MÁGIA

Szeretnéd, ha végre rád írna vagy válaszolna az üzenetedre? – Az „írj rám” varázs segíthet!

Már jó ideje vársz arra, hogy a becses személy válaszoljon a leveledre? Vagy szeretnéd, ha valaki rád írna a társkeresőn vagy a közösségi oldalak egyikén? Ha nagyon vársz valakitől egy levelet, akkor végezd el az „írj rám” varázst és jó esélyed van arra, hogy napokon belül írni fog az illető!

Használhatod a varázslatot arra, ha egy baráttól, partnertől vagy potenciális pártól vársz levelet vagy választ. Vagy ha szeretnéd, hogy a kiszemelted rád írjon. Ezzel a teljesen veszélytelen varázzsal megvalósíthatod a vágyadat. Jó esélyed van arra, hogy valóban rád írj az illető!

Kellékek

  • 7 db kék gyertya
  • 1 fehér gyertya
  • 1 db papír
  • 1 kis boríték
  • 3 db kis babér
  • 1 mk. csilipor
  • Tűzálló edény

A varázslat menete

Szerdai napon karcold bele a fehér gyertyába a nevedet. Tedd középre és köré a 7 db kék gyertyát. A borítékra írd rá a nevedet, majd írd rá a papírra, hogy „a héten válaszolj” vagy „a héten írj rám”. Beleírhatod a nevét, de érdemes megadni egy kicsivel tágabb időintervallumot. Tedd a kis levelet a borítékba, tedd hozzá a csiliport és babérleveleket is.

Fogd a kezedben a borítékot és relaxálj. Képzeld el, ahogy az illető rád ír, válaszol. Lásd tisztán magad előtt, éld át az élményt, mit fogsz akkor tenni, érezni. Mikor kellően átélted és tele vagy energiával, mondd el az igét:

„Addig a percig érezd a késztetést, érezd a bizsergést, amíg rá nem írsz. Addig nem mehetek ki a fejedből, amíg nem válaszolsz majd elepekedő sóhajomra. Halld hívásomat, érezd, hogy kereslek, írj végre nekem!”

Mondd el háromszor, utána égesd el az egész borítékot úgy, ahogy van és közben ismételd el nyolcszor: Írj rám. (Ha akarod, hozzáteheted a nevét is.)

Végül nincs más dolgod, mint kiszórni a szélbe a hamvakat és tudd, hogy az illető írni fog neked. Ezzel a biztos tudattal aludj ma el!
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL