SZÉPSÉG

Sztárok sminktitkai

Szerző:
Szabó Anna
Te is irigykedve figyeled az újságok hasábjairól rád mosolygó hírességek sminkjét? Ha kíváncsi vagy hogyan csinálják, összeállításunkból megtudhatod!


Britney Spears
A szép arc a legjobb üzenet

A hibátlan, természetes arcbőr adják Britney igazi vonzerejét. Használj jó minőségű alapozót, mely tartalmaz ásványi anyagokat. Emeld ki a szemedet a barna különböző árnyalataival – különösen a karamellel, és a mogyorószínnel: egyszerre lesz így tekinteted alkalmi, natúr, de főként igazán vadító. Készíts egy fekete szemceruza és az előbb felsorolt színekkel füstös szemsminket, a pirosítód legyen hamvas barack színű, majd a végén tegyél fel natúr rúzst.

 

Beyonce
Csillogó királynő

Mielőtt nekilátsz a Beyonce sminkjéhez hasonlót elkészíteni gondoskodj bőröd megfelelő hidratáltságáról. Majd oszlass el a testeden egyenletesen bronzosító púdert - egy puha ruhadarabbal a legcélravezetőbb ezt megtenni. Hogy teljes legyen az összhang a szemedre bronzos-aranyos szemfesték duót válassz, majd végezetül jó minőségű fekete szemceruzával húzz erős kontúrt a szemed köré, majd vadítsd meg pilláidat spirállal!

 

Cameron Diaz
Tutajos szemek

A helyes színésznő tekintete mindenkit magához vonz – tudja ezt ő is. Mindig mindent meg is tesz azért, hogy ne maradjon észrevétlenül. Ha te is szeretnéd a szemedet hangsúlyozni, akkor a felső szemhéjadra tegyél natúr, aranyosan ragyogó szemhéjpúdert, majd húzd ki felül egy határozott vonallal. A belső szemhéjadra tegyél kevés fehér festéket. Ehhez a sminkhez tökéletesen illik a ma oly divatos vörös rúzs.

 

Victoria Beckham
Metálfény romantika

Mrs. Beckham előszeretettel használja a fekete szemceruzát, a fémesszürke szemfestéket, valamint a műszempillát. Jól is teszi, hiszen egyszerűen kábító!
Így készítheted el a sminkjét: miután megfelelően elegyengetted az alapozót a bőrödön, húzd ki körben fekete ceruzával a szemedet, alul a belső vonalon. Mivel ennél a sminknél fontos a pontosság, ha közben cikk-cakkosra sikeredett volna, akkor se csüggedj: egy fülpiszkálóval elegyengetheted a hibákat. Közvetlenül e fölött vékony csíkban aplikátorral vigyél fel egy ezüstös csillogású szín (ez lehet tiszta ezüst, de akár kékesszürke csillámporokkal). Fesd ki pilláidat mélyfekete spirállal, de ha elég bátor vagy, próbáld ki a műszempillát.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL