Kos

 Függetlenség, mozgékonyság

Sokan közülük sportolók, vadul függetlenek, impulzívak, és önzők. Nagyon izgatják a versenyek, bármilyen szituációban képesek a győzelemre hajtani. Erőteljes hangulataikra jellemző a természetes dinamika, amely képes másokat is magával ragadni. Külsejükre jellemző a keskeny arccsont, széles homlok, és az erős testalkat. Valószínűleg sportos szerelésben látod őket, hogy bármikor készen álljanak bármire.

Ha kiszemelted Kos, akkor a lehető legjobb, ha kihívod őt kosarazni vagy focizni. Nem kell, hogy profi játékos legyél. Kos partnered imádni fogja, hogy minden erődet bevetve a győzelemre hajtasz ellene. Így a nyár végén még alkalmatok lehet elmenni a balcsira vizibiciklizni, kajakozni vagy rendezhettek spontán úszóversenyt a habokban. Ha valamilyen meglepetéssel kedveskednél neki, lázas temperamentumához és kiváló játékérzékéhez megfelelő ajándék egy közös program, amely garantálja az adrenalin túltengését mindkettőtökben. Menjetek el wake-boardozni, biciklizni az erdőbe, vagy esetleg kajakozni! Az élmény garantáltan felejthetetlen lesz!

Azonban a legrosszabb, amit egy Kossal tehetsz, ha megvárakoztatod. Különösen akkor, amikor valami fontos elintézni való sürgeti. Ami még bosszantja, ha nem válaszolsz azonnal az sms-ére, vagy nem hívod vissza őt! Jelszava: „Gyerünk már!”

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL