ANGYALISKOLA

Nézz szembe a halállal - Azrael, a Halál Angyala

Szerző:
Szabó Anna
Miért tabu még a nevének is az említése? Mert a legtöbben nem szeretnek a halálról beszélgetni, főleg nem a Halál Angyaláról, akiről leginkább valami csontvázas, fekete csuklyás, denevérszárnyas lény jut az ember eszébe. Pedig mindez csak a fantáziaszüleménye. Ha félsz a haláltól, vagy elvesztettél valakit, Azrael felvilágosít, meggyógyít és megvigasztal egyszerre!

Ez most a legkevésbé sem egy üdítő, lélekfrissítő, vagy humoros cikk lesz. Lehet, hogy nem fogsz szórakoztatni, de cserébe olyan tudást kapsz, amivel számos félelmednek és szenvedésnek vethetsz véget.

Bizonyára, már vesztettél el valakit. A szülődet, a nagymamádat, a nagybátyádat, a férjedet, gyermekedet, bármely rokonodat. Ha nem volt vele közeli a viszonyod, akkor rövid időn belül túlléphettél rajta és az élet folytatódhatott tovább. De a gyász sajnos egy személyre szabott fájdalom. Különösen, ha a két fél közel állt egymáshoz. Ebben az esetben az életben maradt személy, szabályosan úgy érzi, egy része meghalt a szerettével együtt. Egy kicsit ő is meghal. Ilyenkor végig megy a gyász fázisain. Döbbenet, meglepettség, harag. Leátkozza az Istent a mennyekből, depresszióba esik, tagad, örökösen a miértre keresik a választ, visszavár, sír és szomorkodik. Egy idő után az éles fájdalom tompul, de ott marad a nyoma. Van, aki éveken keresztül gyászol, van, aki néhány hétig. A környezet ilyenkor nem sokat tehet. Lehet, hogy együtt éreznek, de senki sem nyújthat ilyenkor vigaszt. Lehet sokáig nosztalgiázni a barátokkal, sírni a családtagok vállán, de egyik sem fog igazán segíteni, csupán tünetileg kezelik a fájdalmat.

Ilyenkor jól jöhet az égi segítség, közvetlenül attól, aki mindennek részese. Mert nála jobban senki sem érti a Halált.

Azrael nevének jelentése: „Isten segítsége". Legfőbb feladata segíteni az emberi lelkeknek, hogy a test halálakor, eljussanak a Mennyek Birodalmába. Megvigasztalja, megbékíti a haldoklókat, biztosítja a szenvedésmentes halálukat. Majd segíti a beilleszkedésüket a másvilágon. De képes az elhunyt rokonságának megvigasztalására és gyászuk enyhítésére. Isteni fénnyel és energiával képes elérni, hogy a gyászolók megbirkózzanak a vesztességgel, és idővel továbblépjenek. Oldja az olyan érzéseket, mint a kétségbeesés, bűntudat, reménytelenség, magányosság, megbánás.
Nem mellesleg a gyászmunkával foglalkozó vállalkozók, tanácsadók, papok és más vallási szervek érzelmi egyensúlyáról és lelkéről is gondoskodik. Megóvja őket a túlzott együttérzéstől, segíti őket abban, hogy megtalálják az a helyzethez illő, helyes és hatásos szavakat, ami segít a rokonoknak.

De nem csak pillanatában jelenik meg, vagy mikor eltávozó lélek van a közelben. Rengeteg embernek van halálfélelme. Egy felől természetes, legalábbis egy bizonyos szintig. De káros tud lenni, amikor az ember egész életét meghatározza. Fél elutazni, kocsiba ülni, gyógyszert bevenni, kóros esetben kilépni az utcára, elaludni, mert attól tart nem ébred fel. A lista hosszú. Ám ő segíthet megérteni a halált, az élet körforgását, hogy mi történik a lelkekkel. Megosztja veled a titkokat, hogy mit fogsz érezni, mi fog veled akkor és utána történni, mi vár rád. Beavat az ismeretlenbe. Hiszen pont, hogy sokan az ismeretlentől félnek. Hogy nem tudják mi vár rájuk a halál után, és mit fognak érezni. Engedd, hogy Azrael fényt gyújtson az elmédben és a szívedben!
Azrael maga nagyon csendes, nyugodt, higgadt és könyörületes. Tiszteletben tartja a gyászolókat és érzéseiket, miközben maga is megadja annak a módját. Egyáltalán nem félelmetes, maximum komoly. De mikor megölel, megnyugszol. Szinte azonnal oldódni fog a félelmed vagy a fájdalmad. A szavai, a jelenléte megbékít, reménnyel tölt el és balzsammal szolgál a fájó vagy reszkető lelkednek. Néhány beszélgetés vele, és utána a halál már nem az ellenséged, nem a kínzód, vagy nem a félelmed lesz. Hanem a barátod lesz, Azraellel együtt.

Hívd segítségül:

Ha szeretnéd, hogy egy elhunyt lelket átvezessen a túlvilágra,

Ha szükségét érzed annak, hogy egy gyászoló(ka)t támogasson,

Ha tanácsra és megértésre lenne szükséged a halállal, a gyásszal vagy a továbblépéssel kapcsolatban,

Ha vigaszra lenne szükséged vagy más gyászolóknak.

Amennyiben úgy kívánod, gyújtsd gyertyákat, és mond el a következő fohászt:
Azrael arkangyal, vigasztalj meg most engem! Segíts meggyógyulnom. Kérlek, vedd le szívem terhét, segíts felfognom a helyzetben rejlő áldás értelmét. Segíts letörölni a könnyeimet, és összeköttetésbe kerülni a mennybe távozottal. Kérlek, töltsd fel tiszta energiával a halott szeretteim és köztem kialakult kapcsolatot, hogy tisztán, érthetően kommunikálhassunk egymással. Tudom, hogy meghalt rokonom (kedvesem stb.) a közelemben tartózkodik, és te, Azrael, mindkettőnkre vigyázol. (Forrás: Forrás: Doreen Virtue )

De ez csak egy példa. E nélkül, a saját szavaiddal is elmondhatod vágyadat, kérésedet és kérheted a segítségét megidézve őt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL