MÁGIA

Bűbáj a vámpírok ellenállhatatlan vonzerejéért

Szerző:
Szabó Anna
Mindig is csodáltad a vámpírok lenyűgöző és lélegzetelállító szépségét a filmekben? Titokban azért sóhajtoztál, bár csak te is rendelkeznél ezzel a szinte már mágikus képességgel? Nem kell tovább álmodoznod, most magadra varázsolhatod a vámpírok övezte misztikus szépséget!

 

Amióta csak megjelentek a filmvásznon és a könyvekben, mindig is irigység lengte körbe őket, mert gyönyörűek, visszautasíthatatlanok, izgatják a fantáziát és a leghidegvérűbb emberből is kicsalják a latin szeretőt. Ha arra vágytál, hogy egy pillantásoddal, elcsábíthasd kiszemeltedet, vagy egyetlen érintésedtől epekedjen utánad, és olyan kívánatosnak találjon a férjed, hogy majd megegyen, akkor ez a varázslat felruházhat a vámpírok fenséges csáberejével! Ezzel a mágiával könnyen lenyűgözheted újra a párodat, vagy rövid időn belül magadba bolondíthatod az új kedvesedet!

Kellékek


- 1 db piros gyertya
- 1 db fehér gyertya
- 1 db fekete gyertya
- tükör
- kis edény
- gyógynövény, aminek piros lesz a színe, ha leforrázod (orbáncfű, hibiszkusz, csipkebogyó, stb.)


A varázslat menete


A legjobb alkalom erre a mágiára, a telihold, és éjféli időpont, de természetesen máskor is végezheted, amikor a lehetőséged van rá!
Helyezd a tükröt az asztal közepére. Érdemes kisebb fajta kézi vagy asztali tükröt használni erre az alkalomra. A gyertyákat félkörben rakd ki, a pirosat a tükör jobb oldalára, a feketét balra, és a fehéret a háta mögé. Ülj a tükör elé, és relaxálj. Lélegezz mélyeket és vizsgáld meg az arcodat tüzetesebben, hogy milyennek látod magad most. Mikor készen állsz, mond el háromszor az alábbi sorokat:


Csábító tekintet,
mágikus szemek,
hófehér selymes bőr,
egy érintésem, mint a tőr.


A már előre az asztalra készített edényben forrázd le a gyógynövényt, hogy mindenképpen vérvörös nedűt kaphass belőle. Majd így folytasd:


Vörös ajkak,
ellenállhatatlan alak.
Forró vér izzik az ereimben,
ne hunyd be a szemedet,
mert ez a bűvöletbe ejtő vámpír báj,
ami sosem hal meg,
és mindig rabul ejt,
mert az örökké valóságig gyönyörű leszek.”


Miután elmondtad háromszor, idd meg a főzetet, ami annak a jelképe, hogy magadba fogadod a vámpírok mesés szépségét. Ezután nézz a tükörbe és koncentrálj. Lásd a lelki szemeiddel, hogy a tükörben alakot ölt az a fajta szépség, amire vágysz. Érezd, ahogy felgyorsul a vérkeringésed és belül is végbemegy a mágia, ami kifelé sugározva megváltoztatja az energiádat, a karizmádat és velük együtt egy teljes képet és egységet kapva felruháztad magad a vámpírok bűverejű szépségével!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL