Azurák Csaba után Czippán Anett a vezetőülésben (X)

 

Az idén kilencedik alkalommal megrendezett Coop Rally olyan verseny, amelynek során a résztvevők a Coop üzletlánc több beszállítóját, élelmiszeripari feldolgozókat látogatnak meg. A gyárak ilyenkor nyílt nap keretében fogadják az újságírókat, és megmutatják nekik a termelés folyamatát. A csütörtökön kezdődött megmérettetés első napján Azurák Csaba képviselte a TV2-őt, őt másnap váltotta Czippán Anett, aki a Sió-Eckes Siófoki gyümölcslé-üzemét látogatta meg először. Bár a versenyzők autóval mentek egyik helyszínről a másikra, természetesen a KRESZ szabályait be kellett tartaniuk. Ez utóbbi okozott némi feszültséget Czippán Anett számára. „Azurák Csabától azt az utasítást kaptam, hogy tartsam a helyünket, nem is akartam szégyent hozni a csapatunkra. A legnagyobb gond így azonban az volt, hogy egy kicsit sem léphettem túl a sebességkorlátozást. Versenyezni úgy, hogy mindent szabályt pontosan be kell tartani, nem egyszerű” – tette hozzá nevetve a műsorvezető.

 

 

A FEM3Café népszerű műsorvezetője örömmel vállalta a részvételt a versenyen, mert fontosnak tartja az élelmiszerekkel kapcsolatos nagyfokú tudatosságot, főleg azóta, hogy egy kisgyermek édesanyja - vallotta be a fiatal tévés. Hangsúlyozta, hogy a minőség mellett számára az is nagyon fontos, hogy amikor csak lehet, magyar terméket vásároljon.

 

Czippán Anett a rally alatt sem tudta háttérbe szorítani riporter énjét. A ralizás és a játékos üzemlátogatások mellett minden gyárban érdeklődött a gyártási folyamatokról, sőt saját tapasztalataira hivatkozva az élelmiszerek csomagolásán elhelyezett jelölések hatékonyabb kommunikációjára is felhívta a figyelmet.

 

 

 

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL