érzed magad, azzal bevonzod a jó dolgokat az életedbe, ezáltal megváltoztatva a külső valóságot. A kezdet mindig benned van. A Vonzás Törvénye tehát azt szeretné, hogy magadat helyezd előtérbe, és ITT ÉS MOST kezdd jól érezni magad a bőrödben. Persze ez irreálisnak tűnhet a rideg valósággal szemben, hiszen fizetned kell a rezsit és fent kell tartanod magad, ugyanakkor itt jön a képbe az, hogy szolidaritásból sosem kell együtt szenvedned másokkal. Te magad minél egészségesebb vagy, annál nagyobb hatást gyakorolhatsz rájuk. Az alábbi listát azért állítottuk össze, hogy megértsd, a „hogyan” sokkal nagyobb segítséget jelent, mint a „miért”.

1. Milyennek képzeled el a gazdagokat?

Tudat alatt meg vagy róla győződve, hogy a pénzes emberek általában mind csalók és hazugok? Úgy hiszed, az egyszerűség szentté és spirituálisabbá tesz? Úgy nőttél fel, hogy azt hallgattad, miként vonnak párhuzamot a felnőttek a pénz és a bűn között? Ha igen, ezek a gondolatok nagy eséllyel távol tartják tőled a bőséget, amit megérdemelnél.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL