MÁGIA

Mágia a nagyobb szexuális élvezetért

Szerző:
Szabó Anna
Mivel fizikai síkon élünk, nagy hangsúlyt kell fektetni a fizikai test igényeire is. „A jó kapcsolat alapja a jó szex” - szól a mondás. Tapasztaljuk, hogy régóta fennálló kapcsolat idején a szex öröme elhalványul, megkopik. Szerencsére létezik egy mágia, melynek segítségével újra örömteli lehet az együttlét. Most megtudhatod, mit kell tenned.

 

Ezt a mágiát megcsinálhatod magadra vetítve is, de akár a párodra is. Természetesen előtte engedélyt kell kérned tőle, hiszen semmilyen mágiát nem végezhetünk az illetékes fél engedélye nélkül. Mielőtt hozzáfogsz, pontosan tudd, hogy mit szeretnél és mi a szándékod.

Kellékek

- füstölő
- 1 narancs színű kristály pl. Karneol, Borostyán, Kalcit
- 1 narancs színű tálka
- Tiszta víz
- 1 narancsszínű papírlap (akkora legyen, hogy ráférjen az összes kellék, kivéve a füstölő.)
- 1ceruza vagy toll

Varázslat ideje: növő hold vagy Telihold

A varázslat menete

Először is kérj az Égiektől rózsaszínű védőleplet az épületre a saját szavaiddal. Most hívd magadhoz Vénuszt, hiszen a kérés hozzá fog szólni.

Vénusz, Szerelem Istennője, meghívlak, kérlek légy most velem, segíts nekem, hogy a mágia sikeres legyen.”

Gyújtsd meg a füstölőt és tedd le valahova. A narancsszínű lap északi és nyugati oldalára írd a következő szavakat (összesen kétszer mindkét szót):
:

„GYÖNYÖR, KÉJ.”

Rárajzolhatod a szex csakra szimbólumát is. Tedd le az asztalra. Most vedd kezedbe a tálkát, önts bele tiszta vizet és mondd el az alábbi varázsigét:

E tál víz jelképezze a gyökér- és szex csakrát. Vénusz, Szerelem Istennője, és Nyugat Angyala, nektek ajánlom e tál vizet, tisztítsátok meg és áldjátok meg a gyönyör nevében.

Lásd, amint a tál víz megtelik narancsszínű fénnyel. Tedd a tálat a papírlap nyugati oldalára. Most vedd kezedbe a kristályt és mondd ki hangosan az alábbiakat:

"Vénusz, Szerelem Istennője, és Észak Angyala, nektek ajánlom e kristályt, tisztítsátok meg és szenteljétek meg a gyönyör nevében."

Lásd, ahogy a kristály is megtelik narancsszínű fénnyel, majd tedd a papírlap északi oldalára. Ha mindez meg van, következhet a fohász:

"Vénusz, kérlek, add meg nekem/nekünk azt a gyönyört, ami a testnek jár.

Hagyd 24 órán át a papírlapon a kellékeket. A tál vízben másnap mosakodhattok vagy ihattok is belőle egy keveset. A lényeg, hogy vegyétek át a víz rezgését. A kristályokat pedig tedd az ágy matraca alá, hagyd ott két hétig, majd vedd ki 1 hónapra, ismételd meg műveletet és használd rendszeresen a kristályt. Emlékezz, hogy a kristályokat időnként tisztítani kell, hogy a kellemetlen rezgésektől megtisztuljanak. Minden tisztítás után ismét el kell végezni a rituálét.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL