MÁGIA

Kérj egy jelet az Univerzumtól! – 5 különböző jelmágia, amelyek segítségével gyorsan megszerezheted!

Szükséged lenne egy jelre, ami megerősít? Vagy, ami egyáltalán valamiféle választ ad? Számíthatsz az Univerzum segítségére! Végezd el az 5 különböző jelmágia egyikét, amellyel gyorsan és könnyedén szerezheted meg a kívánt jelet, nagy ceremónia és rituálék segítsége nélkül! Egyszerű, de hatásos mágiák állnak a rendelkezésedre!

Válassz egyet – vagy próbáld ki egyszer mindent – és szerezd meg a jelet, amire szükséged van!

A legjobb, ha növő hold idején vagy teliholdkor kéred a jelet, de persze az ügy sürgősségétől függően bármikor elvégezheted a következő varázslatokat:
 

Borítékvarázs

Gyújts egy fehér gyertyát. Írd fel egy kis papírra a kérdésedet. Törekedj arra, hogy tiszta, világos, egyszerű legyen, majd tedd bele egy borítékba. Zárd le. A boríték színe lehet azzal kapcsolatos, amivel kapcsolatban érdeklődsz. A szerelem: piros. Az anyagiak zöld. A probléma, megoldás, hivatalos ügyek: kék. Spiritualitás, önismeret: lila.

Miután relaxáltál és csak a kérdésedre a koncentrálsz, mondd el hangosan az igét: „Mindenható Univerzum, tárd fel előttem titkaidat, mutasd meg nekem válaszaidat! Küldj nekem x héten/napon (te add meg az időt) belül egy félreérthetetlen jelet, amiből világossá válik számomra minden!”

Ezután égesd el az egész borítékot, a hamvait pedig szórd ki a szabadba.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL