MÁGIA

5 ősi misztériumon alapuló sámán mágia – Lépj kapcsolatba a szellemvilággal!

A sámán mágia az egyik legmisztikusabb mágiafajta, akárcsak maguk a sámánok is, akik kapcsolatban állnak a természet szellemeivel, meg egyáltalán a szellemvilággal. Mindennek köszönhetően pedig ősi bölcsességek tudói. Ráadásul képesek a gyógyításra és az asztrálutazásra. Mutatunk 5 különleges sámánmágiát, amit te is elvégezhetsz!

Tekintsd meg az 5 sámán mágiát és végezd el azt, amelyik leginkább a kedvedre van!

Negatív energia elűzése

Ha úgy érzed, sok negatív energia van benned vagy körülötted, végy egy tisztító fürdőt. Utána ölts fehér ruhát és füstölj szantállal. Húzz az ablakpárkányokhoz egy kis sócsíkot és a bejárati ajtóhoz is. Utána menj a nappaliba, legyen a kezedben egy fehér zsálya füstölő. Így fogj a szertartásnak: „Halljátok hangomat szellemek, kik nem tartoztok ide. Hallja meg hangomat minden negatív energia, mely rajtam, bennem vagy körülöttem rezeg. Ideje távoznotok!”

Menj körbe az óramutató járásával megegyezően és füstöld végig a helységeket. Utána szenteltvízzel is menj körbe és az ablakokra locsolj egy keveset belőle e szavakkal: „Áldott legyen otthonom, ide csak a fény jöhet be, a gonosz pedig meneküljön innen!”

Miután ezzel is körbementél, egy fehér gyertyával is menj körbe mindenütt, de mikor meggyújtod. mondd: „Az istenek fénye ragyogjon rám, elűztem testemből, lelkemből, otthonomból minden negatív energiát. Védelem alatt állok.”

Menj ezzel is körbe és utána már készen is vagy. A sót söpörd össze és dobd ki a házon kívülre majd szellőztess egy nagyot.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL