SZEX, SZERELEM

8 dolog, amivel végzetesen elronthatod a randit

Szerző:
Szabó Anna
Egy férfi, egy nő, kellemes hangulat, néhány pohár bor… kell ennél több? Mégis, mi lehet a baj? Legtöbbször a férfiak miatt alakul rosszul egy randevú, ám sokszor a nők sem jobbak, csak éppen kifinomultabban csomagolják. Íme, néhány fontos dolog, amit a férfiak nem szeretnek egy randevún!

Igyunk egy kávét!

Ezt általában mi, nők javasoljuk, ha randi helyszínre kerül a sor. Vajon miért pont a kávé? A pasik sörözni a haverokkal, kávézni pedig egy-egy üzleti partnerrel, vagy valamilyen megbeszélés alkalmával szoktak. A randi azonban számukra valami meghitt, hosszadalmas dolog, akár az éttermi vacsorát is követheti valami kellemes program. Ha tehát a kávézást javaslod programként, a fickó könnyen úgy érezheti, hogy nem tervezel vele hosszabb távú együttlétet, csak annyit, hogy megisztok egy kávét.

Ismerek egy jó helyet, szinte minden nap oda járok!

Ne feledd, ha a nőt egy nyilvános helyen szinte mindenki ismeri, az nagyon kellemetlen, mi több, kényelmetlen lehet újdonsült partnerének. Úgy érezheti kívülálló, „nem oda illő" személy. Pedig nem történt más, mint el akartál dicsekedni az új pasiddal.

Ma nagyon fáradt vagyok!

Egy párkapcsolat elején, ha a nő gyakran közli a párjával, hogy fáradt, képes végleg tönkretenni kettőjük kapcsolatát. Lesz még elég idő a pihenésre, az összebújós, filmnézős fázisban. Ám a kapcsolat elején a pasi könnyen érezheti magát sértve, mert nem érti, hogyan lehet fáradt a kedvese, az ő izgalmas és felvillanyozó társaságában.

Ha mindenáron fitogtasd a tudásodat

Ha például japán étterembe mentek, és japánul rendeled meg az ételt, vagy kioktatod a pincért a helyes tálalásról, a felszolgált étel vagy ital megfelelő hőfokáról, az elég kellemetlen lehet. Butának, műveletlennek érezheti magát. Mivel ő az erősebbik nem, szereti, ha partnere művelt és intelligens, de nem akarja magát hülyének érezni mellette.

Ha csak magaddal vagy elfoglalva

Azzal nincs semmi gond, ha megkérdezed a pasidtól, hogy tetszel-e neki. Ám ha minden kirakatüvegben, vagy az étterem tükrében, a pohár üvegében csak magadat bámulod, nos, ez is taszítóan hat. Természetesen megérti, ha tetszeni akarsz, de hamar rájön, ha csak saját magadnak – úgy érezheti, hogy ő maximum arra kell neked, hogy csodáljon.

Ha mindent és mindenkit szidsz

Senki nem szereti hallgatni, ha valaki mindenkiről csak rosszat tud mondani, ha kibeszéli a családot, a barátokat, kollégákat. A pasi minden bizonnyal azt fogja gondolni, nem sokára ő kerül porondra.

Ha túl sokat iszol

A pasik többsége szívesen iszik egy-egy pohárral, és szeretik, ha partnerük is felszabadultabb. De azt már nem bírják, ha nagyon becsípsz, és teljesen leveted a gátlásaidat. Alapvető szabály, hogy maximum 1-2 pohár alkoholt fogyassz!

Ha túl feltűnő vagy

Minden pasi szereti, ha büszkélkedhet a partnerével, és férfitársai irigykedve néznek rá. De az első randik egyikén a mélyen dekoltált ruhában megjelenő hölgy esetében nem biztos, hogy a tartós kapcsolat jut eszébe először. Mindenképpen szolidabb szereléssel kezdj!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL