Napi horoszkóp - 2014-08-21

Kos

Kedves Kos! Készülj fel, hogy munkatársaid, üzletfeleid nem játszanak tiszta lappal. Naivitásodat felhasználhatják fondorlatos tervükhöz. Emiatt otthon is szóváltásod lehet. Hozzátartozóid jól ismernek, és nem alaptalanul aggódnak érted. Épp elég anyagi kárt okoztál már saját magadnak, és nekik is azzal, hogy gyanútlanul belesétáltál a kelepcébe.

Bika

Kedves Bika! Ideje a számvetésnek, az év derekán: lajstromba veszed, mit végeztél eddig, és mit kell még mindenképpen elvégezned. Tárgyilagosan látod a hibákat, elmaradásokat, és nem értékeled túl az elért eredményeket. Világosan kirajzolódnak előtted az elkövetkezendő hetek, hónapok teendői. Kedveseddel is ez a téma: mi vár rátok, hogyan tovább.

Ikrek

Kedves Ikrek! Csak akkor bonyolódj vitába, ha úgy érzed, hogy kötélből vannak az idegeid. Annyira komolyan veszed a dolgokat, hogy könnyen tönkreteheti hangulatodat. Próbálj inkább a zavarosban evezni, és ha csak lehet, hagyd rá a másikra, ha valami miatt kötekedik. Nagy szolgálatot teszel ezzel nemcsak magadnak, hanem esetleges vitapartnerednek is.

Rák

Kedves Rák! Végre kicsit összeszedted magad. Csak így tovább! Nézz hát szembe a tényekkel és dönts! Ámbár várhatsz is keveset, igaz, a halogatás nem a legbiztosabb út a kedvező fordulatok megtételéhez. Valószínűleg jó úton jársz, mérlegeléseid hasznosak, és ha most nem érsz is el rövidtávon sikereket, hosszabb távon még megtérülhet a megfontolás.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Pezseg az élet körülötted, gördülékenyen mennek a dolgaid. Újra mindenkit a helyén találsz, felvillanyoz, hogy környezeted is energikusan lát munkához, mintha csak mindenki Oroszlán volna. Használd ki ezt az időt, mert tapasztalni fogod, hogy hamar elpárolog a most még kipihent kollégák, üzleti partnerek meglepően nagy munkakedve.

Szűz

Kedves Szűz! Mostanában sokat dolgoztál, és keveset szórakoztál. Nem szabad elhanyagolnod az élet e területét sem. Hiába érzed úgy, hogy neked nincs szükséged rá, ha partnered igényli. Nem igazán vagy jó passzban, így estére egy semleges hely ajánlott. Vegyél mozijegyet! Ezzel társad kedvében járhatsz, te meg legfeljebb alszol egyet a film alatt.

Mérleg

Kedves Mérleg! Azt hitted, hogy ma jut időd mindenre, hogy csendes, nyugodt nap vár rád. Talán mégsem? Már kora reggel kezdetét veszi a zaklatott munkatempó. Főnököd minden apró-cseprő dologért ugráltat, ráadásul közben számtalan telefonhívás érkezik, és mindegyikkel akad tennivaló bőven. Mire nagyjából végzel az ügyekkel, véget is ér a munkaidő.

Skorpió

Kedves Skorpió! Elillant hát a remény, hogy valaha is valóra válnak álmaid. Bizony nem könnyű ilyenkor őszintének lenni, és bevallani, hogy azért te is ludas vagy egy kicsit a dologban. Persze elsősorban nem ügyetlenségeden, vagy hozzá nem értéseden bukott el az ügy, hanem mások „áldásos” tevékenysége folytán. Nem gond, még nincs veszve minden.

Nyilas

Kedves Nyilas! Nyilas főnök ma könnyen kijöhet a sodrából, mert munkatársai nem jól végeztek el egy feladatot. Helyzeted ezekben a napokban meglehetősen kényes: alattomos pletykák kereszttüzébe kerülhetsz, és valaki keményen fúr. Ezért nagyon ügyelj arra, hogy mostani kritikádat milyen stílusban tálalod. A beosztottakra viszont kellemes nap vár.

Bak

Kedves Bak! Pénzügyi gondok emésztenek. Ezen ne is csodálkozz! A napokban keményen költekeztél, de azért be fogod hozni a kiesést. Lehet, hogy nem ismersz fel azonnal egy lehetőséget. Pedig kínálkozik, és ráadásul kecsegtető is. Némi gondolkodás után azonban rá fogsz jönni, miként származik hasznod az ajánlatból. Kéretheted is magad egy keveset.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ember tervez, Isten végez. Az okos ember annyit próbál egy nap során elvégezni, amennyit el lehet. Te azonban mindig túllősz a célon, többet akarsz, mint amennyi 24 órába belefér. Így örökké kapkodsz, hajtod magad, ámbár jól tudod, siralmas vége lesz ennek. Még akkor is, ha egyelőre nyoma sincs annak, hogy egészségeddel baj volna.

Halak

Kedves Halak! Indulj ezer méteren! Úszd át a La Manche csatornát, vágj neki a Csendes-óceánnak! Nyerni fogsz. Ma senki nem veheti el tőled a győzelmet. Kirobbanó formában vagy. Ha nem élsz vele, ha nem használod ki, csodálatos élménytől fosztod meg magad, és lehet, hogy másokat is. Nem vágysz babérokra? Nem is az a fontos, csak az, hogy győzni tudsz…

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL