MÁGIA

A megbocsátás gyertyája – Érd el varázslat útján, hogy megbocsássanak neked!

Van valaki, akivel régóta rossz a viszonyotok? Tettél valamit, amivel magadra haragítottad? Akaratodon kívül megbántottad és az illető nem akar neked megbocsátani? Túl vagy már azon, hogy bocsánatot kértél, vagy az esélyt sem kaptad meg ahhoz, hogy megtedd? Minden tekintetben a segítségedre lehet ez a gyors és hathatós gyertyavarázslat, amelynek segítségével megpuhíthatod valakinek a szívét, hogy megbocsásson neked!

Bármi is történt, van remény! Ne mondj le arról, hogy rendbe hozd a kapcsolatotokat. De fontos, hogy lehetőséged legyen bocsánatot kérni. Ha valóban sajnálod a történteket, és igazán szeretnéd, hogy az illető megbocsásson neked, és ezért kész vagy akár egy csipetnyi varázslatot is bevetni, akkor célt fogsz érni! Minél több szeretetet ölsz a varázslatba, minél jobban vágyod a megbocsátást, annál biztosabb, hogy megkapod. Persze csodát nem ígér a varázslat, de ha nem is tudsz ölbe tett kézzel várni vagy úgy érzed, kell egy kis „plusz” a sikerhez, akkor végezd el ezt az egyszerű kis rituálét!

Kellékek

  • 1 fekete gyertya
  • Chili por
  • Az illető fényképe vagy neve egy kis cetlin
  • Fémtálka

A varázslat menete

Ha lehetőséged van rá, kezd a varázslatot szombaton, fogyó hold idején, ám ha sürgős, akkor bármikor neki vághatsz.

Karcold bele az illető nevét a gyertyába. Tedd a fényképét a gyertya alá. Utána elevenítsd fel magadban a történteket egészen részletesen. Küldj szeretetet az illető irányába, érezd, hogy megbántad a tettedet és mondd ki hangosan háromszor: „Bocsáss meg nekem X (illető neve)!”

Ezután vedd a kezedbe a gyertyát és mondd: „Ez itt X (a személy neve) szíve, ami tele van fájdalommal és dühvel. Ahogy ég a gyertya lángja, úgy távozik belőle is minden egyes nappal egyre jobban a haragja, és végül megbocsát nekem.”

Most már meggyújthatod a gyertyát és mindig azzal kezd, hogy csepegtetsz egy kevés viaszt a képére e szavakkal: „Megtisztítom lelki sebedet, ahogy e viaszt lágyítom. Ahogy cseppen a viasz, úgy tűnik el belőled a harag.”

Tedd rá a képre, majd egy kis parázsló széndarabon vagy a gyertya lángjába szórva füstölj el egy kevés chili port e szavakkal: „Elfüstölöm irántam való haragodat!” Azután egy keveset szórj egy kis kupac sóra majd fedd be vele a chilit, miközben azt mondod: „Temesd el végre a csatabárdot.” Végül egy kevéske chili port szórj ki a szélbe és mondd hozzá azt: „Elszállt a haragod és már meg is bocsátottál nekem!”

Közben végig gondolj a személyre, küldj neki a szeretetedből. A varázslatot még hat egymást követő napon végezd el. A végén tedd a viaszos fényképet meg a sót egy kis fehér dobozkába és tedd félre addig, amíg meg nem bocsát neked az illető. Nyugodtan vedd minden nap a kezedbe, rázd meg háromszor és mondd: „Bocsáss meg nekem X (személy neve)!”
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL