MÁGIA

Tavaszi bőségfakasztó mágia! – Nyisd meg a pénzcsapot!

Pénzre lenne szükséged? Szeretnéd tartósan bevonzani a bőséget és a jólétet? Ennél a mágiánál keresve sem találhatnál jobbat, mert egyszerű, gyönyörű, és igen hatásos! Ráadásul, nemcsak magadnak, de talán még másoknak is örömet szerzel vele. Hogyan? Olvass tovább és megtudod, ahogy azt, mit kell tenned annak érdekében, hogy megnyíljon a pénzcsap!

Varázsolj magadnak pénzt, jólétet, bőséget. Csupán néhány dologra lesz hozzá szükséged. Használd ki a tavasz nyújtotta ébredező, friss és egyre erősebb energiákat, amelyek a természetből fakadnak, sűrítsd össze őket ebben a mágiában és nyisd meg a pénzcsapot! A tavaszi teremtőenergiák segítségével könnyedén megvalósíthatod a vágyaidat.


Kellékek

Annyi szál tulipán (vagy a kedvenc virágod) ahány szeretteddel megosztanád a jólétet

Ugyanannyi zöld gyertya, ahány emberrel osztozkodnál

Egy kancsó forrásvíz

Fahéj füstölő

A varázslat menete

Növő hold idején, csütörtöki napon, gyújtsd meg a gyertyákat köralakban és a füstölőt is. A virágok és forrásvíz legyen középen. Azért érdemes minél több virággal végezni a varázslatot, mert minél többet adsz, annál többet kapsz. Minél több emberrel osztod meg a bőséget, annál több jut neked is.

Relaxálj, kapcsolj ki teljesen. Képzeld el a jövődet, az életedet, ahogy jólétben élsz. Miután kellően sikerült elképzelned vedd kezedbe a virágokat a vázával együtt és töltsd fel szeretettel, utána pedig mondd: „Kinyíltak már a kert virágok. Föld Anya felébredt téli álmából. Újraéled a természet, a tavasz a bőség kezdete. Teremjen nekem is annyi babér, amennyivel kényelmesen eléldegélek, legyen annyi pénzem, amennyit megérdemlek, hiszen amim van, azt megosztom másokkal. Szívesen adok ahhoz, hogy kapjak. Tavasz Asszonyai, hozzatok áldást a fejemre, legyen mit megosztanom szeretteimmel.”

Ezután fogd a kancsót a kezedbe és egy cserepes virágodra, vagy eleve kint a szabadban végezd a szertartást, hogy kiönthesd a földre. De előbb vedd kezeid közé és mondd: „Tavaszi szél vizet áraszt, az áradás pedig bőséges termést hoz. Megnyitom az égiek csatornáját, hogy annyi áldást zúdítsanak a fejemre, amennyit elbírok.”

Most öntheted a vizet e szavakkal: „Megnyitom az istenek forrását, hulljon a fejemre az áldás és vele együtt a pénz.”

Miután kiöntötted a vizet, mondj köszönetet az égieknek, a természet szellemeinek, a Föld Anyának a bőségért. 

Másnap pedig kezd elosztogatni a virágokat és ahogy átadd őket, add őszinte szeretettel és mindig mondd: „Örömmel adom.” 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL