MÁGIA

Idézd meg életedbe új kedvesedet ennek a számsornak a segítségével! - Újévi szerelmi varázslat

Az az egyik leghőbb vágyad 2020-szal kapcsolatban, hogy végre megleld a szerelmet? Új párkapcsolatra vágysz? Találd meg lelki társadat ennek a mágikus Grabovoj számnak a segítségével, ami egy kis mágiával vegyítve, még hatásosabb lehet! Végezd el mielőbb a varázslatot, hogy hamar rád találhasson a kedvesed!

Grigorij Petrovics Grabovoj 1963. november 14-én született Bogasztvában. A matematika, fizika, alkalmazott mechanika és orvostudomány doktora. Nevéhez új tudati technológiák és alternatív gyógymódok kapcsolódnak, mint amilyenek a Grabovoj féle számsorok.

A mágikus számsor mágiával ötvözve még hatásosabb lehet! Januárban, pénteki napon érdemes elvégezned a varázslatot ahhoz, hogy rövid időn belül megismerkedhess az új kedveseddel.

Kellékek

  • 8 piros gyertya
  • 8 rózsaszirom
  • 8 kis cetlin, amin szerepel a számsor és a neved
  • Vanília vagy ylang-ylang füstölő
  • Tűzálló edény

A varázslat menete

A következő számsorra lesz szükséged: 888 412 1289018 Ez a szerelem számsora.

Karcold bele a gyertyákba és a rózsaszirmokba. Utána írd fel a cetlik egyik oldalára a számsort, a másik oldalra pedig a nevedet.

Helyezd el kör alakban a gyertyákat. Fogd a kezeid közé a cetliket és a rózsaszirmokat. Lélegezz mélyeket és koncentrálj a vágyadra. Képzeld el magadat az új kedveseddel. Éld át újra, milyen, mikor szerelmes vagy és boldog párkapcsolatban élsz. Töltsd fel ezekkel az érzésekkel és gondolatokkal a szirmokat és a cetliket.

Utána fogj egy cetlit és mondd: „8 hónapon, 8 héten és 8 napon belül rám talál az igaz szerelem.”

Égesd el a papírdarabot. Amint megtörtént, tégy rá egy rózsaszirmot és engedd őket szélnek a következő szavakkal: „Menj rózsaszirom és hozd el nekem életem szerelmét.”

Ezzel készen is vagy az első nap. Még hét napon keresztül meg kell ismételned ezt a mágiát és ügyelj arra, hogy mindig eggyel kevesebb napot, majd végül hetet mondj.

Közben ügyelj arra, hogy ez idő alatt a gyertyák is leégjenek!
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL