MÁGIA

13 bivalyerős mágikus olaj, amiket a boszorkányok is használni szoktak

Mire használhatod őket? Szinte mindenre! Visszahozni a tüzet a hálóban, új kedvesre lelni, mielőbb meggyógyulni, a jövőbe látni, és természetesen pénzt is szakíthatsz vele. Válogass kedvedre a rendkívül erős és hihetetlenül gyorsan működő mágikus olajok közül, amiket a vérbeli boszorkányok is használnak.


Hogyan állj hozzá?

Mindig szükség van bázis olajra. Bázis olajnak a legjobb a jojoba olaj, de használhatsz étolajat vagy olíva olajat is. A receptek 10-15 milliliterre szólnak. Az nagyjából akkor, mint a patikában kapható barna kis üvegek.

Fontos: Mindig győződj meg arról egy bőrpróbával, nem vagy-e allergiás valamelyik olajra és csakis bőrbarát olajat használj!

Az alap recept:

Ha kész olajokkal dolgozol, csak bele kell csepegtetned a bázis olajba. Tégy sötét üvegbe 10 ml alap(bázis) olajat 15-30 csepp illóolajolajat vagy amennyit a recept előír.

Amennyiben nyers anyagokkal vagy félig olajokkal is dolgozol, akkor egy kis tálba tedd az alapanyagokat, az olajokat, önts rá annyi bázis olajat, ami ellepi az egészet, és hagyd 7 napig állni hűvös, száraz helyen. Utána szűrd le egy kis üvegbe és már használhatod is!

Az elkészült olajokat általában a következő helyekre kenik egy ujjnyira, hogy elérje a kívánt hatást: nyak, csukló, kézfej, szeméremtest, mellkas.

Válogass kedvedre a következő mágikus olajok közül:

Gyors pénz olaj

7 csepp pacsuli
5 csepp cédrusfa
4 csepp vetivert
2 csepp gyömbér

Dörzsöld be vele reggelente a kezeidet, de akár egy zöld gyertyát is bekenhetsz vele, amit minden nap meggyújtasz a siker érdekében.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL