MÁGIA

Kérj magadnak és szeretteidnek egy ajándékot! – 3 erőteljes Szent Miklós-napi varázs

Közeleg Szent Miklós – vagyis Mikulás – napja, aki a gyerekek, diákok védőszentje. Csakhogy számára minden felnőtt ugyanolyan gyermek, ezért a ti kéréseiteket is teljesíti, ha módjában áll. Ehhez adunk most kulcsot a kezetekbe, vagyis mutatunk 3 Szent Miklós-napi varázslatot, amivel nemcsak saját magadnak, hanem szeretteidnek is kívánhatsz valamit!

Szent Miklós szemében a felnőttek is gyerekek – hiszen valaha azok voltak – így nemcsak a kicsik, hanem a nagyon kérését is figyelembe veszi. Éppen ezért, ha szeretnéd, használd ki a közelgő december 5 éjjele mágikus erővel bír. Végezd el a 3 varázslat egyikét, vagy akár mindhármat és teljesüljenek a kívánságaid!

Amennyiben lemaradnál december 5-ről, az ne vegye el a kedvedet a mágiától, ugyanis Szent Miklós az év minden napján elérhető, vagyis a vele kapcsolatos varázslatokat is elvégezheted!

Szent Miklós ajándéka Neked

Amennyiben magadnak szeretnél kérni egy ajándékot, esetleg konkrét vágyad van, akkor a következőt kell tenned:

Fogj 6 db piros gyertyát. Égess fahéj vagy narancs illatú füstölőt. Írj egy levelet Szent Miklósnak, amiben pontosan fogalmazd meg, mit kérsz, mire lenne szükséged. Piros lapra írd és elég, ha pár mondatot írsz.

Azután képzeld el, ahogy a vágyad megvalósul és mikor kellő boldogsággal eltöltött a látvány, mondd el az igét: „Halld meg szavamat drága Szent Miklós, ki minden gyermek boldogságának Atyja. Ha úgy gondolod megérdemlem, kérlek teljesítsd kérésemet, és tedd boldoggá a bennem lakozó gyermeket! Kinek szíve csak arra vágyik, hogy…”

Itt olvasd fel a leveledet, a végén pedig tedd a gyertyakör közepébe, ahová érdemes süteményt, bort, esetleg tejet raknod köszönetképpen. Hagyd ott éjszakára a levelet és másnap égesd el és ereszd szélnek a hamvakat.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL