MÁGIA

3 védelmi varázslat empaták részére! – Így óvhatják meg lelküket!

Empatának lenni csodálatos dolog, ugyanakkor kihívásokkal teli is. Azzal, hogy valaki empata, segítségére lehet másoknak, ugyanakkor sok veszély leselkedik rájuk, ha nem irányítják tudatosan a képességüket. Ügyelniük kell arra, hogy túl érzékenységük miatt ne porszívózzák be mások érzelmeit és készüljenek ki tőlük teljesen. Ezért lehet hasznos számukra a következő 3 védelmi varázslat!

Empata vagy? Akkor fontos, hogy megóvd magad attól, hogy teljesen átvedd mások érzelmeit és hogy magadba szívd a környezetedből áradó negatív energiákat. Pláne akkor, ha képes vagy az egész világ sorsával azonosulni. Éppen ezért ajánlatos lehet rendszeresen védelmet tenni magadra, akár a következő 3 varázslat valamelyikével:

Védőburok varázslat

Hozz létre magad körül egyhetes, 24 órás védőburkot, ami megóv attól, hogy átvedd mások érzéseit és megfertőzzenek a negatív energiák.

Szerdai napon, gyújts 8 kék színű gyertyát. Tedd a fényképedet a gyertyakör közepére és úgy, hogy egy tál vízben legyen. Füstölj szantállal. Vonj magad köré sókört vagy pedig fehér kötélből egy kört.

Relaxálj, ürítsd ki elmédet és tisztítsd le érzelmeidet. Amint teljesen kiürültél, mondd el a következő igét: „Gyertya tűzével, a víz védelmével, a föld tisztító körével és a füstölő szelével, háromszoros védelmet bocsátok magamra. Ez a védőburok olyan kemény, mint az az acél, nem juthat át rajta a negatív erő, sem pedig a nemkívánatos érzelmek. Mindent távol tart tőlem, amire nincs szükségem és fenyegetést jelent rám nézve. A nap 24 órájában védelmet élvezek.”

Ezután hunyd le a szemedet és vizualizáld magad köré az említett burkot. Lásd, hogy erős, ragyog, körbevesz téged és nem engedi át az érzelmeket, sem pedig a negatív energiát. Maradj addig ebben az állapotban, amíg jól esik, érezd magad körül a burkot és tudd, hogy védve vagy.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL