MÁGIA

Végezd el az Istenek Lakomája varázslatot és tegyél szert földi gazdagságra!

Vendégeld meg az isteneket, légy jó házi gazda és rendezz lakomát a tiszteletükre. Ezzel sikeresen kivívhatod áldásukat, de akár még gazdagságra is szert tehetsz! Ráadásul ez egy rendkívül élvezetes mágia, hiszen főleg enned és innod kell, és ha úgy tetszik, közben vendégül látod a szeretteidet is!

Szervezz vendégséget a szeretteidnek, ám előtte végezd el ezt a varázslatot, ajánld fel az isteneknek, hogy az tiszteletükre szervezed a lakomát. Ha szeretnéd, egyszemélyes rituálét is kialakíthatsz belőle, ha egyedül kívánnád ünnepelni az isteneket. Azt pedig ne feledd, ha kivívod az istenek áldását, azzal együtt azt is eléred, hogy jólétben és bőségben teljenek a napjaid!

Kellékek

12 fehér vagy arany színű gyertya

Étel-ital

Virágok

A varázslat menete

Mielőtt megkezded, végy rituális fürdőt, hogy teljesen tiszta legyél kívül-belül egyaránt. Tégy mindenből egy keveset az oltárodra, a főételből, a desszertből és az italokból is. Jó, ha van bor és sör. Tedd oda a virágokat is és gyújtsd meg a gyertyákat.

Koncentrálj kicsit, nyugtasd meg az elmédet, ürítsd ki és mikor készen állsz, mondd a következőt: „Hatalmas istenek, szeretnélek vendégül látni benneteket. Lakomát rendezek a tiszteletetekre, hogy neveteket dicsőítsem. Ha ételem, italom, szerény hajlékom és díszítésem elnyeri a tetszéseteket, úgy jöjjetek, vegyétek el, amit megkívántok! Ha pedig megtetszett, amit magatokhoz vettetek, adjátok rám áldásotokat, hogy máskor is megvendégelhesselek titeket, és még nagyobb lakomát rendezzek a tiszteletetekre! Mert a ti örömötök az enyém is!”

Ezután kezdetét veheti a mulatság. Megteheted, hogy „kettesben” megvacsorázol az istenekkel, megünnepeled őket. Tégy úgy, mintha ők is ott lennének és együtt szórakoznátok, nevetnétek.

De azt is megteheted, hogy még aznap megtartod a vendégséget és szeretteiddel együtt eszel-iszol, mulatozol, miközben a régi egyiptomi, görög vagy akár kelta istenekre gondolsz, akiket kicsit is közel érzel magadhoz. Ha akarod, szóvá is teheted a baráti körödnek, hogy az égiek egészségére isztok, ám az is éppen elég, ha ezt csak te tudod!


Nem az a lényeg, hogy bőséges legyen a lakoma, hanem, hogy szívből önzetlenül ajánld fel és minél jobban érezd magad, mert az istenek az őszinteséget, alázatosságot és a jókedvet szeretik a legjobban.

Ha marad valami a mulatságról, mert nem fogyott el vagy túl sokat főztél, akkor azt érdemes megosztanod másokkal, olyanokkal, akik mondjuk nincsenek olyan helyzetben, mint te. Amennyiben ezt is szívből teszed, az mondhatni plusz pontot ér az isteneknél, akik nagyra értékelik a segítségnyújtást, az önzetlenséget.

Mondani sem kell, ha valóban beköszönt életedbe a gazdagság, ne felejts el hálát adni érte az isteneknek!


 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL