MÁGIA

5 ősi misztériumon alapuló sámán mágia – Lépj kapcsolatba a szellemvilággal!

A sámán mágia az egyik legmisztikusabb mágiafajta, akárcsak maguk a sámánok is, akik kapcsolatban állnak a természet szellemeivel, meg egyáltalán a szellemvilággal. Mindennek köszönhetően pedig ősi bölcsességek tudói. Ráadásul képesek a gyógyításra és az asztrálutazásra. Mutatunk 5 különleges sámánmágiát, amit te is elvégezhetsz!

Tekintsd meg az 5 sámán mágiát és végezd el azt, amelyik leginkább a kedvedre van!

Kapcsolat a szellemekkel

Ha szeretnéd felvenni egy szellemmel a kapcsolatot, 13 fehér gyertyát kell gyújtanod. Füstölj szantállal. Tégy egy kis ételt-italt az oltárodra. Amennyiben ismerős szellemet hívsz akkor a fényképét is vagy egy olyan tárgyat, ami régen az övé volt. Érdemes lehet a homlokodra egy ametisztet vagy fekete obszidiánt erősíteni.

Ülj le az oltárod elé, húzz védelmi kört majd mondd: „A Nagy Szellem védelme alatt állok. Csak az jöjjön hozzám, akit szólítok. Mindenki más maradjon ott, ahol van. De én most csak X-et (illető neve) hívom. Jöjj X, várlak téged sok szeretettel, engedd, hogy megvendégeljelek és addig is beszélgessünk egy keveset.”

Relaxálj, és koncentrálj erősen az illetőre. Mikor úgy érzed, megérkezett, akkor mondd: „Gyere, egyél és igyál velem és közben mesélj nekem!”

Itt megkérdezheted tőle a saját szavaiddal azt, amit szeretnél. Mondd el neki, miként válaszoljon, közben egyél és igyál te is az ételből. Utána, ha gondolod, meditálhatsz is, hátha könnyebben át jönnek a válaszok.

Mikor végeztél, e szavakkal bocsásd el: „Hálásan köszönöm, hogy vendégül láthattalak, most menj békével oda, ahová tartozol és vidd magaddal kérlek azokat, akik esetleg veled jöttek, de nem hívtam őket. Legyetek mind áldottak!”
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL